amir_minus
کاربر سایت
یه نکته ای رو بهتره بگم.
این چند صفحه رو که خوندم دیدم خیلی پشت BFG و zotac بد گفتین...
BFG کلا تکلیفش روشنه...واسه ی کسی هست که بهترین رو میخواد و دنبال یه برند با کیفیت هست که خوبم اور بشه و گارانتی خوبی هم داشته باشه...پس صرف هزینه ی بیشتر براش ارزش داره...
Zotac هم برای کسانیه که دنبال یه کارت خوب اور شده با قیمت مناسب و گارانتی خوب هستن...مخصوصا سری AMP Zotac فوق العادست و شدیدا توصیه میشه...
سلام محمد رضا
من و دوستان پشت سر برندی بد نگفتیم.اگر هم چیزی گفتیم حقیقته.
یه سوال برام پیش اومده:BFG و Zotac از بقیه ی برند ها بیشتر اور میشن؟(والا من که چیزی ندیدم)
به نظر من صرف هزینه ی بیشتر بابت برند هم اندازه ای داره.الان کارت BFG 8800GT OC2 قیمتش 350-360 هستش و هم رده ی همین کارت مثلا XFX 8800GT XXX قیمتش 310 تومن شده.من باشم هیچ وقت به BFG که XFX ازش چیزی کم نداره بجر یه گارانتی(البته به نظر من XFX گارانتیش معتبر تره)بیشتر نمیدم.
در ضمن من تو همه سایتا دیدم BFG OC2 نسبت به هم رده های نسبتا ضعیفه(از کلاکش کاملا معلومه)اون تست هایی هم که شما گذاشتین OC2 با استاندارد همون کارته و کاملا واضحه که باید OC2 قوی تر باشه.
در ضمن تنها کارت خوب اور شده ی Zotac فقط 8800GT AMP هستش.بقیه ی کارتاش اصلا کلاک بالایی ندارن.
دوستان اگه پایه باشن یه تاپیک در رابطه با برند ها بزنیم اونجا با اجازتون بگیم کدوماشون بهترن..............
محمد جان فکر نکنی از این حرفها چیزی نصیب من میشه ولی به نظر من نباید با اینجور مسایل تعصبی برخورد کرد.خودت میدونی گرافیک من چه برندیه ولی من اصلا اسمی از .........نیاوردم.
اگه هر حرفی داشتی هم برای PM بده.
خوش باشی.
آخرین ویرایش: