منظورم اینه چه محدودیت هایی وجود داره برای اضافه کردن گرافیک
مال من پاورش 320 هست 2 تا اسلاید گرافیک داره
محدودیت هایی بیش از داشتن اسلات وجود داره.
مثلا باید مادربرد شما حتما از تراشه ی خاصی استفاده کرده باشه تا بتونه بیش از یک کارت گرافیک رو ساپورت کنه، مثلا داشتن مادربرد Z97 برای داشتن دو تا کارت NVIDIA لازمه و خود مادربرد هم باید لوگو و تاییدیه ی NVIDIA رو داشته باشه. در واقع SLI کردن بدون هزینه نیست
اما برای کارتهای AMD قضیه آسونتر هست و در صورتی که مادربرد شما اسلات مناسب با سرعت مناسب رو داشته باشه می تونید بیش از یک کارت نصب کنید، فقط مهم اینه که کارتهای هم مدل یا هم نسل باشن.
پاور 320 برای تک کارت هم مناسب نیست، بسته به مدل گرافیک یه پاور 500 وات یا بالاتر لازمه.
خیلی ممنونم ازتون.
دوست عزیز gtx 980 وارد بازار شده؟ به نظرتون از 980 استفاده کنم بهتر نیست؟
در مورد مادربورد هم میشه بپرسم که آیا قابلیت اینو داره که چند تا کارت گرافیک روش نصب کرد؟
اگر داره و اگر بکنم به نظرتون پاور جواب میده؟
980 که خیلی وقته وارد بازار شده ولی 900 تومن گرونتره!
معلومه که بهتره استفاده کنید اما من قطعات رو متناسب با بودجه ی شما گفتم، اگر بیشتر دارید خب 980 بخرید!
مادربرد پیشنهادی هم می تونه دو تا کارت مثل 980 رو در کنار هم ساپورت کنه.
پاور 750 وات برای دو تا کارت 970 یا 980 کفایت می کنه.
-خوب پس یه رایتر معمولی خوب معرفی کنید؟
می تونید از ASUS یا SAMSUNG بردارید.
سلام میشه یه موس گیمینگ بهم معرفی کنید عاشق هد شات کردنم زیر 200 و چه گزینه هایی در خرید موس مهمه نمونه 4000dpi یعنی چه؟ در این مورد کمی توضیح دهید
خب RAZER DEATHADDER می تونه مناسب باشه.
برای ماوس فاکتورهای مهم خوش دستی، ارگونومیک مناسب کاربر، سرعت قابل تنظیم و کیفیت ساخت و دوام هست. از LOGITECH هم می تونید مدل G400S یا مدل جدید G402 رو انتخاب کنید: