M4JiD
کاربر سایت
منظورم به طور کلی بودکدوم OCZ مد نظرته؟OCZ مدلهای مختلفی داره!![]()
gold
منظورم به طور کلی بودکدوم OCZ مد نظرته؟OCZ مدلهای مختلفی داره!![]()
سلام
یه مادر بورد asus مثل asus p5n_e بگید تو قیمت 130 برای اینتل sli هم باشه چون می ترسم اولی گیرم نیاد![]()
ممنونمیتونی اگه Asus رو گیر نیاوردی اینها رو مد نظر داشته باشی:
MSI P6N SLI
MSI P6N SLI V2
MSI P6N SLI Platinum
سه تاشون هم چیپهاشون 650SLi هستش.فکر کنم دو مدل اول ارزونتر باشن و در حدود همون 120-140 بشه گیر آورد.
موفق باشی.
خودم فكر كردم خوب گرفتم :cheesygriبه نظرم گرون گرفتی!
Cpu چیه؟مین چیه؟
این لینک اور CPU:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13363
ايول...فگر بسیار نیک و پسندیده ای است ! (حداقل توی سایت احساس نمی کنم که تنها کسی هستم که Crossfire بسته ! :cheesygri )
حالا همون یه دونه 3870 رو چند خریدی؟
ممنون
اما می شه از گیکا یا ایسوس بگید
کارت های 9600gt evga چنده؟بهتره xfx هستند؟
کارت های zotac چیز بی خودی نیست شما میتونی کارت های Bfg رو تهیه کنی که اون هم با گارنتی برین هست و مادام العمر هم هست....نوشته شده توسط [DOG];377495:منم مي خوام حدود160-170 پول بدم چون مي خوام كنسول هم بخرم ولي نمي خوام چيز بي خودي باشه تو رنج قيمتش بهترين باشه ومن هم نمي خوام با داشتن كنسول هر روز ارتقاي سيستم بدم
يه سوال ديگه رم خوب چي سراغ داريد:blushing: ارزون باشه با كارايي خوب
حدود 70 تومن بشه 1 g باشه بسمه نه 2gig باشه
خوب شد اینو گفتی داشتم قطع امید میکردم از این zotac and bfgیه نکته ای رو بهتره بگم.
این چند صفحه رو که خوندم دیدم خیلی پشت BFG و zotac بد گفتین...
BFG کلا تکلیفش روشنه...واسه ی کسی هست که بهترین رو میخواد و دنبال یه برند با کیفیت هست که خوبم اور بشه و گارانتی خوبی هم داشته باشه...پس صرف هزینه ی بیشتر براش ارزش داره...
Zotac هم برای کسانیه که دنبال یه کارت خوب اور شده با قیمت مناسب و گارانتی خوب هستن...مخصوصا سری AMP Zotac فوق العادست و شدیدا توصیه میشه...
اوه مینت گیگا است چند گرفتی 4 تا pci e 2 16 x داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!خودم فكر كردم خوب گرفتم :cheesygri
Main Board : AMD AM2+
![]()
CPU : AMD Dual Core X2
از بابت Over هم ممنون ولي امير جون خودم نكنم بهتر نيست ؟ :cheesygri چون تا حالا نكردم مي ترسم بزنم... مي دوني كه چي مي گم :cheesygri
به كي بدم اور كنه ؟
بده به ما بدمون نمیاد ضمنا بگو تمام قطعاتت را با چه قیمتی و از کجا گرفتی؟من خودم 4 تا 1 گيگ بستم ... برندش Corsair Dual 800ـه ... دونه اي 72.500 ... به نظر خودم خيلي خوبه ... اگه خواستي يه آدرس مي دم برو اونجا نمايندگيه AMD و Corsairـه
قابل شمارو ندارهبده به ما بدمون نمیاد ضمنا بگو تمام قطعاتت را با چه قیمتی و از کجا گرفتی؟
یه عکس از سیستمت از بیرون و داخل کیس هم بنداز
ضمنا ضعیف ترین قطعه ات کارت گرافیک است اما خوب شد ati برداشتی چون تکنولوژی 4 پورت را داره یک یک ماه دیگه 2 تا hd3870 یا یکی hd3870x2 بنداز تا بتونی صفا کنی
راستی مینت crossfireX را ساپورته؟؟؟؟
...