Samsung S24D595HL این خوبه یا نه ؟
میخوام یه مانیتور خوب بردارم
بعد من یه سیستم دارم بدون کارت گرافیک هست
i7 4770 روش هست میخوام بدونم یه گرافیک خوب حدود چند در میاد نمیخوام کار شاخی باهاش کنم و.... میخوام قدرتش خوب باشه که تا 2 سال جواب کار ها و بازی ها رو بده
ممنون میشم راهنماییم کنید
و یه سوال دیگه من اس اس دی بذارم روی سیستمم چقدر تفاوت ایجاد میکنه روی سرعت عمل سیستمم ؟
مدل خوبیه و کیفیت پنل خوبی هم داره
برای گرافیکی که بتونه رزلوشن 1080 رو هم ساپورت کنه باید حداقل یه کارت حدود یک میلیونی یا بالاتر رو خریداری کنید.
SSD هم تاثیر شگرفی در سرعت عمل سیستم عامل و سرعت کلی سیستم داره اما در فریم بازیها تاثیری نداره.
ممنون فرشید جان میدونم که سیستم روی ورق قوی تره ولی دقیقا به همین دلیل که ps4 بهینه هست پرسیدم
برای مثال من یادمه که cd projekt گفته بود که ps4 میتونه ویچر 3 رو روی 1080 با 30 فریم در حد high اجرا کنه
میخوام بدونم همچنین سیستمی اصلا میتونه اینکار رو بکنه یا نه
فرشید جان پاور من برای ۲۹۰ جواب گو هستش؟
سیستم فرضی مورد نظر با کارت 960 هم می تونه کیفیتی بالاتر از کیفیت PS4 رو روی رزولوشن 1080 به نمایش بزاره، تازه روی PS4 قراره روی 30 فریم باشه و ممکنه افت فریم هم وجود داشته باشه.
کارت 290 هم با پاور شما کنار میاد اما حدود 100 وات بیشتر مصرف خواهد کرد و پاور بیشتر باید کار کنه!
سلام دوستان من دیروز یه مانیتوره 23MP65(اگه تونستین در موردش نظر بدید) گرفتم که مانیتور قبلیم (Samsung Syncmaster P20700) که رزیلوشنش پایین بود رو رد کنم بره حالا دیدم که مانیتور تازست یه دستی هم به ستیستم بکشم و اونم اپ کنم یه سیستم اینگونه دارم :
Processor: AMD PhenomII X4 955 @3.20GHZ
Motherboard: GA-MA785GT-UD3H
Memory: 8GB Corsair 1600
Graphic Card: AMD XFX 7770 Ghz Edition 1GB GDDR5
که بعد وصل کردن مانیتور دیدم گرافیک داره کم میاره حتی تو فیفا هم بعضاً رو مکس تو صحنه هایی مثل پنالتی لگ میزنه از اون ورم سی پی یو خیلی قدیمی شده و چون از این به بعد با برنامه هایی مثل CAD و 3Dmax کار دارم فکر کنم بهتره عوضش کنم و قسمت رم و که تازه عوض کردم و خوب جواب میده و میرسیم به مادربورد که یدونه از این MSI H87-G43 برداشتم که روش سیستم و درست کنم الان پس فقط یدونه رم میخوام بمونه و یه مادربورد که تازست (+2تا هارد و پاور(GREEN GP585P) اگه سیستم جدیدو بکشه )
من که میخواستم ببندم یه 4770K و 970Zotac 4GB (یکی هم R290MSI رو گفته بودن) در نظر گرفته بودم و یه نمه گرون درمیاد و واسه این اومدم اینجا که پیشنهاد آقا فرشید و دوستان رو بشنوم که شما چه کارت و CPU ای رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیخوام اصلاً overkill شه و یه چیزی باشه که هم از نظر رندر تو برنامه های حرفه ای کم نیارم و از یه طرف دیگه گیم هارو بشه رو مکس تو 1080O بازی کرد(مثل GTAV که recomended اش 7870 و Core i5 3470 هستش) یا مثلاً اگه میشه با یه Corei5 با پرفورمانس نزدیک به Corei7 این کارارو کرد و بیایم اونو کم کنیم و گرافیک و یکم اینور اونور کنیم ! یه چیزی میخوام که دیگه نیاد بازی های next-gen رو لگ بزنه میدونم بیشترشون اپتیمایز نیستن ولی کلا بازی هایی مثل FARCRY 4 و COD یا مثلا RYSE رو بدونه افت فریم (اگه رو 60 هم نشد) باز باز کنه !
ممنون واسه وقتی که برای خوندن و جواب دادنش میزارید.
دوست عزیز، کارت گرافیک شما برای این رزلوشن بسیار ضعیف هست و با اون گرافیک GTX 970 و با همین قطعات دیگه هم متحول خواهد شد!
این قطعات بهترین هستن:
CPU:INTEL Core I7 4790K
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
می تونید Core i5 4690رو هم جایگزین کنید اما فقط در صورتی که بودجه محدود باشه و نشه انتخاب دیگه ای داشت.