مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
این سوال رو تو بخش مربوطه پرسیدم اما چون خبری نشد اینجا مطرح می‌کنم.
قصد خرید این هدست رو دارم. هدف از خرید، داشتن یه هدست بی‌سیم با قابلیت اتصال به هر نوع دیوایس و البته با طراحی یک‌پارچه برای استفاده در خارج و داخل منزل هست.
نظر دوستان و اساتید در موردش چیه؟

یه مدل با طراحی پرتابل هست ، بستگی داره که شم چه اولویتهایی داشته باشید.

سلام
یه مدل با طراحی پرتابل هست ، بستگی داره که شم چه اولویتهایی داشته باشید.
مهم‌ترین موضوع همین پرتابل بودنشه فرشیدجان. و البته قابلیت اتصال به انواع دستگاه‌ها از لپ‌تاپ و دسک‌تاپ گرفته تا موبایل‌ها و تبلت‌ها با هر پلت‌فرمی.

سلام

مهم‌ترین موضوع همین پرتابل بودنشه فرشیدجان. و البته قابلیت اتصال به انواع دستگاه‌ها از لپ‌تاپ و دسک‌تاپ گرفته تا موبایل‌ها و تبلت‌ها با هر پلت‌فرمی.

در اینصورت گزینه ی خوبی هست.

سلام دوستان
من میخوام تا حدود ۲۵۰۰-۲۷۰۰ یک کیس برای بازی و رشته ی معماری ببندم
لطفا بهترین کیسی که با این قیمت میشه بست رو با ریز قیمت قطعاتش ( حدودی ) بهم معرفی کنین
فقط hdd رو ۵۰۰ گیگ بیشتر لازم ندارم (چون هارد ۲ ترابایت اکسترنال دارم)
مرسی از اساتید محترم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخوام تا حدود ۲۵۰۰-۲۷۰۰ یک کیس برای بازی و رشته ی معماری ببندم
لطفا بهترین کیسی که با این قیمت میشه بست رو با ریز قیمت قطعاتش ( حدودی ) بهم معرفی کنین
مواردی که برام مهمه
- کلا cpu و gpu از اینتل باشه
- hdd رو ۵۰۰ گیگ بیشتر لازم ندارم (چون هارد ۲ ترابایت اکسترنال دارم)
مرسی از اساتید محترم

cpu: Intel Core i5-4690...........730
M/B : ASRock H97M Pro4.................380
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7...............270
VGA : Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB...............880
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB...........190
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X............60
PSU: Green GP550A-UK *Gold................240*
Case: Xigmatek Mach............160
حدود 2900 درمیاد و ارزش 200 تومن هزینه کرد اضافی برای کاربرد شما رو داره. در ضمن هارد 500 گیگ با یک ترابایت تفاوت قیمتی نداره.

کف قیمتی که تو اینترنت پیدا میشد رو هم با رنگ آبی مینویسم
cpu: Intel Core i5-4690...........715-730
M/B : ASRock H97M Pro4.................365-380
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7...............270
VGA : Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB...............880
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB...........180-190
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X............50-60
PSU: Green GP550A-UK *Gold................190-240*
Case: Xigmatek Mach............160
حدود 2900 درمیاد و ارزش 200 تومن هزینه کرد اضافی برای کاربرد شما رو داره. در ضمن هارد 500 گیگ با یک ترابایت تفاوت قیمتی نداره.
بسیار بسیار متشکر بابت پیشنهاد فوق العدتون دوست عزیز خیلی کامل و دقیق و عالی راهنمایی کردین
درمورد cpu هم یک سوالی داشتم
همین مدل 4690 ای که فرمودین سری k بگیرم یا معمولی؟ تقریبا ۳۰ تا ۵۰ تومن گرون تره
و در ضمن من تاحالا با اورکلاک کارنکردم و یجورایی هم میترسم انجام بدم ، چون یکی از دوستام با اورکلاک زده بود سیستمش رو سوزونده بود :)
کیس های گرون تر چه فرقی با ارزون تر ها دارن ؟ اگر بخوام برای کیس ۲۵۰ تا ۳۰۰ خرج کنم چه مدلی پیشنهاد میشه اصلا ارزش داره برای کیس بیشتر خرج کنم؟
مشخصات مادربورد رو از کدوم سایت باید نگاه کنم؟؟
رم های گرون قیمت با حافظه و فرکانس یکسان چه فرقی با رم های ارزون تر دارن ؟

آخرین ویرایش:
سلام ، مرسی از راهنمایی های قبلی تون . من یه سوال دیگه دارم این بار در مورد رم ، من همونطور که گفتم 1080 بازی میکنم ، تفاوت رم 16 و 8 برای من چقدر میشه ، افزایش فریم و راندمان قابل توجه بهم میده که واسش هزینه کنم ؟ و دیگه اینکه تفاوت بین برند ها چقدر هست و ارزش هزینه کردن برای برند بهتر وجود داره یا نه با بودجه محدود.
سیستم رو همون i5 6690 و gtx 960 می خوام ببندم و بورد نهایتا باس 1600 ساپورت میکنه.

بسیار بسیار متشکر بابت پیشنهاد فوق العدتون دوست عزیز خیلی کامل و دقیق و عالی راهنمایی کردین
درمورد cpu هم یک سوالی داشتم
همین مدل 4690 ای که فرمودین سری k بگیرم یا معمولی تقریبا ۳۰ تا ۵۰ تومن گرون تره
و در ضمن من تاحالا با اورکلاک کارنکردم و یجورایی هم میترسم انجام بدم ، چون یکی از دوستام با اورکلاک زده بود سیستمش رو سوزونده بود :)

خواهش می کنم. اگه بخواید سری K بگیرید (و اوورکلاک کنید) باید مادربورد رو هم چیز دیگه ای بردارید(با چیپ Z97) . حدود 70 تومن به هزینه تون اضافه میشه. در ضمن برای اوورکلاک هم بهتره که یک خنک کننده به غیر از خنک کننده استوک خود اینتل تهیه کنید. که اون هم حداقل 120 تومن باید هزینه کنید.
خوب اوورکلاک هم داستان خودش رو داره ولی اگه وارد باشین خسارتی به سیستم وارد نمیکنه.
با این توضیحات تصمیم نهایی رو بگیرید...
فرق که زیاد هست، اگه صبر کنید تا کیس Green X3+ Viper بیاد ، کیس خوبیه با قیمت حدود 230 تومن.
رم معرفی شده از بهترین هاست. علت قیمت پایین تر هم سیاست شرکت وارد کننده است(برای این رم البته).
این هم مشخصات کامل مادربورد: http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M Pro4/

- - -ویرایش - - -

سلام ، مرسی از راهنمایی های قبلی تون . من یه سوال دیگه دارم این بار در مورد رم ، من همونطور که گفتم 1080 بازی میکنم ، تفاوت رم 16 و 8 برای من چقدر میشه ، افزایش فریم و راندمان قابل توجه بهم میده که واسش هزینه کنم ؟ و دیگه اینکه تفاوت بین برند ها چقدر هست و ارزش هزینه کردن برای برند بهتر وجود داره یا نه با بودجه محدود.
سیستم رو همون i5 6690 و gtx 960 می خوام ببندم و بورد نهایتا باس 1600 ساپورت میکنه.

در حال حاضر مقدار 8 گیگ رم برای بازیها کفایت میکنه و بیشتر از اون هم تاثیری نداره. برندهای خوب حال حاضر برای Ram هم GSkill و Kingston HyperX و A-Data XPG هستن. من GSkill رو پیشنهاد می کنم.

آخرین ویرایش:
سلام من یه هارد اینترنال میخوام بگیرم فقط مخصوص ویندوز و حجمش 500 گیگ هم باشه مناسبه اما میخوام هارد با کیفیتی باشه. به نظرتون چه مدل و مارکی خوبه؟
حالا 1000 گیگ هم بود ایرادی نداره فقط میخوام با کیفیت باشه چون اطلاعات مهمی روش دارم

سلام یه کارت MSI R9 290 GAMING دارم میخوام یکی دیگه بگیرم و کراس کنم پردازنده FX-9590 هست مادربرد MSI 990FXA-GD80 چه پاوری نیاز است نظرت درمورد این کار چیه؟ :-? :-?

دوستان من بودجه ام رو تونستم زیاد تر کنم و الان 2.300 (یک کم بیشتر هم شد اشکال نداره) بودجه دارم. 80% استفاده ام هم برای گیمه در رزولوشن 1080. آقا فرشید صفحه قبل این ها رو پیشنهاد دادند
cpu: 4690 i5
ram: corsair 1600
mb: asus h 87 pro gamer
graphic : 960 gtx

رفتم واسه خرید فروشنده بهم گفت من پیشنهاد می دم یک 970 gtx بردار 1400. 150-180 تومن هم رم بردار.750 تومن باقی مانده رو واسه cpu , mb هزینه کن.
یا اینکه gtx 960 بردار حدود 870(رم هاتو برسون به 250 تومن) یا برند های دیگه برداری می شه 1 تومن(رم هم 150-180). یک ssd هم بگیر 270. 850 باقی مانده رو بذار روی cpu , mb.
پرفورمنسی که سیستم می ده خیلی بیشتر از سیستمی هست که واسه خریدش اومدی. می گفت به نظرم خرج کردنت با این مبلغ برای cpu چون گیمری دور ریختن پولته.

اساتید نظر شما چیه؟ سیستم آقا فرشید؟ پیشنهادات فروشنده؟ یا یک پیشنهاد بهتر دارید؟

سلام من یه هارد اینترنال میخوام بگیرم فقط مخصوص ویندوز و حجمش 500 گیگ هم باشه مناسبه اما میخوام هارد با کیفیتی باشه. به نظرتون چه مدل و مارکی خوبه؟
حالا 1000 گیگ هم بود ایرادی نداره فقط میخوام با کیفیت باشه چون اطلاعات مهمی روش دارم

فقط مدل 1 ترابایتی SEAGATE 7200 64MB رو بخرید.

سلام یه کارت MSI R9 290 GAMING دارم میخوام یکی دیگه بگیرم و کراس کنم پردازنده FX-9590 هست مادربرد MSI 990FXA-GD80 چه پاوری نیاز است نظرت درمورد این کار چیه؟ :-? :-?

پردازنده و گرافیک شما هر کدوم یه نیروگاه حرارتی هستن، حالا کارت دوم که اضافه بشه چی میشه!!
یه 850 وات رو توصیه می کنیم ، خر چند که 750 واتی هم کفایت می کنه.

دوستان من بودجه ام رو تونستم زیاد تر کنم و الان 2.300 (یک کم بیشتر هم شد اشکال نداره) بودجه دارم. 80% استفاده ام هم برای گیمه در رزولوشن 1080. آقا فرشید صفحه قبل این ها رو پیشنهاد دادند
cpu: 4690 i5
ram: corsair 1600
mb: asus h 87 pro gamer
graphic : 960 gtx

رفتم واسه خرید فروشنده بهم گفت من پیشنهاد می دم یک 970 gtx بردار 1400. 150-180 تومن هم رم بردار.750 تومن باقی مانده رو واسه cpu , mb هزینه کن.
یا اینکه gtx 960 بردار حدود 870(رم هاتو برسون به 250 تومن) یا برند های دیگه برداری می شه 1 تومن(رم هم 150-180). یک ssd هم بگیر 270. 850 باقی مانده رو بذار روی cpu , mb.
پرفورمنسی که سیستم می ده خیلی بیشتر از سیستمی هست که واسه خریدش اومدی. می گفت به نظرم خرج کردنت با این مبلغ برای cpu چون گیمری دور ریختن پولته.

اساتید نظر شما چیه؟ سیستم آقا فرشید؟ پیشنهادات فروشنده؟ یا یک پیشنهاد بهتر دارید؟

شما اینهمه گفتی ( که معلوم نیس اصلا چیا رو حساب کردی) اما آخرش نگفتی که قراره پردازنده و مادربرد چه مدلایی باشن، سر وته هم حساب کنی با اینکه اول از پردازنده شروع کنی فرقی نداره.
چون حرف فروشنده رو گوش کردی و دوباره پرسیدی توصیه می کنم به توصیه ی قبلی من اصلا توجه نکنی! کارت 970 بگیر، اگر چیزی تهش باقی موند یه CPUمدل Pentium یا Celeron بخر اصن!

فقط مدل 1 ترابایتی SEAGATE 7200 64MB رو بخرید.

پردازنده و گرافیک شما هر کدوم یه نیروگاه حرارتی هستن، حالا کارت دوم که اضافه بشه چی میشه!!
یه 850 وات رو توصیه می کنیم ، خر چند که 750 واتی هم کفایت می کنه.

شما اینهمه گفتی ( که معلوم نیس اصلا چیا رو حساب کردی) اما آخرش نگفتی که قراره پردازنده و مادربرد چه مدلایی باشن، سر وته هم حساب کنی با اینکه اول از پردازنده شروع کنی فرقی نداره.
چون حرف فروشنده رو گوش کردی و دوباره پرسیدی توصیه می کنم به توصیه ی قبلی من اصلا توجه نکنی! کارت 970 بگیر، اگر چیزی تهش باقی موند یه CPUمدل Pentium یا Celeron بخر اصن!
جسارت نباشه آقا فرشید نگفتم که شما بد گفتین که! گفتم یک همچین فلسفه ای واسم آورد، اگرم علمش رو داشتم خب که دیگه سوال نمی کردم، واسه این پرسیدم که نظر شما رو هم بدونم باز

جسارت نباشه آقا فرشید نگفتم که شما بد گفتین که! گفتم یک همچین فلسفه ای واسم آورد، اگرم علمش رو داشتم خب که دیگه سوال نمی کردم، واسه این پرسیدم که نظر شما رو هم بدونم باز

تا لیست دقیق پیشنهادی طرف رو نگی نمیشه توصیه ای کرد،
بعضی وقتا برای گیج کردن مشتری پیشنهادات اینجوری داده میشه

بعدم سیستم پیشنهادی من با کارت 970 که خیلی هم بهتر هست حدود 400 تومن هستف اگر می تونی بیتشر هزینه کنی خب فقط کارت رو 970 کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or