ASHKAN_FISHER
کاربر سایت
سلام الان من میخوام هاردم که 120 هست را ارتقا بدم چه هاردی بگیرم؟ 300 خوبه؟؟ هاردمو چند میخرن و 300 چنده؟ ممنون
http://www.rayansaba.com/products/?grp=HDDنوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:سلام الان من میخوام هاردم که 120 هست را ارتقا بدم چه هاردی بگیرم؟ 300 خوبه؟؟ هاردمو چند میخرن و 300 چنده؟ ممنون
چی شد ؟ سرکاری ؟ :hurted1:نوشته شده توسط pandora tomorrow:اگه قرار به سره کار رفتن باشه مصطفی باید بگه که سره کارم گزاشتی
ولی به خدا قصد داشتم بگیرم ولی
خدا رو شکر . raying:شکال نداره به درد من خورد
من میخوام بخرم
اول اینکه حالا نه هالا !! :cheesygriنوشته شده توسط parham_safa:سلام
آقا من یه سوال دارم .
من میخوام یه هارد بگیرم .
300 هم میخوام .
هالا 300 sata بگیرم یا 300 16 m buffer ؟
فرقشون چیه ؟
کدوم بهتره و چرا ؟
نه عزیز منظورم رو بد متوجه شدی .نوشته شده توسط Dr.XJ:حالا دیگه غیر مستقیم به خودم میگی همش واست درد سرم؟ :cheesygri
به نظر من اینو میشه خرید . البته این سیستم میشه حدود 710 تا 720 تومن . اما ارزششو داره که 120 تومن بیشتر پول بدی و در آینده هم خیلی راحت میتونی با هزینه کم همه چیزتو بهتر کنی. هر چند همین سیستم خودش خیلی خوبه و فعلا چیز خاصی نمیخواد عوض کنی .نوشته شده توسط Comman:سلام
میبخشید دوستان من می خواستم یه سیتم جمع کنم. مقدار بودجه هم در حدود 600 هزار تومن. لطفا اگر از بازار مطلع هستید بنده رو راهنمایی کنید و یه سیستم پیشنهاد کنید.
نوشته شده توسط Kain:به نظر من اینو میشه خرید . البته این سیستم میشه حدود 710 تا 720 تومن . اما ارزششو داره که 120 تومن بیشتر پول بدی و در آینده هم خیلی راحت میتونی با هزینه کم همه چیزتو بهتر کنی. هر چند همین سیستم خودش خیلی خوبه و فعلا چیز خاصی نمیخواد عوض کنی .
البته کارتت یه چیز عالی نیست اما به نسبت قیمتش خیلی خوبه .
Mainboard : Gigabyte K8N - SLI ( nForce 4 SLI Chipset & PCI- Express )
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Socket 939
من که میگم INTEL HT 3.0 1 MB :cheesygri ، بچه مردما گیجش کنیم
به نظر من یکمی از هارد بزن به جاش کارت گرافیک را سریه 7 بگیر 7600GS
ولی جدا رم 512 کمه ، خیلی هم کمه
در مورد CPU زیاد فرقی نمیکنه ولی در مود کارت گرافیک به نظر من اصلا سری 6 نخر
من خودم 6600 دارم دیگه توی ELDER SCROLLS کم آورده با اینکه OC کردمش