مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
امکانش هست با بودجه حدود 4 - 3.5 سیستم بدون هارد و مانیتور و DvD پیشنهاد بدید؟
تشکر فراوان

CPU: Intel Core i5-4690: 730,000 -
VGA: Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB: 1,470,000 -
MB: ASRock Z97 Professional Gaming: 710,000
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 260,000 -

CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212X: 170,000

PSU: Cooler Master Vanguard 750W *Gold*: 440,000
Case: Xigmatek Assassin Black Gaming: 300,000 -

حدود 4 تومن میشه ، اگر بخواید بعدا از رم با فرکانس بیشتر هم استفاده کنید میشه cpu رو از سری K گرفت . حالا باز تو سایت اساتید هستند مثل فرشید خان بیشتر میتونند راهنمایی کنند .

CPU: Intel Core i5-4690: 730,000 -
VGA: Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB: 1,470,000 -
MB: ASRock Z97 Professional Gaming: 710,000
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 260,000 -

CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212X: 170,000

PSU: Cooler Master Vanguard 750W *Gold*: 440,000
Case: Xigmatek Assassin Black Gaming: 300,000 -

حدود 4 تومن میشه ، اگر بخواید بعدا از رم با فرکانس بیشتر هم استفاده کنید میشه cpu رو از سری K گرفت . حالا باز تو سایت اساتید هستند مثل فرشید خان بیشتر میتونند راهنمایی کنند .

سپاس فراوان دوست عزیز.
ببخشید سوالم خیلی پیش پا افتادس ، میشه تاثیر MB رو توی بازی ها بپرسم ، به پورت ها و کیفیت صدا مربوط میشه یا تاثیر توی راندمان کلی قطعات داره؟
و اینکه امکانش هست مدل ارزون تر جایگزین بشه جاش CPU به i7 ارتقا پیدا کنه؟

دوباره سلام. من رفتم این هاردی که گفتید بگیرم مدلش یادم رفته بود خلاصه رفتم گفتم هارد Seagate و 1 ترابایت میخوام. الان که مدلش رو نگاه میکنم نوشته Barracuda 7200.12 1TB
سال ساختش هم هم زده 2010 !!!
170 هم حساب کرد. به نظرتون مشکلی نیست؟

سپاس فراوان دوست عزیز.
ببخشید سوالم خیلی پیش پا افتادس ، میشه تاثیر MB رو توی بازی ها بپرسم ، به پورت ها و کیفیت صدا مربوط میشه یا تاثیر توی راندمان کلی قطعات داره؟

فرق مادربرد ها توی امکانات جانبی هست و فرقی به حال راندمان کلی نداره . فکر کنم بشه جاش MSI Gaming 3 بردارید ولی باید یکم بیشتر بدید تا بتونید cpu 4790 بگیرید .

سپاس فراوان دوست عزیز.

مادربرد فقط روی امکانات جانبی، کیفیت صدای خروجی و نوع کارت شبکه و امکانات جانبی دیگه تاثیر داره، روی راندمان تفاوت بیشتر از 5 درصد نیست.
برای i7 می تونید یه مادربرد H97 هم خریداری کنید که ارزونتره.

دوباره سلام. من رفتم این هاردی که گفتید بگیرم مدلش یادم رفته بود خلاصه رفتم گفتم هارد Seagate و 1 ترابایت میخوام. الان که مدلش رو نگاه میکنم نوشته Barracuda 7200.12 1TB
سال ساختش هم هم زده 2010 !!!
170 هم حساب کرد. به نظرتون مشکلی نیست؟

مگه میشه سال ساخت 2010 باشه؟؟
مصرف هارد اونقدر بالاست که هر زمان هم برید برای خرید، نباید تاریخ ساختش قدیمیتر از 3 یا نهایت 6 ماه قبل باشه!

مگه میشه سال ساخت 2010 باشه؟؟ مصرف هارد اونقدر بالاست که هر زمان هم برید برای خرید، نباید تاریخ ساختش قدیمیتر از 3 یا نهایت 6 ماه قبل باشه!
نمیدونم زده DOM 05/2010! الان که تحقیق کردم در مورد این مدل دیدم 32 کش ساتا 3 هست مدلش اما اون مدلی شما گفته بودی 64 و ساتا 6 بود! تفاوت اینا چقدره؟

نمیدونم زده DOM 05/2010! الان که تحقیق کردم در مورد این مدل دیدم 32 کش ساتا 3 هست مدلش اما اون مدلی شما گفته بودی 64 و ساتا 6 بود! تفاوت اینا چقدره؟

تفاوت سرعتشون که کم هم نیست، اما در وضعیت آکوستیک تفاوت زیادی دارن از 5 سال پیش تا الان.
از اینا مهمتر بعیده که یه هارد 4 سال توی انبار مونده باشه ، با برنامه ی Crystal Diskinfo بررسی کنید که Refurbish یا تعمیری و دست دوم نباشه.

سپاس فراوان دوست عزیز.
بهتره مادربورد ارزون تر بردارید به جاش 4790 یا 4790k بردارید خیلی ارزون ترین گزینه هم h97 و 4790 هست.
کارت گرافیک هم 1450 هست 1470 نیست cpu cooler هم بهتره داشته باشید واجب نیست. پاور هم گرین گولد میتونین بگیرین که 650 وات که نیاز شمارو برطرف کنه 270 هست

- - -ویرایش - - -

تفاوت سرعتشون که کم هم نیست، اما در وضعیت آکوستیک تفاوت زیادی دارن از 5 سال پیش تا الان.
از اینا مهمتر بعیده که یه هارد 4 سال توی انبار مونده باشه ، با برنامه ی Crystal Diskinfo بررسی کنید که Refurbish یا تعمیری و دست دوم نباشه.

فرشید جان با توجه به اینکه الان 290x
1350 هم موجوده ارزش خریدش بیشتر از 970 نشده؟:d

فرشید جان با توجه به اینکه الان 290x
1350 هم موجوده ارزش خریدش بیشتر از 970 نشده؟:d

بله که بیشتره! همه چی که راندمان اسمی نیست
اول اینکه مدتهاست پرچمدار جدیدی نداده و تازه 10 روز دیگه توی E3 می خوادنسل جدید رو معرفی کنه
دوم اینکه توی بازیهای اخیر مثل Witcher 3 و Project Cars به هر دلیلی مشکلات درایوری داشته و راندمانشون هم جالب نبوده
سوم اینکه مشخص شده از DX 12.1 پشتیبانی نمی کنن هیچ کدوم از کارتهای CGN
چهارم اون مصرف و دمایی که داره در کنار موارد بالا دیگه جایی برای توصیه باقی نمیزاره، تا وقتی که 390X بیاد ببینیم نسبت به GTX 980 Ti چجوریه.

سلام ، یه راهنمایی در مورد مادربورد و گرافیک می خواستم ، من الان میتونم بورد گیگا p85 ببندم و گرافیک گیگا 960 ویندفورس 2x یا میتونم مادربورد ارزونتر مثل گیگا h81 بردارم و گرافیک asus astrix 960 که اورکلاک بالاتر داره. پیشنهاد؟ این مدل مادربورد ها چه فرقی دارن و اختلاف قیمت 60 ، 70 تومنیشون واسه چیه؟

دوستان کیس خیلی ساده تا حداکثر 1.300/400 چی پیشنهاد میدید؟حداکثر کاری که از این کیس میخوام پخش بدون مشکل فیلم های اکسپریا Zه همین.
cpu: Intel Core i3-4160
M/B : ASUS H97M-E LGA1150
RAM : Gskill Ripjaws 4GB DDR3 1600 Mhz
H.D.D: Seagate Barracuda 1TB
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X
PSU: Corsair VS450*
Case: Xigmatek Mach
حدود 1400 میشه.

سلام ، یه راهنمایی در مورد مادربورد و گرافیک می خواستم ، من الان میتونم بورد گیگا p85 ببندم و گرافیک گیگا 960 ویندفورس 2x یا میتونم مادربورد ارزونتر مثل گیگا h81 بردارم و گرافیک asus astrix 960 که اورکلاک بالاتر داره. پیشنهاد؟ این مدل مادربورد ها چه فرقی دارن و اختلاف قیمت 60 ، 70 تومنیشون واسه چیه؟
منظورتون B85 هست دیگه. تفاوت اون دو چیپی که گفتین به غیر از امکانات جانبی مثل تعداد پورتها، مربوط میشه به پشتیبانی از PCIe-3 که چیپ h81 از ورژن 2 استفاده میکنه. در ضمن تعداد ماژول های حافظه برای h81 دو تا است ولی بوردهای b85 معمولا چهار ماژول داره.
اون دو گرافیکی هم که گفتین هر دو خوبن. ایسوس فرکانس کاری بالاتری داره.
کلا تفاوت راندمان بین این دو انتخاب چندان قابل توجه نیست. به نظرم همون اولی رو انتخاب کنید.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or