مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میشه لطفآ یک مدل کیس و مانیتور و پرینتر لیزری مدل خوب معرفی کنید قیمتش مهم نیست
همچنین می خواستم ببینم این سیستم با وضع موجود برای کار تا دو سه سال اینده مناسب هست و اگر نه چه چیزی پیشنهاد میشه.
خوب کیس خوب الان زیاد هست مهم اینه که شما از قیافش خوشت میاد یا مثلا کولینگش برات مهمه و همینطور بحث بودجه.
ولی در کل من asus vento7700 یا green tuniq2 رو پیشنهاد میکنم.
در مورد پرینتر هم اگه میخوای رنگی لیزری بگیری پیشنهاد میکنم بری جوهر افشان بگیری چون لیزر تو رنگی کیفیتی نداره (خودت میتونی پرسجو کنی) ولی اگه رنگی بودنش برات مهم نیست من samsung clp300 رو پیشنهاد میکنم هم سرعت خوبی داره هم جمع و جور هستش.
در مورد سیستم هم الان ultra اصلا خریدش منطقی نیست با توجه به اینکه دیگه تولید هم نمیشه کارت های خوب الان زیاد هست تو بازار مثل 9800gx2 یا سریه جدید ati و.....
اون مین هم مین شاخی نیست با همون قیمت مین هایی بهتری میشه پیدا کرد.
در کل اگه میخوای سیستم ببندی بودجت رو بگو تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
خب یعنی رم patriot 2gb 800 هم شده 45 و هارد wd 320gb هم شده 55 تومن؟؟؟
من patriot رو 48 قیمت داشتم هارد رو هم نمیدونم.
ببخشيد آقا رامين شما DVD Rew چي پيشنهاد ميكنيد كه لنزش خوب باشه يكي سامسونگ داره كه 22x و خيلي چشممو گرفته ميگن لايتن هم خوبه شما چه دلشو پيشنهاد ميكنيد نام مدل كاملشو لطفا بگيد
همینطور که امیر گفت بستگی به شانست داره که خوب در بیاد و اذیت نکنه.
ولی در کل dvdrw رو من liteon یا pioneer پیشنهاد میکنم که پایونیر سخت گیر میاد ولی لنز قوی داره یجورایی سگ جونه مثل dvr-111d من آخرین بار 41 قیمت داشتم.

اون روز هم که به من پیشنهاد دادید خریدم. سیستم خوبیه. فقط به نظر من گرافیکو 3870 بگیر بهتره و هارد هم 500. چون هارد 500 شده کمتر از 90 تومن.
یعنی به نظر شما 3870 از 8800gt قویتره یا یجورایی خریدش منطقی تره درسته ؟
مرسی امیر الان قیمت 8800gt xfx یا zotac چنده ؟ بهم نندازن؟
xfx 8800gt 512mb رو من 265 تومن قیمت داشتم.

آخرین ویرایش:
ببخشيد آقا امير پس شما ميگيد 256 مگابايتشو و DDR3 رو بگيره؟ يك بار هم ببخشيد

بله.یا XFX بگیره یا ZOTAC.

مرسی امیر الان قیمت 8800gt xfx یا zotac چنده ؟ بهم نندازن؟

فکر کنم الان زیر 270 باشه,260-265 تومنه.نترس شما که قیمت ها رو میدونی,هیچ مغازه داری نمیتونه بهت بندازه.:cheesygri

من 1 تومن دارم میخوام 1 عدد کیس با تمام مخلفات و 1عدد مونیتور LCD ( ترجیحا 19") و 1عدد اسپیکر 5.1 بخرم. ضمنا برای بازی و مشاهده فیلمهای با کیفیت blu-ray (در آینده)می خواهم.

و به نظر شما اگر من به جای LCD به همین CRT قناعت کنم و پول آن را در راه کیس خرج کنم در بازی بیشتر حال میکنم یا همان LCD را بخرم;)؟؟؟

امیر و supra خیلی ممنون از راهنماییتون حالا با خیال راحت میرم میخرم فقط یه خواهش دیگه دارم اگه ممکنه دو سه تا main و cpu تو قیمت حدود 120 تومن معرفی کنین ممنون میشم:love:

main رو میتونی asus p5k یا p5k-se یا giga ga-p35-ds3l در نظر بگیری.
cpu هم e4600 یا e4500 و e7200 میتونی در نظر بگیری که من e7200 رو پیشنهاد میکنم.

الان قیمت 8800gt xfx یا zotac چنده ؟ بهم نندازن؟
آقا من Inno3d رو پیشنهاد میکنم. 240 تومنه و خیلی عالیه.
یعنی به نظر شما 3870 از 8800gt قویتره یا یجورایی خریدش منطقی تره درسته ؟
این که مشخصه 8800 GT قویتره اما من از 3870 بیشتر خوشم میاد.:cheesygri البته ممکنه به صرفه هم باشه چون من 215 خریدم.(بره دوستم)

سلام
بچه ها یه سوال . البته ببخشید زیاد به تایپیک ربطی نداره.(ولی خوب سخت افزاریه) .
دوست من تمام کاتالوگ های مین بوردش رو گم کرده . و نمیدونه مدل مین بوردش چیه (فقط میدونه asus هست ) . میشه از جایی فهمید که مدل مین بوردش چیه؟
روی خود مین بورد هم کلی رقم و حرف نوشته که نمیشه فهمید کدوم یکی مدل مین بوردشه.
یا علی مدد

سلام
دوست من تمام کاتالوگ های مین بوردش رو گم کرده . و نمیدونه مدل مین بوردش چیه (فقط میدونه asus هست ) . میشه از جایی فهمید که مدل مین بوردش چیه؟
یا علی مدد

روی خود مینو نگاه کن.روش نوشته.

روی مینهای ASUS که برای اینتله بیشترشون یا فکر کنم همشون اولش حرف P5 رو داره بعدشم یه سری کلمات و حروف دیگه.

مثل P5K-P5PL2-P5B-P5K SE-P5B SE

سلام
یا علی مدد
یه راهش اینه که بره کیسو باز کنه و روی مین رو بخونه یه راهه دیگه هم اینه که با cpu-z ببینه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or