سلام دوستان مانیتور samsung D595plus برای فیلم و بازی مناسبه ؟ تو اینترنت که چیز بدی ازش نشنیدم ولی خواستم مطمئن بشم
مانیتورهای ایسوس چطورن؟ شنیدم خراب پنل زیاد توشون دیده میشه . وضع گارانتیشون چطوره؟
بین دو مدل vx248h و vn247h کدوم.بهتره ؟ روی کاغذ که مشابهن
مدلها و برندهای دیگه تا 800هزار تومان چی میتونم بگیرم ؟
زاویه دید و قابل تغییر بودن زاویه پنل هم برام مهمه اما کیفیت و راندمان برام ارجحیت داره .
نیاز به پورت اضافی hdmi هم هستم تا اگر در آینده کنسول خریدم بتونم همزمان با کیس بهش وصل کنم
با تشکر
دوستان ارزون ترین مودمی که جای دو پورت لن داشته باشه ( فقط میخوام PC و PS4 رو به هم وصل کنم) چه مدلیه؟! کارکرده هم که باشه چه بهتر
اساتید لطف کنن یه کیس تا حداکثر 3 میلیون واسم معرفی کنن که بتونه بازی های روز رو با کیفیت بالا اجرا کنه و در اینده قابل ارتقا باشه . (بیشتر تاکیدم روی AC : Unity هستش که بنچمارک گرافیکی خوبی هست )
ممنون
سلام یه سیستم DDR3 کارکرده ( کیس) برا فروش دارم میخواستم ببینم چقد بفروشم خوبه
M.B: G41 foxconn
cpu:Intel Doul core 2160 pentium
Ram:2G kingmax 1333
VGA : 1GB GeForce 210 64 bit
DVD R/w: sumsung sata
Hard:80 Seagate
Case :viera normal
خوده مین یه گرافیک انبورد داره ، پاور نرمال ویرا هم داره
در ضمن کیس کاملا نو هستش، موس وصفحه کلید هم داره
پیشاپیش ممنون
میگی اقا ولی نمیخرن اکثرا شما درسته قیمت گذاری میکنی مثلا من سیستم داشتم گفتی 100 میخرن 40 تومنم نخریدنبله، مانیتور با کیفیتی هست و طیف رنگ و زاویه ی دید و کنتراست مناسبی داره، نقطه ضعف عمده ای نداره
مانیتورهای ساخت ایسوس هم خوبن، خرابی هم اگر داشته باشن مثل بقیه ی برندها هست
برای بازی سری VX238H/248H توصیه میشه که سرعت پاسخگویی بالاتری دارند که برای بازی بخاطر سرعت پاسخگویی بالاتر مناسبتره اما کیفیت رنگ و زاویه دید مدلهای PLS جدید مثل همون D595plus رو ندارن.
دو پورته که نداریم،
یا تک پورت هست که دیگه روتر نیست، یا 4 پورته هست که هم مدل وایرلس داره و هم مدل کابلی. ولی الان دیگه تقریبا تمام مدلهای 4 پورته وایرلس هم دارن و از 60 تومن به بالا شروع میشن
اگر دنبال کیفیت خوب بدون قطعی یا فریز شدن های پیاپی نیستید فقط دنبال مدل ارزونتر نباشید
CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GTX 960 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
توی AC: Unity با آخرین تنظیمات می تونه 30 تا 45 فریم بده.
خوب شاید بشه 200 تا 250 قیمت گذاری کرد
خوب شاید بشه 200 تا 250 قیمت گذاری کرد
میگی اقا ولی نمیخرن اکثرا شما درسته قیمت گذاری میکنی مثلا من سیستم داشتم گفتی 100 میخرن 40 تومنم نخریدن
پس مودم معمولی 4 پورت نداره و اکثراً وایرلس هستن؟
ارزون ترین مدل ها کدومن که تو بازار هم براحتی پیدا بشه
هر چند من میگردم و کارکردش رو پیدا میکنم
ممنون
فرشید خان تو محله ما این قیمت سیستم DDR2 رو میگن
این توضیحات مودم منظورش چیه :
ﺗﻌﺪﺍﺩ ﭘﻮﺭﺕ RJ - 45 : ﭼﻬﺎﺭ ﻋﺪﺩ
RJ - 11 : ﯾﮏ ﻋﺪﺩ
4 تا کابل Lan میخوره؟!
بله، RJ45 همون پورت LAN هست
RJ11 همون پورت WAN و کابل تلفن.
ممنون فرشید جان
دارم مودم TD-W8901G (کارکرده) به قیمت 35_40 میخرم، ارزش داره؟
سلام
اقا فرشید چندتا سوال داشتم
من کیسم green x7 هست و متاسفانه خیلی خاک میگیره داخل کیس.هر هفته در کیس باز میکنم و یه گرد گیری میکنم ازش.ولی خب روی قطعاتی مثل مادربورد و کارت گرافیک خاک نشسته یکم و نمیدونم چطوری باید تمیز کنم خاک روی انها رو ..حالا سوالم اینه که اسپری , پودری یا ماده ای است که بشه باهاش این گرد و خاک روی چیپ های مادربرود و کارت گرافیک از بین برد؟
سوال بعدیم اینه که آیا کیس x7 اصلا عایق در برابر خاک هست یا خیر؟ و کلا برای جلوگیری از ورود گرد و خاک به داخل کیس باید چیکار کرد؟
ببخشید سوالم اینجا پرسیدم
ممنون
سلام آقا فرشید.
کیفیت کیس های NZXT چجوریاست؟مثلا مدل PHANTOM در مقایسه با HAF-X...کدوم بهتره؟
سلام دوستان لطف کنید یه کیس و مانیتور تا حداکثر 5200 بهم معرفی کنید . برای گیم و فیلم دیدن می خوام . ترجیحا پنل مانیتورش IPS باشه و رسپانس تایمشم بیشتر از 5MS نباشه ( 1MS هم باشه که چه بهتر ) تو بعضی نظرات خوندم که 5MS کافیه و چشم کمتر از اینو تشخیص نمی ده این درسته یا نه ؟
SSD هم نداشته باشه ( فعلا SSD نمی خوام بخرم) راستی DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120 AiO Liquid CPU Cooler خوب هست ؟ می تونه یه CPU مثل 4790K رو خنک کنه ؟ قیمتشم 250 تومنه ارش داره ؟
اینم عکسشه :
![]()
کارت گرافیک Zotac GTX 970 OC با قیمت 1250 تومن خوب هست ؟ ارزش خرید داره ؟ کولینگش خوبه ؟ ضعیف نیست ؟
اینم عکسش :
![]()
ببخشید زیاد شد . ممنونم
موفق باشید