سلامیه رم 1گیگ حرفه ای برای بازی میخوام؟
قیمت مهم نیست
نه اینطور نیست توی همه ی کارت ها ، هم رزولوشن و هم جزئیات یکسان هستش اگه دقت کنی کنار هر کارت یه رنگ زده که همون مشخص میکنه منظورم اینه که هم 8800gt تو رزولوشن 1600*2560 تست شده و هم 9800gtx.منظورم تو رزولوشن ها بود . كه تو 9800 بالاترين و تو 8800 پايينترين بود.
ممنون از جوابت
شما با توجه به مشخصات و چیپ مینت میتونی c2d های 65nm رو با fsb های 1066 بندازی و با توجه به بودجت میتونی یه e4500 یا e4600 بگیری و بقیش رو هم یه 8800gt بگیری البته گفتم در حال حاضر اون cpu فعلا کارتو راه میندازه.(البته به نظر من)والا با اين MB كه من دارم به نظرت بهترين سيپيو كه ميتونم واسش بگيرم چيه؟
يكي از دوستانم ميگفت سيپيوت خوبه فقط MB رو عوض كن كه از رده خارج شده همراه VGa حالا منم موندم چيكار كنم .. رفتم 2 هسته اي بگيرم 1 سال پيش تا كم نياره...
مینت چیه بگو تا بشه نظر داد ؟یه رم 1گیگ حرفه ای برای بازی میخوام؟
قیمت مهم نیست
خوب رم ها اگه در حالت یکسان باشن مثلا فرکانس کاریه 800 و با حجم 2gb (دو تا 1gb) و در حالت دوال باشن کارایی بالاتری نسبت به یه رم که 2gb هستش و بصورت تکی نصب شده پیدا میکنن.می خواستم بدونم اگر 2 تا رم داشته باشم چه مزییتی نسبت به یه دونه رم داره؟
مثلا 2 تا 512 چقدر با یه دونه 1g فرق می کنه؟
من الان 1g kingston 667 دارم .می ارزه 1g دیگه بگیرم؟
چقدر تو اجرای بازی تاثیر میذاره؟
ممنون.
ببخشید به 20 تومن میتونم یه هدست نسبتا خوب بخرم؟
اگه میشه معرفی کنید.در ضمن گیم پد هم میخوام،حداقل چیزی که میشه خرید چیه که تو بازی خوب باشه؟
ممنون میشم جواب بدید.
اگه نظر منو میخوای نسخه ی معمولی همشون یکیه به جر نسخه های اور شده اما خوب من evga asus xfx zotac inno3d همشون خوبند و به برند گیر نده تو فرکانس کاری را نگاه کن ببین چه جوریاست در کا تفاوت زیاد نیست ولی به اونو ر آب نگاه نکن هر کارتی که اینجا نمایندگی معتبر + گارانتی خوب داره بگیرتشكر
به نظرت بين برندهاي مختلف مثلا inno3D يا Zotac يا XFX يا Asus و...بهترينش چيه بگيرم؟
هدست مدلش را خودت برو تو بازار آخه سلیقه ای اما خوب برند های خوب LOGITECH and A4TECHببخشید به 20 تومن میتونم یه هدست نسبتا خوب بخرم؟
اگه میشه معرفی کنید.در ضمن گیم پد هم میخوام،حداقل چیزی که میشه خرید چیه که تو بازی خوب باشه؟
ممنون میشم جواب بدید.
ممنوناگه نظر منو میخوای نسخه ی معمولی همشون یکیه به جر نسخه های اور شده اما خوب من evga asus xfx zotac inno3d همشون خوبند و به برند گیر نده تو فرکانس کاری را نگاه کن ببین چه جوریاست در کا تفاوت زیاد نیست ولی به اونو ر آب نگاه نکن هر کارتی که اینجا نمایندگی معتبر + گارانتی خوب داره بگیر
خو مدلش را نمیدونی؟ چه بازی هست؟ممنون
منم ميخوام يه VGa با گارانتي خوب مثل سازگار ارقام بگيرم كه بازي اورجينالم فك كنم باهاش هست.
كسي ميدونه چنده؟منظورم برند XFX كه سازگار گارانتي كرده.
ممنون