مشکلی نداره می تونید از جک هدفون استفاده کنید، ولی نمی دونم چرا با این همه توصیه باز شما یه مانیتوری گرفتید که پورت HDMI نداره!
پورت hdmi داره مانیتور ولی کابل hdmi نداره
یه کابل hdmi سفارش دادم تا اون برسه از dvi استفاده میکنم
آقا رسیدم خونه دیدم کامپیوترم رسیده.
همه چیز نو
از مانیتور و کابل هاش تا خود کامپیوتر
همه چی رو وصل کردم بعد روشن که میکنم مانیتور مینویسه vgi no signal.
چند بار کابل رو گذاشتم و در اوردم بازم همونو میگه. کابل dvi رو در اوردم به جاش کابل vga که با خود مانیتور اومده رو گذاشتم بازم همونو میگه. مانیتور یه دکمه داره که میتونی باهاش تنظیم کنی که میخوای روی کدوم بذاری vgi,hdmi,dvi
من الان hdmi ندارم اگه بیاد اونم امتحان میکنم.
کامپیوتر هم وقتی روشن میشه به نظر میاد داره درست کار میکنه و اون صدای noise رو که باید بده میده.
نمیدونم چیکارش کنم. میخوام پس بفرستم نمیدونم چی رو پس بفرستم
مانیتور: asus ve228h
کامپیوتر: abs vulcan ali041
آقا رسیدم خونه دیدم کامپیوترم رسیده.
همه چیز نو
از مانیتور و کابل هاش تا خود کامپیوتر
همه چی رو وصل کردم بعد روشن که میکنم مانیتور مینویسه vgi no signal.
چند بار کابل رو گذاشتم و در اوردم بازم همونو میگه. کابل dvi رو در اوردم به جاش کابل vga که با خود مانیتور اومده رو گذاشتم بازم همونو میگه. مانیتور یه دکمه داره که میتونی باهاش تنظیم کنی که میخوای روی کدوم بذاری vgi,hdmi,dvi
من الان hdmi ندارم اگه بیاد اونم امتحان میکنم.
کامپیوتر هم وقتی روشن میشه به نظر میاد داره درست کار میکنه و اون صدای noise رو که باید بده میده.
نمیدونم چیکارش کنم. میخوام پس بفرستم نمیدونم چی رو پس بفرستم
مانیتور: asus ve228h
کامپیوتر: abs vulcan ali041
دوستان یه چیزی هم استفاده کنم
یه جا تو یوتوب گفتش که اون پورت های بالایی واسه اون کامپیوترایی هستن که کارت گرافیک ندارن و اون پورت های پایینی (که ماله من انگاری چند تا hdmi داره) برای اون کامپیوتر هایی هستن که کارت گرافیک داره یعنی مثل من
حالا من چون الان hdmi ندارم (اگه خدا بخواد فردا میگیرم) از اون بالایی ها فقط استفاده کردم
ممکنه که مشکل vga no signal از این باشه؟
در ضمن یادم رفت بگم نه فقط vga no signal بلکه وقتی روی dvi یا hdmi هم قرارش میدم بازم میگه hdmi no signal با dvi no signal