یه خواهشی از همه دوستان و بخصوص آقا فرشید عزیز دارم که در امر خرید به همه ما کمک میکنه؛
اول از همه این مقاله رو حتما حتما حتما بخونید!
وقتی اون لینک رو مطالعه کردید و با دلیل و مدرک بهتون ثابت شد که برای استخراج کوین ها از دستگاههای مخصوصی به نام آنتی ماینر استفاده میشه که با قیمت پایینتر بازده بسیار بسیار بالاتر از pc دارند در زمینه استخراج،
اونوقت بیایید مردم رو از گمراهی نجات بدیم و هرکی هوس استخراج کرد رو نفرستیم سمت خرید یه pc با ۱۰ تا کارت گرافیک و بازار قطعات pc رو از اینی که هست آشفته تر نکنیم. اگه همینطور پیش بره به زودی با انبوهی از مردمی مواجه خواهیم شد که یه عالمه کارت گرافیک برای ماین کردن خریده بودن و متوجه شدن که این راهش نبوده و کارتها رو آوردن زیر قیمت به مغازه دارها میدن و مردم میمونن و بازاری که پره از کارتهای دست دوم که جای نو به من و شما میندازن با قیمتای دولا پهنا!
میخوای ارز استخراج کنی؟ دستگاه آنتی بخر... قیمتش یک دهم اون pc ای هست که میخوای برا ماین کردن ببندی! بازدهش هم 100 برابر اون pc هست! همینطور مصرف برق و گرمای تولیدیش خیلی پایینتره. چون مخصوص این کار ساخته شده.
باز هم تاکید میکنم اون لینک رو حتما مطالعه کنید. اگه حوصله ندارید همشو بخونید اسکرول کنید برید پایینتر به قسمت دستگاههای استخراج که رسیدید همه چیز دستتون میاد.
حق با شماست، این دوستان کارت گرافیک رو برای استخراج ارزهای غیر از بیتکوین میخوان، اما دو نکته قابل ذکر هستش:دوست عزیز حرفهای شما در فقط در مورد بیت کوین صادق هست، ماینرهایی که برای خرید گرافیک و قطعات پیسی هزینه می کنن اصولا بهترین ارز دیجیتالی رو برای استخراج از طریق کارت گرافیک استفاده می کنن که مثلا اتریوم یا XMR می تونه باشه.
بیت کوین مدتهاست که استخراجش از حیطه ی کار پی سی ها بالاتر رفته و فقط با آنتماینرها امکان پذیره.
البته این حجومی که برای خرید گرافیک هست قطعا با قیمتهای فعلی و طولانی شدن زمان رسیدن به سود هم زیر سوال رفته.
سلام آقا فرشید
لپ تاپ بین 1800 تا 2000 چی پیشنهاد میدین؟ کاربر عادی و مصرف معمولی
سلام. مانیتور ASUS VP228HE Monitor 21.5 Inch واسه گیم و فیلم دیدن خوبه؟
فک کنم ارزونترین مانیتور با زمان پاسخدهی 1 میلی ثانیه باشه مخصوص گیم هم هست نظرتون چیه؟ قیمتش چرا انقدر پاییه؟ (بجز میدان دید پایینش)
نظرتون چیه فعلا با یه کارت معمولی مثل 750 ti سر کنیم تا قیمتا متعادل بشه؟
والا من نظرم روی 1050 Ti بود ولی وقتی دیدم قیمتش شده 1600 دیدم مقرون به صرفه ترین گزینه همینه ):آخه با GTX 750Ti همه تنظیمات بازیهای جدید رو باید پایین گذاشت که تجربه ی بازی رو تغییر میده. وقتی تجربه از بین بره نصف لذت بازی روی پی سی هم از بین میره!
همینجوری داره میره بالا. نمیدونین کی قرار بار جدید تزریق بشه؟ حداقل بگیم یکی از خارج برامون بیاره. تو ایران که فک نکنم ارزون شهتو لیست پشتیبانی مین برای رمها اگه اون مارک نیاشه یعنی سازگاز نیست؟؟
والا من نظرم روی 1050 Ti بود ولی وقتی دیدم قیمتش شده 1600 دیدم مقرون به صرفه ترین گزینه همینه ):
یه زمانی شعارمون بود #PC MASTER RACE
سلام. بین این دو کارت دست دومم کدومش بهتره به طور کلی از نظر قیمت و قدرت و خلاصه همه چی.
Gtx950 2g- OC. با یک سال و دو ماه گارنتی به قیمت 490000
Gtx760 2G- OC بدون گارنتی با قیمت 550000
یه توضیحی هم بدید واقعا این دوت تو یه مایه قدرت هستن اخه بعضی بازیا رو 950 برتری داره بعضی رو 760
شاید!؟ ولی فکر. کنم بین این دو کارتی ک گذاشتم از نظر قیمت و داشتن گارانتی معقول تره 950. رو تهیه کنم تنها برتری 760 داشتن یک یا دو فریم بیشتر اونم تو بعضی بازیا از 950 هست. نسخه oc که از 760 معمولی قطعا سرتره. نظر شما چیه؟