مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
کارت گرافیک و CPU با بودجه 700-800 هزار تومن چی خوب هست به نظرتون؟ (ضمنا اجرای بازی ها رو حداکثر تنظیمات و رزولوشن بالا برام مهم نیست، فقط یه چیزی میخوام که بازی های نسل فعلی رو بتونه با تنظیمات متوسط روون اجرا کنه)

سلام دوستان

سوال داشتم که ایا سیستم زیر میتونه مثلا COD :AW رو خوب و روون رو تنظیمات متوسط اجرا کنه یا AC : Unity رو اجرا کنه ؟؟

CPU :Intel Core i3 4000M 2.40 GHz

RAm : 4 gig - ddr3

GPU:AMD Radeon HD 8570M 2GB

پ . ن : این مشخصات لپ تاپ هست

ممنون

سلام
کارت گرافیک و CPU با بودجه 700-800 هزار تومن چی خوب هست به نظرتون؟ (ضمنا اجرای بازی ها رو حداکثر تنظیمات و رزولوشن بالا برام مهم نیست، فقط یه چیزی میخوام که بازی های نسل فعلی رو بتونه با تنظیمات متوسط روون اجرا کنه)
مادربوردتونو باید بگید چیه که cpu رو بشه پیشنهاد داد. بودجه هم یکم کمه پیشاپیش!

سلام دوستان

سوال داشتم که ایا سیستم زیر میتونه مثلا COD :AW رو خوب و روون رو تنظیمات متوسط اجرا کنه یا AC : Unity رو اجرا کنه ؟؟

ممنون
یونیتی رو که کلا بالا نمیاره و cod هم با این که بازیه سبکیه ولی اونم نمیتونه قابله قبول اجراش کنه. در کل برای گیم خیلی ضعیفه این لپ تاپ

آقا فرشید واسه منو نقل و قول کردید ولی جواب ندادید:d

اگر ندیدید پاسخ شما رو توی پست قبلی ویرایش کردم و نوشتم.

سلام دوستان

ممنون

خب دستگاه شما از نظر قدرت گرافیکی مورد نیاز برای بازیها متوسط به پاییت هست و مهمتر اینکه رم 4 گیگ برای اجرای همین بازیهایی که اعلام کردید خیلی کم هست و باید از Fix های متفرقه برای اجرای بازی COD: AW استفاده کنید یا اینکه اگرم اجرا بشه لگ و وقفه های زیادی خواهد داشت.

در مورد AC: Unity هم بسیار سنگین هست ، ممکنه یا اجرا نشه یا اگرم اجرا بشه قابل بازی نیست.

لطفا یک هارد اینترنال ا ترا خوب معرفی کنید

می تونید از برند سی گیت مدل 7200 64MB STDM003 رو انتخاب کنید. از برند WD هم مدل کندتر و 5900 دور سری GREEN موجود هست که برای آرشیو و فیلم مناسب هست.

سلام دوستان
من میخواستم قیمت و مشاوره بگیرم برای خرید سیستم. اول از همه اینکه یک مانیتور با رزولوشن 1050*1680 نوزده اینچ دارم و نیازی به مودم ماوس و غیره نیست.
چیزهایی که مد نظرمه:
- بازی های امروزی رو خوب اجرا کنه. قصدم اصلا Ultra و یا مصرف تا ده سال نیست و فقط میخوام بازی با تنظیمات گرافیکی خوب، یه نرخ فریم ثابت بده.
- کیس و قطعات داخل اون رو به صورت کامل پیشنهاد بدید چون سیستم من مال پنج شش سال پیش هستش و باید کل اون تعویض بشه.
- من از سخت افزار حقیقت رو بگم هیچی نمیدونم. سیستمی توصیه کنید که قطعاتش همخونی خوبی داشته باشند با هم.
- اجناس رو بی زحمت با قیمت های اونا بگید.
- در آخر هم اینکه بودجه من تا 2 میلیون هستش. میشه اصلا چیز بدردبخوری خرید یا نه؟
خیلی ممنون @};-

قیمتای هر کدوم حدودا چنده ؟

هر دو تا 180 تومن هستن.

سلا.قیمت فلش مموری Patriot Rage Supersonic 32gb در بازار چنده؟

قبل از عید حدود 100 تومن بود.

سلام دوستان
من میخواستم قیمت و مشاوره بگیرم برای خرید سیستم. اول از همه اینکه یک مانیتور با رزولوشن 1050*1680 نوزده اینچ دارم و نیازی به مودم ماوس و غیره نیست.
چیزهایی که مد نظرمه:
- بازی های امروزی رو خوب اجرا کنه. قصدم اصلا Ultra و یا مصرف تا ده سال نیست و فقط میخوام بازی با تنظیمات گرافیکی خوب، یه نرخ فریم ثابت بده.
- کیس و قطعات داخل اون رو به صورت کامل پیشنهاد بدید چون سیستم من مال پنج شش سال پیش هستش و باید کل اون تعویض بشه.
- من از سخت افزار حقیقت رو بگم هیچی نمیدونم. سیستمی توصیه کنید که قطعاتش همخونی خوبی داشته باشند با هم.
- اجناس رو بی زحمت با قیمت های اونا بگید.
- در آخر هم اینکه بودجه من تا 2 میلیون هستش. میشه اصلا چیز بدردبخوری خرید یا نه؟
خیلی ممنون @};-

2 تومن برای سیستم بازی با هر مشخصاتی خیلی رده بالا نیست اما این ترکیب توصیه میشه:

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:Giga R7 260X 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام فرشید جان. من میخوام یک سیستم ببندم که برای تدوین+رنگ بندی+ویژوال افکتس ازش اسنفاده کنم. بودجه م یک و پونصده. مانیتور نمیخوام.

پیشنهاد چی دارید؟

آخرین ویرایش:
درود

هارد SSD مدل Samsung 850 EVO 120GB SATA3 SSD با قیمت 350 ارزش داره بگیرم ؟ SSD فوایدش چیه ؟ تو بیشتر فریم گرفتن از بازی ها تاثیر داره ؟ یا فقط سرعت بالا اومدن ویندوز یا لود شدن برنامه و ها بازی هارو افزاییش میده ؟ من سرعت لود شدن و بالا اومدن ویندوز برام اصلا مهم نیست اگه تو بیشتر فریم گرفتن زیاد تاثیر نداره نگیرم .

راستی مادربورد MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard خوب هست ؟ چند جا پرسیدم که مادر بردای ام اس ای چطورن گفتن خرابیشون زیاده حالا واقعا خرابیشون زیاده ؟
خلاصه این مادربورد ارزش خرید داره ؟
راستی سی پی یو کولر از نوع مایع بهتره یا از نوع معمولی منظورم اینه که
این نوع بهتره : ( این مدل که رادیاتور 24 سانتی داره می تونه 4790K رو خوب خنک کنه دیگه ؟)
n3k1i5dsvs17jtth2y65.png

یا این نوع:
dkv56912qvlklm5c9u6q.png

ممنون . موفق باشید

آخرین ویرایش:
من میخوام یک تبدیل USB به لن بخرم برای استفاده وی پی ان گیمینگ چون لپ تاپم فقط یهدونه پورت لن داره . باید چه مدلی بگیرم که قطعی نداشته باشه سرعتشم خوب باشه ؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن .

سلام.....

میخوام یک سیستم بگیرم فقط کیس ..در انتخاب cpu تردید دارم ... بین i5 4460 یا 4790 ...میخوام چندین سال سیستم روپا باشه و تو گیم و کارهای گرافیکی و اتوکد کم نیاره حالا میخوام بدونم تفاوت تاثیر گذاری داره یا همان 4460 کفایت میکنه .....

giga h97 gaming 3
ram 4*2 gslkii cl7
green 700 hp
ممنون از راهنمایی های شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or