مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. دوستان من این سیستم رو انتخاب کردم مشکلی نداره؟ cpu: i3 6100 M/B :H110 M-C(امکاناتش برای من کافیه) Vga: Asus Gtx 960 Turbo 2GB. Ram: Gskill Ripjaws 4x2 2133 Mhz
Power: Corsair VS550 Case: Green X2

سلام. دوستان من این سیستم رو انتخاب کردم مشکلی نداره؟ cpu: i3 6100 M/B :H110 M-C(امکاناتش برای من کافیه) Vga: Asus Gtx 960 Turbo 2GB. Ram: Gskill Ripjaws 4x2 2133 Mhz
Power: Corsair VS550 Case: Green X2

مشکلی نداره و با هم سازگاری دارند.

شما
میخوام یه سیستم فوق تخصصی برای گیمینگ جمع کنم. با بودجه ای که دارم میخوام این سیستم رو جمع کنم نظرتون چیه:

مادربرد
Z87-G45 GAMING
پاور
Green GP850B-OC Power
سی پی یو
Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor
گرافیک
3 عدد R9 nano

شما بودجه ای رو که داری هنوز توی فکر خودت نگاه داشتی، اگه نگی ما نمی تونیم ببینیم این فوق تخصصی ربطی به این ترکیب عجیب و غریب داره یا نه!!

شما

شما بودجه ای رو که داری هنوز توی فکر خودت نگاه داشتی، اگه نگی ما نمی تونیم ببینیم این فوق تخصصی ربطی به این ترکیب عجیب و غریب داره یا نه!!
14 میلیون از صفر تا صد کامپیوتر. البته تو انتخاب کارت گرافیک ها شک دارم بین 980 یا nano. من از اول عمرم ati استفاده کردم و کاملا راضی بودم/اگه nano نباشه باید پاور بره بالاتر

اینم یه ترکیب دیگه:

core i7 6700k
GIGABYTE Z170X-Gaming 5 LGA1151 Z170 همراه با کارت های گرافیک و پاوری که در بالا معرفی کردم.
ولی تا جایی که میدونم مادربرد و پردازنده تاثیر چندانی تو عملکرد بازی ها نداره

آخرین ویرایش:
14 میلیون از صفر تا صد کامپیوتر. البته تو انتخاب کارت گرافیک ها شک دارم بین 980 یا nano. من از اول عمرم ati استفاده کردم و کاملا راضی بودم/اگه nano نباشه باید پاور بره بالاتر

اینم یه ترکیب دیگه:

core i7 6700k
GIGABYTE Z170X-Gaming 5 LGA1151 Z170 همراه با کارت های گرافیک و پاوری که در بالا معرفی کردم.
ولی تا جایی که میدونم مادربرد و پردازنده تاثیر چندانی تو عملکرد بازی ها نداره

قیمت مدل نام قطعه
Intel Core i7 6700K CPU
Corsair H80i GT COOLING
ASUS Z170 MAXIMUS VIII RANGER MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
2X Gigabyte GTX 980 Ti OC G1 WF 3X 6GB VGA
Seagate 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 850 PRO 256GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN 1050B-OC Platinium Power
GREEN X8 RAPTOR Case

کیس حدود 10500 میشه
MONITOR: ASUS ROG SWIFT PG278Q

مانیتور هم حدود 2900 میشه

کیبورد و ماوس رو هم بسته به سلیقه می تونید حرفه ای بردارید.

استفاده از بیش از 2 تا کارت گرافیک عملا هیچ مزیتی نداره، برای همون 2 تا هم همیشه شرایط مهیا نیست.

سلام نظر دوستان در مورد این سیستم برای گیم چیه؟ در رنج قیمت قطعات زیر

MB : ASUS H110M-C
Cpu : Intel® Core™ i5-6400
VGA : ASUS GTX 960 DCII OC STRIX 2GB GDDR5
Ram : Gskill AEGIS Series 2*4GB 2400Mhz CL15 Single DDR4
Power : GREEN GP530A-ES 80Plus Bronze PSU

پاور مناسبه؟
اگر بخوام گرافیک GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming WF 3X OC 4GB GDDR5 رو جایگزین کنم این پاور جواب گو هست؟پورت به اندازه داره؟

اگر در این رنج قیمت , قطعات دیگری بهتر است معرفی کنید ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام نظر دوستان در مورد این سیستم برای گیم چیه؟ در رنج قیمت قطعات زیر

MB : ASUS H110M-C
Cpu : Intel® Core™ i5-6400
VGA : ASUS GTX 960 DCII OC STRIX 2GB GDDR5
Ram : Gskill AEGIS Series 2*4GB 2400Mhz CL15 Single DDR4
Power : GREEN GP530A-ES 80Plus Bronze PSU

پاور مناسبه؟
اگر بخوام گرافیک GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming WF 3X OC 4GB GDDR5 رو جایگزین کنم این پاور جواب گو هست؟پورت به اندازه داره؟

اگر در این رنج قیمت , قطعات دیگری بهتر است معرفی کنید ممنونم

سیستم مشکلی نداره
ولی دوستان برای سیستم گیمینگ و مخصوصا پردازنده های قوی مثل Core i5 اینقدر مادربردهای ضعیف برندارید! من دست کم مادربردهای B150 رو توصیه می کنم، بعدا امکانات دیگه لازمتون میشه به مشکل می خورید.

پاور برای این کارت مناسبه، اما برای کارتهای بالاتر خیر. پاورهای 550 وات کورسیر و کولر مستر هم خوبن.

سلام آقا فرشید
خسته نباشید.

بین این دو هارد بنظرتون کدوم بهتره:
ADATA HM900 External Hard Drive - 3TB
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB

ممنون

هر دو خوبن، در این رده معمولا تفاوت خاصی ندارن، چه کیفی و چه سرعتی

سیستم مشکلی نداره
هر دو خوبن، در این رده معمولا تفاوت خاصی ندارن، چه کیفی و چه سرعتی
ممنون آقا فرشید.

شرمنده اینم یادم رفت بپرسم بین
Razer Kraken 7.1 Chroma Gaming
و
Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

سیستم مشکلی نداره
ولی دوستان برای سیستم گیمینگ و مخصوصا پردازنده های قوی مثل Core i5 اینقدر مادربردهای ضعیف برندارید! من دست کم مادربردهای B150 رو توصیه می کنم، بعدا امکانات دیگه لازمتون میشه به مشکل می خورید.

پاور برای این کارت مناسبه، اما برای کارتهای بالاتر خیر. پاورهای 550 وات کورسیر و کولر مستر هم خوبن.
ممنونم این مدل خوبه؟

سلام به دوستان عزیز !
بنده نیاز فوری دارم که سیستمم رو کلا کیس و مانیتور و.... رو بفروشم و یه لپ تاپ بخرم!برای فروش این سیستم و خرید یه لپ تاپ به مشورت شما عزیزان نیاز فوری دارم!
بنده کلا نصف هفته رو در حال سفر هستم و دائم ارائه سمینار و پروژه دارم و باید یه لپ تاپ قوی همراهم باشه!
میخواستم بدونم قیمت دست دوم این سیستم حدودا چه قدر هستش تو بازار که بدونم باید چه قدر روش بزارم برای اون لپ تاپی که میخوام!

Monitor :LG 23 EA63V
CPU : CORE I3 4130
RAM : APACER 8 GB,DDR3 1600
H.D.D : WD GREEN, 64M, 1 TB
DVD RW : ASUS 24X
VGA : GIGABYTE 7850
POWER : GREEN 600W
CASE : GREEN X1 - BASIC

همچنین بنده به یه لپ تاپ با حداقل 8 گیگ رم DDR4 که بعدا قابل ارتقا به 16 باشه و یا از همین الان 16 باشه و پردازنده سری HQ 6700 و صفحه نمایش FHD مات و همچنین یه هارد 1 ترابایت به علاوه یه هارد 128 یا 256 SSD یا فقط همین SSD نیاز دارم!وزنش اصلا مهم نیست ولی برعکس خنک کنندگیش واسم خیلی مهمه!
بودجه ای هم که میخوام کلا با فروش سیستم بزارم براش در نظر گرفتم حدود 4 میلیون خورده ای هستش!
برنامه هایی هم که کار میکنم این ها هستن:
AspenOne 8.8
COMSOL Multiphysics 5.2
MathWorks MATLAB R2015b
Microsoft Office

همه این برنامه ها به شدت CPU , RAM خور هستن و VGA رو زیاد درگیر نمیکنن!

لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید!
پیشاپیش سپاسگذار شما عزیزان دل هستم!

ممنون آقا فرشید.

شرمنده اینم یادم رفت بپرسم بین
Razer Kraken 7.1 Chroma Gaming
و
Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

Razer Kraken 7.1 رو که می دونم یکی از بهترین هدستهای گیمینگ USB هست اما با G430 کار نکردم و فکر هم نمی کنم کیفیت ساختش در حد Kraken باشه

ممنونم این مدل خوبه؟

نه عزیز، فقط مدل B150 PRO یا PRO Gaming و بالاتر رو برای این قطعات مناسب می بینم، دلیلش هم تعداد اسلاتهای مناسب و خروجی صدای بهتر هست.

سلام
ارزون‌ترین سیستمی که میشه به عنوان HTPC خرید چیه؟
احتمال داره روش لینوکس بریزم.

خب خیلی ترکیبا رو میشه در نظر داشت، ارزونترینش هم پلتفرم AMD FM2 هست با پردازنده های A8/A10 که نیاز به کارت گرافیک مجزا رو هم برطرف می کنن.
اگرم اینتلی بخواین که یه پنتیوم یا نهایتش یه core i3 بیش از حد مور نیاز هست اما بهتره یه کارت گرافیک مجزا هم در کنارش باشه.

سلام به دوستان عزیز !
بنده نیاز فوری دارم که سیستمم رو کلا کیس و مانیتور و.... رو بفروشم و یه لپ تاپ بخرم!برای فروش این سیستم و خرید یه لپ تاپ به مشورت شما عزیزان نیاز فوری دارم!
بنده کلا نصف هفته رو در حال سفر هستم و دائم ارائه سمینار و پروژه دارم و باید یه لپ تاپ قوی همراهم باشه!
میخواستم بدونم قیمت دست دوم این سیستم حدودا چه قدر هستش تو بازار که بدونم باید چه قدر روش بزارم برای اون لپ تاپی که میخوام!

Monitor :LG 23 EA63V
CPU : CORE I3 4130
RAM : APACER 8 GB,DDR3 1600
H.D.D : WD GREEN, 64M, 1 TB
DVD RW : ASUS 24X
VGA : GIGABYTE 7850
POWER : GREEN 600W
CASE : GREEN X1 - BASIC

همچنین بنده به یه لپ تاپ با حداقل 8 گیگ رم DDR4 که بعدا قابل ارتقا به 16 باشه و یا از همین الان 16 باشه و پردازنده سری HQ 6700 و صفحه نمایش FHD مات و همچنین یه هارد 1 ترابایت به علاوه یه هارد 128 یا 256 SSD یا فقط همین SSD نیاز دارم!وزنش اصلا مهم نیست ولی برعکس خنک کنندگیش واسم خیلی مهمه!
بودجه ای هم که میخوام کلا با فروش سیستم بزارم براش در نظر گرفتم حدود 4 میلیون خورده ای هستش!
برنامه هایی هم که کار میکنم این ها هستن:
AspenOne 8.8
COMSOL Multiphysics 5.2
MathWorks MATLAB R2015b
Microsoft Office

همه این برنامه ها به شدت CPU , RAM خور هستن و VGA رو زیاد درگیر نمیکنن!

لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید!
پیشاپیش سپاسگذار شما عزیزان دل هستم!

کیس و مانیتورتون رو شاید حدود یک تومن تا 1100 بشه قیمت گذاشت.
در مورد لپ تاپ هم چیزایی که مدنظر دارید رو خیلی سخت بشه روی لپ تاپ بهش رسید، حتی قویترین Core i7 های موبایلی هم نهایتش بتونن در حد Core i5 های دسکتاپی راندمان بدن و بهترینشون هم همین 6700HQ هست فعلا

از نظر حرارتی هم مدلی که پردازنده ی قوی در این حد داشته باشه عموما یا باید بزرگ و سنگین باشه یا اگر نازک باشه خنک کننده ی پر صداتری داره و معمولا هم کارت گرافیکی متوسط یا بالایی دارن که اونم به حرارت اضافه می کنه، در کل محدودیت اینجوری اجتناب ناپذیر هست.

مدلی مثل ASUS N552VX - A از این دست مدلهاس و برخی مدلهای Lenovo Lenovo Y5070 2015 این مشخصات رو دارن و می تونید کاندیدهای دیگه ای رو هم بهشون اضافه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or