مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه نکته ای رو بهتره بگم.
این چند صفحه رو که خوندم دیدم خیلی پشت BFG و zotac بد گفتین...
BFG کلا تکلیفش روشنه...واسه ی کسی هست که بهترین رو میخواد و دنبال یه برند با کیفیت هست که خوبم اور بشه و گارانتی خوبی هم داشته باشه...پس صرف هزینه ی بیشتر براش ارزش داره...
Zotac هم برای کسانیه که دنبال یه کارت خوب اور شده با قیمت مناسب و گارانتی خوب هستن...مخصوصا سری AMP Zotac فوق العادست و شدیدا توصیه میشه...

سلام محمد رضا
من و دوستان پشت سر برندی بد نگفتیم.اگر هم چیزی گفتیم حقیقته.
یه سوال برام پیش اومده:BFG و Zotac از بقیه ی برند ها بیشتر اور میشن؟(والا من که چیزی ندیدم)
به نظر من صرف هزینه ی بیشتر بابت برند هم اندازه ای داره.الان کارت BFG 8800GT OC2 قیمتش 350-360 هستش و هم رده ی همین کارت مثلا XFX 8800GT XXX قیمتش 310 تومن شده.من باشم هیچ وقت به BFG که XFX ازش چیزی کم نداره بجر یه گارانتی(البته به نظر من XFX گارانتیش معتبر تره)بیشتر نمیدم.
در ضمن من تو همه سایتا دیدم BFG OC2 نسبت به هم رده های نسبتا ضعیفه(از کلاکش کاملا معلومه)اون تست هایی هم که شما گذاشتین OC2 با استاندارد همون کارته و کاملا واضحه که باید OC2 قوی تر باشه.
در ضمن تنها کارت خوب اور شده ی Zotac فقط 8800GT AMP هستش.بقیه ی کارتاش اصلا کلاک بالایی ندارن.
دوستان اگه پایه باشن یه تاپیک در رابطه با برند ها بزنیم اونجا با اجازتون بگیم کدوماشون بهترن..............
محمد جان فکر نکنی از این حرفها چیزی نصیب من میشه ولی به نظر من نباید با اینجور مسایل تعصبی برخورد کرد.خودت میدونی گرافیک من چه برندیه ولی من اصلا اسمی از .........نیاوردم.
اگه هر حرفی داشتی هم برای PM بده.
خوش باشی.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من یک سیستم دارم به این مشخصات
CPU Intel Celeron 1800 GHZ
MotherBoard Asus Model P4S133
Ram 512 SDRAM
Hard 60 Maxtor
Graphic Geforce 5200FX
به من گفت که این 5 قطعه رو حدود 70 هزار تومن بر میداره ایا ارزش داره یا بیشتر میرزه ؟ این یک سوال اما مطلب بعد
حالا میخواستم این سیستم رو به یک سیستم روز تبدیل کنم که تا چند سالی راحت باشم البته نه خیلی گرون در بیاد و نه سیستمی باشه که بعد از مدتی از دور خارج بشه
پیش یک کامپیوتری رفتم این رو به من پیشنهاد داد
CPU Full 3000 70000 Toman
Motherboard gigaByte 945 PL S3 83000 Toman
Ram KingStone 1Giga 22000 toman
Hard 160 Sata 50000 toman
از اونجایی که به بازی علاقه زیادی دارم به من پیشنهاد داد تا گرافیک جیفورس 8500GT بگیرم که 128 بیت هست با قیمت 115000 تومان
روی هم رفته340000 تومن با نصب شد 350000 تومن
حالا به نظر شما دوستا قطعاتی که انتخاب شده مناسب هست از نظر کارایی و قیمت یا اینکه با این قیمت ایا میشه انتخاب بهتر و کاملتری داشت
لطفا هر چه زودتر ما رو کمک کنید
از دوستان ممنونم

سلام محمد رضا
من و دوستان پشت سر برندی بد نگفتیم.اگر هم چیزی گفتیم حقیقته.
یه سوال برام پیش اومده:BFG و Zotac از بقیه ی برند ها بیشتر اور میشن؟(والا من که چیزی ندیدم)
به نظر من صرف هزینه ی بیشتر بابت برند هم اندازه ای داره.الان کارت BFG 8800GT OC2 قیمتش 350-360 هستش و هم رده ی همین کارت مثلا XFX 8800GT XXX قیمتش 310 تومن شده.من باشم هیچ وقت به BFG که XFX ازش چیزی کم نداره بجر یه گارانتی(البته به نظر من XFX گارانتیش معتبر تره)بیشتر نمیدم.
در ضمن من تو همه سایتا دیدم BFG OC2 نسبت به هم رده های نسبتا ضعیفه(از کلاکش کاملا معلومه)اون تست هایی هم که شما گذاشتین OC2 با استاندارد همون کارته و کاملا واضحه که باید OC2 قوی تر باشه.
در ضمن تنها کارت خوب اور شده ی Zotac فقط 8800GT AMP هستش.بقیه ی کارتاش اصلا کلاک بالایی ندارن.
دوستان اگه پایه باشن یه تاپیک در رابطه با برند ها بزنیم اونجا با اجازتون بگیم کدوماشون بهترن..............
محمد جان فکر نکنی از این حرفها چیزی نصیب من میشه ولی به نظر من نباید با اینجور مسایل تعصبی برخورد کرد.خودت میدونی گرافیک من چه برندیه ولی من اصلا اسمی از .........نیاوردم.
اگه هر حرفی داشتی هم برای PM بده.
خوش باشی.
سلام
دوست عزیز بحث کلاک اولیه که روی کارت نیستش...بحث اینه که کارتهای BFG از طرف کارخونه کمی ولتاژ بیشتری بهشون داده شده تا جای اور بیشتری داشته باشه...مثلا همون BFG 8800GT OC2 تا 750 اینا کور کلاکش میره و استیبل هم هست...یا OC رو من تا 720 اینا بردم و استیبل بود کاملا.
من اول از همه یه چیزی رو بگم اینکه فقط کلاک بالا ملاک نیست! یه زمانی هست که یه کارت با کلاک استاک به 100 تا پیری اور شدش میرزه...
من تعصبی برخورد نمیکنم...ولی تاحالا دیدی بگم XFX بده؟یا به برند های دیگه گیر بدم؟
ولی شما از روز اول به BFG گیر دادی و بعد به zotac.
zotac که هم از نظر کیفیت و هم قیمت مناسبه که! 5 سال هم گارانتی داره...پس دیگه چه مشکلیه؟
در مورد تاپیک هم موافق نیستم چون همینجوریش کل کل و دعوا هست چه برسه تاپیک هم زده بشه!
به هر حال برای هر کسی با بودجه ای برندی هست...یکی بودجش به eVGA و BFG میرسه و میتونه بخره میره میگیره...یکی دیگه هم نه دنبال برند ارزونتره میره سراغ inno3d یا xfx یا palit یا ... البته این برند های ارزون هم بد نیستن...ولی خوب بعضی ها دنبال برند هم هستن! البته کاملا بی تفاوت هم نیستن اینا...ولی شاید واسه ی یکی صدای فن یکمی بیشتر باشه یا جعبه و ...مهم نباشه...کلا مهم نیست...باید ببینیم که بودجه ی هر کسی چقدره ...
ا

پیش یک کامپیوتری رفتم این رو به من پیشنهاد داد
CPU Full 3000 70000 Toman
Motherboard gigaByte 945 PL S3 83000 Toman
Ram KingStone 1Giga 22000 toman
Hard 160 Sata 50000 toman
از اونجایی که به بازی علاقه زیادی دارم به من پیشنهاد داد تا گرافیک جیفورس 8500GT بگیرم که 128 بیت هست با قیمت 115000 تومان
روی هم رفته340000 تومن با نصب شد 350000 تومن
حالا به نظر شما دوستا قطعاتی که انتخاب شده مناسب هست از نظر کارایی و قیمت یا اینکه با این قیمت ایا میشه انتخاب بهتر و کاملتری داشت
لطفا هر چه زودتر ما رو کمک کنید
از دوستان ممنونم
خوب این سیستمی که بهت پیشنهاد داده به درد 1 سال پیش شاید هم بیشتر بخوره البته بودجه هم مطرحه ولی چون گفتی به بازی علاقه داری این سیستم قدرت زیادی نداره و نمیتونه بازی های روز رو به راحتی اجرا کنه مثلا اون کارت (8500gt) در بیشتر بازیها از 7300gt هم عقب میفته با توجه به اینکه 7300gt الان 70 75 تومنه. البته این نظر من بود.
شما بودجه رو بگو تا بشه بهتر کمک کرد.

سلام ببخشيد يكي از دوستان ميخواهد يك CPU Athlon X2 6000+ بخره قيمتش چند ميشه ؟يك مين خوب زير 150 تومن و يك رم خوب و يك پاور خوب پيشنهاد بديد (كارت گرافيك هم 8800GTاز مغازه قرعه كشي در اومده) مين هم cross fire رو ساپورت كنه اگه شد كه نميشه Ram DDR3رو پشتيباني كنه.

سلام ببخشيد يكي از دوستان ميخواهد يك CPU Athlon X2 6000+ بخره قيمتش چند ميشه ؟يك مين خوب زير 150 تومن و يك رم خوب و يك پاور خوب پيشنهاد بديد (كارت گرافيك هم 8800GTاز مغازه قرعه كشي در اومده) مين هم cross fire رو ساپورت كنه اگه شد كه نميشه Ram DDR3رو پشتيباني كنه.
عزیز SLI
بعدش داشتن DDR3 PORT هیچ فایده ای نداره
برند کارتش چیه؟

دوست عزیز
راستش من قصد ندارم زیاد هزینه کنم ولی در عین حال هم دوست ندارن جنس از دور خارج شده بگیرم
همونطور که قبلا گفتم حاضرم گرافیک 256 بگیرم ولی 512 بی کیفیت تر نگیرم
در مورد گرافیک بیشتر از 110 تا 100 بیشتر هزینه نکنم بهتره
در مورد سی پی یو هم هول و هوش 70 تا 80 و مادربورد هم زیر 90 باشه و رم هم یک گیگ باشه
همشون روی هم حدودا زیر 350 بشه که با 70 تومن ی که از فروش سیستم کنونی گیرم میاد حدود 28 بشه یا نهایت 300
خلاصه مارکهایی باشن که کاراییشون خوب باشه چون همونطور که گفتم بازی میتونه یکی از اولویتهای اصلی من باشه اما نه هر بازی مثل کرایسیس
خلاصه کمی بیشتر در مورد قطعات خوب در این محدوده کمک کنید
مثلا اینتل یا ای ام دی یا جیفورس یا ای تی ای

دوست عزیز
راستش من قصد ندارم زیاد هزینه کنم ولی در عین حال هم دوست ندارن جنس از دور خارج شده بگیرم
همونطور که قبلا گفتم حاضرم گرافیک 256 بگیرم ولی 512 بی کیفیت تر نگیرم
در مورد گرافیک بیشتر از 110 تا 100 بیشتر هزینه نکنم بهتره
در مورد سی پی یو هم هول و هوش 70 تا 80 و مادربورد هم زیر 90 باشه و رم هم یک گیگ باشه
همشون روی هم حدودا زیر 350 بشه که با 70 تومن ی که از فروش سیستم کنونی گیرم میاد حدود 28 بشه یا نهایت 300
خلاصه مارکهایی باشن که کاراییشون خوب باشه چون همونطور که گفتم بازی میتونه یکی از اولویتهای اصلی من باشه اما نه هر بازی مثل کرایسیس
خلاصه کمی بیشتر در مورد قطعات خوب در این محدوده کمک کنید
مثلا اینتل یا ای ام دی یا جیفورس یا ای تی ای
یک جا پست بده تو اون تایپک جوابت را دادم

سلام

من کمی راهنمایی میخواستم:)
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 15 سخت افزار کامپیور و معرفی مناسب ترین مدل و نام شرکت سازنده و حدود قیمت و مزایا نسبت به قطعات مشابه.
هم چنین در مورد 10 نرم افزار و شماره ویرایش یا سال تولید و شرکت تولید کننده و مزایا نسبت به نرم افزارهای مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله:)
ممنون

اقا من رفیقم یه سیستم داره با این مشخصات حالا میخواستم ببینم حد اقل پاوری که نیاز داره چیه (حتما بگید ). پاور gp530ab گرین خوبه با نه اگه هردوشون رو جواب بدید ممنون میشم
vga:9600gt
main:ga-m52s-s3p
ram :3 gig patriot
hard: 250 sata
cpu: AMD AthlonX2 5000

اقا من رفیقم یه سیستم داره با این مشخصات حالا میخواستم ببینم حد اقل پاوری که نیاز داره چیه (حتما بگید ). پاور gp530ab گرین خوبه با نه اگه هردوشون رو جواب بدید ممنون میشم
vga:9600gt
main:ga-m52s-s3p
ram :3 gig patriot
hard: 250 sata
cpu: AMD AthlonX2 5000
GP680B مناسب است
یا کولر مستر 650 بگیر

سلام

من کمی راهنمایی میخواستم:)
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 15 سخت افزار کامپیور و معرفی مناسب ترین مدل و نام شرکت سازنده و حدود قیمت و مزایا نسبت به قطعات مشابه.
هم چنین در مورد 10 نرم افزار و شماره ویرایش یا سال تولید و شرکت تولید کننده و مزایا نسبت به نرم افزارهای مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله:)
ممنون

کسی نیست منو کمک کنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or