سلام فرشید جان خدا قوت
بین این دو هارد شما کدامیک را توصیه میکنید که سرعت و کیفیت بهتری داشته باشد.
WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD
Seagate Surveillance HDD 1TB 7200 RPM 64MB Cache
سوال دوم
این مدل رم با توجه به اینکه سیستم اورکلاک نیست کیفیت خوبی دارد یا نه ؟
Gskill AEGIS Series 8GB 2400Mhz CL15 Single DDR4
میشه سیستم تا 1800-900 پیشنهاد بدید
بدون هارد
بدون مانیتور
برای کارهای گرافیکی سبک مثل فوتوشاب . ادیت عکس اتلیه ای
و رندر های نسبتا سبک 3d max
رندر های دانشجویی
سلام.
میخواستم ببینم r9 390x ارزش هزینه بیشتر نسبت به 970 رو داره؟
برای رزولیشن fhd.
هارد دومی که اصلا برای پی سی مناسب نیست، اولی هم سریعترین نیست، همونی که میشه می گم رو باید بگیرید، سی گیت 7200 دور 64 مگ بافر معمولی از سری باراکودا، سرعت می خواید باید SSD بخرید
در مورد رم هم بارها گفتم نباید تک کانال خرید، حتی اگه به هوای اضافه کردن ماجول دومی در آینده باشه، چون به ندرت میشه هم مدل ماجول فعلی رو بعدا پیدا و اضافه کرد
ببخشید که اینقدر سوال میکنم.
قیمت 970 با 980 چقد تفاوت ؟ اگه مدلشون یکی باشه
ارزون ترین 980 چه مدلیه و چنده؟
ارزون ترین fury nano چنده؟
برای fhd قویتر از 970 نیاز هست؟
چند روز پیش شما به من این سیستم رو پیشنهاد دادین:
i5 6600
asus h170 pro gamer
gtx 970 g1 wf 3x
gskill ripjaws v 2400 2x8
vs 650 corsair
x3 v2
vx238h
حالا میخواستم ببینم نظرتون درباره اینکه رم رو 8 بگیرم و کیس x1 و بجاش 980 بگیرم چیه؟
سلام. با بودجه بین 2.00 تا 2.200 قصد خرید مادربور- سی پی یو - vga - رم و پاور برای گیمینگ در حد معقول دارم.
سپاس
فرشید جان منم نمیخوام رم تک استفاده کنم ، نمونه قرار دادم پرسیدم کیفیت این رم راضی کننده هست یا خیر !
16 گیگ آن را میشود 310 تومان پیدا کرد ، دو ماژول 8 گیگ.
هارد دومی که اصلا برای پی سی مناسب نیست، اولی هم سریعترین نیست، همونی که میشه می گم رو باید بگیرید، سی گیت 7200 دور 64 مگ بافر معمولی از سری باراکودا، سرعت می خواید باید SSD بخرید
فرشید جان سوال دیگر پیش امد ، اگر من یک SSD خوش قیمت مثل دو مدل زیر بگیرم برای نصب ویندوز و نرم افزارها
برای نصب HDD در کنار آن ( مشخصا برای ذخیره اطلاعات ، عکس ، فیلم ، موزیک ..... ) ، باز همین سیگیت بارکودا را پیشنهاد میدهید؟
مشکلی برای فعالیت به عنوان هارد ثانویه ندارد ، مثل شناسایی و این قضایا
Kingston SSDnow V300 120GB SATA3
یا
ADATA SP600 128GB SATA3
سلام فرشید جان من حدود 15 تومن کنار گزاشتم(بدون مانیتور)
و دو ماه دیگه می خوام سیستم ببندم والا تو بازار کم پیدا میشه که سیستمی که می خوام رو کلشو یه جا داشته باشن(در واقع اصلا پیدا نکردم) همه هم قیمت های سه چهار جنس رو فقط می گفتن و اوناهم توشون اختلاف بود
بگزریم
سیستمی که خودم مد نظر دارم اینا هستش لطفا یه ارزیابی بکن و حدودشو بهم بگو
1tb ssd و 8tb hdd
رم:2*32gb
کیس:green x9(من نمی دونم چرا هر چیزی تو ایران میاد ولی از این کیس خوشگا ادم پیدا نمی کنه)
icore i7 5960x-20m
green gp1600b-oc modular
blue ray pioneer sarir
water cooling:full xspc kits(اگه چیزه بهتر هست هم معرفی کن ادم یک بار می خواد هزینه کنه اگه این جواب نمیده بهترشو بگو یه چیزی باشه خیالم راحت راحت باشه)
کارت صدا و مادربرد رو هم خودت معرفی کن چون تو این زمینه اطلاعات انچنانی ندارم(ولی برای کارت صدا تا 500 تومن حاضرم بدم و مادربرد یه چیزی باشه که یه زمانی خواستم sli کنم یا... به مشکل نخورم. در واقع نمی خوام تا چند سال اصلا به فکر تعویضش باشم)
کارت گرافیکم به نظرت واسم 1080 بیاد یا radeon pro duo?
کارت گرافیکی که هم مد نظر داشتم:asus rog matrix gtx 980ti بود. (اگر تا دو سه ماه دیگه اونا میان که از اونا یکیشو لطفا بگو)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی من از شفافیت اسمارت تی وی های امروزی خیلی خوشم میاد برای همین اتاقم رو خیلی تاریک کردم به طوری که سخت باشه بشه فهمید الان صبح هست یا شب
خواستم بپرسم ایا مانیتور صفحه براق کیفیت خیلی خوب می شناسی؟
درود
لطفا یه مودم خوب بهم معرفی کنید
مودم فعلیم TP-Link TD-W8901G هست که خراب شده . دکمه پاورش خراب شده وگرنه خودش سالمه . باز هم نمیشه
یکم تحقیق کردم رسیدم به LINKSYS 3500 و 3000 که انگار 3500 ش هنوز تو ایران نیومده
350 دیگه کمتر از 400 بشهمانیتور رو با صفحه براق یا مات انتخاب نمی کنن، بستگی به کارکرد و استفاده داره، رزولوشن و کیفیت تصویر مهم تر هست وTV مناسب این کار نیست.
در مورد سیستم
قیمت مدل نام قطعه بدون کارت گرافیک
Intel Core i7 5960X CPU
Corsair H100i GT COOLING
Gigabyte GA-X99-Gaming 5P MotherBoard
GSkill RipjawsV 4*8GB DDR4 2800 RAM
Seagate 7200 64MB 8TB HDD
SAMSUNG 950 PRO 1TB SSD
SOUND SB X
blue ray pioneer
GREEN 1200B-OC Platinium Power
GREEN X8 RAPTOR Case
بدون گرافیک حدود 12740 میشه، گرافیک 1080 هم اگه بیاد حدود 2500 یا 3 تومن خواهد بود در ابتدا
با چه بودجه ای؟
من Linksys رو توصیه نمی کنمف از همون TPLINK و DLINK و ایسوس می تونید انتخاب کنید.
350 دیگه کمتر از 400 بشه
درود
دو تا سیستم پیشنهاد بدید با بودجه ی 5 میلیون
یکی با مانیتور و یکی بدون مانیتور
مانیتور خودم ASUS VN247H هستش
قیمت قطعات رو هم بگین
مدل قبلیم TD-8901G بود . همین رو دوباره بگیرم ؟؟اگه کار خاصی با مودم نمی کنید که مدل 100 تومنی هم جواب میده، مثل TP8968 یا Dlink 2750U یا نهایت ASUS N12
اگر یه دستگاه قوی و پر سرعت می خواید با زیر 200 تومن میشه TP 8970 رو خرید
400 تومن دیگه میره برای مودم روترهای سری AC که فقط سرعت شبکه ی وایرلسشون بیشتر هست و چند کاناله هستن.
پنج میلیون با مانیتور