سلام
فرشید جان :
این سیستم حال حاضره منه. البته این سیستم ماله 5-6 ساله پیشه.
CPU : Intel Core 2 Due 6320
MAIN : ASUS P5B
Ram : 4G
VGA : Zotac GTX 460
HDD : 500G
پاور رو هم نمی دونم چند بود.
کیسم مشکلی نداره و نیاز به تعویض نداره البته داغون شده در کل.
DVD ROM هم کار نمی کنه و تعطیل شده.
حالا اگه بخوام یه سیستم مناسب برای گیم بخرم چی پیشنهاد می کنید. رنج خرید 3.5 تا 4.
یاعلی...
خب سیستم فعلی رو که کلا باید بزاری کنار، به یه کار سبکتر اختصاص بدی یا اصلا رد کنی بره، از هیچ قطعه ای حتی کیسش هم نمیشه استفاده کرد!
این سیستم با 3600 توصیه میشه:
CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X2
در بازیهای جدید 2 تا 3 برابر سیستم قبلی راندمان خواهی گرفت!
Farshid
من خودم جایی سراغ ندارم این مدل ها رو بفروشن تو نت اگه شما ادرس بفرستی p.m کنی برام ممنونت میشم ادرس سایت رو .
براتون پیام خصوصی میشه.
من 2 تا رم 2 گیگ
G.SKILL دارم حالا میخوام یه رم 4 گیگ دیگه بگیرم بزارم کنارش آیا مشکلی به وجود میاد؟
با توجه به اینکه رم های قبلیش فکر کنم DDR2 باشه و این جدیده DDR4
دوست عزیز، نه ترکیب قراردادن ماجولها دلبخواهی هست و نه اینکه بخواید رم DDR4 رو کنار رم DDR2 بزارید
با داشتن دوتا ماجول دو گیگی راههای پیش روی شما این هست:
خرید دو ماجول دو گیگی دیگه با همون مدل و قرار دادن کنار ماجولهای قبلی
-فروش ماجولهای فعلی و خرید یه پک 8 گیگی شامل 2 تا ماجول 4 گیگی
مدل رم حتما باید همونی باشه که پردازنده و مادربرد شما پشتیبانی می کنه، مثلا نمی تونید رم DDR3 رو روی مادربرد DDR2 نصب کنید.
ممنون فرشیدخان.
میشه مدل های پیشنهادی خودتون رو با قیمتش بگین؟
از Razer سری Lycosa Mirror خیلی جالب بود که دیسکانتینیو شده.
سری Anansi فقط به بودجه من میخوره که انگار واسه بازیای MMO ساخته شده.
یه توضیح بدم:
هم من هم دوستم (که قرار بیشتر اون از این کیبورد استفاده کنه و تامین نصف بودجه خریدش گردن اونه) دستای بزرگی داریم. فاصله بین کلید ها مهمه.
======
این 10 Key Rollover چیه انقدر ریزر روش مانور میده؟ مگه میشه یه نفر همزمان 10تا کلید رو با هم فشار بده.
مدلها رو که گفتم همون مدلهای لاجیتک بود، ار ریزر هم چون مدلهای موجود مکانیکی و گرون قیمتتر هستن چیزی توصیه نکردم. مدل Anansi رو هم که خودتون می گید، مخصوص MMO هست و برای هر گیمری مناسب نیست.
10 Key Rollover هم منظور اینکه که می تونه فشرده شدن 10 کلید یا ماکرو رو همزمان با هم تشخیص بده، کیبردهای ارزون قیمت و یا قدیمی با فشرده شدن چند کلید معمولا یکی از کلیدها رو شناسایی نمی کردن یا کلا ترکیب کلیدها رو نادیده می گیرن
البته بیشتر جنبه ی تبلیغاتی هست اما اگر بازیی باشه که با گیم پد هماهنگ شده باشه روی کیبور برای شبیه سازی اون ممکن از ترکیبهای زیادی بشه همزمان استفاده کرد، مثل Racing یا فوتبال
سلام دوستان و اساتید
یه سیستم+مانیتور با بودجه 6 تا 6/5 میلیون میخواستم
مانیتور پیشنهادی خودم Samsung D595 plus هستش اگه موارد دیگه ای هم هست پیشنهاد بدید
بعد یه سوال دیگه . مشکل عدم دسترسی به 500مگ درGTX 970 حل شده یا نه ؟
مشکل عدم دسترسی از اول مطرح نبود، مشکلی در واقع نبود و جنجال رسانه ای بود، موضوع فقط این بود که با 500 مگ آخری سرعت خیلی کمتر از دسترسی به 3.5 گیگ اول هست که طبق بررسیها تاثیری توی کیفیت اجرای بازیها نداره مگر در رزولوشن 2K یا بالاتر.
CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X7
این سیستم حدود 5640 میشه و اگر بخواین کارت رو به 980 ارتقا بدید که 1 تومن اضافه میشه و با احتساب قیمت مانیتور از بودجه ی شما بالاتر میره.
اقا فرشید ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی کنید
یه سوال داشتم
این مشخصات سیستم منه
i3 4160
ram 4gb 1600
ASUS R9 270 2gb oc
ssd 120 gb Intel
حالا سوالم اینه که به نظرتون رم توی این سیستم برای بازی خیلی مشکل ایجاد میکنه ؟
من با همین سیستم بازی هایی مثل shadow of mordor و battlefield 4 رو روی اخرین تنظیمات و 1080 با 60 فریم بازی کردم
یه مشکلی که برخوردم اینه که توی shadow of mordor بعضی جاها فریم تا 35 پایین میامد مهم هم نبود که جای شلوغ باشه یا نه به نظرتون این مشکل
میتونه از کم بودن رم سیستم باشه ؟
خب بله، برای برخی بازیهای جدید گلوگاه هست، کافیه یه 4 گیگی دیگه اضافه کنید تا بزرگترین مشکل سیستم حل بشه.
البته انتظار نداشته باشید که تمام مشکلاتی که تجربه کردید با این کار حل بشه، می تونسته از بهینه نبودن بازی یا کم آوردن گرافیک هم باشه، هر چی باشه کارت شما رده میانی محسوب میشه.