مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پیام خصوصی ارسال شد
قطعا 980Ti بهتر هست و کمی هم سریعتر

بازیهای قدیمی رو می تونه اجرا کنه، اما تراشه ی 840m ضعیف هست و ممکنه 30 فریم هم درش تضمین شده نباشه.
با 3 تومن می تونید لپ تاپهایی با تراشه ی 950m هم بخرید که برای بازی کمی سریعتر عمل می کنن. یا تا 4 تومن 960m

اشتباهم این بود که دوباره نوشتم
بدون رم همون 2 تومن در میاد.

ممنون.
آره دیدم ولی اولویتم بازی نیست‌. بیشتر نمایشگر برام مهم هست. بعدش هم یه سخت افزاری که معمولی باشه و بازیهای یکی دو سال پیش رو هم تا حد معقولی اجرا کنه.
همین رو فردا سفارش میدم ان شاالله.

بازم دستت درد نکنه فرشید جان :x

سلام بزرگواران
اقا ما بعداز کلی تفحص این سیستم امضام رو ردیف کردم اما هنوز نصب نکردم
دو تا سوال
یکی اینکه یک پاور 750 خوب که عمر خوب و امکانات روز داشته باشه معرفی کنید ترجیحا تا 400 تومن
دوم اینکه مادربرد maximus viii hero رو ردیف کردم میتونم gigabyte gaming 7 هم بگیرم کدومو پیشنهاد میکنید اخه اخیرا جنسای ایسوس کمی اذیت کن دارن میشن
ممنون اگر کمک کنید
راستی من یک مدل رم کینگستون دیدم نظرمو جلب کرده
اسمش اینه
Kingston hyper x savage 16gb 2400 cl 12
مشخصات و قیمتش خیلی عالیه اما میخوام بدونم این رم ها به خوبی trident z هست؟ خوبی این رم ها تایمینگ عالیش هست
اما trident z که من گرفتم cl 14 هست با باس 2800

Last edited by a moderator:
سلام
این کیس چقدر می ارزه؟ میخوایم بدیم دست بچه برا یادگیری

CPU : intel core i3/2100 @3.1GHz
M/B: giga p61-usb3-b3
Ram: 4GB/DDR3/1600
VGA: zotac 240 gt 1GB
case: mingo
HDD: 250 GB
DVD/RW: giga
power: Green 335A

بله نسبتا قدیمی هستن اما بهترین مدلها با شرایط مورد نظر شما هستن، جدیدتر هم اگر باشه من هنوز اطلاعی ندارم.
ما رفتیم یکی از این دو مدل T50 یا P50 رو بخریم پیدا هم کردیم (730 هزار تومان...البته اونجا هم نتونستیم تفاوت بین این دو مدل T و P رو بفهمیم ولی فروشنده گفت epson L800 بهتره قیمتش 200 تومن گرونتره).به فروشنده هم که نمی شه اعتماد کرد خودمم هم که در زمینه پرینتر کلا مرخصم:d
حالا موندم چیکار کنم آقا فرشید...کدومو بگیرم به نظر شما؟

سلام بزرگواران
اقا ما بعداز کلی تفحص این سیستم امضام رو ردیف کردم اما هنوز نصب نکردم
دو تا سوال
یکی اینکه یک پاور 750 خوب که عمر خوب و امکانات روز داشته باشه معرفی کنید ترجیحا تا 400 تومن
دوم اینکه مادربرد maximus viii hero رو ردیف کردم میتونم gigabyte gaming 7 هم بگیرم کدومو پیشنهاد میکنید اخه اخیرا جنسای ایسوس کمی اذیت کن دارن میشن
ممنون اگر کمک کنید
راستی من یک مدل رم کینگستون دیدم نظرمو جلب کرده
اسمش اینه
Kingston hyper x savage 16gb 2400 cl 12
مشخصات و قیمتش خیلی عالیه اما میخوام بدونم این رم ها به خوبی trident z هست؟ خوبی این رم ها تایمینگ عالیش هست
اما trident z که من گرفتم cl 14 هست با باس 2800

برای پاور همون GREEN 750 OC رو بگیرید، وقتی توصیه می کنیم یعنی بهترین گزینه هست و تمام امکانات مورد نظر شما و بیشتر رو هم داره.
مادربرد هم هر دو خوبن، اما به خاطر کارت صدای عالی مدل Gaming 7 اون رو ترجیح می دم. ایسوس هم هیچ اذیتی نداره

سری حرفه ای کینگستون هم خوبن، اما همون ترایدنت رو برای گیمینگ توصیه می کنم. فرکانس و تایمینگ رو هم در کنار هم باید مقایسه کردف جداگانه که معنی نداره.

سلام
این کیس چقدر می ارزه؟ میخوایم بدیم دست بچه برا یادگیری

CPU : intel core i3/2100 @3.1GHz
M/B: giga p61-usb3-b3
Ram: 4GB/DDR3/1600
VGA: zotac 240 gt 1GB
case: mingo
HDD: 250 GB
DVD/RW: giga
power: Green 335A

حدود 600 تومن

ما رفتیم یکی از این دو مدل T50 یا P50 رو بخریم پیدا هم کردیم (730 هزار تومان...البته اونجا هم نتونستیم تفاوت بین این دو مدل T و P رو بفهمیم ولی فروشنده گفت epson L800 بهتره قیمتش 200 تومن گرونتره).به فروشنده هم که نمی شه اعتماد کرد خودمم هم که در زمینه پرینتر کلا مرخصم:d
حالا موندم چیکار کنم آقا فرشید...کدومو بگیرم به نظر شما؟

این مدل که جدیدتر هست، از همکارا پرسیدم گفتن که جای همون P50 اومده و تفاوتهای جزیی داره. بنابراین باید کیفیتش هم خوب باشه.

سلام دوستان ...

الان قیمت کارت Asus Strix GTX 980 Ti OC Gaming DCIII 6GB حدودا چنده؟

بعد من کارت Asus GTX 770 OC Gaming DCII 2GB دارم حدودا چند بفروشم خوبه ؟

کارت خودت رو باید توی فروم های سخت افزاری مثل بازارچه ی سایت خودمون قیمت گذاری کنی
کارت ایسوس GTX 980 Ti هم به مرز 3 تومن نزدیک شده، قبلا 2880 بود.

سلام دوستان.
یک مانیتور مناسب گیم تو رنج 800 تومن می خوام. یک مانیتوری می خوام که در حین بازی و موقع چپ و راست کردن سریع ماوس، صفحه تــــار نشه!
بنده یکم تحقیق کردم و دیدم مانیتور ASUS vx228h مناسب به نظر میاد. مانیتور vx228 دارای Response Time یک میلی ثانیه ست و به نظر میاد برای گیم مناسب هست. من رفتم برای خرید، ولی متاسفانه مدل vx228 موجود نبود و مدل vx229 که دارای Response Time پنج میلی ثانیه ست موجود بود!
بنده مدل vx229 که دارای صفحه نمایش IPS هست رو تست کردم و چند تا بازی روش اجرا کردم، ولی متاسفانه اصلا اون چیزی که فکرش رو می کردم نبود! موقع حرکت های سریع یک تاری در صفحه به وجود میاد که واقعا آزار دهنده ست و اصلا به دل نمی شینه!

حالا سوالی که بنده دارم این هست که، مدل vx228 که دارای Response Time یک میلی ثانیه ست واقعا بهتر از vx229 با Response Time پنج میلی ثانیه ست، یا اصلا در عمل فرقی با هم نمی کنن؟ چون می خوام صبر کنم تا مدل vx228 رو تهیه کنم، چون احساس می کنم این مانیتور برای گیم بهتره.

حالا از این ها گذشته، پیشنهاد شما چیه؟ یک مانیتور در رنج 800 تومن و خیــــلی مناسب برای گیم رو چی پیشنهاد می کنید؟ کارت گرافیک بنده GTX 950 هست.

ممنون می شم راهنمائی کنید.

سلام دوستان.
یک مانیتور مناسب گیم تو رنج 800 تومن می خوام. یک مانیتوری می خوام که در حین بازی و موقع چپ و راست کردن سریع ماوس، صفحه تــــار نشه!
بنده یکم تحقیق کردم و دیدم مانیتور ASUS vx228h مناسب به نظر میاد. مانیتور vx228 دارای Response Time یک میلی ثانیه ست و به نظر میاد برای گیم مناسب هست. من رفتم برای خرید، ولی متاسفانه مدل vx228 موجود نبود و مدل vx229 که دارای Response Time پنج میلی ثانیه ست موجود بود!
بنده مدل vx229 که دارای صفحه نمایش IPS هست رو تست کردم و چند تا بازی روش اجرا کردم، ولی متاسفانه اصلا اون چیزی که فکرش رو می کردم نبود! موقع حرکت های سریع یک تاری در صفحه به وجود میاد که واقعا آزار دهنده ست و اصلا به دل نمی شینه!

حالا سوالی که بنده دارم این هست که، مدل vx228 که دارای Response Time یک میلی ثانیه ست واقعا بهتر از vx229 با Response Time پنج میلی ثانیه ست، یا اصلا در عمل فرقی با هم نمی کنن؟ چون می خوام صبر کنم تا مدل vx228 رو تهیه کنم، چون احساس می کنم این مانیتور برای گیم بهتره.

حالا از این ها گذشته، پیشنهاد شما چیه؟ یک مانیتور در رنج 800 تومن و خیــــلی مناسب برای گیم رو چی پیشنهاد می کنید؟ کارت گرافیک بنده GTX 950 هست.

ممنون می شم راهنمائی کنید.

عین همین سوال رو جای دیگه هم بهتون پاسخ دادم:

بله، مانیتور VX238H/VX228H پنل TN دارن و زمان پاسخگوییشون واقعا بالاتر از پنا IPS در مدل VX229H هست و بنابراین برای بازی مناسب هستن.
سرعت پاسخگویی بالا معنیش همین تار نشدن در حرکات سریع هست.

مدلهای 24 اینچ BenQ از سری گیمینگ هم با سرعت بالا هستن.

عین همین سوال رو جای دیگه هم بهتون پاسخ دادم:

بله، مانیتور VX238H/VX228H پنل TN دارن و زمان پاسخگوییشون واقعا بالاتر از پنا IPS در مدل VX229H هست و بنابراین برای بازی مناسب هستن.
سرعت پاسخگویی بالا معنیش همین تار نشدن در حرکات سریع هست.

مدلهای 24 اینچ BenQ از سری گیمینگ هم با سرعت بالا هستن.
بله، همین الآن جواب شما رو در اون "جای دیگه" دیدم! :d
ممنونم. دیگه رسما از گمراهی در اومدم! :d مانیتور 229H رو حتی اوردم خونه و استفاه کردم. ولی از بس ضد حال خوردم جمع کردم بُردم پَس دادم! خدا رو شکر رفیقم بود طرف! :d
ممنون فرشید جان، همیشه جواب ها رو به موقع و با توضیحات عالی می دی بهمون. دستت درست!
icon14.png

دوستان برای HD 5850 چند گزینه از CPU و MB معرفی کنید که bottleneck نکنه
اگه امکانش بود قیمت به دلار یا تومن هم بزارید

اول اینکه CPU فعلی شما چی هستش؟

ضمنا کارت 5850 هم برای سال 2009 هستش و پردازنده قوی به اون صورت نیاز نداره.
ضمنا شرکت AMD پشتیبانی خودش رو از سری 5000 و 6000 قطع کرده!

به طور کلی برای 5850، پردازنده های سری i5 یا i3 ، از نوع مدل های ارزان قیمتش کافی هستش.

اول اینکه CPU فعلی شما چی هستش؟

ضمنا کارت 5850 هم برای سال 2009 هستش و پردازنده قوی به اون صورت نیاز نداره.
ضمنا شرکت AMD پشتیبانی خودش رو از سری 5000 و 6000 قطع کرده!

به طور کلی برای 5850، پردازنده های سری i5 یا i3 ، از نوع مدل های ارزان قیمتش کافی هستش.
e7500
سوالم هم مشخص بود کاری ندارم ضعیفه من 4 ساله فقط BF4 بازی کردم و میخوام توی بتل 4 همه ی مپا 60 فریم بگیرم با این وضع هم اگه برای یه چی مثل کامپیوتر خرج الکی کنی خریت محضه
i3 و i5 کدوم نوعش و برای هم کردوم یه MB هم معرفی کنید :)

فرشید جان سلام
من الان مانیتورم روزلوشنشن 900*1440 هست ، میخواستم بدونم ارزش داره به یه مانیتور FHD ارتقاش بدم ؟؟
تفاوت بین این 2 رزولوشن زیاده و توی کیفیت بصری گیم تاثیر داره ؟
چقدر باعث افت فریم تو بازی ها میشه نسبت به مانیتور الانم ؟
گرافیکم هم 970 g1 هست
مرسی

e7500
سوالم هم مشخص بود کاری ندارم ضعیفه من 4 ساله فقط BF4 بازی کردم و میخوام توی بتل 4 همه ی مپا 60 فریم بگیرم با این وضع هم اگه برای یه چی مثل کامپیوتر خرج الکی کنی خریت محضه
i3 و i5 کدوم نوعش و برای هم کردوم یه MB هم معرفی کنید :)

E7500 که قطعا برای 5850 مناسب نیستش. برای BF4 هم این CPU حرفی برای گفتن نداره.
از اونجایی که شما خرج کردن برای PC رو خریت محض می دونید، سقف بودجه تون رو مشخص کنید تا قطعات پیشنهادی رو بگیم.
مشخصات کامل سیستم فعلی تون رو هم همینجا بگید
به غیر از MB و سی پی یو ، شما رم های DDR3 یا DDR4 نیاز خواهید داشت. چون رم فعلی تون DDR2 هستش و با پلتفرم های جدید سازگار نیست.

فرشید جان سلام
من الان مانیتورم روزلوشنشن 900*1440 هست ، میخواستم بدونم ارزش داره به یه مانیتور FHD ارتقاش بدم ؟؟
تفاوت بین این 2 رزولوشن زیاده و توی کیفیت بصری گیم تاثیر داره ؟
چقدر باعث افت فریم تو بازی ها میشه نسبت به مانیتور الانم ؟
گرافیکم هم 970 g1 هست
مرسی

با اجازه فرشید عزیز
ارتقا مانیتورتون به یک مانتیور Gaming با رزولوشن Full HD قطعا تفاوت قابل توجه ای از نظر بصری و گرافیکی داره.
افت فریم خواهید داشت اما با 970g1 در رزولوشن Full HD به مشکل نخواهید خورد و 970 کاملا جوابگو این رزولوشن هستش.

E7500 که قطعا برای 5850 مناسب نیستش. برای BF4 هم این CPU حرفی برای گفتن نداره.
از اونجایی که شما خرج کردن برای PC رو خریت محض می دونید، سقف بودجه تون رو مشخص کنید تا قطعات پیشنهادی رو بگیم.
مشخصات کامل سیستم فعلی تون رو هم همینجا بگید
به غیر از MB و سی پی یو ، شما رم های DDR3 یا DDR4 نیاز خواهید داشت. چون رم فعلی تون DDR2 هستش و با پلتفرم های جدید سازگار نیست.
من سقفی در نظر نگرفتم رم هم یه 8 گیگ پولشو کنار گذاشتم و الان فقط به من CPU + MB معرفی کنید که در حد همون 2009 باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or