مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام به دوستان می خوام CPU کامپیوترم رو ارتقاع بدم . cpu که می خوام بخرم مدل Intel Core 2 Duo E8600 3.33 Ghz - LGA775 - 45nmیا مدلIntel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz - LGA775 - 45nm هستش . سوالم اینه که این فنی CPU که الان دارم توان خنک کردن این cpu جدید ها رو داره . اهل اورکلاک هم نیستم برای کارهای معمولی می خوام حالا یه بعضی وقت ها هم یه بازی بریزم .

مشخصات کامپیوتر :
Motherboard : ASUS P5K SE

Motherboards - P5K SE - ASUS

CPU: Intel core 2 Duo E6550 2.33Ghz - LGA775 - 65nm

CPU FAN : Intel D60188-001

power : Green model GP485A 485 watt

VGA:ASUS 450GTS DDR3

RAM:4Gb

HDD: maxtor 320

2 DVDRW and 1 Blu-ray-RW

الان چسب سیلیکون (حرارتی) چی خوبه برای این cpu e8600 یا cpu e8400 با همین فنی که دارم که بهترین دما رو انتقال بده . چون تو بازار چسب TX-4 وNoctua NT-H1 دیگه نیست ؟؟؟ می گن اگر هم باشه بالای 40 تومنه ؟؟؟

ممنون برند کارت گرافیک چی باشه؟
الان به ترتیب بهترین برند های قابل تهیه چی هست

از برندهای ایسوس، MSI یا گیگا و ارزونتر از EVGA یا زوتاک انتخاب کنید.

با سلام به دوستان می خوام CPU کامپیوترم رو ارتقاع بدم . cpu که می خوام بخرم مدل Intel Core 2 Duo E8600 3.33 Ghz - LGA775 - 45nmیا مدلIntel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz - LGA775 - 45nm هستش . سوالم اینه که این فنی CPU که الان دارم توان خنک کردن این cpu جدید ها رو داره . اهل اورکلاک هم نیستم برای کارهای معمولی می خوام حالا یه بعضی وقت ها هم یه بازی بریزم .

مشخصات کامپیوتر :
Motherboard : ASUS P5K SE

Motherboards - P5K SE - ASUS

CPU: Intel core 2 Duo E6550 2.33Ghz - LGA775 - 65nm

CPU FAN : Intel D60188-001

power : Green model GP485A 485 watt

VGA:ASUS 450GTS DDR3

RAM:4Gb

HDD: maxtor 320

2 DVDRW and 1 Blu-ray-RW

الان چسب سیلیکون (حرارتی) چی خوبه برای این cpu e8600 یا cpu e8400 با همین فنی که دارم که بهترین دما رو انتقال بده . چون تو بازار چسب TX-4 وNoctua NT-H1 دیگه نیست ؟؟؟ می گن اگر هم باشه بالای 40 تومنه ؟؟؟

شما از Core 2 Duo 6550 می خوای به Core 2Duo 8600 ارتقا بدید؟!! ارزش ده هزار تومن هزینه رو هم نداره.

دوست عزیز این کار نه منطقی هست و نه از نظر راندمان تفاوتی ایجاد خواهد کرد که اصلا بشه اسم این کار رو ارتقا گذاشت! پردازنده ، سوکت ؛ مادربرد و رم شما همگی منسوخ شدن و تعویض هیچ یک به تنهایی دردی رو دوا نخواهد کرد.
بودجه رو افزایش بدید و کل قطعات نامبرده شده رو به مدلهای روز ارتقا بدید تا سیستم رو بشه برای کارهای روزمره و بازی هم استفاده کرد.

پردازنده ی شما هم ارزش هزینه کردن برای خمیر سیلیکون حرفه ای رو نداره. مدلهای حرفه ای موجود الان مدلی از Thrmalright هست که نمایندگی گرین می فروشه.

برای PC Gaming اسپیکر بهتره یا Sound Bar؟

اسپیکر با کیفیت از برند معتبر و چیدمان 5.1 بهترین گزینه برای بازیها هست.

شما از Core 2 Duo 6550 می خوای به Core 2Duo 8600 ارتقا بدید؟!! ارزش ده هزار تومن هزینه رو هم نداره.

دوست عزیز این کار نه منطقی هست و نه از نظر راندمان تفاوتی ایجاد خواهد کرد که اصلا بشه اسم این کار رو ارتقا گذاشت! پردازنده ، سوکت ؛ مادربرد و رم شما همگی منسوخ شدن و تعویض هیچ یک به تنهایی دردی رو دوا نخواهد کرد.
بودجه رو افزایش بدید و کل قطعات نامبرده شده رو به مدلهای روز ارتقا بدید تا سیستم رو بشه برای کارهای روزمره و بازی هم استفاده کرد.

پردازنده ی شما هم ارزش هزینه کردن برای خمیر سیلیکون حرفه ای رو نداره. مدلهای حرفه ای موجود الان مدلی از Thrmalright هست که نمایندگی گرین می فروشه.
.

بله شما درست می فرمایید سیستمی از رد خارج هستش ولی تا الان بازی های به روز را کامل اجرا کرده . البته امسال فکر کنم دیگه آخرین سال این دستگاه باشه و اینکه من این دستگاه رو برای رایت و دانلود بیشتر استفاده می کنم . ولی در کل می خواستم بدونم CPU FAN : Intel D60188-001 جواب گوی Intel Core 2 Duo E8600 3.33 Ghz - LGA775 - 45nmیا مدلIntel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz - LGA775 - 45nm هستش . اگر از این چسب های معمولی مثل z5 یا z9 استفاده کنم چی کفایت خواهد کرد ؟

بله شما درست می فرمایید سیستمی از رد خارج هستش ولی تا الان بازی های به روز را کامل اجرا کرده . البته امسال فکر کنم دیگه آخرین سال این دستگاه باشه و اینکه من این دستگاه رو برای رایت و دانلود بیشتر استفاده می کنم . ولی در کل می خواستم بدونم CPU FAN : Intel D60188-001 جواب گوی Intel Core 2 Duo E8600 3.33 Ghz - LGA775 - 45nmیا مدلIntel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz - LGA775 - 45nm هستش . اگر از این چسب های معمولی مثل z5 یا z9 استفاده کنم چی کفایت خواهد کرد ؟

اگر برای رایت و دانلود هم باشه ارتقا به پردازنده ی مشابه بازم توجیهی نداره% مگر اینکه از روی کنجکاوی باشه

برای خمیر سیلیکون (نه چسب سیلیکون) هم از خمیرهای معمولی متفرقه استفاده کنید. اون FAN هم جوابگوی پردازنده خواهد بود.

سلام من چند ماه پیش یه fx-9590 گرفتم روش هولگرام لیزری داره روش به انگلیسی p.g کسی میدونه گارانتی کدوم شرگته؟ با عرض شرمندگی اگر جای نامناسبی پرسیدم اماتورم دیگه ممنون؟
یه سوال رم 1600دارم تامینگش رو زده 9.9.9.24 بعد bank cycle time این trc چی هست رو چند باشه خوبه لطفا ؟الان رو 40 هست:-/

آخرین ویرایش:
سلام
اقا فرشید اون کیس x2 رو نگرفتم بجاش فروشنده برام x1 رو گرفت اخرش مجبورم چند تا فن و کولر براش بخرم
و یه سوال الان این جا کیسم چطوره اگه بستس یه میز دیگه بیارم و فاصله پشت کیس تا دیوار هم 25 سانته
eu4c0pnu0r9zcfokfiff.jpg
و اگه فن یا کولر نیاز داره لطفا مدلش رو بگید زیاد گرون نباشه
و یه برنامه برا دیدن دما کارت و قطعات دیگه بهم معرفی کنید

سلام من چند ماه پیش یه fx-9590 گرفتم روش هولگرام لیزری داره روش به انگلیسی p.g کسی میدونه گارانتی کدوم شرگته؟ با عرض شرمندگی اگر جای نامناسبی پرسیدم اماتورم دیگه ممنون؟
یه سوال رم 1600دارم تامینگش رو زده 9.9.9.24 بعد bank cycle time این trc چی هست رو چند باشه خوبه لطفا ؟الان رو 40 هست:-/

خب شما روز تعطیل یادآ وری کردید و من امکان پیگیری ندارم!

در مورد تیمینگ رم هم بحث تا حد زیادی تخصصی و در سطح پیشرفته هست اما بطور مختصر، اگر آدرسهای حافظه ی رم رو سطرها و ستونهای یک ماتریس در نظر بگیریم ارقام تایمینگ نشان دهنده ی زمان دسترسی به سطر و بعد هم ستون یک خانه ی حافظه هستند و ارقام بعدی هم میزان مقادریر دیگری مثل چرخه های فرکانسی بین دسترسی به بانکهای حافظه( دو یا چند اسلات تشکیل یک بانک رو می دن که هر پردازنده می تونه 2 تا 4 بانک داشته باشه)

مثلا tRC یا Row Cycle Time کمترین زمان چرخه ای هست که یک سطر از حافظه در دسترس هست تا به مرحله ی شارژ مجدد برسه! اگر نامفهومه بخاطر اینکه که قبلش باید نحوه ی کارکرد DRAM رو بدونید که از حوصله ی بحث خارج هست

مهم اینه که بدونید این تایمینگ رو خود سازنده ی ماجول و مادربرد تعیین می کنند و هر تغییری در این مقادیر می تونه باعث ناپایداری، فریز و ایرادات عجیب در کارکرد سیستم بشه، پس دستشون نزنید.

سلام
اقا فرشید اون کیس x2 رو نگرفتم بجاش فروشنده برام x1 رو گرفت اخرش مجبورم چند تا فن و کولر براش بخرم
و یه سوال الان این جا کیسم چطوره اگه بستس یه میز دیگه بیارم و فاصله پشت کیس تا دیوار هم 25 سانته
eu4c0pnu0r9zcfokfiff.jpg
و اگه فن یا کولر نیاز داره لطفا مدلش رو بگید زیاد گرون نباشه
و یه برنامه برا دیدن دما کارت و قطعات دیگه بهم معرفی کنید

با برنامه ی سازنده ی مادربرد بهترین اطلاعات رو میشه گرفت،
با برنامه های دیگه مثل Hardware info 64 یا sisoft Sandra یا Realtemp هم میشه

برای گرافیک بهترین برنامه GPU-Z و MSI AfterBurner هستن

در مورد تهویه ی کیس هم خب وقتی مدل رو تغییر بدین کاری زیادی نمیشه کرد اما مجرای ورودی و فن روی درب کیس رو حتما فعال کنید و ترجیحا فن ها رو روی مادربرد متصل کنید.

خب شما روز تعطیل یادآ وری کردید و من امکان پیگیری ندارم!

در مورد تیمینگ رم هم بحث تا حد زیادی تخصصی و در سطح پیشرفته هست اما بطور مختصر، اگر آدرسهای حافظه ی رم رو سطرها و ستونهای یک ماتریس در نظر بگیریم ارقام تایمینگ نشان دهنده ی زمان دسترسی به سطر و بعد هم ستون یک خانه ی حافظه هستند و ارقام بعدی هم میزان مقادریر دیگری مثل چرخه های فرکانسی بین دسترسی به بانکهای حافظه( دو یا چند اسلات تشکیل یک بانک رو می دن که هر پردازنده می تونه 2 تا 4 بانک داشته باشه)

مثلا tRC یا Row Cycle Time کمترین زمان چرخه ای هست که یک سطر از حافظه در دسترس هست تا به مرحله ی شارژ مجدد برسه! اگر نامفهومه بخاطر اینکه که قبلش باید نحوه ی کارکرد DRAM رو بدونید که از حوصله ی بحث خارج هست

مهم اینه که بدونید این تایمینگ رو خود سازنده ی ماجول و مادربرد تعیین می کنند و هر تغییری در این مقادیر می تونه باعث ناپایداری، فریز و ایرادات عجیب در کارکرد سیستم بشه، پس دستشون نزنید.

با برنامه ی سازنده ی مادربرد بهترین اطلاعات رو میشه گرفت،
با برنامه های دیگه مثل Hardware info 64 یا sisoft Sandra یا Realtemp هم میشه

برای گرافیک بهترین برنامه GPU-Z و MSI AfterBurner هستن

در مورد تهویه ی کیس هم خب وقتی مدل رو تغییر بدین کاری زیادی نمیشه کرد اما مجرای ورودی و فن روی درب کیس رو حتما فعال کنید و ترجیحا فن ها رو روی مادربرد متصل کنید.
یه فن که بیشتر نداره اونم عقب کیس‍‍‍‍‍‍‍‍ه ولی جای نصب فن زیاد داره
ببخشید طبق اون عکسی که گذاشتم جاش خوبه ؟بسته نیست؟
الان هم یه صدای خرخر از کیس میاد و چن ثانیه قطع میشه مشکلی نباشه؟
اینم از کارت همه چیش درسته؟
http://8pic.ir/images/b1dzcru8cdkhshj5xch7.png

آخرین ویرایش:
یه فن که بیشتر نداره اونم عقب کیس‍‍‍‍‍‍‍‍ه ولی جای نصب فن زیاد داره
ببخشید طبق اون عکسی که گذاشتم جاش خوبه ؟بسته نیست؟
الان هم یه صدای خرخر از کیس میاد و چن ثانیه قطع میشه مشکلی نباشه؟
اینم از کارت همه چیش درسته؟
http://8pic.ir/images/b1dzcru8cdkhshj5xch7.png

نمی دونم منظورتون از خزخر چیه ، با یه عکس نمیشه از وضعیت سیستم مطمئن شد
این عکسی هم که از AfterBurner گذاشتید اگر خودتون تونستید بخونید منم می تونم بخونم! این سوالات رو توی تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.

نمی دونم منظورتون از خزخر چیه ، با یه عکس نمیشه از وضعیت سیستم مطمئن شد
این عکسی هم که از AfterBurner گذاشتید اگر خودتون تونستید بخونید منم می تونم بخونم! این سوالات رو توی تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.
چشم ببخشید
دما تو حالت بیکاری 30 است
اون صدا هم ماله هارده نمیدونم چشه بعضی جاها میگن طبیعیه. اینم هارد قبلیمه شاید سیستم قبلیم خیلی فنش صدا میکرد اینو نمیشنیدم
و در کل بابت این راهنمایی های چند وقته ممنونم

چشم ببخشید
دما تو حالت بیکاری 30 است
اون صدا هم ماله هارده نمیدونم چشه بعضی جاها میگن طبیعیه. اینم هارد قبلیمه شاید سیستم قبلیم خیلی فنش صدا میکرد اینو نمیشنیدم
و در کل بابت این راهنمایی های چند وقته ممنونم

دمای بیکاری خیلی تعیین کننده نیست، دمای لود مهم هست که دما تحت کنترل باشه یا خیر
اون صدا هم طبق نظر خودتون می تونه از هارد و طبیعی باشه، مخصوصا اگر قدیمی باشه که صدای هد دستگاه بیش از مدلهای مدرنتر هست.

سلام ميشه محبت بفرماييد يك كولر خوب براي intel corei7 4790k معرفي بفرماييد
اين كه ميگن اين سي پي يو مشكل شديد گرمايي دارد درسته؟
براي اين سي پي يو asus maximus vii hero بگيرم خوبه واقعا خيلي نگرانم براي بحث overheat اين پردازنده ام لطفا درمورد مشكل گرماييش توضيح مي فرماييد

سلام ميشه محبت بفرماييد يك كولر خوب براي intel corei7 4790k معرفي بفرماييد
اين كه ميگن اين سي پي يو مشكل شديد گرمايي دارد درسته؟
براي اين سي پي يو asus maximus vii hero بگيرم خوبه واقعا خيلي نگرانم براي بحث overheat اين پردازنده ام لطفا درمورد مشكل گرماييش توضيح مي فرماييد

حرارت ثبت شده برای پردازنده ی 4790K در سطح اعلام شده از طرف اینتل هست و غیر استاندارد نیست، اما در عین حال بدلیل انتقال فازهای مولد توان پردازنده به داخل اون، حرارت تولیدی پردازنده ای Haswell نسبت به Sandybridge بالاتر رفته و در نتیجه خنک کردن پردازنده سخت تر و میزان اورکلاک اون هم محدودتر شده و حتی با اینکه در نظر بگیریم 4790K در واقع تحت نام Devil Canyon عرضه شده و طبق ادعای اینتل از واسط حرارتی بهتری در بخش IHS نسبت به 4770K بهره می بره که حرارت رو بهتر انتقال میده باز هم 4770/4790 دمای بالاتری نسبت به 3770K تولید می کنند.

مادربرد HERO هم که یکی از بهترین انتخابها از همه نظر هست. در مورد خنک کننده هم استفاده از یه مدل حرفه ای و بالای 100 تومن می تونه نگرانی شما رو کاملارفع کنه!

اگه کیس مناسب داشته باشید Thermalright Macho-02 و اگر کیس کوچک داشته باشید هم Noctua Nh-U9B رو توصیه می کنم، به ترتیب 140 و 200 تومن قیمت دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or