EDRIS.FIGHTER
کاربر سایت
سلام به دوستان عزیز !
بنده نیاز فوری دارم که سیستمم رو کلا کیس و مانیتور و.... رو بفروشم و یه لپ تاپ بخرم!برای فروش این سیستم و خرید یه لپ تاپ به مشورت شما عزیزان نیاز فوری دارم!
بنده کلا نصف هفته رو در حال سفر هستم و دائم ارائه سمینار و پروژه دارم و باید یه لپ تاپ قوی همراهم باشه!
میخواستم بدونم قیمت دست دوم این سیستم حدودا چه قدر هستش تو بازار که بدونم باید چه قدر روش بزارم برای اون لپ تاپی که میخوام!
Monitor :LG 23 EA63V
CPU : CORE I3 4130
RAM : APACER 8 GB,DDR3 1600
H.D.D : WD GREEN, 64M, 1 TB
DVD RW : ASUS 24X
VGA : GIGABYTE 7850
POWER : GREEN 600W
CASE : GREEN X1 - BASIC
همچنین بنده به یه لپ تاپ با حداقل 8 گیگ رم DDR4 که بعدا قابل ارتقا به 16 باشه و یا از همین الان 16 باشه و پردازنده سری HQ 6700 و صفحه نمایش FHD مات و همچنین یه هارد 1 ترابایت به علاوه یه هارد 128 یا 256 SSD یا فقط همین SSD نیاز دارم!وزنش اصلا مهم نیست ولی برعکس خنک کنندگیش واسم خیلی مهمه!
بودجه ای هم که میخوام کلا با فروش سیستم بزارم براش در نظر گرفتم حدود 4 میلیون خورده ای هستش!
برنامه هایی هم که کار میکنم این ها هستن:
AspenOne 8.8
COMSOL Multiphysics 5.2
MathWorks MATLAB R2015b
Microsoft Office
همه این برنامه ها به شدت CPU , RAM خور هستن و VGA رو زیاد درگیر نمیکنن!
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید!
پیشاپیش سپاسگذار شما عزیزان دل هستم!
بنده نیاز فوری دارم که سیستمم رو کلا کیس و مانیتور و.... رو بفروشم و یه لپ تاپ بخرم!برای فروش این سیستم و خرید یه لپ تاپ به مشورت شما عزیزان نیاز فوری دارم!
بنده کلا نصف هفته رو در حال سفر هستم و دائم ارائه سمینار و پروژه دارم و باید یه لپ تاپ قوی همراهم باشه!
میخواستم بدونم قیمت دست دوم این سیستم حدودا چه قدر هستش تو بازار که بدونم باید چه قدر روش بزارم برای اون لپ تاپی که میخوام!
Monitor :LG 23 EA63V
CPU : CORE I3 4130
RAM : APACER 8 GB,DDR3 1600
H.D.D : WD GREEN, 64M, 1 TB
DVD RW : ASUS 24X
VGA : GIGABYTE 7850
POWER : GREEN 600W
CASE : GREEN X1 - BASIC
همچنین بنده به یه لپ تاپ با حداقل 8 گیگ رم DDR4 که بعدا قابل ارتقا به 16 باشه و یا از همین الان 16 باشه و پردازنده سری HQ 6700 و صفحه نمایش FHD مات و همچنین یه هارد 1 ترابایت به علاوه یه هارد 128 یا 256 SSD یا فقط همین SSD نیاز دارم!وزنش اصلا مهم نیست ولی برعکس خنک کنندگیش واسم خیلی مهمه!
بودجه ای هم که میخوام کلا با فروش سیستم بزارم براش در نظر گرفتم حدود 4 میلیون خورده ای هستش!
برنامه هایی هم که کار میکنم این ها هستن:
AspenOne 8.8
COMSOL Multiphysics 5.2
MathWorks MATLAB R2015b
Microsoft Office
همه این برنامه ها به شدت CPU , RAM خور هستن و VGA رو زیاد درگیر نمیکنن!
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید!
پیشاپیش سپاسگذار شما عزیزان دل هستم!