مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط babak:
سلام
من یه dvd رایتر میخوام بگیرم
به نظر شما چه مارکی باشه بهتره
اگه قیمتش رو هم بگین که خیلی خوبه
بای

در مدلهای گران قیمت Plextor و Pionner

در مدلای ارزان قیمت (زیر 75) LiteON مارک خیلی خوبیه .

یک مدل LiteON توسط Cnet پارسال به علت کیفیت خوب و قیمت فوق العاده به عنوان محصولات برتر انتخاب شد.

۞۩ محمد ۩۞

سلام.
من یه دی وی دی رام Teac دارم که با بعضی دی وی دی ها مشکل داره وقتی دی وی دی رو میزارم یه صدای اربده از تو دی وی دی رامم میاد و نمیخونه البته با همه دی وی دی ها مشکل نداره و بعضی ها رو راحت میاره.
نیمدونم مشکلش چیه به نظر شما مشکلش چیه؟؟؟؟
راهه حلی نداره که درستش کنم؟؟؟؟
امکان داره لنزش ضعیف شده باشه؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من یه دی وی دی رام Teac دارم که با بعضی دی وی دی ها مشکل داره وقتی دی وی دی رو میزارم یه صدای اربده از تو دی وی دی رامم میاد و نمیخونه البته با همه دی وی دی ها مشکل نداره و بعضی ها رو راحت میاره.
نیمدونم مشکلش چیه به نظر شما مشکلش چیه؟؟؟؟
راهه حلی نداره که درستش کنم؟؟؟؟
امکان داره لنزش ضعیف شده باشه؟؟؟؟؟
please help me!!!

100% مشکلش سخت افزاری هست ، امکان داره لنزش نتونه دی وی دی رو بخونه و برای همین مجبوره اونو توندتر بچرخونه و بازم نیموتونه بخونه !!! اون دیویاتو که اجرا نمیشه ، صدای اربده میده تو دی وی دی رام اگه تونستی کپی کن تو یک دی وی دی دیگه ببین این مشکل پیش میاد یا نه .

سلام.
منم حدس میزنم یه طوریش شده باشه چون اتفاقا همین فکر شما رو کردم و بردمش پیشه رفیقم ( کلپ داره) و رو دی وی دی رام اون امتحان کردم اصلا صدای اربده نمیداد و راحت خوندش:((

سلام.
منم حدس میزنم یه طوریش شده باشه چون اتفاقا همین فکر شما رو کردم و بردمش پیشه رفیقم ( کلپ داره) و رو دی وی دی رام اون امتحان کردم اصلا صدای اربده نمیداد و راحت خوندش:((
سلام .
امین جان تا اونجا که من میدونم بعضی از دی وی دی رام ها با DVD+R مشکل دارن و نمیتونن بخونن . شما ببین همون دی وی دی هایی که نمیخونه و صدای اربده :D میده از نوع +R هستن ؟

سلام.
در همه والا مصطفی جان یعنی هم رایتی توشه و هم org
162.gif
ولی بیشتر +R :(
میخوام ببینم چی شده بهش سالمه یا نه؟

سلام.
در همه والا مصطفی جان یعنی هم رایتی توشه و هم org
162.gif
ولی بیشتر +R :(
میخوام ببینم چی شده بهش سالمه یا نه؟
راستش این مشکل خاصی نیست . دلیلش اینه که سخت افزار و نوع لنز بعضی دی وی دی رام ها با این DVD + R مشکل دارن . کاریش هم نمیشه کرد ! :neutral:

سلام.
مرسی:((
راستی یه دی وی دی رایتر بگیرم چه طوره؟؟؟ قیمتش چی قدری هست؟؟؟ چه مدلی خوبه؟؟؟:cheesygri
قیمت دی وی دی رایتر بسته به مدلش ( البته به غیر از Plextor ) بین 55 تا 60 هست .
در مورد مدلش هم دقیقا اطلاع ندارم . اما یکی دو تا از بچه ها NEC دارن و ازش راضی هستن . ;)
Teac هم شنیدم خوبه . اما بقیه مدل ها زیاد اطلاع ندارم .
اما سعی کن MSI , Asus نگیری !

ممنون مصطفی جان.
راستی pioneer چه طوره؟؟؟
چرا از اون 2 تا نگیرم؟؟
73.gif

فکر میکنم teac باشه بهتره...
راستش Pioneer مارک خوبیه اما باید بابتش پول اضافی بدی که هیچ فرقی هم نمیکنه .
تنها مارکهای خیلی حرفه ای Plextor و Yamaha هستن . بقیه تفاوت چندانی با هم ندارن .
در مورد اینکه چرا MSI نگیری باید عرض کنم که برخلاف مادربوردها و کارت های گرافیکی این شرکت , سی دی و دی وی دی درایو هاش بدرد نمیخورن ! :neutral:
من خودم سی دی رام اش رو دارم راضی نیستم . چند تا از بچه ها رایتر ها با مدل های مختلفش رو داشتن اونا هم راضی نبودن . یکی دی وی دی رامش رو داشت اونم راضی نبود !
در مورد Asus هم اینقدر کیفیتش آشغال شده که بری یه مارک درپیت ساخت دوغوز آباد بگیری از Asus بهتر کار میکنه . سی دی و دی وی دی درایو های Asus الان کیفیت پایینی دارن . یعنی کیفیتشون افت کرده . نه اینکه از اول بد بوده . خرابش کردن ! ;)
به نظر من اول NEC بگیر . اگه گیرت نیومد Teac .

خیلی خیلی ممنون
157.gif

میگم combo چه سیقه ایه؟؟
162.gif

راستی عیبی نداره که دی وی دی رام با دی وی دی رایتر یا سی دی رام با سی دی رایتر یا سی دی رایتر با دی وی دی رایتر و ....از دو مارک متفاوت باشن؟؟؟

خیلی خیلی ممنون
157.gif

میگم combo چه سیقه ایه؟؟
162.gif

راستی عیبی نداره که دی وی دی رام با دی وی دی رایتر یا سی دی رام با سی دی رایتر یا سی دی رایتر با دی وی دی رایتر و ....از دو مارک متفاوت باشن؟؟؟
نکته اول : به Combo حتی فکر هم نکن . چه برسه صحبتش رو بکنی ! ;)
بهترین مارم کومبو هم بگیری به ...F هم نمی ارزه .
چرا ؟
چون اصولا چیز چند کاره به درد نمیخوره . کار همه ر وانجام میده اما خیلی خیلی ضعیف .
من مدل ها و مارکهای زیادی کومبو کار کردم . یکی از یکی مزخرف تر .
پس بی خیال کومبو .
نکته دوم : نه مهم نیست که مارک هاشون مختلف باشه .
اکثرا واسه این دوستان همه رو یه مارک میگیرن که به قول معروف با هم ست بشن وگرنه مهم نیست که هر کدوم یه مارک متفاوت باشه . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or