سلام
ممنون از پاسخگویی
خواستم اینو بگم اقا امیر محمود که من نه لیستی تنظیم کردم به اسم " بنده" و نه چیزی رو تغییر دادم. وقتی هم عکس رو گذاشتم گفتم کنارش یه ستون هست که یکی از دوستان اینجا تنظیم کرده . عکس میذارم که نظر بدین. اسم آقا فرشید هم بالای ستونش هست. اون ستون " بنده " هم یکی از بچه های اینجا و کسی که چندساله این تاپیک رو پیگیری میکنه نوشته و همیشه هم از راهنمایی آقا فرشید استفاده میکنه. اگر مشابه هست حق شاگردی حساب کنید![]()
چون کیس فعلیم اصن جوابگو نیست فعلا از تعویض اون شروع میکنم تا بعد ... :d ولی کلا توقعاتمم بالا نیست
برا اینکه از آف تاپیک هم دربیاد :
CPU Core i5 6600 احتیاج به خنک کننده داره ؟ یا فن خودش کفایت میکنه ؟
اگر چندتا گزینه بتونین پیشنهاد بدین ممنون میشم
====
همچنان منتظر نظر آقا فرشید هم هستم .
آقا خیلی تند نتد رفتید جلو، من در جریان نبودم
توی لیست شما با من که فرق عمده ای وجود نداره خب، لیست منتسب به "بنده" ی خودتونبهتر هم هست
اما دو مورد رو تایید نمی کنم:
1- رم دوتا 8 گیگی برای این سیستم توصیه میشه، در مجموع 16 گیگ، کمتر نخرید که کم میاد براش
2- فقط پردازنده های سری K بدون خنک کننده هستن، بقیه هم دارن اما فقط در حد خنک کننده هست، به درد حرارت پایین و صدای کم نمی خوره، همون مدل "بنده" رو بخرید.
سلام یه اسپیکر می خواستم معرفی کنید بودجه ام هم نهایتا 400 هست. ترجیحا ظاهر و 5 کاناله بودن و با کیفیت بودنش برام مهم هست. و یه سوال دیگه الان یه مانیتور 29 اینچ 21:9 گرفتم ولی تو تمام بازیها تصویر زیادی کشیده هست و یه جورایی احساس میکنم بخشی از تصویر نیست یا بعد از 1 ساعت بازی سردرد میشم. می خواستم بدون این نسبت صفحه اصلا برای بازی مناسب هست؟ بعد هم به جای این با بودجه 900 تا 1 تومن به نظرتون خرید تلویزیون 32 FHD مناسب تر هست یا مانیتور؟ اصلا تلویزیون با این قیمت برای بازی انتخاب مناسبی هست. ممنون
خیر، نسبت 21:9 هنوز برای بازی مناسب نیست و به جز ناهماهنگی برخی بازیها با اون فقط برای فیلم های Full HD و بالاتر مناسب هستن.
برای اسپیکر هم مدل Logitech Z506 بهترین گزینه هست.