همین الان هم بازی هایی هستن که تا 4گیگ vram رو میخوان مثل a unity یا watch dogs ...دوستان من یه چیز رو متوجه نمیشم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
الان کارت گرافیک 960 4گیگ به چه دردی میخوره؟
قطعا به درد گیمینگ که نمیخوره چون روی 1080 همون 2 گیگ کافیه (حداقل تا زمانی که این کارت بتونه بازی ها رو اجرا کنه) روی 2160 با همون 4کا هم که اینکارت 4 تاش رو هم sli کنند کاری از پیش نمیبره
اگر کسی فایده این کارت رو میدونه ممنون میشم توضیح بده
همین الان هم بازی هایی هستن که تا 4گیگ vram رو میخوان مثل a unity یا watch dogs ...
شما اگر بخواین بطور مثال تو واچ داگز تنظیمات تکسچر رو رو ultra بزارید اگر vram کمتر از 3گیگ داشته باشید 100 درصد به لگ میخورید.ربطی هم به قدرت gpu نداره.
سلام Farshid در هندزفری هم سررشته دارین برای راهنمایی یا نه ؟
اگه نه که هیچی
دوستان من یه چیز رو متوجه نمیشم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
الان کارت گرافیک 960 4گیگ به چه دردی میخوره؟
قطعا به درد گیمینگ که نمیخوره چون روی 1080 همون 2 گیگ کافیه (حداقل تا زمانی که این کارت بتونه بازی ها رو اجرا کنه) روی 2160 با همون 4کا هم که اینکارت 4 تاش رو هم sli کنند کاری از پیش نمیبره
اگر کسی فایده این کارت رو میدونه ممنون میشم توضیح بده
دوستــــــــــان میخوام یه سیستم کارکرده بخرم
چجوری میشه با تست کردن از سالم بودن قطعات مطمئن شد؟؟
تو ویدیوهایی که من تو یوتیوب ازش دیدم با تنظیمات اولترا و تکسچر مدیوم براحتی بالای 50 فریم میداد و گاهی اوقات تا 40 پایین میومد.عزیزم 960 اینقدر ضعیفه که اصلا نمیتونه واچ داگز رو با اولترا حتی 40 فریم به بالا اجرا کنه!
الان با smaa و تنظیمات گرافیکی high وقتی اورکلاک بشه به زور بالای 50 فریم میره!
کی میگذاره بازی رو روی اولترا وقتی حتی نمیتونه 40 فریم هم ازش بگیره !!؟ -_-
الان به صرفه ترین 960 چه برندی هست؟
مورد بعدی من 5 میلیون الان از کسی طلب دارم چه سیستمی ازش بردارم که بتونم با ضرر کم و سریع بفروشمش که پولم برگرده؟
سلام دوستان. درگاه pc-i کارت گرافیک در version های مختلف چه فرقی با هم داره