مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من یه مانیتور سفارش دادم که کابل hdmi نداره و فقط dvi و vga داره. اسپیکر ندارم ولی مانیتور خودش تو خودش داره و من خودمم یه هدفون دارم واسه بازی همیشه استفاده میکنم
حالا یه جا خوندم که dvi ها کلا audio رو ارسال نمیکنن.
درسته؟
یعنی من الان مجبورم برم hdmi بخرم؟
درسته dvi صدا نداره

یه چی یادم اومد
کامپیوتری که سفارش دادم یه آدیو جک داره اگه هدفونمو به اون وصل کنم چی؟
مشکلی نداره می تونید از جک هدفون استفاده کنید، ولی نمی دونم چرا با این همه توصیه باز شما یه مانیتوری گرفتید که پورت HDMI نداره!

مشکلی نداره می تونید از جک هدفون استفاده کنید، ولی نمی دونم چرا با این همه توصیه باز شما یه مانیتوری گرفتید که پورت HDMI نداره!
پورت hdmi داره مانیتور ولی کابل hdmi نداره
یه کابل hdmi سفارش دادم تا اون برسه از dvi استفاده میکنم

آقا رسیدم خونه دیدم کامپیوترم رسیده.
همه چیز نو
از مانیتور و کابل هاش تا خود کامپیوتر
همه چی رو وصل کردم بعد روشن که میکنم مانیتور مینویسه vgi no signal.
چند بار کابل رو گذاشتم و در اوردم بازم همونو میگه. کابل dvi رو در اوردم به جاش کابل vga که با خود مانیتور اومده رو گذاشتم بازم همونو میگه. مانیتور یه دکمه داره که میتونی باهاش تنظیم کنی که میخوای روی کدوم بذاری vgi,hdmi,dvi
من الان hdmi ندارم اگه بیاد اونم امتحان میکنم.
کامپیوتر هم وقتی روشن میشه به نظر میاد داره درست کار میکنه و اون صدای noise رو که باید بده میده.
نمیدونم چیکارش کنم. میخوام پس بفرستم نمیدونم چی رو پس بفرستم
مانیتور: asus ve228h
کامپیوتر: abs vulcan ali041

همه چیز نو
چند بار کابل رو گذاشتم و در اوردم بازم همونو میگه. کابل dvi رو در اوردم به جاش کابل vga که با خود مانیتور اومده رو گذاشتم بازم همونو میگه. مانیتور یه دکمه داره که میتونی باهاش تنظیم کنی که میخوای روی کدوم بذاری vgi,hdmi,dvi
کامپیوتر هم وقتی روشن میشه به نظر میاد داره درست کار میکنه و اون صدای noise رو که باید بده میده.

دوستان یه چیزی هم استفاده کنم
یه جا تو یوتوب گفتش که اون پورت های بالایی واسه اون کامپیوترایی هستن که کارت گرافیک ندارن و اون پورت های پایینی (که ماله من انگاری چند تا hdmi داره) برای اون کامپیوتر هایی هستن که کارت گرافیک داره یعنی مثل من
qlh_20160422_000542.jpg

حالا من چون الان hdmi ندارم (اگه خدا بخواد فردا میگیرم) از اون بالایی ها فقط استفاده کردم
ممکنه که مشکل vga no signal از این باشه؟
در ضمن یادم رفت بگم نه فقط vga no signal بلکه وقتی روی dvi یا hdmi هم قرارش میدم بازم میگه hdmi no signal با dvi no signal

Last edited by a moderator:
ممنون
من الا بودجه رو بردم بالا الا این گزینه مدنظرم هست
asus VX248H
چطوره این واسه بازی و فیلم دیدن اینا!!!نسبت به قیمت خوبه؟یا برند های بهتری هم هست!!
این رو هم دیدم Dell Gaming Monitor SE2417HG ولی زیاد اشنایی به برند dell ندارم نسبت asus VX248H چطوره این؟

همون پست اول دو تا مدل خوب معرفی کردم، مدل DELL هم در حد مدلهای توصیه شده نیست

سلام
فرشيدجان فرق مونيتور S27D595 با مدل 24اينچي S24D595 يا S24D395 فقط اندازه‌شونه يا تو مورد ديگه‌اي هم از نظر كيفيت تصوير تفاوت دارن؟

وقتی اندازشون فرق می کنه و رزولوشن یکیه یعنی کیفیت تصویر مدل 27 اینچی و چگالی پیکسلش پایینتره!

همه چیز نو

شما کلا داری به خروجی اشتباه وصل می کنی که تصویر نمیده، شاید خروجی مادربرد و خروجی کارت گرافیک رو داری جابجا وصل می کنی، وقتی اون پایین کارت گرافیک مجزا داری یعنی حتما باید کابل مانیتور رو به اون خروجیهای کارت گرافیک وصل کنی، نه مادربرد!

همون پست اول دو تا مدل خوب معرفی کردم، مدل DELL هم در حد مدلهای توصیه شده نیست

وقتی اندازشون فرق می کنه و رزولوشن یکیه یعنی کیفیت تصویر مدل 27 اینچی و چگالی پیکسلش پایینتره!

شما کلا داری به خروجی اشتباه وصل می کنی که تصویر نمیده، شاید خروجی مادربرد و خروجی کارت گرافیک رو داری جابجا وصل می کنی، وقتی اون پایین کارت گرافیک مجزا داری یعنی حتما باید کابل مانیتور رو به اون خروجیهای کارت گرافیک وصل کنی، نه مادربرد!
خیلی ممنون بابت جواب
این حرف رو بر اساس عکسی که گذاشتم زدی؟
آره کامپیوتر رو باز کردم و کارت گرافیک دقیقا پایین بود همون دایره قرمز که کشیدم پایینیه
اما مشکل اینجاس که اونجا فقط و فقط خروجی hdmi هست واسه همینه که تو بالایی ها میذاشتم

خیلی ممنون بابت جواب
این حرف رو بر اساس عکسی که گذاشتم زدی؟
آره کامپیوتر رو باز کردم و کارت گرافیک دقیقا پایین بود همون دایره قرمز که کشیدم پایینیه
اما مشکل اینجاس که اونجا فقط و فقط خروجی hdmi هست واسه همینه که تو بالایی ها میذاشتم

خیر، دقت نکردید، کارت گرافیک شما روی اسلات دومش خروجی DVI هم داره که باید مانیتور رو به اون وصل کنید.

Intel Core i7 6700 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
750Ti 2GB VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
Green X2 Jaguar Case

گرافیک onboard خود مادربردش چطوره ؟ کار راه بنداز هست فعلا کارت گرافیک نگیرم ؟ چون بودجه ام کاهش پیدا کرد :sob:

Intel Core i7 6700 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
750Ti 2GB VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
Green X2 Jaguar Case

گرافیک onboard خود مادربردش چطوره ؟ کار راه بنداز هست فعلا کارت گرافیک نگیرم ؟ چون بودجه ام کاهش پیدا کرد :sob:
مادربورد که گرافیک نداره! خیلی وقته گرافیک مجتمع رو روی خود cpu میذارن
گرافیک 6700 هم intel hd 530 هست که من باهاش gta v رو روی تنظیمات پایین و رزولوشن 720 تونستم بالای 30 فریم بگیرم! ببین کارتو راه که میندازه ولی واسه بازی های قدیمی تر نه بازی های بعد 2015 فقط یه خنک کننده خوب هم باید برای 6700 واجبه

خیر، دقت نکردید، کارت گرافیک شما روی اسلات دومش خروجی DVI هم داره که باید مانیتور رو به اون وصل کنید.
اگه منظورت اون بالاییه و سفید رنگس که من هزار بار وصل کردم و کار نداده
اگه منظورت اون پایینیه( دایره ی دوم) و سیاه رنگس که اون مربوط به dvi- double link هست که من کابل واسه اون رو ندارم و توی اون اصلا فرو نمیره

اگه منظورت اون بالاییه و سفید رنگس که من هزار بار وصل کردم و کار نداده
اگه منظورت اون پایینیه( دایره ی دوم) و سیاه رنگس که اون مربوط به dvi- double link هست که من کابل واسه اون رو ندارم و توی اون اصلا فرو نمیره

ببین شما کلا برای اینکه بتونی روی مانیتور تصویر بگیری باید حتما کابل رو به اون پورت های پایینی که مال خود کارت گرافیک هست وصل کنی و پورت های خروجی تصویر بالا رو کلا بیخیال شو. در ضمن همراه کامپیوتر یه مبدل DVi به VGA هست با اون امتحان کن شاید تونستی تصویر بگیری.

ببین شما کلا برای اینکه بتونی روی مانیتور تصویر بگیری باید حتما کابل رو به اون پورت های پایینی که مال خود کارت گرافیک هست وصل کنی و پورت های خروجی تصویر بالا رو کلا بیخیال شو. در ضمن همراه کامپیوتر یه مبدل DVi به VGA هست با اون امتحان کن شاید تونستی تصویر بگیری.
اوکی پس کلا اون بالایی ها هیچن
مبدل متاسفانه نداره:(

دوستان یه درایو نوری dvd معرفی کنید حدود قیمت 150 که خرکار باشه چون واسه مغازه میخوام

Pioneer DVR-S21FXV
حتما پک بگیر و حتما هم گارانتی سریر بگیر

Plextor هم هست که متاسفانه اصلش توی بازار نایابه (فیکشم کمیاب شده :D )

• Like
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or