مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Samsung S24D595HL این خوبه یا نه ؟
میخوام یه مانیتور خوب بردارم
بعد من یه سیستم دارم بدون کارت گرافیک هست
i7 4770 روش هست میخوام بدونم یه گرافیک خوب حدود چند در میاد نمیخوام کار شاخی باهاش کنم و.... میخوام قدرتش خوب باشه که تا 2 سال جواب کار ها و بازی ها رو بده
ممنون میشم راهنماییم کنید
و یه سوال دیگه من اس اس دی بذارم روی سیستمم چقدر تفاوت ایجاد میکنه روی سرعت عمل سیستمم ؟

مدل خوبیه و کیفیت پنل خوبی هم داره
برای گرافیکی که بتونه رزلوشن 1080 رو هم ساپورت کنه باید حداقل یه کارت حدود یک میلیونی یا بالاتر رو خریداری کنید.

SSD هم تاثیر شگرفی در سرعت عمل سیستم عامل و سرعت کلی سیستم داره اما در فریم بازیها تاثیری نداره.

ممنون فرشید جان میدونم که سیستم روی ورق قوی تره ولی دقیقا به همین دلیل که ps4 بهینه هست پرسیدم
برای مثال من یادمه که cd projekt گفته بود که ps4 میتونه ویچر 3 رو روی 1080 با 30 فریم در حد high اجرا کنه
میخوام بدونم همچنین سیستمی اصلا میتونه اینکار رو بکنه یا نه

فرشید جان پاور من برای ۲۹۰ جواب گو هستش؟

سیستم فرضی مورد نظر با کارت 960 هم می تونه کیفیتی بالاتر از کیفیت PS4 رو روی رزولوشن 1080 به نمایش بزاره، تازه روی PS4 قراره روی 30 فریم باشه و ممکنه افت فریم هم وجود داشته باشه.
کارت 290 هم با پاور شما کنار میاد اما حدود 100 وات بیشتر مصرف خواهد کرد و پاور بیشتر باید کار کنه!

سلام دوستان من دیروز یه مانیتوره 23MP65(اگه تونستین در موردش نظر بدید) گرفتم که مانیتور قبلیم (Samsung Syncmaster P20700) که رزیلوشنش پایین بود رو رد کنم بره حالا دیدم که مانیتور تازست یه دستی هم به ستیستم بکشم و اونم اپ کنم یه سیستم اینگونه دارم :

Processor: AMD PhenomII X4 955 @3.20GHZ
Motherboard: GA-MA785GT-UD3H
Memory: 8GB Corsair 1600
Graphic Card: AMD XFX 7770 Ghz Edition 1GB GDDR5

که بعد وصل کردن مانیتور دیدم گرافیک داره کم میاره حتی تو فیفا هم بعضاً رو مکس تو صحنه هایی مثل پنالتی لگ میزنه از اون ورم سی پی یو خیلی قدیمی شده و چون از این به بعد با برنامه هایی مثل CAD و 3Dmax کار دارم فکر کنم بهتره عوضش کنم و قسمت رم و که تازه عوض کردم و خوب جواب میده و میرسیم به مادربورد که یدونه از این MSI H87-G43 برداشتم که روش سیستم و درست کنم الان پس فقط یدونه رم میخوام بمونه و یه مادربورد که تازست (+2تا هارد و پاور(GREEN GP585P) اگه سیستم جدیدو بکشه )

من که میخواستم ببندم یه 4770K و 970Zotac 4GB (یکی هم R290MSI رو گفته بودن) در نظر گرفته بودم و یه نمه گرون درمیاد و واسه این اومدم اینجا که پیشنهاد آقا فرشید و دوستان رو بشنوم که شما چه کارت و CPU ای رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیخوام اصلاً overkill شه و یه چیزی باشه که هم از نظر رندر تو برنامه های حرفه ای کم نیارم و از یه طرف دیگه گیم هارو بشه رو مکس تو 1080O بازی کرد(مثل GTAV که recomended اش 7870 و Core i5 3470 هستش) یا مثلاً اگه میشه با یه Corei5 با پرفورمانس نزدیک به Corei7 این کارارو کرد و بیایم اونو کم کنیم و گرافیک و یکم اینور اونور کنیم ! یه چیزی میخوام که دیگه نیاد بازی های next-gen رو لگ بزنه میدونم بیشترشون اپتیمایز نیستن ولی کلا بازی هایی مثل FARCRY 4 و COD یا مثلا RYSE رو بدونه افت فریم (اگه رو 60 هم نشد) باز باز کنه !

ممنون واسه وقتی که برای خوندن و جواب دادنش میزارید.

دوست عزیز، کارت گرافیک شما برای این رزلوشن بسیار ضعیف هست و با اون گرافیک GTX 970 و با همین قطعات دیگه هم متحول خواهد شد!

این قطعات بهترین هستن:

CPU:INTEL Core I7 4790K
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5

می تونید Core i5 4690رو هم جایگزین کنید اما فقط در صورتی که بودجه محدود باشه و نشه انتخاب دیگه ای داشت.

مدل خوبیه و کیفیت پنل خوبی هم داره
برای گرافیکی که بتونه رزلوشن 1080 رو هم ساپورت کنه باید حداقل یه کارت حدود یک میلیونی یا بالاتر رو خریداری کنید.

SSD هم تاثیر شگرفی در سرعت عمل سیستم عامل و سرعت کلی سیستم داره اما در فریم بازیها تاثیری نداره.
ممنون من برای اضافه کردن گرافیک محدودیتی ندارم ؟

ممنون من برای اضافه کردن گرافیک محدودیتی ندارم ؟

منظورتون از اضافه کردن چی هست؟
روی این سیستم با این پردازنده می تونید سریعترین کارت گرافیکی موجود رو استفاده کنید و کارتهای دوم و سوم رو هم در صورت داشتن مادبرد و پاور مناسب می تونید استفاده کنید.

دوستان میشه ازتون خواهش کنیم یه سیستم پیشنهادی تا نزدیکای ۶ تومن بهم معرفی کنید.(فقط کیس)

به فروم ما خوش آمدید.

RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم حدود 6 تومن میشه و بهترین انتخاب با این بودجه برای بازی هست.

منظورتون از اضافه کردن چی هست؟
روی این سیستم با این پردازنده می تونید سریعترین کارت گرافیکی موجود رو استفاده کنید و کارتهای دوم و سوم رو هم در صورت داشتن مادبرد و پاور مناسب می تونید استفاده کنید.
منظورم اینه چه محدودیت هایی وجود داره برای اضافه کردن گرافیک
مال من پاورش 320 هست 2 تا اسلاید گرافیک داره

سلام دوستنا میخوا یه سیستم ببندم که کل قیمتش میشه 3.7 اینا بعد تنها مشکلم power هستش که نمیدونم چند باشه یا الان ماله من چنده

(( چطوری بفهمم قدرت پاور ام چنده ؟ ))

این قطعاطی هستش که قراره بگیرم ممنون میشم بگین پاور مناسب این قطعات چی باشه (( یه چیز دیگه این cpu که انتخاب کردم با gtx970 مناسبه ؟ یا زیادیه یا کمه ؟ ))
Geil Dragon 8GB 1600Mhz C11 DDR3 Ram

MSI GTX 970 Armor 2X 4GB GDDR5

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD SE Edition NAS/DataCenter 2TB 64MB Buffer HDD

سلام دوستنا میخوا یه سیستم ببندم که کل قیمتش میشه 3.7 اینا بعد تنها مشکلم power هستش که نمیدونم چند باشه یا الان ماله من چنده

(( چطوری بفهمم قدرت پاور ام چنده ؟ ))

این قطعاطی هستش که قراره بگیرم ممنون میشم بگین پاور مناسب این قطعات چی باشه (( یه چیز دیگه این cpu که انتخاب کردم با gtx970 مناسبه ؟ یا زیادیه یا کمه ؟ ))
Geil Dragon 8GB 1600Mhz C11 DDR3 Ram

MSI GTX 970 Armor 2X 4GB GDDR5

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD SE Edition NAS/DataCenter 2TB 64MB Buffer HDD
cpu مناسب هستش و سیستمه بسیار خوبی میشه این.
پاور هم یه 600 وات از برندای معتبر مثل green یا corsair مناسبشه.
برای پیدا کردنه میزانه مصرفه قطعات هم باید جمع مصرفه کلشونو بگیرید که میتونید از سایتای سازنده پاور مثل اینجا استفاده کنید

به فروم ما خوش آمدید.

RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم حدود 6 تومن میشه و بهترین انتخاب با این بودجه برای بازی هست.
خیلی ممنونم ازتون.
دوست عزیز gtx 980 وارد بازار شده؟ به نظرتون از 980 استفاده کنم بهتر نیست؟
در مورد مادربورد هم میشه بپرسم که آیا قابلیت اینو داره که چند تا کارت گرافیک روش نصب کرد؟
اگر داره و اگر بکنم به نظرتون پاور جواب میده؟

سلام میشه یه موس گیمینگ بهم معرفی کنید عاشق هد شات کردنم زیر 200 و چه گزینه هایی در خرید موس مهمه نمونه 4000dpi یعنی چه؟ در این مورد کمی توضیح دهید:x

منظورم اینه چه محدودیت هایی وجود داره برای اضافه کردن گرافیک
مال من پاورش 320 هست 2 تا اسلاید گرافیک داره

محدودیت هایی بیش از داشتن اسلات وجود داره.

مثلا باید مادربرد شما حتما از تراشه ی خاصی استفاده کرده باشه تا بتونه بیش از یک کارت گرافیک رو ساپورت کنه، مثلا داشتن مادربرد Z97 برای داشتن دو تا کارت NVIDIA لازمه و خود مادربرد هم باید لوگو و تاییدیه ی NVIDIA رو داشته باشه. در واقع SLI کردن بدون هزینه نیست

اما برای کارتهای AMD قضیه آسونتر هست و در صورتی که مادربرد شما اسلات مناسب با سرعت مناسب رو داشته باشه می تونید بیش از یک کارت نصب کنید، فقط مهم اینه که کارتهای هم مدل یا هم نسل باشن.

پاور 320 برای تک کارت هم مناسب نیست، بسته به مدل گرافیک یه پاور 500 وات یا بالاتر لازمه.

خیلی ممنونم ازتون.
دوست عزیز gtx 980 وارد بازار شده؟ به نظرتون از 980 استفاده کنم بهتر نیست؟
در مورد مادربورد هم میشه بپرسم که آیا قابلیت اینو داره که چند تا کارت گرافیک روش نصب کرد؟
اگر داره و اگر بکنم به نظرتون پاور جواب میده؟

980 که خیلی وقته وارد بازار شده ولی 900 تومن گرونتره!
معلومه که بهتره استفاده کنید اما من قطعات رو متناسب با بودجه ی شما گفتم، اگر بیشتر دارید خب 980 بخرید!
مادربرد پیشنهادی هم می تونه دو تا کارت مثل 980 رو در کنار هم ساپورت کنه.

پاور 750 وات برای دو تا کارت 970 یا 980 کفایت می کنه.

-خوب پس یه رایتر معمولی خوب معرفی کنید؟

می تونید از ASUS یا SAMSUNG بردارید.

سلام میشه یه موس گیمینگ بهم معرفی کنید عاشق هد شات کردنم زیر 200 و چه گزینه هایی در خرید موس مهمه نمونه 4000dpi یعنی چه؟ در این مورد کمی توضیح دهید:x

خب RAZER DEATHADDER می تونه مناسب باشه.

برای ماوس فاکتورهای مهم خوش دستی، ارگونومیک مناسب کاربر، سرعت قابل تنظیم و کیفیت ساخت و دوام هست. از LOGITECH هم می تونید مدل G400S یا مدل جدید G402 رو انتخاب کنید:

Computer-Mouse-Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-Fast-FPS-Gaming65122d.jpg

محدودیت هایی بیش از داشتن اسلات وجود داره.

مثلا باید مادربرد شما حتما از تراشه ی خاصی استفاده کرده باشه تا بتونه بیش از یک کارت گرافیک رو ساپورت کنه، مثلا داشتن مادربرد Z97 برای داشتن دو تا کارت NVIDIA لازمه و خود مادربرد هم باید لوگو و تاییدیه ی NVIDIA رو داشته باشه. در واقع SLI کردن بدون هزینه نیست

اما برای کارتهای AMD قضیه آسونتر هست و در صورتی که مادربرد شما اسلات مناسب با سرعت مناسب رو داشته باشه می تونید بیش از یک کارت نصب کنید، فقط مهم اینه که کارتهای هم مدل یا هم نسل باشن.

پاور 320 برای تک کارت هم مناسب نیست، بسته به مدل گرافیک یه پاور 500 وات یا بالاتر لازمه.
آقا فرشید برای من این ها رو زده یعنی چی ؟

• Professional 2D:NVIDIA NVS 310, NVIDIA NVS 315, NVIDIA NVS 510
  • Entry 3D:AMD FirePro™ V3900, NVIDIA Quadro K420, NVIDIA Quadro K600, NVIDIA Quadro K620
  • Mid-range 3D:NVIDIA Quadro K2000, NVIDIA Quadro K2200
  • High-end 3D:AMD FirePro™ W7000 (AMO**** only), NVIDIA Quadro K4000

آقا فرشید برای من این ها رو زده یعنی چی ؟

• Professional 2D:NVIDIA NVS 310, NVIDIA NVS 315, NVIDIA NVS 510
  • Entry 3D:AMD FirePro™ V3900, NVIDIA Quadro K420, NVIDIA Quadro K600, NVIDIA Quadro K620
  • Mid-range 3D:NVIDIA Quadro K2000, NVIDIA Quadro K2200
  • High-end 3D:AMD FirePro™ W7000 (AMO**** only), NVIDIA Quadro K4000

کجا اینا رو زده؟ کی زده؟؟! تلگرافی نگید هیچی نمیشه متوجه شد!

سلام
آقا فرشید چندتا سوال داشتم و درکل مشورت لازم دارم
من برنامه گذاشتم کارت گرافیک خودمو بفروشم و با یه مبلغ کمی کارت zotac 970 مدل معمولیش که نزدیک به 300 هزار از دیگر برندها ارزان تر است بخرم و سپس یه کارت 970 زوتاک دیگه هم بخرم و sli کنم.
حالا سوالم اینجاست که ایا کارت 970 zotac مدل معمولیش برای sli کردن خوبه؟
ایا دوتا کارت zotac توی کیس x7 جا میشه؟
پاور 700 وات برای sli کافیه؟
ایا به جای هزینه کردن بیشتر یه کارت 780 مثل خودم بگیرم و sli کنم هم همان راندمان 970 را بهم میده؟
در مورد کارت zotac نظر شما چی میباشد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or