مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من یه چیز رو متوجه نمیشم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
الان کارت گرافیک 960 4گیگ به چه دردی میخوره؟
قطعا به درد گیمینگ که نمیخوره چون روی 1080 همون 2 گیگ کافیه (حداقل تا زمانی که این کارت بتونه بازی ها رو اجرا کنه) روی 2160 با همون 4کا هم که اینکارت 4 تاش رو هم sli کنند کاری از پیش نمیبره

اگر کسی فایده این کارت رو میدونه ممنون میشم توضیح بده

قطعا به درد گیمینگ که نمیخوره چون روی 1080 همون 2 گیگ کافیه (حداقل تا زمانی که این کارت بتونه بازی ها رو اجرا کنه) روی 2160 با همون 4کا هم که اینکارت 4 تاش رو هم sli کنند کاری از پیش نمیبره

همین الان هم بازی هایی هستن که تا 4گیگ vram رو میخوان مثل a unity یا watch dogs ...
شما اگر بخواین بطور مثال تو واچ داگز تنظیمات تکسچر رو رو ultra بزارید اگر vram کمتر از 3گیگ داشته باشید 100 درصد به لگ میخورید.ربطی هم به قدرت gpu نداره.

همین الان هم بازی هایی هستن که تا 4گیگ vram رو میخوان مثل a unity یا watch dogs ...
شما اگر بخواین بطور مثال تو واچ داگز تنظیمات تکسچر رو رو ultra بزارید اگر vram کمتر از 3گیگ داشته باشید 100 درصد به لگ میخورید.ربطی هم به قدرت gpu نداره.

عزیزم 960 اینقدر ضعیفه که اصلا نمیتونه واچ داگز رو با اولترا حتی 40 فریم به بالا اجرا کنه!
الان با smaa و تنظیمات گرافیکی high وقتی اورکلاک بشه به زور بالای 50 فریم میره!
کی میگذاره بازی رو روی اولترا وقتی حتی نمیتونه 40 فریم هم ازش بگیره !!؟ -_-

سلام Farshid در هندزفری هم سررشته دارین برای راهنمایی یا نه ؟
اگه نه که هیچی

تا حدی می تونم کمک کنم، تا چه بودجه ای و برای چه کاری مدنظر دارید؟

اگر 6 ماه پیش پرسیده بودید خودم می گفتم که بیش از 2 گیگ بعیده که در رزولوشن 1080 استفاده بشه، اما با معرفی بازیهای نسل جدید کنسولی، میزان استفاده از رم گرافیکی جهش پیدا کرده و عناوین متعددی براحتی تا 3 گیگ رو هم می تونن مصرف کنن و برخی به 4 گیگ می رسن( مثل AC:unity)

بنابراین برای بازیهای روز و بازیهای آینده مدلهای 3 و 4 گیگی در سطح کارتهای قدرتمند توصیه میشه، اتفاقا الان با اومدن مدل 4 گیگی ارزش خرید 960 بیشتر شده.

دوستــــــــــان میخوام یه سیستم کارکرده بخرم

چجوری میشه با تست کردن از سالم بودن قطعات مطمئن شد؟؟

فقط با تست قطعات و بررسی عملکرد تک تکشون از طریق نرم افزارهای بنچمارک و لود سنگین، تست حرارت و پایداری قطعات.

Farshid
والا من کارم روی موتوره خیلی با هندزفری اهنگ گوش میدم شدید و همه مدل ها از 20 تومنی متفرقه ها تا 100 تومنی سونی امتحان کردم این صدتومنی تفکیک صدا و کیفیت عالی داشت و توی گوشم راحت قرار میگرفت و بدون مشکل ولی متاسفانه نمیدونم چرا همشون بعد 4_3 ماه استفاده میکنم یا 2 ماه یک طرفش صداش بسیار ضعیف میشه و کم و مجبورم دوباره برم سراغ ی چیز شما پیشنهادت چیه تا 100 هزارتومن حالا متفرقه چون میدونم 300_400 تومنیش هم هست ولی نمیصرفه و منم کار انچنانی ندارم بخوام تفکیک صدای انچنانی داشته باشه یا صدای بسیار خوب یا bass عالی .

عزیزم 960 اینقدر ضعیفه که اصلا نمیتونه واچ داگز رو با اولترا حتی 40 فریم به بالا اجرا کنه!
الان با smaa و تنظیمات گرافیکی high وقتی اورکلاک بشه به زور بالای 50 فریم میره!
کی میگذاره بازی رو روی اولترا وقتی حتی نمیتونه 40 فریم هم ازش بگیره !!؟ -_-
تو ویدیوهایی که من تو یوتیوب ازش دیدم با تنظیمات اولترا و تکسچر مدیوم براحتی بالای 50 فریم میداد و گاهی اوقات تا 40 پایین میومد.
watch?v=Timq65AryrU
بگذریم شما منظور حرف منو خوب متوجه نشدی.من کاری به تنظیمات گرافیکی بازی یا نرخ فریمی که میده ندارم ،دارم میگم اگر textures رو بزاری رو ultra حالا با هر تنظیم گرافیکی دیگه ای هم باشه قطعا حین بازی لگ زیادی رو مشاهده میکنی.

سلام به دوستان
یه کیبورد گیمینگ نه چندان گرون قیمت می‌خوام که بک لایت داشته باشه حالا کلیدش مکانیکی هم نباشه مهم نیست. ولی حتما Palm Rest داشته باشه.
ض
مدلی که پسندیدم Logitech G110 هست.
نسبت به قیمتش ارزش خرید داره؟
تو این رنج قیمت و کاررایی مدلی دیگه ای هست؟

-----
این مدل COUGAR 500K Gaming Keyboard که شرگت گرین وارد می‌کنه چجوریاست؟ هم بک لایت داره هم حروف فارسی حکاکی شده.

آخرین ویرایش:
الان به صرفه ترین 960 چه برندی هست؟

مورد بعدی من 5 میلیون الان از کسی طلب دارم چه سیستمی ازش بردارم که بتونم با ضرر کم و سریع بفروشمش که پولم برگرده؟

سلام اقا فرشید یه سوال داشتم
این مشخصات سیستم منه
i3 4160
ram 4gb 1600
ASUS R9 270 2gb oc
ssd 120 gb Intel
حالا سوالم اینه که به نظرتون رم توی این سیستم برای بازی خیلی مشکل ایجاد میکنه ؟
من با همین سیستم بازی هایی مثل shadow of mordor و battlefield 4 رو روی اخرین تنظیمات و 1080 با 60 فریم بازی کردم
یه مشکلی که برخوردم اینه که توی shadow of mordor بعضی جاها فریم تا 35 پایین میامد مهم هم نبود که جای شلوغ باشه یا نه به نظرتون این مشکل
میتونه از کم بودن رم سیستم باشه ؟

الان به صرفه ترین 960 چه برندی هست؟

مورد بعدی من 5 میلیون الان از کسی طلب دارم چه سیستمی ازش بردارم که بتونم با ضرر کم و سریع بفروشمش که پولم برگرده؟

اگه ازش طلب داری لازم نیست حتما سیستم بگیری میتونی قطعه برداری مثلا سی پی یو 4790 یا 4460 یا 4150 یا هر چیزی که توی بازار اقبال داره پلمپ ازش بگیری بعد همونجور پلمپ بفروشی سی پی یو به نطرم بهترین قطعه هست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان. درگاه pc-i کارت گرافیک در version های مختلف چه فرقی با هم داره

منظورتون pciexpress هست که مخففش میشه pcie
و درگاهی که کارت گرافیک رو در اون نصب میکنن میشه pcie x16
فرق تفاوت ورژن ها 1 و 2 و 3 و 4 هم که در آینده نزدیک قراره عرضه بشه در پهنای باید هست که برای کارتهای روز و قدرتمند ورژن 3 مناسب میباشد و برای کارتهای متوسط ورژن 2 هم کاملا کافی هست برای فهمیدن پهنای باند هم میتونید یه سرچ بزنید همه چی مشخص میشه

اگه ازش طلب داری لازم نیست حتما سیستم بگیری میتونی قطعه برداری مثلا سی پی یو 4790 یا 4460 یا 4150 یا هر چیزی که توی بازار اقبال داره پلمپ ازش بگیری بعد همونجور پلمپ بفروشی سی پی یو به نطرم بهترین قطعه هست
قطعات پلمپ میخوام بگیرم
چی بهتره که کمتر ضرر کنم و زود فروش بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or