در اینصورت تنها انتخاب همون خرید مدل 23 اینچی FHD هست، مدلی مثل ASUS VX238H یا MX239H
.
ممنون به عنوان سوال آخر پنل IPS بگیرم یا نه؟
در اینصورت تنها انتخاب همون خرید مدل 23 اینچی FHD هست، مدلی مثل ASUS VX238H یا MX239H
.
ممنون به عنوان سوال آخر پنل IPS بگیرم یا نه؟
مثلا موقع چرخاندن نقشه های سنگین گیر میکنه انجام نمیده بعدش کم کم با لرزش شروع میکنه به چرخیدن که زمانم میبره بعد موقع zoom in و zoom out همینطوری سرعت پایینه موقع تغییر یه بخش از نقشه و... حتی shadow هم نمیزنه البته با نقشه های سبکتر مثل قبل مشکل نداره با پروژه های جدید که بزرگتر و پرحجم تر از قبل شدن مشکل پیدا میکنه
کارت گرافیکش رو بخوام ارتقا بدم چی خوبه بگیرم؟
یه سیستم تا 4.5 تا 5 تومن جمع کنم برای همین کار نقشه کشی
با سلام
من 1 سیستم کامل میخوام یعنی کیس و مانیتور و کیبورد و موس تا 4 تومن میتونم خرج کنم
خودم به 1 نتیجه رسیدم
cpu Intel Core™ i5-4460
MSI H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard
Seagate Barracuda 1TB 7200.12 32MB Buffer HDD
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 *2
Zotac GTX 970 4GB GDDR5
Green 700A-HP Power Supply Unit
Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor
ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
A4Tech Bloody B120 Back-light FA Layout Gaming Keyboard
A4Tech Bloody V3M 3200Dpi Gaming Mouse
به نظر شما افزایش بودجه بدم مانیتورLG 25UM65 Ultra-Wide IPS LED Monitor وردارم؟شمام اگه میشه پیشنهاد بدید با 4 تومان چی وردارم فوقش 300 بتونم افزایش بودجه بدم؟
کیس هم green سرور دارم همه چی توش جا میشه
سلام
میخوام یه سیستم بگیرم که بازی های جدید (مثل GTA V ) رو ultra با fps بالا اجرا کنه. اگه ممکنه یه سیستم خوب پیشنهاد بدید.
سلام آقا فرشید
آقا من حدود سه سال پیش یه سیستم برای نقشه کشی صنعتی و سه بعدی برای نرم افزار inventor و catia پرسیدم که یه سیستم معرفی کردید و همونو جمع کردم cpu corei7-2600k و گرافیک5870 و رم 8 که رمش رو به 16 ارتقا دادیم مادربورد هم P8P67 فک کنم
الان حجم اسمبلی نقشه ها خیلی زیاد شده یعنی بالای 2000 تا قطعه اسمبلی توی یه نقشه سه بعدی و این سیستمه دیگه لگ میزنه و موقع لودینگا و یا اجرای تغییرات جوابگو نیست اگر لطف کنید یک سیستم خوب برای این کار تا 3.5 یا 4 تومن پیشنهاد بدید و همون سیستمم اگر کارت گرافیکشو ارتقا بدیم بهتر میشه؟ چه گرافیکی براش بگیرم خوبه؟
سلام
یه سیستم میخواستم برای کار با برنامه هایی مثل Catiaو Solidworksو...
CPU ترجیحا" Intel باشه , کارت گرافیک هم ترجیحا" Nvidia
بودجه 3 نهایت 3.5 ملیون
ممنون
سلام.
بهترین مودم تا 100 تومن ؟
D-Link نباشه مشکل پیدا کردم باهاش!
سلام دوستان مشخصات سیستم من اینه
mb:rampage II extreme
cpu:i7 960
vga:radeon HD 4890
ram:3*2gb 1333
power:750
هست و میخوام اگه بشه سیستمم رو ارتقاع بدم میخواستم بدونم ایا میشه همین سیستم رو ارتقاع داد یا باید کلا سیستمم رو عوض کنم?
خیلی ممنون
سلام.
من هدست razer kraken 7.1 رو میخوام بخرم اما خوب نمیدونم این هدست مثل لاجیتک g930 دور گوش قرار میگیره یا نه روی گوش قرار میگیره؟
بعد تو این رنج قیمت انتخاب برتری نسبت بهش هست؟ بیشتر هم برا موزیک استفاده میکنم.
ممنون!
سلام
یه سیستم میخوام با مانیتور برای بازی
بودجه هم حدودا 3.5 میلیون
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ببخشید پاور در حدود wat 850 نیاز دارم
میشه لطفا یه مدل با قیمت بفرمایید.چون دنبال گرین بودم کلی پرس و جو کردم گویا سری های oc فعلا موجود نیست ولی مدل 885B موجوده حالا تفاوت سری B و OC تو چی هست؟.ممنونم