مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من سقفی در نظر نگرفتم رم هم یه 8 گیگ پولشو کنار گذاشتم و الان فقط به من CPU + MB معرفی کنید که در حد همون 2009 باشه

شما اگه برای بتل 4 و 60 فریم هدفگذاری کردی باید یه Core i7 4790/6700 و یه کارت GTX 970 یا بالاتر داشته باشی. کمتر از اینا همه جا توی مولتی 60 فریمی در کار نخواهد بود
مادربرد هم ترجیحا یه مدل از H97/H170 باشه خوبه.

شما اگه برای بتل 4 و 60 فریم هدفگذاری کردی باید یه Core i7 4790/6700 و یه کارت GTX 970 یا بالاتر داشته باشی. کمتر از اینا همه جا توی مولتی 60 فریمی در کار نخواهد بود
مادربرد هم ترجیحا یه مدل از H97/H170 باشه خوبه.
منظورم از 60 فریم روی کمترین تنظیماته
من الان با این سیستمم 40 فریم رو میگیرم تو 64 نفره

5850 برای bf3 هم 60 فریم ثابت در مولتی نمیده. مگر اینکه تنظیمات به low یا medium کاهش پیدا کنه. BF4 هم جای خود داره!
خب اگر قصد تعویض کارت گرافیک رو فعلا ندارید، می تونید این ترکیب CPU و MB رو استفاده کنید.

باندل پیشنهادی 1:
CPU: Core i5 6500
MB: ASUS H170 Pro Gaming

این باندل روی هم 1250 حدودا میشه.
ضمنا این باندل نیاز به رم های DDR4 داره

باندل پیشنهادی 2:
CPU: Core i7 4790K
MB: ASUS Z97 Pro Gamer

این باندل هم حدودا 1600-1650 میشه.
نیاز به رم های DDR3 داره.

متاسفانه پردارنده های 6600 و 6700 در بازار کمیاب شدند و اگر پیدا بشه قیمت ها خیلی بالا هستش که خریدشون توصیه نمیشه.

اگر مشکل بودجه ندارید باندل 2 بهتر از 1 هستش. هر چند باندل 2 از رم های DDR3 پشتیبانی می کنه که کم کم این رم ها دارند از دور خارج می شوند!
بهتر برای تعویض کارت گرافیک تون هم بودجه جدا در نظر بگیرین.

در اخر هم نظر داشته باش که هر دو باندل معرفی شده نهایتا می تونند سه سال مورد استفاده قرار بگیرند و بعد از سه سال به احتمال زیاد باید به فکر تعویض دوباره باشی!

خب اگه در کمترین تنظیمات مدنظرتون بوده که با خیلی کمتر از اینا هم میشه 60 فریم گرفت، ولی من مطمئن نیستم که الان پردازندتون گلوگاهه یا گرافیک، هر چند که بتل 4 نشون داده به قدرت پردازنده هم اتکای زیادی داره.

ولی با این اوصاف هم حداقل Core i5 توصیه میشه.

سلام
اولا یه تشکر خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان اهل فن که اینجا کمک میکنن به دوستان :)

آقا فرشید یه کیس میخواستم بگیرم 4 تومن. نظرتون هنوز همین قطعاتی هست که چند صفحه قبلتر گفتین؟ ( عکس) البت یه سری قطعات دیگه هم کنارش هست که پیشنهاد یکی دیگه از دوستان نزدیک همینجا هست.

kis8_77190623137177676786.png

اگر تغییرات دیگه ای لازم میدونید برا انتخاب بهتر ممنون میشم در اختیارم بذارین. مثلا گرافیک msi یا asus باشه اشکال نداره؟
کیفیت تصویرمم 900*1600 هس. زیبایی و گرفتن 3 یا 4 فریم بالاتر برام مهم نیست. بهتریم انتخاب رو میخوام البت اگر قطعات اینجا گیرم بیاد :|

سوال: فعلا تو این اوضاع بازار خرید رو توصیه میکنید یا نه ؟ یا بازم بدتر میشه...

آخرین ویرایش:
دوستان یه سیستم گیمینگ تا ۳ میلیون میخواستم که در اینده هم قابل ارتقا باشه .

بنظرتون همچین سیستمی تا ۲ سال اینده و تنظیمات Medium -High و full HD جوابگو هست ؟ چون من میخوام ps4 رو بفروشم جاش سیستم ببندم .

و اینکه همچین سیستمی میتونه کیفیت اجرایی بازی ها رو هم سطح کنسول داشته باشه؟

ممنون

سلام
اولا یه تشکر خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان اهل فن که اینجا کمک میکنن به دوستان :)

آقا فرشید یه کیس میخواستم بگیرم 4 تومن. نظرتون هنوز همین قطعاتی هست که چند صفحه قبلتر گفتین؟ ( عکس) البت یه سری قطعات دیگه هم کنارش هست که پیشنهاد یکی دیگه از دوستان نزدیک همینجا هست.

اگر تغییرات دیگه ای لازم میدونید برا انتخاب بهتر ممنون میشم در اختیارم بذارین. مثلا گرافیک msi یا asus باشه اشکال نداره؟
کیفیت تصویرمم 900*1600 هس. زیبایی و گرفتن 3 یا 4 فریم بالاتر برام مهم نیست. بهتریم انتخاب رو میخوام البت اگر قطعات اینجا گیرم بیاد :|

سوال: فعلا تو این اوضاع بازار خرید رو توصیه میکنید یا نه ؟ یا بازم بدتر میشه...

سلام

قطعاتی که فرشید عزیز انتخاب کرده بودند و شما تحت عنوان "بنده" تغییر دادین با توجه به بودجه 4 میلیون مناسب هستش.

کارت گرافیک انتخابی هم Extreme Core Ed. هستش که بین 970 ها تقریبا بالاترین فرکانس رو داره و انتخاب خوبیه.
فقط رزولوشن 1600*900 برای بازی توصیه نمیشه. بهتره حداقل رزولوشن Full HD باشه.
یک نکته رو در نظر داشته باش که برای خرید کیس حتما به اندازه قطعات خصوصا سی پی یو کولر و کارت گرافیک توجه داشته باش.

با توجه به اوضاع بازار توصیه نمیشه خرید کنید. خصوصا خرید 6600K که قیمتش به صرفه نیست.
هر چند نمی تونیم درباره اوضاع بازار هم نظر بدیم. یعنی معلوم نیست که طی روز های آینده وضعیت بهتر بشه یا بدتر!

دوستان یه سیستم گیمینگ تا ۳ میلیون میخواستم که در اینده هم قابل ارتقا باشه .

بنظرتون همچین سیستمی تا ۲ سال اینده و تنظیمات Medium -High و full HD جوابگو هست ؟ چون من میخوام ps4 رو بفروشم جاش سیستم ببندم .

و اینکه همچین سیستمی میتونه کیفیت اجرایی بازی ها رو هم سطح کنسول داشته باشه؟

ممنون

هر چند بهت توصیه نمی کنم که PS4 رو بفروشی و سیستم Gaming با 3 میلیون تومن تهیه کنی. PS4 فعلا ثبات بهتری برای بازی کردن تا PC.

CPU: i5 6400
MB: ASUS H170-Pro
RAM: G.SKILL ripjaws v 2x4GB (8GB) DDR4 2400 MHZ
VGA: Zotac GTX 950 amp edition
HDD: Seagate 1TB
Power: Green 650UK
Case Green X2

این کیس حدودا 2800 میشه.
این سیستم پیشنهادی CPU Cooler هم نیاز داره که با 200 هزار تومن باقی مانده بودجه میشه تهیه کرد
ضمنا این کیس پیشنهادی نمیشه نظر داد تا چند سال می تونه بازی روی High یا حتی Medium اجرا کنه

پس با این اوصاف و صحبت های شما بعیده که این سیستم بتونه بازی ها رو در حد کنسول برای حداقل ۲ سال اجرا کنه.
پس اگر میشه یه سیستم پیشنهادی گیمینگ اقتصادی که حداقل تا ۲ سال خیال ادم رو از ارتقا راحت کنه لطفا معرفی کنید .
چون شخصا از خرید بازی واسه ps4 و ضرر هایی که روی فروش هر بازی میدم یجورایی خسته. شدم . دلیل اصلیم هم واسه بستن سیستم همینه.

با این سیستمی که معرفی شد ، می تونید بازی کنید اما نمی تونم راجع به اینکه تا چند سال بازی ها رو جوابگو هست نظر بدم! این رو شرکت های بزرگ تولید کننده سخت افزار و همچنین نرم افزار تعیین می کنند. صنعت کامپیوتر هم با صنایع دیگه متفاوت تر هستش!
اخیرا سازنده های بازی هم متاسفانه روی Optimization وقت زیادی نمی گذارند!

ولی اگر می خوای تا 2 سال خیالت راحت باشه این سیستم زیر بهتر هستش:

RAM: G.SKILL ripjaws v 2x8GB (16GB) DDR4 2400 MHZ
VGA:Galax GTX 970 exoc black edition
Case Green X2

این سیستم حدودا 3650 میشه.
حداقل با این میشه روی 2 سال تا حدودی حساب باز کرد.
SSD هم براش تهیه کنی که کمی بهتر هم میشه

آخرین ویرایش:
سلام

هر چند بهت توصیه نمی کنم که PS4 رو بفروشی و سیستم Gaming با 3 میلیون تومن تهیه کنی. PS4 فعلا ثبات بهتری برای بازی کردن تا PC.

RAM: G.SKILL ripjaws v 2x4GB (8GB) DDR4 2400 MHZ
VGA: Zotac GTX 950 amp edition
Case Green X2

این کیس حدودا 2800 میشه.
این سیستم پیشنهادی CPU Cooler هم نیاز داره که با 200 هزار تومن باقی مانده بودجه میشه تهیه کرد
ضمنا این کیس پیشنهادی نمیشه نظر داد تا چند سال می تونه بازی روی High یا حتی Medium اجرا کنه
پس با این اوصاف و صحبت های شما بعیده که این سیستم بتونه بازی ها رو در حد کنسول برای حداقل ۲ سال اجرا کنه.
پس اگر میشه یه سیستم پیشنهادی گیمینگ اقتصادی که حداقل تا ۲ سال خیال ادم رو از ارتقا راحت کنه لطفا معرفی کنید .
چون شخصا از خرید بازی واسه ps4 و ضرر هایی که روی فروش هر بازی میدم یجورایی خسته. شدم . دلیل اصلیم هم واسه بستن سیستم همینه.

سلام

قطعاتی که فرشید عزیز انتخاب کرده بودند و شما تحت عنوان "بنده" تغییر دادین با توجه به بودجه 4 میلیون مناسب هستش.

کارت گرافیک انتخابی هم Extreme Core Ed. هستش که بین 970 ها تقریبا بالاترین فرکانس رو داره و انتخاب خوبیه.
یک نکته رو در نظر داشته باش که برای خرید کیس حتما به اندازه قطعات خصوصا سی پی یو کولر و کارت گرافیک توجه داشته باش.

با توجه به اوضاع بازار توصیه نمیشه خرید کنید. خصوصا خرید 6600K که قیمتش به صرفه نیست.
هر چند نمی تونیم درباره اوضاع بازار هم نظر بدیم. یعنی معلوم نیست که طی روز های آینده وضعیت بهتر بشه یا بدتر!

سلام
ممنون از پاسخگویی:)

خواستم اینو بگم اقا امیر محمود که من نه لیستی تنظیم کردم به اسم " بنده" و نه چیزی رو تغییر دادم. وقتی هم عکس رو گذاشتم گفتم کنارش یه ستون هست که یکی از دوستان اینجا تنظیم کرده . عکس میذارم که نظر بدین. اسم آقا فرشید هم بالای ستونش هست. اون ستون " بنده " هم یکی از بچه های اینجا و کسی که چندساله این تاپیک رو پیگیری میکنه نوشته و همیشه هم از راهنمایی آقا فرشید استفاده میکنه. اگر مشابه هست حق شاگردی حساب کنید :)

چون کیس فعلیم اصن جوابگو نیست فعلا از تعویض اون شروع میکنم تا بعد ... :d ولی کلا توقعاتمم بالا نیست

برا اینکه از آف تاپیک هم دربیاد :

CPU Core i5 6600 احتیاج به خنک کننده داره ؟ یا فن خودش کفایت میکنه ؟

اگر چندتا گزینه بتونین پیشنهاد بدین ممنون میشم

====
همچنان منتظر نظر آقا فرشید هم هستم .

آخرین ویرایش:
سلام

خواستم اینو بگم اقا امیر محمود که من نه لیستی تنظیم کردم به اسم " بنده" و نه چیزی رو تغییر دادم. وقتی هم عکس رو گذاشتم گفتم کنارش یه ستون هست که یکی از دوستان اینجا تنظیم کرده . عکس میذارم که نظر بدین. اسم آقا فرشید هم بالای ستونش هست. اون ستون " بنده " هم یکی از بچه های اینجا و کسی که چندساله این تاپیک رو پیگیری میکنه نوشته و همیشه هم از راهنمایی آقا فرشید استفاده میکنه. اگر مشابه هست حق شاگردی حساب کنید :)

چون کیس فعلیم اصن جوابگو نیست فعلا از تعویض اون شروع میکنم تا بعد ... :d ولی کلا توقعاتمم بالا نیست

====

نه عزیز! سو برداشت شده. برای اشاره به سیستمی که خودتون مدنظر داشتین از همون اسم Header ش استفاده کردم.
i5 6600 که خودش فن Stock نداره! و باید جدا یک CPU Cooler تهیه کنید.

کیسی که خودتون مد نظر داشتید deep cool ken. ti در رنج زیر 200 هزار تومن مناسب هستش.
ولی macho که در لیست خودتون هست برای OC نیمه حرفه یا حتی حرفه ای هم خوبه. فقط درباره جا شدنش در کیس نمی تونم فعلا چیزی بگم. باید سایت رسمی کیس و همچنین سایت thermalright برای اندازه کولر مراجعه کرد که تا اندازه ها رو ببنید و تشخیص بدید که جا میشه یا نه.

:d
من عکسی که اون دوست عزیرم گذاشته بود تو پروفایلم بدون تغییر سر ستون (!) گذاشتم اینجا:"> و یه اشتباهمم این بود که نگفتم هنوز تصمیم قطعی که نگرفتم یعنی اینکه میگین سیستم مورد نظر خودتون، هنوز چنین چیزی وجود نداره. اتفاقا سیستم آقا فرشید رو قبلا دیده بودم و مورد نظرم بود ولی مسعود جان رفیقمونم یه لیست گذاشت کنارش :d چون زحمت زیاد انداختم گردنش و لطف بسیار دارن. خلاصه میخوایم بهترین انتخاب داشته باشیم تو این قیمت ;) ( سرتون رو درد آوردم)

مدلهای دیگه ای هم هست مثلا تو رنج 200 تا 250 ؟
علت اینکه کیس گرین x4 دیگه نیست چیه؟ ( عمر کمی داشت تو بازار) چرا اینقدر کم شده کیسهای گرین یا من اشتباه میکنم!!!؟

اگر فقط می خوای بازی کنی، بهت توصیه نمی کنم الان 6600K رو با اون قیمت غیر منطقی بخری.
متاسفانه شرکت Intel سی پی یو هاش رو ( خصوصا i5) هر ساله داره با تغییرات و پیشرفت جزئی منتشر می کنه. بطوریکه می تونی i5 ضعیف تر و ارزان تر تهیه کنی و گرافیک مدل بالاتر تهیه کنی مثل 980 که می تونه کارایی بیشتری تو بازی بهت بده.

در مورد کیس می تونم بگم که تا حدودی سلیقه ای هم هست که ظاهر کیس چجوری باشه.
انتخاب کیس نسبت به سایر قطعات مهم سیستم ، شاید حساسیت کمتری داشته باشه و انتخاب یک گزینه خوب توسط خود شما می تونه صورت بگیره.

آخرین ویرایش:
نه عزیز! سو برداشت شده. برای اشاره به سیستمی که خودتون مدنظر داشتین از همون اسم Header ش استفاده کردم.
i5 6600 که خودش فن Stock نداره! و باید جدا یک CPU Cooler تهیه کنید.
:d
من عکسی که اون دوست عزیرم گذاشته بود تو پروفایلم بدون تغییر سر ستون (!) گذاشتم اینجا:"> و یه اشتباهمم این بود که نگفتم هنوز تصمیم قطعی که نگرفتم یعنی اینکه میگین سیستم مورد نظر خودتون، هنوز چنین چیزی وجود نداره. اتفاقا سیستم آقا فرشید رو قبلا دیده بودم و مورد نظرم بود ولی مسعود جان رفیقمونم یه لیست گذاشت کنارش :d چون زحمت زیاد انداختم گردنش و لطف بسیار دارن. خلاصه میخوایم بهترین انتخاب داشته باشیم تو این قیمت ;) ( سرتون رو درد آوردم)

کیسی که خودتون مد نظر داشتید deep cool ken. ti در رنج زیر 200 هزار تومن مناسب هستش.
مدلهای دیگه ای هم هست مثلا تو رنج 200 تا 250 ؟
علت اینکه کیس گرین x4 دیگه نیست چیه؟ ( عمر کمی داشت تو بازار) چرا اینقدر کم شده کیسهای گرین یا من اشتباه میکنم!!!؟

آخرین ویرایش:
سلام یه اسپیکر می خواستم معرفی کنید بودجه ام هم نهایتا 400 هست. ترجیحا ظاهر و 5 کاناله بودن و با کیفیت بودنش برام مهم هست. و یه سوال دیگه الان یه مانیتور 29 اینچ 21:9 گرفتم ولی تو تمام بازیها تصویر زیادی کشیده هست و یه جورایی احساس میکنم بخشی از تصویر نیست یا بعد از 1 ساعت بازی سردرد میشم. می خواستم بدون این نسبت صفحه اصلا برای بازی مناسب هست؟ بعد هم به جای این با بودجه 900 تا 1 تومن به نظرتون خرید تلویزیون 32 FHD مناسب تر هست یا مانیتور؟ اصلا تلویزیون با این قیمت برای بازی انتخاب مناسبی هست. ممنون

سلام

====

آقا خیلی تند نتد رفتید جلو، من در جریان نبودم

توی لیست شما با من که فرق عمده ای وجود نداره خب، لیست منتسب به "بنده" ی خودتونبهتر هم هست

اما دو مورد رو تایید نمی کنم:
1- رم دوتا 8 گیگی برای این سیستم توصیه میشه، در مجموع 16 گیگ، کمتر نخرید که کم میاد براش
2- فقط پردازنده های سری K بدون خنک کننده هستن، بقیه هم دارن اما فقط در حد خنک کننده هست، به درد حرارت پایین و صدای کم نمی خوره، همون مدل "بنده" رو بخرید.

سلام یه اسپیکر می خواستم معرفی کنید بودجه ام هم نهایتا 400 هست. ترجیحا ظاهر و 5 کاناله بودن و با کیفیت بودنش برام مهم هست. و یه سوال دیگه الان یه مانیتور 29 اینچ 21:9 گرفتم ولی تو تمام بازیها تصویر زیادی کشیده هست و یه جورایی احساس میکنم بخشی از تصویر نیست یا بعد از 1 ساعت بازی سردرد میشم. می خواستم بدون این نسبت صفحه اصلا برای بازی مناسب هست؟ بعد هم به جای این با بودجه 900 تا 1 تومن به نظرتون خرید تلویزیون 32 FHD مناسب تر هست یا مانیتور؟ اصلا تلویزیون با این قیمت برای بازی انتخاب مناسبی هست. ممنون

خیر، نسبت 21:9 هنوز برای بازی مناسب نیست و به جز ناهماهنگی برخی بازیها با اون فقط برای فیلم های Full HD و بالاتر مناسب هستن.
برای اسپیکر هم مدل Logitech Z506 بهترین گزینه هست.

آقا خیلی تند نتد رفتید جلو، من در جریان نبودم

توی لیست شما با من که فرق عمده ای وجود نداره خب، لیست منتسب به "بنده" ی خودتونبهتر هم هست

اما دو مورد رو تایید نمی کنم:
1- رم دوتا 8 گیگی برای این سیستم توصیه میشه، در مجموع 16 گیگ، کمتر نخرید که کم میاد براش
2- فقط پردازنده های سری K بدون خنک کننده هستن، بقیه هم دارن اما فقط در حد خنک کننده هست، به درد حرارت پایین و صدای کم نمی خوره، همون مدل "بنده" رو بخرید.
تو این دوتا کیسی که لیست شد اون خنک کننده جا میشه؟ مخصوصا Deepcool
اصلا کیفیت مناسبی داره خود کیس؟

rfng_77190623137177676786.png

یه سوال مهم. نظر شما با این اوضاع قیمتا ( مثل قیمت 6600K) چیه برا منی که قصد اصلیم بازی هست ؟ خرید توصیه میشه یا نه؟ نظر امیرمحمود خان رو دیدم دوست داریم نظر شما رو هم بدونیم. لطفا :)

آخرین ویرایش:
سلام
بنده به عنوان «بنده»، هر گونه ارتباطی با پست #33019رو به شدت تکذیب نموده، بنده شکر بخورم پا تو کفش اساتید تاپیک بکنم. :d
=================================
برای اینکه حارج از تاپیک نباشه، بنده قصد خرید یه خارد اکسترنال 2ترابایت رو داشتم.
بنا به دلایلی نشد. چند وقت پیش که رفتم بازار دیدم هاردهای برند Buffalo با گارانتی معتبر داخلی اومده تو بازار. نظر دوستان در مورد این برند چیه. قبل‌ها محصولات شبکه‌ی خوبی تولید می‌کرد.
پ.ن: به طور خاص این مدل مد نظرم هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or