مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
فرشیدجان شرمنده سوالم شاید تکراری باشه.
در مورد مونیتور
مقاله‌ی عالی‌ت رو خوندم.:bighug:
مدل VX238H هر سه فناوری PWM free و Pixel Accelaration و Low Blue Light رو داره.
برای مدل VX248H تو خود سایت سازنده اشاره‌ای به داشتن فناوری‌های بالا نشده فقط در مورد Low Blue Light برای VX238 ذکر شده که داره ولی برای VX248 اشاره‌ای نشده.
تنها فناوری که VX248H داره ولی برای VX238H اشاره نشده،‌ VividPixel هست.
حالا سوالم اینه که امکان داره مدل بزرگ‌تر یعنی VX248H از فناوری‌های بالا بی‌بهره باشه با اینکه هر دو مدل از یک سری و خانواده هستند؟
مخصوصاً Low Blue Light
ممنون.

سلام اقا فرشید خسته نباشید
من چندتا سوال داشتم که ربطی به ارتقا نداره و امیدوارم کمکم کنید

من هنگام بازی کردن دمای پردازندم از حدود 65 تا70 درجه سانتی گراد و کارت گرافیکم از 63 تا 75 درجه سانتی گراد بالا میره و فن ها با سرعت زیادی شروع به کار کردن میکنن و مثلا فن سی پی یو در حالت عادی 2500 دور بر دقیقه کار میکنه ولی در هنگام بازی کردن میره روی 5000 دور و صدای کیس هم خیلی بالا میره (حتی بازیهایی که عالی فریم میده مثلا DMC با اینکه حدود 140 فریم دارم رو تنظیمات نرمال یا پایین میگیرم اما بازم این اتفاق میوفته در صورتی که روی سیستم قبلی با اینکه خیلی هم ضعیف بود این اتفاق نمی افته )

میخواستم بینم این دما طبیعیه یا داره آسیب میزنه به قطعاتم ؟ چند وقتیه خیلی ناراحتم کرده و حساس شدم خیلی نگرانم نکنه اتفاقی بیوفته برا قطعاتم اگه میشه راه حلی بگید اگه میدونید مشکلی وجود داره

پردازنده 8 هسته ای fx 8600 دارم 4ghz و گرافیکم سری 7000 رادئون هست

ممنونم از کمکتون

سلام
فرشیدجان شرمنده سوالم شاید تکراری باشه.
در مورد مونیتور
مقاله‌ی عالی‌ت رو خوندم.:bighug:
مدل VX238H هر سه فناوری PWM free و Pixel Accelaration و Low Blue Light رو داره.
برای مدل VX248H تو خود سایت سازنده اشاره‌ای به داشتن فناوری‌های بالا نشده فقط در مورد Low Blue Light برای VX238 ذکر شده که داره ولی برای VX248 اشاره‌ای نشده.
تنها فناوری که VX248H داره ولی برای VX238H اشاره نشده،‌ VividPixel هست.
حالا سوالم اینه که امکان داره مدل بزرگ‌تر یعنی VX248H از فناوری‌های بالا بی‌بهره باشه با اینکه هر دو مدل از یک سری و خانواده هستند؟
مخصوصاً Low Blue Light
ممنون.

امکانش هست که مدل بالاتر از نظر فریم ور خود پنل برخی قابلیتها رو نداشته باشه، اما بازم بعیده
وقتی من مدل 23 اینچی رو توصیه کردم دیگه دلیلی نداره به خرید 24 اینچی اصرار کنید :)

سلام اقا فرشید خسته نباشید
من چندتا سوال داشتم که ربطی به ارتقا نداره و امیدوارم کمکم کنید

من هنگام بازی کردن دمای پردازندم از حدود 65 تا70 درجه سانتی گراد و کارت گرافیکم از 63 تا 75 درجه سانتی گراد بالا میره و فن ها با سرعت زیادی شروع به کار کردن میکنن و مثلا فن سی پی یو در حالت عادی 2500 دور بر دقیقه کار میکنه ولی در هنگام بازی کردن میره روی 5000 دور و صدای کیس هم خیلی بالا میره (حتی بازیهایی که عالی فریم میده مثلا DMC با اینکه حدود 140 فریم دارم رو تنظیمات نرمال یا پایین میگیرم اما بازم این اتفاق میوفته در صورتی که روی سیستم قبلی با اینکه خیلی هم ضعیف بود این اتفاق نمی افته )

میخواستم بینم این دما طبیعیه یا داره آسیب میزنه به قطعاتم ؟ چند وقتیه خیلی ناراحتم کرده و حساس شدم خیلی نگرانم نکنه اتفاقی بیوفته برا قطعاتم اگه میشه راه حلی بگید اگه میدونید مشکلی وجود داره

پردازنده 8 هسته ای fx 8600 دارم 4ghz و گرافیکم سری 7000 رادئون هست

ممنونم از کمکتون

دما که برای هر دو قطعه طبیعیه، چیزی که طبیعی نیست حرارت زیاد اون پردازنده های FX و فن های مزخرف خود AMD هست که هنگام کار صدای موتور جت تولید می کنند و دور وحشتناکی دارند! بهتره یه فن حرفه ای بخرید و جایگزینش کنید.
حداقل باید 100 تا 150 تومن براش هزینه کنید.

دما که برای هر دو قطعه طبیعیه، چیزی که طبیعی نیست حرارت زیاد اون پردازنده های FX و فن های مزخرف خود AMD هست که هنگام کار صدای موتور جت تولید می کنند و دور وحشتناکی دارند! بهتره یه فن حرفه ای بخرید و جایگزینش کنید.
حداقل باید 100 تا 150 تومن براش هزینه کنید.

ممنون آقا فرشید
اگه از صدای فن صرفنظر کنیم ، الان اون دمایی که سی پی یو میره مشکلی نداره ؟ یعنی فن رو فقط به خاطر صدایی که داره گفتید عوض کنم یا کلا برای خنک کنندگی بیشتر هم تاثیر داره
اگه آره که لطفا یه فن سی پی یو خوب بهم معرفی کنید تا برم عوض کنم

بازم ممنون از راهنماییتون

فرشید جان 4-5 تا کیس خوب تا 400 معرفی میکنین بی زحمت...(قیافه خیلی برام مهمه... همینطور بشه توی کیس رو دید... واسه همین چند تا بی زحمت معرفی کنین:d شبیه x3 viper یا x8 باشه خیلی خوبه.x3 که تو بازار نیست x8 زیادی گرونه)
اگرم جایی میشناسین x3 viper هنوز تو انبار داشته باشه بی زحمت معرفی کنین

آخرین ویرایش:
سلام و عرض ادب
کارت گرافیک های Geforce GTX 960 4GB وارد ایران شده؟
قیمتش چه قدره؟

درود بر شما
بله، یکی دو تا برند مدل 4 گیگی شون هم رسیده که حدود 100 تومن گرونتر از مدل 2 گیگی هست، حدود 1050 که ارزش خرید داره
از EVGA رو خودم دیدم 4 گیگیش اومده

ممنون آقا فرشید
اگه از صدای فن صرفنظر کنیم ، الان اون دمایی که سی پی یو میره مشکلی نداره ؟ یعنی فن رو فقط به خاطر صدایی که داره گفتید عوض کنم یا کلا برای خنک کنندگی بیشتر هم تاثیر داره
اگه آره که لطفا یه فن سی پی یو خوب بهم معرفی کنید تا برم عوض کنم

بازم ممنون از راهنماییتون

از نظر دما که خیر، مشکلی نداره، من بخاطر صدا گفتم، اما اگر یه فن خوب بخرید در کاهش دما هم تاثیر خوبی خواهد داشت
Thermal Right True Spirit 120M یه مدل 130 تومنی پایه هست
Noctua NH-D9L هم یه مدل قویتر اما کوچکتر هست که توی هر کیسی هم جا میشه.

@Farshidstar2012
سلام دوست عزیز
در حال حاظر مانیتور های isp یه سطحی رسیدن که از نظر رنگ بندی بتونن با tv ها رقابت کنن؟یعنی یه مانیتور 30 اینچ میتونه رنگ های یه تلویزیون 30 اینچ رو نشون بده؟:d

سلام،دوستان من یه core i5 4460 گرفتم و یه مادربورده p۸۵ d3 giga هم ازدوستم قرض گرفتم و بستم رو کیس، به نظرتون این مادربورده بدرد گیم میخوره؟! گرافیکم gtx 760 و هشت گیگ رم دارم
راستی یه سوال دیگه، از وقتی که قطعاتو عوض کردم دیگه ویندوزم بالا نمیاد،میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی بلده راهنماییم کنه
فرشید جان 4-5 تا کیس خوب تا 400 معرفی میکنین بی زحمت...(قیافه خیلی برام مهمه... همینطور بشه توی کیس رو دید... واسه همین چند تا بی زحمت معرفی کنین:d شبیه x3 viper یا x8 باشه خیلی خوبه.x3 که تو بازار نیست x8 زیادی گرونه)
اگرم جایی میشناسین x3 viper هنوز تو انبار داشته باشه بی زحمت معرفی کنین

کیس Viper که فعلا موجود نیست،
کیسهای پیشنهادی هم CoolerMaster CM 690 II و GREEN X6/X7/X8 هستن

کیسای با کیفیت و قیمت مناسب فقط از گرین هستن، چون گرین سازندس، اما کیسای خوبش رو توی چین تولید می کنه و وارد می کنه

@Farshidstar2012
سلام دوست عزیز
در حال حاظر مانیتور های isp یه سطحی رسیدن که از نظر رنگ بندی بتونن با tv ها رقابت کنن؟یعنی یه مانیتور 30 اینچ میتونه رنگ های یه تلویزیون 30 اینچ رو نشون بده؟:d

حالا بر چه اساسی تمام TV ها رنگ بندی بهتری دارن؟
مانیتورهای IPS و AHVA خیلی وقته که پالت رنگی دقیقی رو ارائه می کنن اما قیمت خیلی بالاتری هم دارن و امکاناتی دارن که در TV ها مورد نظر نیست یا بکار بردنشون لازم نیست.

سلام،دوستان من یه core i5 4460 گرفتم و یه مادربورده p۸۵ d3 giga هم ازدوستم قرض گرفتم و بستم رو کیس، به نظرتون این مادربورده بدرد گیم میخوره؟! گرافیکم gtx 760 و هشت گیگ رم دارم
راستی یه سوال دیگه، از وقتی که قطعاتو عوض کردم دیگه ویندوزم بالا نمیاد،میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی بلده راهنماییم کنه

مادربرد نقش انچنان مهمی نداره که بخواد مستقیم در گیم تاثیر بزاره، مگر کیفیت کارت صدا و امکانات جانبی اون که ممکنه بعدا لازم بشه
در مورد بالا نیومدن ویندوز هم بیشترین احتمال تغییر حالت پورت SATA به حالت AHCI یا IDE Mode هست که باید از طریق بایوس این گزینه ها رو چک کنید ببینید با کدوم یک از اینها مشکل ویندوز حل میشه.

اگر سیستم قبلی شما AMD بوده باید ویندوز رو از اول نصب کنید.

سلام
آقا فرشید مانیتور گیمینگ تا 800 تومن چی پیشنهاد میدین؟
----
من مانیتور فعلی ای که دارم برای بعضی بازی ها بالا و پایین صفحه تیره هست(بلک بار)مثل far cry 4 و fifa 15
میخواستم مانیتوری که میگیرم دیگه این مشکل رو نداشته باشه...
ممنون

فرشید جان این خوبه بگیرم؟(x7 x3 viper که موجود نیستش باقی کیسا هم زشتن...:D)
Xigmatek ASSASSIN Black Side Windwow
و اینکه تا حداکثر 750 چه مادر بوردی بگیرم؟(سری z)
gaming 7?
vii ranger?

آخرین ویرایش:
سلام
فرشید جان این 2 تا مدل خیلی باهم فرق دارند ؟

Asus B85-me
Asus B85-Plus

اولی ارزش خرید داره ؟
دومی خیلی قوی تره یا کار محسوسی تو کارایی و بازی داره ؟

و این که I5 4690 چقدر از I5 4460 قویتره ؟ تفاوتش تو Game محسوسه ؟ ارزش خرج کرد بیشتر داره ؟

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or