ببخشید فراموش کردماول مشخصات دقیق سیستم فعلی رو بگید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. با 6 تومن که یه سیستم کال و جدید میشه خرید.
Cpu :corei3
Ram:4gB
Graphic :gefore gt98000
Hard :500gB
ببخشید فراموش کردماول مشخصات دقیق سیستم فعلی رو بگید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. با 6 تومن که یه سیستم کال و جدید میشه خرید.
ببخشید فراموش کردم
همه اینجا گفتن که 960 4 گیگابایتی فقط برای بالا بردن قیمتش هست و زیاد فرقی نمی کنه با 2 گیگابایتی.خب 280 و 960 نزدیک به هم هستند و از 270 حتی 4 گیگش سریعتر هستند ( vram بالا بیشتر تو رزولوشنه بالاتر از 1080 خودشو نشون میده ). ولی اگر قراره زیره 1 تومن خرج کارت بکنید پیشنهاد میکنم چند هفته صبر کنید تا رسیدن gtx 960 ورژنه 4 گیگابایتی. به خاطره پشتیبانی directx 12 و 4 گیگ بودنش و قیمتشم از برندایی مثله زوتک قاعدتا باید زیر 1 تومن باشه.
اون عده هنوز راجبه چیزی که نیومده به بازار چیجور نظر دادن که فرقی نداره !؟همه اینجا گفتن که 960 4 گیگابایتی فقط برای بالا بردن قیمتش هست و زیاد فرقی نمی کنه با 2 گیگابایتی.
حالا من زیاد سر در نمی یارم شما خودتون یه نگاه بندازید.(نظرات)
NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB VRAM Models To Launch In March 2015 - Will Adopt A Hefty Price Range
cpu: i7 4790kبا سلام من سیستمم پوکید و میخواستم سفارش سیستم بدم
برا همین از بچه ها می خواستم قوی ترین سیستم رو بهم پیشنهاد بدن پولشم مهم نیست
ببخشید فراموش کردم
همه اینجا گفتن که 960 4 گیگابایتی فقط برای بالا بردن قیمتش هست و زیاد فرقی نمی کنه با 2 گیگابایتی.
حالا من زیاد سر در نمی یارم شما خودتون یه نگاه بندازید.(نظرات)
NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB VRAM Models To Launch In March 2015 - Will Adopt A Hefty Price Range
cpu: i7 4790k
mb:msi z97x gaming
ram: adata xpg 2x8 gb 1600
vga : 2x asus GTX 980 strix / gigabyte g1
hdd : seagate 1tb
ssd :crucial m550 256GB
power: corsair HX850i
case : green x7
این میشه حدود 10 تومن... قویترم باز میشه بست در صورت نیاز
اگه لطف کنی قویترین سیستم رو بنویسی ممنون میشم
- - -ویرایش - - -
اگه لطف کنی قوی ترین سیستم رو بنویسی ممنون میشم چون پولشم مهم نیست الان سه هفتس کامپیترم پوکیده گوشه خونست کلا می خوام یکی نوع بخرم
درود
یه سیستم معرفی کنید بی زحمت نهایتا 2500 بدون DVD ROM و فقط کیس، برای اجرای بازی ها در حالت معمولی و 720p.
ممنون
درود میخواستم ببینیم مانیتور 4k مناسب گیم و فیلم تو بازار ایران هست ؟و چه قیمتی داره؟ و این که اگر تو یه مانیتور 4k بازی با رزولوشن 1080 اجرا کنیم کیفیت تصویر تار و بلوری میشه ؟ یا تصویر مثل همون مانیتور 1080 هست؟ ممنون
نه گفت قویترم هست رو همین حساب سیستم بالاتر از 10 میلیونی راحت هست الان
ولی کارت های با مشخصات dx12 بیاد بعدا اضافه کاریه خرید کارت دوباره
یه سوال در مورد خرید Fan CPU
من امروز یدونه فن GAMMAXX 200 مارک DeepCool گرفتم الان بستم به CPU مدلش AMD Phenom X6 هست توی تنظیمات که نگاه میکنم کامپوتر در حالت کار معمولی (مثلا وبگردی) دور فن روی 2500 و دمای CPU بین 35 تا 39 هست این دما نرماله؟ چون الان فکر کنم نهایت دور این فن 2600 هست موقع بازی به مشکل گرما بر نمیخورم؟
درود میخواستم ببینیم مانیتور 4k مناسب گیم و فیلم تو بازار ایران هست ؟و چه قیمتی داره؟ و این که اگر تو یه مانیتور 4k بازی با رزولوشن 1080 اجرا کنیم کیفیت تصویر تار و بلوری میشه ؟ یا تصویر مثل همون مانیتور 1080 هست؟ ممنون