سلام.
من هدست razer kraken 7.1 رو میخوام بخرم اما خوب نمیدونم این هدست مثل لاجیتک g930 دور گوش قرار میگیره یا نه روی گوش قرار میگیره؟
بعد تو این رنج قیمت انتخاب برتری نسبت بهش هست؟ بیشتر هم برا موزیک استفاده میکنم.
ممنون!
سلام
یه سیستم میخوام با مانیتور برای بازی
بودجه هم حدودا 3.5 میلیون
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ببخشید پاور در حدود wat 850 نیاز دارم
میشه لطفا یه مدل با قیمت بفرمایید.چون دنبال گرین بودم کلی پرس و جو کردم گویا سری های oc فعلا موجود نیست ولی مدل 885B موجوده حالا تفاوت سری B و OC تو چی هست؟.ممنونم
سلام اقا فرشید ممنونم از پاسخ و راهنماییتون
فرمودید پاور سوخته رو تعویض میکنن ولی مراجعه کردم به نمایندگی آواژنگ گفتن یه ماه طول میکشه
برا همین به فکر خرید یه پاور کیفیت بالا افتادم
از این مارکی که معرفی کردید با همین توان از لحاظ کیفتبهترم هست توی بازار؟ بودجه من براش حدود هفتصد تومنه
ممنونم
سلام .
میخواستم ببینم آیا میشه کیس خالی Allienware Area 51 رو پیدا کرد یا فقط باید با محتویاتش خرید :d ؟
دیدمش خوشم اومد
خیلی فضاییه !!!
سلام
من تا حالا هارد اکسترنال نخریدم . میخوام یه دونه بگیرم - از اینجا
چند تا سوال داشتم
1.نحوه اتصال هارد اکسترنال به کامپیوتر همون USB هست دیگه ؟ یعنی با نحوه اتصال گوشی به کامپیوتر فرقی نداره ؟
2.من کامپیوترم قدیمی هست . حدودا مال 10 سال پیشه . با این وضعیت مشکلی برای کار کردن با هارد اکسترنال وجود نداره دیگه ؟
3.میخوام هارد Western Digital My Passport Ultra External بگیرم - اگه تجربه کار باهاش داشتین بگین - در ضمن قیمت 500gb ـش حدود 200 هست یا کمتره ؟ تو دیجی کالا زده 195 ت . از همونجا میخوام بگیرم
4.نکته خاصی اگر هست که باید درمورد نحوه کار و نگهداری هارد اکسترنال پرتابل بدونم لطفا بگید
چند سوال:
1.یک سیستم(فقط قطعات کیس) خوب برای پاسخگویی به 3 تا 5 سال آینده چی هست و چه قیمتی در میاد؟ (درمورد قیمت سیستم بصورت تک به تک قیمت قطعات رو بتویسید.)
2.آیا این سیستمی که معرفی کردید توان حواب دادن به بازی GTA V رو داره؟
3.این سیستم حداکثری که برای GTA V معرفی کردند چه قیمتی در میاد؟
1- بله، همون USB هست، فقط قبل از جدا کردن هارد اکسترنال باید اون رو از طریق گزینه ی مربوطه Remove کنید.
1.منظورتون همون safely remove هست دیگه ؟
2. اینو قبلا شنیدم . معمولا هم وقتی میخوام فلش رو جدا کنم همون safely remove رو میزنم . ولی میشه بگید اگه اینکارو نکنم چه اتفاقی برای هارد میفته ؟
1- بله،
2- اگر این کار رو نکنید ممکنه کار انتقال و نوشتن فایلها در پس زمینه به اتمام نرسیده باشه و یا خود سیستم عامل هنوز کارش رو با درایو تموم نکرده باشه ( مثل اسکن و ویروس یابی)
در اینصورت ممکنه خطای I/O و خرابی فایلها یا بدتر از همه خرابی سیستم فایل هارددیسک یا از دست رفتن داده ها بوجود بیاد.