مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهترین انتخاب برای cpu+main+ram+vga+power با بودجه 300 چیه؟؟(intel)
برای کار با نرم افزارهای solidwork catia phtoshop
با تشکر .لطفا قیمت ها رو بدین . ;)
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e4600 or e2200
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : giga ga-965p-s3 or asus p5k-se or elitgroup p35t-a
VGA : xfx or inno3d 8600gt or 7300gt
POWER : green gp380a or gp430a

اینا رو هم حدودا (اگه 8600 باشه 360 365 تومن در میاد) اگه نه که حدودا 315 320 تومن در میاد.
لطفا یه سیستم پیشنهاد بدید
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or q9300
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : giga ga-p35-ds3l or asus p5k-c
VGA : xfx or inno3d 9600gt
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp480a or gp530ab
CASE : green tuniq or trio
MONITOR : samsung bw1931 or bw1932

اینا رو هم (حدودا) 1 1050 T در میاد.

Cpu: Amd Athlon 64 4400 X2
Motherboard: MSI - K9VGM-V
Ram: Patriot 2*1gb ddr2 bus 800
Vga: Zotac 8600 GT
Hard: Hard: Samsung 160 gb sata
این ها رو هم 290 تومن در میاد که اگه پاور نداشته باشی 30 تومن هم بابت پاور باید بدی.
فک کنم حواست نبود سیستم رو intel میخواست.
بیشترین حافظه کش در بقیه پردازنده ها هم در سطح 2 قرار داره بجز پردازنده های AMD Phenom.
البته سریه جدید اینتل (nehalem) رو هم دیگه باید در نظر گرفت.

آخرین ویرایش:
برادرا یه سوال.
من واسه اتاق میخوام یه سیستم 5.1 و از نظر قیمت و قدرت X-540 لاجیتک به نظرم مناسب اومد (G51 واسه یه اتاق خیلی گرون و قوی بود!!)
کسی پیشنهاد بهتری سراغ داره؟
باتشکر....

برادرا یه سوال.
من واسه اتاق میخوام یه سیستم 5.1 و از نظر قیمت و قدرت X-540 لاجیتک به نظرم مناسب اومد (G51 واسه یه اتاق خیلی گرون و قوی بود!!)
کسی پیشنهاد بهتری سراغ داره؟
باتشکر....

خیالت راحت.توی این رنج x-540 بهترین انتخابه و امتحانشو پس داده.به نظر من فقط به x-540 فکر کن.

ولی میگم مثل اینکه گرون شده!!!من امروز توی بازار رضا از یارو پرسیدم با گارانتی آواژنگ میداد 110!!!!

......................................
میگم دوستان من امروز بازار رضا بودم یه جا e8400 میداد 186 تومن یه جا دیگه e8200 قیمت کردم میداد 169 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی اختلاف قیمتشون 18تومنه؟؟؟مگه با هم 30 تومن اختلاف نداشتن؟؟؟؟اینجوری دیگه کی میره e8200 بخره؟؟؟
...........................................
یه چیز دیگه: با این zotac 8800gt amp edition که یه مبدل hdmi to dvi داره اینکه بیایم با یه کابل hdmi وصلش کنیم به تلوزیون با اینکه یکراست با dvi وصلش کنیم فرقی داره؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام بر و بچ.
آقا من الا به شدت از نظر مالی تو فشارم. یه مادربورد دارم که AGP8X هستش و از رم های DDR پشتیبانی می کنه.کلا قدیمیه. ما رو ببخشید. یه CPU 3GHzفول کش اینتل هم دارم.
می تونید یه مادربورد خوب بهم معرفی کنید که یه گرافیک آن بورد روش داشته باشه؟؟
چون اگه بخواهم یه مادربورد بگیرم بعد دوباره یه کارت گرافیک PCI-Ex توان مالیم نمیرسه. واسه همین یه مادربورد می خوام با یه گرافیک آن بورد که کارم رو یه یه ماهی را بندازه بعد دوباره پولام رو جمع کنم برم یه کارت گرافیک روش بندازم. اهل SLIوCross fire و اورکلاک و این چیزا نیستم. زیاد هم گرون نباشه.
دستتون درد نکنه. خیلی نوکرم.

میتونی g33t-m2 ELITEGROUP یا g31t-m

G31T-M
large.jpg

G31T-M : http://www.sazgar.com/fa/product/motherboard/detail.aspx?productid=29

G33T-M2

ecs-g33t-m2-board.jpg

G33T-M2 : http://www.sazgar.com/fa/product/motherboard/detail.aspx?productid=28

آخرین ویرایش:
آقا دستت درد نکنه. دستت درست.
فقط این می تونه UT3 رو با کمترین جزئیات اجرا کنه؟؟
crysis چی؟؟
قیمتش چه جوریاست؟؟
منظورم قدرت گرافیکش هست.
نوع دیگه ای وجود نداره که مثلا یه 7300gt روش باشه.
البته اگه اینایی که گفتین بتونن UT3 و crysis رو با کمترین جزئیات اجرا کنن همین خوبه.
باز اگه نظر دیگه ای داشتین حتما در میون بزارید. یا اینکه MB دیگه ای در نظرتون بود حتما بگید.
منتظرم.

آقا دستت درد نکنه. دستت درست.
فقط این می تونه UT3 رو با کمترین جزئیات اجرا کنه؟؟
crysis چی؟؟
قیمتش چه جوریاست؟؟
منظورم قدرت گرافیکش هست.
نوع دیگه ای وجود نداره که مثلا یه 7300gt روش باشه.
البته اگه اینایی که گفتین بتونن UT3 و crysis رو با کمترین جزئیات اجرا کنن همین خوبه.
باز اگه نظر دیگه ای داشتین حتما در میون بزارید. یا اینکه MB دیگه ای در نظرتون بود حتما بگید.
منتظرم.

با سلام.

میتونی مادربورد بر پایه چیپست AMD 780G که چیپ گرافیکی محسوب میشه و کارتش ATI HD3200 هستش رو هم در نظر داشته باشی.که از DirectX®10 هم پشتیبانی میکنه و قابلیت Hybrid Graphics رو هم داره یعنی اگه یه کارت ATI بعدا بخری با کارت آنبورد روی مین حالت Cross Fire پیدا میکنه.
سری جدید چیپ های NVIDIA هم هست که کارت گرافیکشون Geforce 8200 هست و Hybrid SLi هستش یعنی اگه یه کارت NVIDIA بخری با کارت آنبوردت SLi میشه.مثلا اگه یه 8400GS داشته باشی با Hybrid SLi تقریبا از 8500GT قویتر میشه.

قدرتشون بد نیست و قویترین چیپهای گرافیکی موجود تو بازارن.در کل آنبورده نباید ازش زیاد انتظار داشته باشی.

البته یه چیزی رو باید عرض کنم:این چیپست هایی که معرفی کردم فقط از پردازنده های AMD بهره میبرن یعنی اگه قصد خرید این مین ها رو داشته باشی باید CPU رو عوض کنی.

موفق باشی.

با سلام.

میتونی مادربورد بر پایه چیپست AMD 780G که چیپ گرافیکی محسوب میشه و کارتش ATI HD3200 هستش رو هم در نظر داشته باشی.که از DirectX®10 هم پشتیبانی میکنه و قابلیت Hybrid Graphics رو هم داره یعنی اگه یه کارت ATI بعدا بخری با کارت آنبورد روی مین حالت Cross Fire پیدا میکنه.
سری جدید چیپ های NVIDIA هم هست که کارت گرافیکشون Geforce 8200 هست و Hybrid SLi هستش یعنی اگه یه کارت NVIDIA بخری با کارت آنبوردت SLi میشه.مثلا اگه یه 8400GS داشته باشی با Hybrid SLi تقریبا از 8500GT قویتر میشه.

قدرتشون بد نیست و قویترین چیپهای گرافیکی موجود تو بازارن.در کل آنبورده نباید ازش زیاد انتظار داشته باشی.

البته یه چیزی رو باید عرض کنم:این چیپست هایی که معرفی کردم فقط از پردازنده های AMD بهره میبرن یعنی اگه قصد خرید این مین ها رو داشته باشی باید CPU رو عوض کنی.

موفق باشی.
دست شما هم درد نکنه دوست عزیز.
اما همون طور که خوندید بنده به شدت تو فشار مالی ام.
با این اطلاعاتی که شما از این مادربورد ها دادین فکر کنم یه قیمت فضایی داشته باشه. حالا هزینه تعویض CPU رو هم حساب کنید. مخ آدم سوت میکشه.(سیستم خودتون هم که ماشاا... چی بگم.)
بابا من یه مادربورد با یه کارت گرافیک آنبورد که حداقل سری 7 باشه می خواستم که کمه کمش یه ماه کار آدم رو را بندازه. بعد می خوام پولام رو جمع کنم بلندشم برم خیر سرم یه 8600GT بگیرم.
اینایی که supra معرفی کردند خوبه. فقط نمی دونم قیمتش چنده و این گرافیکی که روش آنبورد هست می تونه UT3 و crysis رو با کمترین جزئیات اجرا کنه یا نه.
باز هم دوستان اگه گزینه دیگه ای مد نظرشون بود حتما در میون بزارن.
باز هم ممنونم.

قیمتاشون به ترتیب g33 حدودا 76 تومن و g31 هم 65 تومن هستش با گارانتی سازگار.
در مورد اجرا کردن اون بازیها هم نمیتونم دقیق بهت بگم ولی فک نکنم بتونن اجراشون کنن اگر هم اجرا بشه احتمالا قابل بازی کردن نیست.

قیمتاشون به ترتیب g33 حدودا 76 تومن و g31 هم 65 تومن هستش با گارانتی سازگار.
در مورد اجرا کردن اون بازیها هم نمیتونم دقیق بهت بگم ولی فک نکنم بتونن اجراشون کنن اگر هم اجرا بشه احتمالا قابل بازی کردن نیست.
اه. یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟؟
حالا crysis رو بی خیال، مثل اینکه خیلی گندست. UT3 چی؟؟ این رو هم نمی تونه؟؟
آقا کمک کنید. مادربورد دیگه ای نیست. من احتیاج مبرم به این دارم. خواهش می کنم کمک کنید. وضعیت من بهرانیه.
مادربوردی نیست که مثلا سری 7 روش باشه؟؟ 7300 مثلا.
باز هم منتظرم.کمک....:((

آقا کمک کنید. مادربورد دیگه ای نیست. من احتیاج مبرم به این دارم. خواهش می کنم کمک کنید. وضعیت من بهرانیه.
کلا بازی کردن با گرافیک آنبورد نمیتونه نتیجه قابل قبولی داشته باشه. شما میتونی با G31T-M رو با یک کارت گرافیک 8400 GS بخری که جمعا 120 و یا بیشتر و کمتر در میاد که اونموقع میتونید کرایسیس رو تو حداقل جزئیات با فریم مناسب بازی کنید...

دوست گرامی آخه شما یه کارایی از یه کارت آنبورد میخوای که شاید غیر ممکن باشه.من با آنبورد زیاد کار نکردم ولی گمون نکنم بتونه این بازی هایی که مد نظر شماست رو خوب اجرا کنه.مادربوردهایی که Supra گفت از نظر قیمتی مناسبن و از نظر قیمت از اونایی که من پیشنهاد دادم بهتره ولی خوب امکانات و کارت آنبورد ضعیفی داره.ولی اگه میخوای بین 65-80 مین آنبورد برداری همونایی که Supra گفت رو بگیر.7300 هم آنبورد نداره.یه مدل هست nForce 630i که آنبوردش Geforce 7150 هستش,اونم چیز مالی نیست.
خلاصه آخرین زوری که میتونی برای خرید مین بزنی چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or