مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خواهش می کنم بالاخره باید اینه که اینجا مطرح می کردم که عجله ... !
از راهنمایی بجای شما ممنون.
یه سوال در مورد پاور داشتم که قیمت 600 خالی حدود 80 تومنه ولی Actice به 133 می رسه!
تفاوتشون چیه و اگه اکتیو نباشه مشکلی پیش میاد ؟

ممنون

هر پاور از یک ضریب توانی بهره میبره که به سه دسته:1-Non PFC و 2-Passive PFC و 3-Active PFC تقسیم بندی میشه.
در حالت اول بیشتر توان پاور صرف گرما میشه و پاور کار مفید کمتری انجام میده.
در حالت دوم توان پاور بیشتر از نوع اول هست و ما بین Active PFC و Non PFC هست و کار مفید هم نسبت به نوع اول بیشتر است.
در حالت سوم پاور بیشترین بازده و توان را نسبت به نوع اول و دوم دارد و افت ولتاژ رو هم بهبود میبخشه.این مشخصه بیشترین توان را در Full Load در اختیار قطعات میگذارد.

با تمام این صحبت ها باید بگم من چیزی تو انواع این پاور ها احساس نکردم و قیمت مثلا یه پاور 600 وات Non PFC با یه پاور 600 وات Active PFC حدود دو برابر فرق میکنه.

راستی کسی قیمت کارت گرافیک Geforce 8600GT 512MB DDR3 رو نداره؟؟؟

یه چیز دیگه!!!!توی 150 تومن کارت گرافیکی نیست که HDMI داشته باشه؟؟؟
8600gt الان از 120 125 تومن داره تا 185 190 تومن. (بطور کلی)
زیر 150 هم یه مدل از xfx هست که hdmi داره فکر کنم 7600gs بود ولی من تو بازار ندیدم.
ببخشید این مادربوردهایی که بالا اشاره کردین برای Ati هم مناسب هستند ، چون به هر حال دارای چیپست NFORCE هستند. اگه امکانش هست در مورد قیمت پاورهای بالایی هم یه توضیح بدین. ممنون
میشه کارتای ati رو هم روی اون مینها بست و مشکلی پیش نمیاد ولی همونطور که امیر گفت کراس فایر ساپورت نیستن پس خرید این مدل مینها با چیپ nvidia و استفاده از کارتای ati اصلا منطقی نیست.
در مورد اون پاور ها هم قیمت دقیق ندارم ولی حدودا همینه :
acbel 600=120 128
cooler master 600w=130 135

هر پاور از یک ضریب توانی بهره میبره که به سه دسته:1-Non PFC و 2-Passive PFC و 3-Active PFC تقسیم بندی میشه.
در حالت اول بیشتر توان پاور صرف گرما میشه و پاور کار مفید کمتری انجام میده.
در حالت دوم توان پاور بیشتر از نوع اول هست و ما بین Active PFC و Non PFC هست و کار مفید هم نسبت به نوع اول بیشتر است.
در حالت سوم پاور بیشترین بازده و توان را نسبت به نوع اول و دوم دارد و افت ولتاژ رو هم بهبود میبخشه.این مشخصه بیشترین توان را در Full Load در اختیار قطعات میگذارد.

با تمام این صحبت ها باید بگم من چیزی تو انواع این پاور ها احساس نکردم و قیمت مثلا یه پاور 600 وات Non PFC با یه پاور 600 وات Active PFC حدود دو برابر فرق میکنه.

اقا شرمنده:دی
PFC چه ربطی به اینایی که گفتی داشت؟:دی

سلام آقا امير دوستم مي خواهد 8800GT شو SLI كنه CPUش INTEl دوهسته ايه.160 تومن هم پول داره من بهش Asus P5N32-E SLI رو پيشنهاد كردم قيمتش چنده؟ يك دونه خوبشو كه از مي پسندي پيشنهاد بده.پس مينم مي تونه دوتا3870X2 رو ساپورت كنه با 16X*16X چقدر فرق داره؟

Asus P5N32-E SLI که قیمتش بالاست.تو بودجه ای که دوست شما داره من چیپ 680LT SLI رو پیشنهاد میکنم.

شايعه نيست ، ATI خيلي وقته رو معماري R700 كار ميكنه و هي تاخير ميخوره اما بالاخره بزودي اين سري رو عرضه ميكنه (سري 4000 ) ، انويديا هم گويا رو يه پروژه جديد كار ميكنه (GT200)

ان شا الله که اینطور باشه.من از طرفدارهای ATI هستم و بهش امید دارم.HD4000 فکر کنم با رم DDR5 عرضه بشه.

اقا شرمنده:دی
PFC چه ربطی به اینایی که گفتی داشت؟:دی

با سلام خدمت محمد رضا گل و تبریک سال نو.تعطیلات خوش گذشته ;)تو سایت نمیای:cheesygri
مگه مشکلی هست؟

نه این CPU واسه كرایسیس خوب جواب نمیده

اره این دوتا خوبن

یكم بیشتر بزار یكی از این دوتا رو بگیر :
ATI 3850HD یا NVIDIA 9600GT

ممنون از جوابتون.
مشکل اینجاس که چون main سوکت 939 هست اگه بخوام cpu رو عوض کنم باید main رو هم عوض کنم و اینقدر پول ندارم. من فقط برای خرید رم و vga پول دارم.
اصل ماجرا اینه که خواهر زاده بنده می خواد کرایسیس بازی کنه ، این cpu تو رزولوشن پائین تر هم جواب نمیده یعنی ؟

دوستان با cpu athlon 64 3000 تک هسته ای و یک کارت گرافیکی بین 150 تا 200 تومن و 2 گیگ رم میشه کرایسیس رو با حد اکثر 1024*768 و کیفیت قابل قبول بازی کرد ؟ اگه آره چه کارتی پیشنهاد می دین ؟

cpu که هم ضعیفه هم یجورایی قدیمی شده 2gb رم هم کافیه فقط تو اون رنج (150 200) 8600gt هستش که میشه گفت یه کارت متوسط به حساب میاد و به جز کرایسیس اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات متوسط به بالا روون اجرا میکنه. اگر میتونی یکم دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر.
شما اگه میخوای سیستم جمع کنی بودجه رو بگو تا بشه راهنمایی کلی کرد.

ممنون از جوابتون.
مشکل اینجاس که چون main سوکت 939 هست اگه بخوام cpu رو عوض کنم باید main رو هم عوض کنم و اینقدر پول ندارم. من فقط برای خرید رم و vga پول دارم.
اصل ماجرا اینه که خواهر زاده بنده می خواد کرایسیس بازی کنه ، این cpu تو رزولوشن پائین تر هم جواب نمیده یعنی ؟
من قیمت 9600 رو ندارم، چنده ؟

ان شا الله که اینطور باشه.من از طرفدارهای ATI هستم و بهش امید دارم.HD4000 فکر کنم با رم DDR5 عرضه بشه.
فکر میکنم منظور دوستمون GDDR4 بوده (مچ گیری نبود فکر کنم ایراد تایپی بوده باشه) که هنوز که هنوزه جا نیافتاده ولی گرایش به سمت این نسل از رمهای گرافیکی که سامسونگ گسترش دهندش هستش اجتناب ناپذیره.ضمنا سری جدید ATI با توجه به جا افتادنش بعد از خریداری شدن توسط AMD بسیار پرقدرت تر از از قبل ظاهر خواهد شد تا جبران عقب افتادگی AMD رو از NVIDIA بکنه همونطوری که AMD داره یه فکرهایی برای رویارویی با INTEL انجام میده.

من قیمت 9600 رو ندارم، چنده ؟
الان xfx 9600gt با گارانتی سازگار شده 240 تومن بعد نه اینکه جواب نمیده شاید هم جواب بده ولی بطور کلی یه cpu ضعیف به حساب میاد.

خوب میشه یه مشخصاتی از GDDR5 بزارید چون من خیلی وقته به منابع جدید در زمینه سختافزار دسترسی نداشتم و عقبم.
در مورد R700 میدونم ولی از بعد از GDDR4 از سامسونگ و GDDR5 اطلاعی ندارم.

سلام اگر می شه یک مادر بورد از گیگابایت یا asus برای sli دو گرافیک 8800gt تو رنج 130_140 بگید .
گیگا پیدا نکردم ولی asus این مدل هستش P5N-E SLI
چیپ 650i

999%5Cimages%5Cproducts%5C1474%5C1474_m.JPG

البته از گیگا هم هست ولی بعید میدونم بتونی پیدا کنی مثل این GA-N650SLI-DS4

motherboard_productimage_ga-n650sli-ds4_big.jpg

یه پاور از گیکابایت تو قیمت 40_50 ت بگید .گرافیک 8800gt
با تشکر
پاور Green 580ٌ W برای یک سیستم شما گزینه عالی هست ولی اگر بخوای بعدا یک 8800GT دیگه بگیری باید همین الان یک پاور قوی تر ببندی.
مثل Termaltake 700W یا Coolermaster 650W

خوب میشه یه مشخصاتی از GDDR5 بزارید چون من خیلی وقته به منابع جدید در زمینه سختافزار دسترسی نداشتم و عقبم.
در مورد R700 میدونم ولی از بعد از GDDR4 از سامسونگ و GDDR5 اطلاعی ندارم.
اين در مورد GDDR5

Samsung Develops Fastest GDDR5 Memory at 6 Gb/s - World's Fastest Memory

اينم در مورد استفاده GDDR5 در سري R700

R700 supports GDDR5

ويرايش: البته يك نكته رو يادم رفت بگم كه بنيان گذار حافظه هاي GDDR5 شركت Qimonda AG هست

http://www.qimonda.com/graphics-ram/gddr5/index.html

Preview و مشخصات كامل اين حافظه در يك فايل PDF

Download Now

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or