مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه قرار به سره کار رفتن باشه مصطفی باید بگه که سره کارم گزاشتی:razz:
ولی به خدا قصد داشتم بگیرم ولی:((
چی شد ؟ سرکاری ؟ :hurted1:
صداهای ناجور میشنوم ! :boxing:
:cheesygri
شکال نداره به درد من خورد
من میخوام بخرم
خدا رو شکر . :praying:
بالاخره ما نمردیم و یه خیری ( به غیر از درد سر های همیشگی ) واسه دکتر عزیز داشتیم . :x

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
آقا من یه سوال دارم .
من میخوام یه هارد بگیرم .
300 هم میخوام .
هالا 300 sata بگیرم یا 300 16 m buffer ؟
فرقشون چیه ؟
کدوم بهتره و چرا ؟
اول اینکه حالا نه هالا !! :cheesygri
دوم اینکه سوالت ناقصه پرهام جون .
اول بگو ببینم IDE میخوای یا SATA ؟
بعدش اینکه چه IDE بخوای بگیری و چه SATA هر دو تو مدل 300 گیگ دارای 16 مگابایت بافر هستند .
( هاردهای معمولی و قدیمی 2 مگابایت و هاردهای جدید تر و تا 200 گیگ 8 مگابایت و هاردهای بالای 200 همگی 16 مگ بافر دارن ;) )
فرقشون هم اینه که مدل های دارای بافر بیشتر سرعت بهتری دارن . ( البته تو کارای سنگین وگرنه تو کار عادی تفاوتی به اون صورت نداره )

نوشته شده توسط Kain:
چی شد ؟ سرکاری ؟ :hurted1:
صداهای ناجور میشنوم ! :boxing:
:cheesygri
خدا رو شکر . :praying:
بالاخره ما نمردیم و یه خیری ( به غیر از درد سر های همیشگی ) واسه دکتر عزیز داشتیم . :x
حالا دیگه غیر مستقیم به خودم میگی همش واست درد سرم؟ ;) :cheesygri ;)

نوشته شده توسط Dr.XJ:
حالا دیگه غیر مستقیم به خودم میگی همش واست درد سرم؟ ;) :cheesygri ;)
نه عزیز منظورم رو بد متوجه شدی .
بزار جمله ام رو کامل تر بنویسم :
بالاخره ما نمردیم و یه خیری ( به غیر از درد سر های همیشگی واسه دکتر ) واسه دکتر عزیز داشتیم . ;)
---------
راستی آقا یه سوال .
اینجا از اساتید کسی با کارتهای گرافیکی با برند Aopen کار کرده ؟
کیفیت و کارایی کارتها چطوره ؟
ممنون .

سلام

میبخشید دوستان من می خواستم یه سیتم جمع کنم. مقدار بودجه هم در حدود 600 هزار تومن. لطفا اگر از بازار مطلع هستید بنده رو راهنمایی کنید و یه سیستم پیشنهاد کنید.

سلام دوست عزیز یه سوال ,شما میخواید سیستم را ارتقاء بدید یا به کل سیستم جدید با مانیتور .... بخرید ؟
اگر به کل سیستم میخواید بخرید با 600 تومن باید یک مقداری از یک سری قطعات کم خرج کنید و به قطعات دیگه اضافه کنید اولین مورد از زیباییه سیستم بگذرید
از یک مانیتور 17 معمولی استفاده کنید ، کیس خیلی معمولی البته سیستم تهویه خوبی داشته باشه(که البته من همیشه در کیس را باز میزارم)
یک کیبورد، موس ، اسپیکر ، مودم معمولی
Cpu یا به نظر من Intel 3.0 Ht بخرید
کارت گرافیک سعی کنید از سریه 7 بخرید (البته یک مقداری گرونتره ولی خوب کاراییه خیلی بیشتری داره)
رم هم خیلی مهمه دیگه کمتر از 1 Gig نباشه (1 Gig هم بعضی جاها کم میاره)
در مورد هارد هم خوب معلومه که با توجه به حجم زیاد بازی ها باید حدقل یک هارد Sata 120 بخرید اگر اشتباه نکنم هارد 120 باید بین 45 تا 60 باشه
که البته با این احتساب خرجتون بالاتر از این شاید بره
در مورد Main هم باید با Cpu مچ باشه حدودا دیگه یک Main نسبتا خوب بین 85 تا 100 هستش
کارت گرافیک مهمتر از همه هستش

این سیستم برای بازی خوبه ولی اگر Dx10 را نادیده بگیریم تا 2 سال دیگه بازی ها قابل اجرا خواهد بود

نوشته شده توسط Comman:
سلام

میبخشید دوستان من می خواستم یه سیتم جمع کنم. مقدار بودجه هم در حدود 600 هزار تومن. لطفا اگر از بازار مطلع هستید بنده رو راهنمایی کنید و یه سیستم پیشنهاد کنید.
به نظر من اینو میشه خرید . البته این سیستم میشه حدود 710 تا 720 تومن . اما ارزششو داره که 120 تومن بیشتر پول بدی و در آینده هم خیلی راحت میتونی با هزینه کم همه چیزتو بهتر کنی. هر چند همین سیستم خودش خیلی خوبه و فعلا چیز خاصی نمیخواد عوض کنی .
البته کارتت یه چیز عالی نیست اما به نسبت قیمتش خیلی خوبه . ;)

Mainboard : Gigabyte K8N - SLI ( nForce 4 SLI Chipset & PCI- Express )
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Socket 939
Ram : 512 MB DDR 400 Memonex
VGA : Sparkle Geforce 6600 256 MB DDR2 ( Ultra 2 Series )
H.D.D : 200 GB Maxtor SATA 8 MB Buffer
F.D.D : Teac Or NEC
DVD Rom : 16X NEC
CD Writer : NEC 52*32*52
Monitor : SAMSUNG - 17" - MB17960
Speaker : Optional
Case : Optional
Mouse : Optional
Key Board : Optional​

نوشته شده توسط Kain:
به نظر من اینو میشه خرید . البته این سیستم میشه حدود 710 تا 720 تومن . اما ارزششو داره که 120 تومن بیشتر پول بدی و در آینده هم خیلی راحت میتونی با هزینه کم همه چیزتو بهتر کنی. هر چند همین سیستم خودش خیلی خوبه و فعلا چیز خاصی نمیخواد عوض کنی .
البته کارتت یه چیز عالی نیست اما به نسبت قیمتش خیلی خوبه . ;)

Mainboard : Gigabyte K8N - SLI ( nForce 4 SLI Chipset & PCI- Express )
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Socket 939​

من که میگم INTEL HT 3.0 1 MB :cheesygri ، بچه مردما گیجش کنیم :p
به نظر من یکمی از هارد بزن به جاش کارت گرافیک را سریه 7 بگیر 7600GS

ولی جدا رم 512 کمه ، خیلی هم کمه

در مورد CPU زیاد فرقی نمیکنه ولی در مود کارت گرافیک به نظر من اصلا سری 6 نخر
من خودم 6600 دارم دیگه توی ELDER SCROLLS کم آورده با اینکه OC کردمش

خوب اون چه که مسلمه هر کی هر چیزی رو ککه خودش داره و ازش راضیه به دیگران تبلیغ می کنه و این کاملا طبیعی است. ولی علی جان اگه PC رو بیشتر برای بازی می خوای به نظر همان طور که مصطفی جان گفت AMD 64-Bit بگیر چون از کارایی بهتری برخورداره.
در مورد گرافیک هم اگه بتونی سری 7 یعنی 7600GS بگیری که خیلی بهتره می شه و گرنه مال مصطفی جان.
در کل سیستم پیشنهادی مصطفی جان چیز خوبیه و من قبول دارم!
در مورد مقایسه CPU ها هم در مورد کارهای مختلف می تونی از این سیات استفاده کنی:
http://www23.tomshardware.com/cpu.html

سلام .
البته اینو هم در نظر بگیرین که کارتی که من به ایشون معرفی کردم قیمتش 95 هزار تومنه اما کارت GF 7800 GS حدود 150 هزار تومن . یعنی حدود 50 هزار تومن تفاوت که فکر نکنم ایشون بودجش برسه .
مورد بعد اینکه به نظر من Athlon 64 مناسب تره چون :
- نسبت به اینتل ارزون تره
- کارایی در حد همون اینتل و یه سری جاها حتی کارایی بهتری داره .
- 64 بیتی هم هست و برای آینده که بازیها و نرم افزار های 64 بیتی رواج پیدا میکنن خیلی مفید تره
در هر حال انتخاب با ایشونه . ;)

سلام
دوم اینکه سوالت ناقصه پرهام جون .
ممنون از جوابت آقا مصطفی .
اگر همه HDD های بالای 200 خودشون 12 m بافر هستن خوب با توجه به قیمتهاشون فکر کنم
اگر sata نگیرم خیلی دیوونه تشریف دارم .
راستی اونجوری که تو گفتی سوالم اصلا هم ناقص نبود .
81.gif

از بیخ و بن غلط بود .
76.gif

سلام

اولا سلام به پرهام یه وقت نیای بیرو ها راب زامبی میخورتت آخه آدم حسابی کجایی تو یه سر به ما هم بزن دوما هارد فقط وسترن بگیر اگر نمیخواهی مدل راپتور بگیری که فکرنکنم به راحتی گیرت بیاد دو مدل هست که بهت معرفی میکنم 1:WD Caviar SE SATA 300 MB/s 320 GB Hard WD3200JS البته 8 مگ بافر هستش ولی sata2 هستش یک مدل دیگه هم داره که اون هم واست میگم 2:WD Caviar SE16 SATA 150 MB/s 400 GB Hard Drives WD4000KD این هم که 16 مگ بافر sata1 هستش البته مدلهای مختلف دیگه ای هم داره البته اون دومی 400 گیگ که فکر کنم بدردت نخوره بری تو سایت http://www.wdc.com چیزهای بیشتری دستگیرت میشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or