مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون من برای اضافه کردن گرافیک محدودیتی ندارم ؟

منظورتون از اضافه کردن چی هست؟
روی این سیستم با این پردازنده می تونید سریعترین کارت گرافیکی موجود رو استفاده کنید و کارتهای دوم و سوم رو هم در صورت داشتن مادبرد و پاور مناسب می تونید استفاده کنید.

دوستان میشه ازتون خواهش کنیم یه سیستم پیشنهادی تا نزدیکای ۶ تومن بهم معرفی کنید.(فقط کیس)

به فروم ما خوش آمدید.

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم حدود 6 تومن میشه و بهترین انتخاب با این بودجه برای بازی هست.

منظورتون از اضافه کردن چی هست؟
روی این سیستم با این پردازنده می تونید سریعترین کارت گرافیکی موجود رو استفاده کنید و کارتهای دوم و سوم رو هم در صورت داشتن مادبرد و پاور مناسب می تونید استفاده کنید.
منظورم اینه چه محدودیت هایی وجود داره برای اضافه کردن گرافیک
مال من پاورش 320 هست 2 تا اسلاید گرافیک داره

سلام دوستنا میخوا یه سیستم ببندم که کل قیمتش میشه 3.7 اینا بعد تنها مشکلم power هستش که نمیدونم چند باشه یا الان ماله من چنده

(( چطوری بفهمم قدرت پاور ام چنده ؟ ))

این قطعاطی هستش که قراره بگیرم ممنون میشم بگین پاور مناسب این قطعات چی باشه (( یه چیز دیگه این cpu که انتخاب کردم با gtx970 مناسبه ؟ یا زیادیه یا کمه ؟ ))
Geil Dragon 8GB 1600Mhz C11 DDR3 Ram

MSI GTX 970 Armor 2X 4GB GDDR5

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD SE Edition NAS/DataCenter 2TB 64MB Buffer HDD

سلام دوستنا میخوا یه سیستم ببندم که کل قیمتش میشه 3.7 اینا بعد تنها مشکلم power هستش که نمیدونم چند باشه یا الان ماله من چنده

(( چطوری بفهمم قدرت پاور ام چنده ؟ ))

این قطعاطی هستش که قراره بگیرم ممنون میشم بگین پاور مناسب این قطعات چی باشه (( یه چیز دیگه این cpu که انتخاب کردم با gtx970 مناسبه ؟ یا زیادیه یا کمه ؟ ))
Geil Dragon 8GB 1600Mhz C11 DDR3 Ram

MSI GTX 970 Armor 2X 4GB GDDR5

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD SE Edition NAS/DataCenter 2TB 64MB Buffer HDD
cpu مناسب هستش و سیستمه بسیار خوبی میشه این.
پاور هم یه 600 وات از برندای معتبر مثل green یا corsair مناسبشه.
برای پیدا کردنه میزانه مصرفه قطعات هم باید جمع مصرفه کلشونو بگیرید که میتونید از سایتای سازنده پاور مثل اینجا استفاده کنید

به فروم ما خوش آمدید.

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم حدود 6 تومن میشه و بهترین انتخاب با این بودجه برای بازی هست.
خیلی ممنونم ازتون.
دوست عزیز gtx 980 وارد بازار شده؟ به نظرتون از 980 استفاده کنم بهتر نیست؟
در مورد مادربورد هم میشه بپرسم که آیا قابلیت اینو داره که چند تا کارت گرافیک روش نصب کرد؟
اگر داره و اگر بکنم به نظرتون پاور جواب میده؟

سلام میشه یه موس گیمینگ بهم معرفی کنید عاشق هد شات کردنم زیر 200 و چه گزینه هایی در خرید موس مهمه نمونه 4000dpi یعنی چه؟ در این مورد کمی توضیح دهید:x

منظورم اینه چه محدودیت هایی وجود داره برای اضافه کردن گرافیک
مال من پاورش 320 هست 2 تا اسلاید گرافیک داره

محدودیت هایی بیش از داشتن اسلات وجود داره.

مثلا باید مادربرد شما حتما از تراشه ی خاصی استفاده کرده باشه تا بتونه بیش از یک کارت گرافیک رو ساپورت کنه، مثلا داشتن مادربرد Z97 برای داشتن دو تا کارت NVIDIA لازمه و خود مادربرد هم باید لوگو و تاییدیه ی NVIDIA رو داشته باشه. در واقع SLI کردن بدون هزینه نیست

اما برای کارتهای AMD قضیه آسونتر هست و در صورتی که مادربرد شما اسلات مناسب با سرعت مناسب رو داشته باشه می تونید بیش از یک کارت نصب کنید، فقط مهم اینه که کارتهای هم مدل یا هم نسل باشن.

پاور 320 برای تک کارت هم مناسب نیست، بسته به مدل گرافیک یه پاور 500 وات یا بالاتر لازمه.

خیلی ممنونم ازتون.
دوست عزیز gtx 980 وارد بازار شده؟ به نظرتون از 980 استفاده کنم بهتر نیست؟
در مورد مادربورد هم میشه بپرسم که آیا قابلیت اینو داره که چند تا کارت گرافیک روش نصب کرد؟
اگر داره و اگر بکنم به نظرتون پاور جواب میده؟

980 که خیلی وقته وارد بازار شده ولی 900 تومن گرونتره!
معلومه که بهتره استفاده کنید اما من قطعات رو متناسب با بودجه ی شما گفتم، اگر بیشتر دارید خب 980 بخرید!
مادربرد پیشنهادی هم می تونه دو تا کارت مثل 980 رو در کنار هم ساپورت کنه.

پاور 750 وات برای دو تا کارت 970 یا 980 کفایت می کنه.

-خوب پس یه رایتر معمولی خوب معرفی کنید؟

می تونید از ASUS یا SAMSUNG بردارید.

سلام میشه یه موس گیمینگ بهم معرفی کنید عاشق هد شات کردنم زیر 200 و چه گزینه هایی در خرید موس مهمه نمونه 4000dpi یعنی چه؟ در این مورد کمی توضیح دهید:x

خب RAZER DEATHADDER می تونه مناسب باشه.

برای ماوس فاکتورهای مهم خوش دستی، ارگونومیک مناسب کاربر، سرعت قابل تنظیم و کیفیت ساخت و دوام هست. از LOGITECH هم می تونید مدل G400S یا مدل جدید G402 رو انتخاب کنید:

Computer-Mouse-Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-Fast-FPS-Gaming65122d.jpg

محدودیت هایی بیش از داشتن اسلات وجود داره.

مثلا باید مادربرد شما حتما از تراشه ی خاصی استفاده کرده باشه تا بتونه بیش از یک کارت گرافیک رو ساپورت کنه، مثلا داشتن مادربرد Z97 برای داشتن دو تا کارت NVIDIA لازمه و خود مادربرد هم باید لوگو و تاییدیه ی NVIDIA رو داشته باشه. در واقع SLI کردن بدون هزینه نیست

اما برای کارتهای AMD قضیه آسونتر هست و در صورتی که مادربرد شما اسلات مناسب با سرعت مناسب رو داشته باشه می تونید بیش از یک کارت نصب کنید، فقط مهم اینه که کارتهای هم مدل یا هم نسل باشن.

پاور 320 برای تک کارت هم مناسب نیست، بسته به مدل گرافیک یه پاور 500 وات یا بالاتر لازمه.
آقا فرشید برای من این ها رو زده یعنی چی ؟

• Professional 2D:NVIDIA NVS 310, NVIDIA NVS 315, NVIDIA NVS 510
  • Entry 3D:AMD FirePro™ V3900, NVIDIA Quadro K420, NVIDIA Quadro K600, NVIDIA Quadro K620
  • Mid-range 3D:NVIDIA Quadro K2000, NVIDIA Quadro K2200
  • High-end 3D:AMD FirePro™ W7000 (AMO**** only), NVIDIA Quadro K4000

آقا فرشید برای من این ها رو زده یعنی چی ؟

• Professional 2D:NVIDIA NVS 310, NVIDIA NVS 315, NVIDIA NVS 510
  • Entry 3D:AMD FirePro™ V3900, NVIDIA Quadro K420, NVIDIA Quadro K600, NVIDIA Quadro K620
  • Mid-range 3D:NVIDIA Quadro K2000, NVIDIA Quadro K2200
  • High-end 3D:AMD FirePro™ W7000 (AMO**** only), NVIDIA Quadro K4000

کجا اینا رو زده؟ کی زده؟؟! تلگرافی نگید هیچی نمیشه متوجه شد!

سلام
آقا فرشید چندتا سوال داشتم و درکل مشورت لازم دارم
من برنامه گذاشتم کارت گرافیک خودمو بفروشم و با یه مبلغ کمی کارت zotac 970 مدل معمولیش که نزدیک به 300 هزار از دیگر برندها ارزان تر است بخرم و سپس یه کارت 970 زوتاک دیگه هم بخرم و sli کنم.
حالا سوالم اینجاست که ایا کارت 970 zotac مدل معمولیش برای sli کردن خوبه؟
ایا دوتا کارت zotac توی کیس x7 جا میشه؟
پاور 700 وات برای sli کافیه؟
ایا به جای هزینه کردن بیشتر یه کارت 780 مثل خودم بگیرم و sli کنم هم همان راندمان 970 را بهم میده؟
در مورد کارت zotac نظر شما چی میباشد؟

سلام
آقا فرشید چندتا سوال داشتم و درکل مشورت لازم دارم
من برنامه گذاشتم کارت گرافیک خودمو بفروشم و با یه مبلغ کمی کارت zotac 970 مدل معمولیش که نزدیک به 300 هزار از دیگر برندها ارزان تر است بخرم و سپس یه کارت 970 زوتاک دیگه هم بخرم و sli کنم.
حالا سوالم اینجاست که ایا کارت 970 zotac مدل معمولیش برای sli کردن خوبه؟
ایا دوتا کارت zotac توی کیس x7 جا میشه؟
پاور 700 وات برای sli کافیه؟
ایا به جای هزینه کردن بیشتر یه کارت 780 مثل خودم بگیرم و sli کنم هم همان راندمان 970 را بهم میده؟
در مورد کارت zotac نظر شما چی میباشد؟

بله، مدل معمولی هم اگر صدای فنش زیاد نباشه برای SLI کردن خوبه، در نظر داشته باشید که صدای فن توی بازی وقتی دو برابر بشه قابل تحمل هست یا نه.
در مورد جا شدن هم بله، کیس X7 کارتهای تا 31 سانت رو قبول می کنه و کارت زوتاک هم جا می گیره.

پاور 700 وات هم برای SLI کردن دوتا 970 کافیه،
780 که از 970 ضعیفتره، همون راندمان رو نمی تونه بده، چون می خواید این مبلغ هزینه کنید بهتره همون دوتا 970 بگیرید که برای DX12 هم آماده باشه برای یک سال بعد.

در مورد زوتاک هم مشکلی نیست، کارت خوبیه.

من کیسم کیس آماده hp z230 tower هست توی اطلاعات گرافیک و ارتقاع این رو نوشته

خب منظورش این بوده که کیس شما چون Workstation و مخصوص کار حرفه ای/ سرور هست قابلیت ارتقا به این مدل کارتهای حرفه ای رو داره،
اما شما چون بازی می کنی به این مدلها توجه نکن، هیچ کدوم برای بازی کردن ساخته نشدن!

سلام خدمت اساتید بخش
تو مارکهای مونیتور، Viewsonic توصیه میشه؟
مخصوصا این مدلش
ViewSonic VX2452mh
اینم لینک خودش
VX2452mh - 24” (23.6” viewable) Full HD multimedia display with ClearMotiv™ II ultra-fast 2ms response times, 50M:1 DCR, HDMI connectivity, and VESA mount.

برخی مدلهاش خوب هستن ، بستگی به قیمتشون داره
اگر همین مدل رو در موردش انتخاب داشته باشیم مدل VX238H از ASUS انتخاب بهتری برای بازی هست.

برخی مدلهاش خوب هستن ، بستگی به قیمتشون داره
اگر همین مدل رو در موردش انتخاب داشته باشیم مدل VX238H از ASUS انتخاب بهتری برای بازی هست.
نو نیست. از آب گذشته‌. یکی از آشناها رو یه سیستم آورده می‌خواد ردش کنه.
منم خیلی اهل بازی نیستم. یعنی با این بازی نمی‌کنم. واسه فیلم بیشتر می‌خوامش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or