میگم من یه رم سوخته کینگ استون دارم میخوام بدم گارانتی (میگن گارانتی مادام العمر داره) چه طور میتونم این کار رو بکنم؟؟؟
مسعود دستت درد نکنه .اولا سلام به پرهام یه وقت نیای بیرو ها راب زامبی میخورتت آخه آدم حسابی کجایی تو یه سر به ما هم بزن دوما هارد فقط وسترن بگیر اگر نمیخواهی مدل راپتور بگیری که فکرنکنم به راحتی گیرت بیاد دو مدل هست که بهت معرفی میکنم 1:WD Caviar SE SATA 300 MB/s 320 GB Hard WD3200JS البته 8 مگ بافر هستش ولی sata2 هستش یک مدل دیگه هم داره که اون هم واست میگم 2:WD Caviar SE16 SATA 150 MB/s 400 GB Hard Drives WD4000KD این هم که 16 مگ بافر sata1 هستش البته مدلهای مختلف دیگه ای هم داره البته اون دومی 400 گیگ که فکر کنم بدردت نخوره بری تو سایت http://www.wdc.com چیزهای بیشتری دستگیرت میشه
البته برای این کار باید مراحل سختی رو بگذرونی اما اگه بخوام مختصر و مفید روشش رو بهت بگم میشه این :میگم من یه رم سوخته کینگ استون دارم میخوام بدم گارانتی (میگن گارانتی مادام العمر داره) چه طور میتونم این کار رو بکنم؟؟؟
امین تجربه به من ثابت کرده که در همچین مواقعی بیخیال تعویض از طریق گارانتی بشی بهتره .
برو 1 دونه نو بگیر راحت تری.
البته برای این کار باید مراحل سختی رو بگذرونی اما اگه بخوام مختصر و مفید روشش رو بهت بگم میشه این :
رم رو ببر بده شرکت گارانتی کننده بگو سوخته عوضش کنین !!! :cheesygri
گارانتی رمت واسه چه شرکتیه ؟ سریر هست گارانتیش ؟خب اگه تهران بودم که حل بود مشکلم اینه که من که کرمانشاه هستم چه غلطی بکنم
منظورم این بود که کجا و چه طور پستش کنم براشون ... میترسم اون وسط هاپولی بشه
قابش کن بزنش به دیوار .نمیخوام بگیرم چون 1 دونه خریدم خواستم این رم رو به پول نزدیک کنم
دشمنت .شرمنده من پريدم وسط.
در مورد قيمت هارد 300 من حدود يك ماه پيش وسترن 300 ساتا گرفتم 110 تومن. الانم تو همين مايست. البته بدبختي اينه كه الان 4 گيگ بزور خالي داره.
گارانتی رمت واسه چه شرکتیه ؟ سریر هست گارانتیش ؟
تو شهرتون نمایندگی نداره ؟
فکر نکنم با پست ارزش داشته باشه بفرستی . ما همین جا میریم میدیم دست نمایندگی اصلیش کلی الافمون میکنن اونوقت شهرستان که دیگه فکر کنم همون قضیه هاپولی پیش بیاد . :cheesygri
قابش کن بزنش به دیوار .
خودش یه جور به پول نزدیک کردنه .
پس همون كاري كه پرهام گفت بكن .سلام.
نه مصطفی جان هیچ چیزی به جز نوشته های خوده رم روش نیست
بی خیال.
از خیرش گذشتم.
سره کاره گارانتی...
راستش من از كيبورد چيزي حاليم نميشه اما فكر نميكني 35 تومن واسه يه كيبورد يه كم زياديه .سلام
امشب یه کیبورد logitech مدل media keyboar elite گرفتم .
به قیمت 35000 تومن .
به نظرتون چیز خوبیه ؟
نگهش دارم یا نه ؟
ممنون که نظرت رو گفتی .البته ببخشيد فضولي ميكنم پرهام جان . اين نظر شخصي منه .
پرهام جان مگه چه امکاناتی داره؟ :confused:نوشته شده توسط parham_safa:سلام
ممنون که نظرت رو گفتی .
ولی مسئله قشنگی کیبورد نیست .
کیبوردش واقعا خر کاره .
logitech تو موس و کیبورد بهترین برند بازار جهانیه .
منم برا قشنگیش نرفت دنبالش . الان کیبورد فراسو خود بعد از 1 سال ( یخورده کمتر ) بعضی از دکمه هاش درست کار نمیکنن .