مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه مادر بورد asus مثل asus p5n_e بگید تو قیمت 130 برای اینتل sli هم باشه چون می ترسم اولی گیرم نیاد:(

میتونی اگه Asus رو گیر نیاوردی اینها رو مد نظر داشته باشی:
MSI P6N SLI
MSI P6N SLI V2
MSI P6N SLI Platinum
سه تاشون هم چیپهاشون 650SLi هستش.فکر کنم دو مدل اول ارزونتر باشن و در حدود همون 120-140 بشه گیر آورد.
موفق باشی.

میتونی اگه Asus رو گیر نیاوردی اینها رو مد نظر داشته باشی:
MSI P6N SLI
MSI P6N SLI V2
MSI P6N SLI Platinum
سه تاشون هم چیپهاشون 650SLi هستش.فکر کنم دو مدل اول ارزونتر باشن و در حدود همون 120-140 بشه گیر آورد.
موفق باشی.
ممنون
اما می شه از گیکا یا ایسوس بگید
کارت های 9600gt evga چنده؟بهتره xfx هستند؟

به نظرم گرون گرفتی!
Cpu چیه؟مین چیه؟
این لینک اور CPU:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13363
خودم فكر كردم خوب گرفتم :cheesygri
Main Board : AMD AM2+

ga-ma790-dq6.jpg

CPU : AMD Dual Core X2

از بابت Over هم ممنون ولي امير جون خودم نكنم بهتر نيست ؟ :cheesygri چون تا حالا نكردم مي ترسم بزنم... مي دوني كه چي مي گم :cheesygri
به كي بدم اور كنه ؟

آخرین ویرایش:
فگر بسیار نیک و پسندیده ای است ! (حداقل توی سایت احساس نمی کنم که تنها کسی هستم که Crossfire بسته ! :cheesygri )
حالا همون یه دونه 3870 رو چند خریدی؟
ايول...
همون روزي كه سيستم گرفتم خيلي شانسي Xfire Cardـت رو تو امضات ديدم داشتم بال در مي آوردم ،‌آخه اون اول فكر كردم VGA ـه خوبي نگرفتم :cheesygri
برام درومد : 350.000 ... خوب گرفتم ؟
1گيگم داشت ... اونو ميشه بست كناره اين ؟:biggrin1:
آقا شما Crysis و COD4 رو داري ؟ رو چه رزولوشني مي زاري ؟ افت فريمت از چه رزولوشني اتفاق مي افته ؟

ممنون
اما می شه از گیکا یا ایسوس بگید
کارت های 9600gt evga چنده؟بهتره xfx هستند؟

دوست عزیز MSI مین هاش بهتر از GIGA هستش.این مینها حتی از اون ASUS هم بهترن.اگه گیر آوردی با قیمت مناسب یا ASUS رو بگیر یا MSI.
در مورد کارت هم قیمتشو دقیق ندارم ولی باید حدود 240-260 باشه.با این قیمت نزدیک بین8800GT و 9600GT دیگه 9600GT ارزش خرید نداره.
XFX و EVGA جوفتشون از برندهای خوبن.بستگی داره کدوم مدلشونو با هم مقایسه کنی.ولی تو ایران گارانتی XFX بهتره و 3 ساله هم هست.فکر کنم گارانتی EVGA تو ایران کمتر از 3 سال باشه.
اگه قصد خرید داری XFX 8800GT Alpha dog بخر که قیمتشم 275-280 هستش.

نوشته شده توسط [DOG];377495:
منم مي خوام حدود160-170 پول بدم چون مي خوام كنسول هم بخرم ولي نمي خوام چيز بي خودي باشه تو رنج قيمتش بهترين باشه ومن هم نمي خوام با داشتن كنسول هر روز ارتقاي سيستم بدم

يه سوال ديگه رم خوب چي سراغ داريد:blushing: ارزون باشه با كارايي خوب
حدود 70 تومن بشه 1 g باشه بسمه نه 2gig باشه
کارت های zotac چیز بی خودی نیست شما میتونی کارت های Bfg رو تهیه کنی که اون هم با گارنتی برین هست و مادام العمر هم هست....

یه نکته ای رو بهتره بگم.
این چند صفحه رو که خوندم دیدم خیلی پشت BFG و zotac بد گفتین...
BFG کلا تکلیفش روشنه...واسه ی کسی هست که بهترین رو میخواد و دنبال یه برند با کیفیت هست که خوبم اور بشه و گارانتی خوبی هم داشته باشه...پس صرف هزینه ی بیشتر براش ارزش داره...
Zotac هم برای کسانیه که دنبال یه کارت خوب اور شده با قیمت مناسب و گارانتی خوب هستن...مخصوصا سری AMP Zotac فوق العادست و شدیدا توصیه میشه...

يه سوال ديگه رم خوب چي سراغ داريد:blushing: ارزون باشه با كارايي خوب
حدود 70 تومن بشه 1 g باشه بسمه نه 2gig باشه
من خودم 4 تا 1 گيگ بستم ... برندش Corsair Dual 800ـه ... دونه اي 72.500 ... به نظر خودم خيلي خوبه ... اگه خواستي يه آدرس مي دم برو اونجا نمايندگيه AMD و Corsairـه

یه نکته ای رو بهتره بگم.
این چند صفحه رو که خوندم دیدم خیلی پشت BFG و zotac بد گفتین...
BFG کلا تکلیفش روشنه...واسه ی کسی هست که بهترین رو میخواد و دنبال یه برند با کیفیت هست که خوبم اور بشه و گارانتی خوبی هم داشته باشه...پس صرف هزینه ی بیشتر براش ارزش داره...
Zotac هم برای کسانیه که دنبال یه کارت خوب اور شده با قیمت مناسب و گارانتی خوب هستن...مخصوصا سری AMP Zotac فوق العادست و شدیدا توصیه میشه...
خوب شد اینو گفتی داشتم قطع امید میکردم از این zotac and bfg

خودم فكر كردم خوب گرفتم :cheesygri
Main Board : AMD AM2+

ga-ma790-dq6.jpg

CPU : AMD Dual Core X2

از بابت Over هم ممنون ولي امير جون خودم نكنم بهتر نيست ؟ :cheesygri چون تا حالا نكردم مي ترسم بزنم... مي دوني كه چي مي گم :cheesygri
به كي بدم اور كنه ؟
اوه مینت گیگا است چند گرفتی 4 تا pci e 2 16 x داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
من گیگا را بیشتر msi قبول دارم اما ایسوز را نمیدونم ولی من گیگا را خیلی خوب میدونم مخصوصا تو گارانتی 3 ساله و طول عمر بالای قطعات
من خودم 4 تا 1 گيگ بستم ... برندش Corsair Dual 800ـه ... دونه اي 72.500 ... به نظر خودم خيلي خوبه ... اگه خواستي يه آدرس مي دم برو اونجا نمايندگيه AMD و Corsairـه
بده به ما بدمون نمیاد ضمنا بگو تمام قطعاتت را با چه قیمتی و از کجا گرفتی؟
یه عکس از سیستمت از بیرون و داخل کیس هم بنداز
ضمنا ضعیف ترین قطعه ات کارت گرافیک است اما خوب شد ati برداشتی چون تکنولوژی 4 پورت را داره یک یک ماه دیگه 2 تا hd3870 یا یکی hd3870x2 بنداز تا بتونی صفا کنی
راستی مینت crossfireX را ساپورته؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
بده به ما بدمون نمیاد ضمنا بگو تمام قطعاتت را با چه قیمتی و از کجا گرفتی؟
یه عکس از سیستمت از بیرون و داخل کیس هم بنداز
ضمنا ضعیف ترین قطعه ات کارت گرافیک است اما خوب شد ati برداشتی چون تکنولوژی 4 پورت را داره یک یک ماه دیگه 2 تا hd3870 یا یکی hd3870x2 بنداز تا بتونی صفا کنی
راستی مینت crossfireX را ساپورته؟؟؟؟
قابل شمارو نداره:love:...
ليست قطعات با قيمت ها :
110.000CPU : AMD Dual Core 2X
250.000Main Board : AMD AM2+
290.000Ram : 4X1GB Corsair Dual 800
80.000HDD : 320 GB Sata II
350.000VGA : 3870 GDDR4 Toxic
35.000DVD R/W : NEC Ultra Buffer
75.000Case : Soyo Gueen
110.000Power : 600W Silver Power
40.000Sound Card : Creative 7.1 Value
115.000Mouse : Microsoft Presenter

متنشم مجتمع تجاري پايتخت ، طبقه زير همكف ، واحد B7
نمايندگي رسمي AMD در ايران
وب سايت : www.AMD-Center.com
تلفن : 88670353

از بابت عكس بدجوري شرمنده چون گوشيم تركيده تا 1 ماهم تو خونه تنهام ... يعني از خودم هم نمي تونم عكس بگيرم چه برسه به كيس ... ببينم كي گوشي مي گيرم ;)

ببينم كي پول دستم مياد ... خودم هم مي خواستم همين كارو كنم

اونو نمي دونم ... جعبش تو انباريه بايد برم روشو ببينم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or