مادربوردتونو باید بگید چیه که cpu رو بشه پیشنهاد داد. بودجه هم یکم کمه پیشاپیش!سلام
کارت گرافیک و CPU با بودجه 700-800 هزار تومن چی خوب هست به نظرتون؟ (ضمنا اجرای بازی ها رو حداکثر تنظیمات و رزولوشن بالا برام مهم نیست، فقط یه چیزی میخوام که بازی های نسل فعلی رو بتونه با تنظیمات متوسط روون اجرا کنه)
یونیتی رو که کلا بالا نمیاره و cod هم با این که بازیه سبکیه ولی اونم نمیتونه قابله قبول اجراش کنه. در کل برای گیم خیلی ضعیفه این لپ تاپسلام دوستان
سوال داشتم که ایا سیستم زیر میتونه مثلا COD :AW رو خوب و روون رو تنظیمات متوسط اجرا کنه یا AC : Unity رو اجرا کنه ؟؟
CPU :Intel Core i3 4000M 2.40 GHz
RAm : 4 gig - ddr3
GPU:AMD Radeon HD 8570M 2GB
پ . ن : این مشخصات لپ تاپ هست
ممنون
آقا فرشید واسه منو نقل و قول کردید ولی جواب ندادید:d
سلام دوستان
سوال داشتم که ایا سیستم زیر میتونه مثلا COD :AW رو خوب و روون رو تنظیمات متوسط اجرا کنه یا AC : Unity رو اجرا کنه ؟؟
CPU :Intel Core i3 4000M 2.40 GHz
RAm : 4 gig - ddr3
GPU:AMD Radeon HD 8570M 2GB
پ . ن : این مشخصات لپ تاپ هست
ممنون
لطفا یک هارد اینترنال ا ترا خوب معرفی کنید
می تونید از برند سی گیت مدل 7200 64MB STDM003 رو انتخاب کنید. از برند WD هم مدل کندتر و 5900 دور سری GREEN موجود هست که برای آرشیو و فیلم مناسب هست.
قیمتای هر کدوم حدودا چنده ؟
سلا.قیمت فلش مموری Patriot Rage Supersonic 32gb در بازار چنده؟
سلام دوستان
من میخواستم قیمت و مشاوره بگیرم برای خرید سیستم. اول از همه اینکه یک مانیتور با رزولوشن 1050*1680 نوزده اینچ دارم و نیازی به مودم ماوس و غیره نیست.
چیزهایی که مد نظرمه:
- بازی های امروزی رو خوب اجرا کنه. قصدم اصلا Ultra و یا مصرف تا ده سال نیست و فقط میخوام بازی با تنظیمات گرافیکی خوب، یه نرخ فریم ثابت بده.
- کیس و قطعات داخل اون رو به صورت کامل پیشنهاد بدید چون سیستم من مال پنج شش سال پیش هستش و باید کل اون تعویض بشه.
- من از سخت افزار حقیقت رو بگم هیچی نمیدونم. سیستمی توصیه کنید که قطعاتش همخونی خوبی داشته باشند با هم.
- اجناس رو بی زحمت با قیمت های اونا بگید.
- در آخر هم اینکه بودجه من تا 2 میلیون هستش. میشه اصلا چیز بدردبخوری خرید یا نه؟
خیلی ممنون @};-