سلام دوستان خسته نباشید ...
یه سوال داشتم من سیستم فعلیم اینه
cpu = core i 3 3220
ram = 4 gig kingston 1600
vga = r7 250
حالا قصد دارم یه دونه رم دیگه بخرم که رمم بشه 8
دوم اینکه یه کارت گرافیک asus 1050 2gig بخرم که کارته رو یجا دیدم 570 گذاشته بود واسه بودجه ام هم مناسبه ...
بنظرتون این کارت گرافیک با سی پی یو مادر بردم مچ میشه واسه بازی ؟ یا باید فکر دیگه ای بکنم ؟
در ضمن من پاورم گرین 430 هست ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
در مورد رم هم دقیقن رم خودمو 4 گیگشو پیدا نمیکنم رم خودم 4 گیگ کینگستون fury 1600 هستش اگه یه رم از یه برند دیگه بگیرم باس 1600 مشکل ایجاد میشه ؟
در کل هر نظر یا راهنمایی دارید بفرمایید .. ممنون میشم ... حتی اگه در مورد کارت گرافیک یا رم یا هرچیزی نکته ای میبینید ممنون میشم ذکر کنید ...
تشکر ..........
قطعاتتون کلا ضعیفن برای بازی
بهترین کار اینه که بدون توجه به بقیه ی قطعات یه کارت گرافیک سریع بخرید و بعدا قطعات دیگه رو یکجا ارتقا بدید
پاور شما برای کارت 1050 کافیه، منظورتون از 570 اگه GTX 570 هست که نه، ارزش خرید نداره، اگه RX 570 هست که خب خیلی از 1050 سریعتره.
رمها هم بهتره یکسان باشن وگرنه مشکلات پیش بینی نشده ای ممکنه رخ بده مثل بلو اسکرین های تصادفی.
سلام دوستان
یه سوال داشتم , من برای کنسول ( هم پی اس پرو و XBOX one X ) به دنبال مانیتوری هستم که HDR10 رو ساپرت کنه , چند مدل TV بهم معرفی کردن اما سایز 43 اینچ بود کوچیکترینش , که اصلا برای بازی شوتر مناسب نیست این سایز , دنبال یه مانیتور 27 اینچ هستم که برای گیم هم رو pc هم کنسول مناسب باشه با این مشخصات !!! خودم یه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .. ایا هنوز باید صبر کرد برای ورود این مانیتور ها به بازار ایران با قیمت مناسب ؟؟؟؟
فعلا هیچ مانیتوری با قابلیت HDR به بازار جهانی عرضه نشده. از سال آینده کم کم میشه پیداشون کرد.