مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
منradeon 9600 xt دارم میخوام 6600GT بگیرم.ایا برای بازیهای امروزی کافیه وتفاوت زیادی تو بازیها حس میکنم؟
سلام..
اینکه این کارت خوبه یا نه بستگی به انتظاری داره که ازش داری اگه میخوای این کارت تا 3 سال دیگه بازی ها را با بالاترین گرافیک برات اجرا کنه بنظر من انتخاب خوبی نیست چون همین الانم بازی هایی مثل FEAR و Elder Scrolls نفسش را بالا میارند ...اما خب اگه چنین انتظار بیجایی ارش نداری میتونه انتخاب خوبی باشه ;)
6600 GT نسبت به قیمتش کارت بسیار خوبیه و تفاوت قابل ملاحظه ای با Radeon 9600 XT داره اما خب فکر می کنم اگه میخوای کارت گرافیک بخری Geforce 7600 GT کارایی و سرعت بسیار بهتری داره و میتونه انتخاب مناسب تری باشه ...اما خب این کارت هم با توجه به ورود DirectX 10 عمر چندان بلندی نخواهد داشت..;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gamer220:
گرون که نخریدی هیچی ، یارو ارزون تر از حد معمول بهت داده . من آخرین قیمتی که دستم بود 256 mb رم kingstone بود 37 تومن !!
گفتم که اشنا بود از 49 تومن رسوندش به 40 تومن پس خیلی خوب گرفتم بابا دمم گرم. در ضمن من این رم رو صبح روز عید گرفتم.:D

نوشته شده توسط farzadlion:
سلام..
اینکه این کارت خوبه یا نه بستگی به انتظاری داره که ازش داری اگه میخوای این کارت تا 3 سال دیگه بازی ها را با بالاترین گرافیک برات اجرا کنه بنظر من انتخاب خوبی نیست چون همین الانم بازی هایی مثل FEAR و Elder Scrolls نفسش را بالا میارند ...اما خب اگه چنین انتظار بیجایی ارش نداری میتونه انتخاب خوبی باشه ;)
6600 GT نسبت به قیمتش کارت بسیار خوبیه و تفاوت قابل ملاحظه ای با Radeon 9600 XT داره اما خب فکر می کنم اگه میخوای کارت گرافیک بخری Geforce 7600 GT کارایی و سرعت بسیار بهتری داره و میتونه انتخاب مناسب تری باشه ...اما خب این کارت هم با توجه به ورود DirectX 10 عمر چندان بلندی نخواهد داشت..;)

خیلی ممنون
میشه خصوصیات و قیمت کارت 7600GT رابنویسید.

ســــــــــــــلام
بعد از قضیه اپگرید کردن قبلی که منصرف شد و بجاش کنسول خریدم.... الان تصمیم گرفتم کارت گرافیکمو عوض کنم. لطفا یه راهنمایی بکنید منو.
کارت فعلیم FX5200 ,128MB Abit هست.
شصت هزار تومن هم بودجمه. به نظر شما متخصصان امر سخت افزار ! بهترین انتخاب برام چیه؟
درضمن کارت خودم رو هم میخوام بفروشم. چند میخرن ؟
:cheesygri

نوشته شده توسط SHvIRUS:
ســــــــــــــلام
بعد از قضیه اپگرید کردن قبلی که منصرف شد و بجاش کنسول خریدم.... الان تصمیم گرفتم کارت گرافیکمو عوض کنم. لطفا یه راهنمایی بکنید منو.
کارت فعلیم FX5200 ,128MB Abit هست.
شصت هزار تومن هم بودجمه. به نظر شما متخصصان امر سخت افزار ! بهترین انتخاب برام چیه؟
درضمن کارت خودم رو هم میخوام بفروشم. چند میخرن ؟
:cheesygri
کارت گرافیک FX 5200 مدل 128 نو حدود 40 - 45 هست .
اینو از شما حدود 25 بگیرن خوب فروختی .
اگه منظورت کلا رو هم با پول این 5200 هست 60 هزار تومن . هیچی همون FX 5200 رو نگه داری بهتره !!! :)
اما اگه منظورت 60 تومن با علاوه پول 5200 هست یعنی پولت حدود 85 هزار تومنه.
پیشنهاد من XFX Geforce 6200 256 MB AGP 8X هست . قیمتش هم حدود 83 تا 85 هزار تومنه . ;)

آخرین ویرایش:
پیشنهاد من XFX Geforce 6200 256 MB AGP 8X هست . قیمتش هم حدود 83 تا 85 هزار تومنه .
اما خب این کارت هم سرعت چندان خوبی نداره... بنظر من نخری بهتره..;)
با این بودجه ای که داری کارت گرافیک خوب نمی تونی بخری

نوشته شده توسط babak:
سلام
من یه dvd رایتر میخوام بگیرم
به نظر شما چه مارکی باشه بهتره
اگه قیمتش رو هم بگین که خیلی خوبه
بای
راستش خودم دی وی دی رایتر ندارم اما چند تا از بچه ها دارن .
یکیشون NEC داره که خیلی راضی هست . قیمتش حدود 57 هزار تومنه .
یکی دیگه هم TEAC داره که اونم راضیه . قیمت این کمی ارزونتر و حدود 55 هزار تومن هست .

اما اگه منظورت 60 تومن با علاوه پول 5200 هست یعنی پولت حدود 85 هزار تومنه.
پیشنهاد من XFX Geforce 6200 256 MB AGP 8X هست . قیمتش هم حدود 83 تا 85 هزار تومنه
بله , شصت تومن دارم. با این بیستو پنج تومن میشه هشتادو پنج تومن ! :cheesygri
همین کارتی رو که شما گفتی فکر کنم بهترین کارتی باشه که میتونم با این پول بخرم ...
ما خب این کارت هم سرعت چندان خوبی نداره... بنظر من نخری بهتره..
با این بودجه ای که داری کارت گرافیک خوب نمی تونی بخری
میدونم. تابستون میخوام کل سیستمو بترکونم !!! اون موقع 6800 میگیرم.
الان میخوام برای چند ماه کارتمو عوض کنم. نمیخوام دو سال نگهش دارم که !
هرچی هست بهتره از 5200
درضمن من علاقه زیادی به F.E.A.R و بازی های مثل اون ندارم ... فقط هدفم اینه که تو بازی PoP WW فریم ریت بیشتری در رزولوشن 1024*768 بگیرم !!! همین و بس ! :cheesygri

من میخواستم یه رم 1gig سرعت بالا بگیرم ولی واقعیتش هیچ گونه اطلاعاتی راجبه رم ندارم
مثلا اینکه bus یعنی چی و از کجا بفهمم چه رمی به سیستمم میخوره؟
یا اینکه از کجا بفهمم چه رمهایی سرعته بالایی دارند؟(xdr که تو ایران نیومده؟)

نوشته شده توسط mohammad_66:
من میخواستم یه رم 1gig سرعت بالا بگیرم ولی واقعیتش هیچ گونه اطلاعاتی راجبه رم ندارم
اینکه به سیستمت میخوره یا نه به مادربردت ربط داره.
رم های Geli بهترین و پرسرعت ترین رم ها هستن. که البته قیمتشونم بیشتر از کینگ استون و ... است;)

نوشته شده توسط Kain:
راستش خودم دی وی دی رایتر ندارم اما چند تا از بچه ها دارن .
یکیشون NEC داره که خیلی راضی هست . قیمتش حدود 57 هزار تومنه .
یکی دیگه هم TEAC داره که اونم راضیه . قیمت این کمی ارزونتر و حدود 55 هزار تومن هست .
من خودم دی وی دی رایتر ال جی دارم . پارسال گرفتم حدود 62 تومن . ولی الان باید خیلی ارزون شده باشه . الان بهترین مدل dvd writer موجود در بازار pionner هست ، 16x فکر کنم 55 تومن باشه .

اینکه به سیستمت میخوره یا نه به مادربردت ربط داره.
رم های Geli بهترین و پرسرعت ترین رم ها هستن. که البته قیمتشونم بیشتر از کینگ استون و ... است
یعنی سرعته رم مثله دستگاه هایه دیگه نیست که با شماره باشه و مدل سرعت رو تعیین میکنه؟
در ضمن یه چیزی شنیدم به اسمه رم خوره:) که میگن خود به خود مقداری از رمت بدونه اینکه استفادش کنی پر میشه:confused: در مورده اون اطلاعاتی دارین؟

الان تقریبا دیگه تمام مادربورد ها رمهای DDR رو ساپورت میکنن.DDR2 هم هست که مخصوص مادربورد های جدید برای INTEL هستن.ولی خوب میمونه مارکش دیگه.فرقهایی دارن که هرچی بهتر میشه بالطبع قیمتشم میره بالا.یه مسئله دیگه هم هست که مادربردت DUAL-CHANNEL هست یا نه.این سیستم در واقع کاری می کنه یه ذره قردت افزایش میبابه ولی اگه مادربرت ساپرت کنه باید دو تا رم بخری یعنی اگه میخوای 1gig داشته باشی باید دو تا 512 بخری.یه سری رم هم هست که تو جعبش اصلا به عنوان DUAL-CHANNEL میفروشن.یعنی مثلا یه پک هست که و تا رم 512 توشه که باز اینا یه ذره سرعتشون بالاتره.
باید تو کتابچه ی مادربرت ببینی که چی هست تا بفهمی که چه رمی بهش میخوره ولی احتمال زیاد همون DDR هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or