یه خواهشی از همه دوستان و بخصوص آقا فرشید عزیز دارم که در امر خرید به همه ما کمک میکنه؛
اول از همه
این مقاله رو حتما حتما حتما بخونید!
وقتی اون لینک رو مطالعه کردید و با دلیل و مدرک بهتون ثابت شد که برای استخراج کوین ها از دستگاههای مخصوصی به نام آنتی ماینر استفاده میشه که با قیمت پایینتر بازده بسیار بسیار بالاتر از pc دارند در زمینه استخراج،
اونوقت بیایید مردم رو از گمراهی نجات بدیم و هرکی هوس استخراج کرد رو نفرستیم سمت خرید یه pc با ۱۰ تا کارت گرافیک و بازار قطعات pc رو از اینی که هست آشفته تر نکنیم. اگه همینطور پیش بره به زودی با انبوهی از مردمی مواجه خواهیم شد که یه عالمه کارت گرافیک برای ماین کردن خریده بودن و متوجه شدن که این راهش نبوده و کارتها رو آوردن زیر قیمت به مغازه دارها میدن و مردم میمونن و بازاری که پره از کارتهای دست دوم که جای نو به من و شما میندازن با قیمتای دولا پهنا!
میخوای ارز استخراج کنی؟ دستگاه آنتی بخر... قیمتش یک دهم اون pc ای هست که میخوای برا ماین کردن ببندی! بازدهش هم 100 برابر اون pc هست! همینطور مصرف برق و گرمای تولیدیش خیلی پایینتره. چون مخصوص این کار ساخته شده.
باز هم تاکید میکنم اون لینک رو حتما مطالعه کنید. اگه حوصله ندارید همشو بخونید اسکرول کنید برید پایینتر به قسمت دستگاههای استخراج که رسیدید همه چیز دستتون میاد.