درود
با ۱۴ تومن کیس خالی چی میشه جمع کرد ؟!
سلام اقا فرشید.
من گرافم 7770 یک گیگ هس ولی تو بیشتر بازیا لگ دارم.مثلا فریم هس 40 ولی یه دفعه میشه 5 یا تو همین مایه ها بعدش دوباره میره 40.مشکل از چیه؟
مشخصاتمم
cpu : core i3 2100
ram : 4 gig 1333 mhz
MB : GA-P61-USB3-B3
دوستان یه کیس تا 5 تومن میخوام برای گیم
رم DDR4 میارزه آدم بیشتر هزینه کنه یا همون DDR3
به فکر ارتقا هستم.یه سیستمی باشه که بشه ارتقاش داد 2 سال دیگه راحت
..
GTX980 و 980TI چقدر فرق بینشون هست ؟ به قدری هست که آدم بخواد بیشتر هزینه کنه براش ؟؟؟ کلا خرید چه کارتی الان میارزه ؟
سلام دوستان، الان هارد لپتاپی 2 ترابایت از چه قیمت هایی هست، چی پیشنهاد می کنید؟ لپتاپم ASUS N46VZ هست.
ممنون سیستم رو برای خودم نمیخواستم ولی عجب غولی شدCPU:INTEL CORE i7 5930K)
FAN:CORSAIR H110
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99-A/3.1
VGA:2*Geforce GTX 980Ti 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 850 256GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:1050W GREEN
CASE:GREEN X8
نزدیک 13 تومن میشه.
بله ولی ارزشش رو نداره بلک گرفتن(سریعتره)ممنون سیستم رو برای خودم نمیخواستم ولی عجب غولی شدیه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تفاوتی از لحاظ کارایی بین WD Black Caviar , Seagate7200 هست ؟!
میخواستم کیس و مانیتورم رو بفروشم اگه امکان داره قیمت تقریبی بگید که ببینم به صرفس فروشش یا نه ...
CPU: Core i3 2100
MBOARD:ASUS P8H67
RAM: kingston 4GB 1600 DDR3
VGA:GTX 480
HDD: SAMSUNG 500GB
POWER: 885W GREEN
CASE: GREEN MAGNUM 2
MONITOR:SAMSUNG BX2280
بازیای روز رو با کیفیت متوسط اجرا میکنه ...
3-4 سال هم کار کرده ...
بنظرتون چند میارزه ؟ پیشاپیش ممنون ...
سلام
داشتم ویدیو نگاه میکردم یهو سیستم هنگ کرد و ریست شد بهد اخطار درایور کارت گرافیک داد به محضی که ویدیو میزارم سیستم گیر میکته درایور جدید ریختم همینجوره بازم درایور قدیمی نصب میکنم همینجوره ویندوز رو عوض کردم بازم همینجوره درایورا هم همه سالمن
به نظرتون مشکل از کجاس؟ ممنون میشم کمک کنید
سلام به دوستان یه سیستم میخاستم برای استدیو خانگی ، آهنگ سازی تا 2 و نیم قیمتش باشه ، یه سیستم هم برای گیم تا 3 و نیم ، یه مانیتونر خوب هم معرفی کنید لطفا.
دوستان یک کیس ( فقط کیس) با بودجه 3 تومن به من پیشنهاد کنید لطفا
هدف هم گیمه هم نرم افزارهای مخابراتی که بیشتر رم میخواد
ممنون
ممنون سیستم رو برای خودم نمیخواستم ولی عجب غولی شدیه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تفاوتی از لحاظ کارایی بین WD Black Caviar , Seagate7200 هست ؟!
دوستان ارزش داره صبر کنم تا سری z170 وارد بازار شه و کمی بیشتر هزینه کنم برای سری جدید یا نه ؟