خوب کیس خوب الان زیاد هست مهم اینه که شما از قیافش خوشت میاد یا مثلا کولینگش برات مهمه و همینطور بحث بودجه.میشه لطفآ یک مدل کیس و مانیتور و پرینتر لیزری مدل خوب معرفی کنید قیمتش مهم نیست
همچنین می خواستم ببینم این سیستم با وضع موجود برای کار تا دو سه سال اینده مناسب هست و اگر نه چه چیزی پیشنهاد میشه.
ولی در کل من asus vento7700 یا green tuniq2 رو پیشنهاد میکنم.
در مورد پرینتر هم اگه میخوای رنگی لیزری بگیری پیشنهاد میکنم بری جوهر افشان بگیری چون لیزر تو رنگی کیفیتی نداره (خودت میتونی پرسجو کنی) ولی اگه رنگی بودنش برات مهم نیست من samsung clp300 رو پیشنهاد میکنم هم سرعت خوبی داره هم جمع و جور هستش.
در مورد سیستم هم الان ultra اصلا خریدش منطقی نیست با توجه به اینکه دیگه تولید هم نمیشه کارت های خوب الان زیاد هست تو بازار مثل 9800gx2 یا سریه جدید ati و.....
اون مین هم مین شاخی نیست با همون قیمت مین هایی بهتری میشه پیدا کرد.
در کل اگه میخوای سیستم ببندی بودجت رو بگو تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
من patriot رو 48 قیمت داشتم هارد رو هم نمیدونم.خب یعنی رم patriot 2gb 800 هم شده 45 و هارد wd 320gb هم شده 55 تومن؟؟؟
همینطور که امیر گفت بستگی به شانست داره که خوب در بیاد و اذیت نکنه.ببخشيد آقا رامين شما DVD Rew چي پيشنهاد ميكنيد كه لنزش خوب باشه يكي سامسونگ داره كه 22x و خيلي چشممو گرفته ميگن لايتن هم خوبه شما چه دلشو پيشنهاد ميكنيد نام مدل كاملشو لطفا بگيد
ولی در کل dvdrw رو من liteon یا pioneer پیشنهاد میکنم که پایونیر سخت گیر میاد ولی لنز قوی داره یجورایی سگ جونه مثل dvr-111d من آخرین بار 41 قیمت داشتم.

؟؟؟