مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
ببخشید پاور در حدود wat 850 نیاز دارم
میشه لطفا یه مدل با قیمت بفرمایید.چون دنبال گرین بودم کلی پرس و جو کردم گویا سری های oc فعلا موجود نیست ولی مدل 885B موجوده حالا تفاوت سری B و OC تو چی هست؟.ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام.
من هدست razer kraken 7.1 رو میخوام بخرم اما خوب نمیدونم این هدست مثل لاجیتک g930 دور گوش قرار میگیره یا نه روی گوش قرار میگیره؟
بعد تو این رنج قیمت انتخاب برتری نسبت بهش هست؟ بیشتر هم برا موزیک استفاده میکنم.
ممنون!

این هدست درایورای 40 میلیمتری داره و برای دور گوش هم طراحی شده
این مدل یکی از بهترینها هست، مدل 2.1 ش هم همینطور.

سلام
یه سیستم میخوام با مانیتور برای بازی
بودجه هم حدودا 3.5 میلیون

ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-GAMER
VGA:ASUS R9 280X 3GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR: ASUS VX238H

سلام
ببخشید پاور در حدود wat 850 نیاز دارم
میشه لطفا یه مدل با قیمت بفرمایید.چون دنبال گرین بودم کلی پرس و جو کردم گویا سری های oc فعلا موجود نیست ولی مدل 885B موجوده حالا تفاوت سری B و OC تو چی هست؟.ممنونم

Enermax Revolution 850W هست حدود 650 تومن
گرین فعلا موجود نیست.

سری Bدیگه تولید نمیشد از مدتها پیش، اگه 885 وات از سری OC باشه بگیر، چون کیفیت بالایی داره و گارانتی بدون شرط.

سلام اقا فرشید ممنونم از پاسخ و راهنماییتون
فرمودید پاور سوخته رو تعویض میکنن ولی مراجعه کردم به نمایندگی آواژنگ گفتن یه ماه طول میکشه
برا همین به فکر خرید یه پاور کیفیت بالا افتادم
از این مارکی که معرفی کردید با همین توان از لحاظ کیفتبهترم هست توی بازار؟ بودجه من براش حدود هفتصد تومنه
ممنونم

سلام اقا فرشید ممنونم از پاسخ و راهنماییتون
فرمودید پاور سوخته رو تعویض میکنن ولی مراجعه کردم به نمایندگی آواژنگ گفتن یه ماه طول میکشه
برا همین به فکر خرید یه پاور کیفیت بالا افتادم
از این مارکی که معرفی کردید با همین توان از لحاظ کیفتبهترم هست توی بازار؟ بودجه من براش حدود هفتصد تومنه
ممنونم

مگه پاور شما چه مدلیه که گارانتیش آواژنگ بوده؟! بعدم یک ماه طول می کشه؟

پاور مناسب بستگی به لیست قطعات شما داره، من از قطعات سیستم شما لیستی ندارم.

سلام .
میخواستم ببینم آیا میشه کیس خالی Allienware Area 51 رو پیدا کرد یا فقط باید با محتویاتش خرید :d ؟
دیدمش خوشم اومد =))
خیلی فضاییه !!!

Attachments

• url.png
    url.png
    190.7 KB · مشاهده: 15
سلام .
میخواستم ببینم آیا میشه کیس خالی Allienware Area 51 رو پیدا کرد یا فقط باید با محتویاتش خرید :d ؟
دیدمش خوشم اومد =))
خیلی فضاییه !!!

خیر، این مدلها طراحی و تولید اختصاصی خود شرکت هست که با محصولات و سیستمهای آماده به کار خودشون فروش میره و کیس خالی قابل خریداری نیست، مگر دست دومش رو بشه از eBay پیدا کرد.

سلام

من تا حالا هارد اکسترنال نخریدم . میخوام یه دونه بگیرم - از اینجا
چند تا سوال داشتم

1.نحوه اتصال هارد اکسترنال به کامپیوتر همون USB هست دیگه ؟ یعنی با نحوه اتصال گوشی به کامپیوتر فرقی نداره ؟
2.من کامپیوترم قدیمی هست . حدودا مال 10 سال پیشه . با این وضعیت مشکلی برای کار کردن با هارد اکسترنال وجود نداره دیگه ؟
3.میخوام هارد Western Digital My Passport Ultra External بگیرم - اگه تجربه کار باهاش داشتین بگین - در ضمن قیمت 500gb ـش حدود 200 هست یا کمتره ؟ تو دیجی کالا زده 195 ت . از همونجا میخوام بگیرم
4.نکته خاصی اگر هست که باید درمورد نحوه کار و نگهداری هارد اکسترنال پرتابل بدونم لطفا بگید

سلام

من تا حالا هارد اکسترنال نخریدم . میخوام یه دونه بگیرم - از اینجا
چند تا سوال داشتم

1.نحوه اتصال هارد اکسترنال به کامپیوتر همون USB هست دیگه ؟ یعنی با نحوه اتصال گوشی به کامپیوتر فرقی نداره ؟
2.من کامپیوترم قدیمی هست . حدودا مال 10 سال پیشه . با این وضعیت مشکلی برای کار کردن با هارد اکسترنال وجود نداره دیگه ؟
3.میخوام هارد Western Digital My Passport Ultra External بگیرم - اگه تجربه کار باهاش داشتین بگین - در ضمن قیمت 500gb ـش حدود 200 هست یا کمتره ؟ تو دیجی کالا زده 195 ت . از همونجا میخوام بگیرم
4.نکته خاصی اگر هست که باید درمورد نحوه کار و نگهداری هارد اکسترنال پرتابل بدونم لطفا بگید

1- بله، همون USB هست، فقط قبل از جدا کردن هارد اکسترنال باید اون رو از طریق گزینه ی مربوطه Remove کنید.
2- مشکلش اینه که با سرعت خیلی کمتری نسبت به سرعت واقعی هاردهای امروزی انتقال اطلاعات انجام خواهد شد.
3- یکی از مدلهای مطمئن و معتبر بازار هست، قیمت همین حدود هست.
4- برای مقاومت در برابر ضربه از یکی کیف محافظ ضد ضربه برای جابجایی اون استفاده کنید، قیمت کمی دارن اما محافظت زیادی ایجاد می کنن. موقع کارکردن هارد هم هرگز تکونش ندید.

چند سوال:
1.یک سیستم(فقط قطعات کیس) خوب برای پاسخگویی به 3 تا 5 سال آینده چی هست و چه قیمتی در میاد؟ (درمورد قیمت سیستم بصورت تک به تک قیمت قطعات رو بتویسید.)
2.آیا این سیستمی که معرفی کردید توان حواب دادن به بازی GTA V رو داره؟
3.این سیستم حداکثری که برای GTA V معرفی کردند چه قیمتی در میاد؟

چند سوال:
1.یک سیستم(فقط قطعات کیس) خوب برای پاسخگویی به 3 تا 5 سال آینده چی هست و چه قیمتی در میاد؟ (درمورد قیمت سیستم بصورت تک به تک قیمت قطعات رو بتویسید.)
2.آیا این سیستمی که معرفی کردید توان حواب دادن به بازی GTA V رو داره؟
3.این سیستم حداکثری که برای GTA V معرفی کردند چه قیمتی در میاد؟

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این کیس حدود 6 تومن درمیاد و تقریبا از همه نظر قویترین مدل قطعات فعلی برای گیمینگ هست
هم از پس GTA V با تنظیمات بالا برمیاد و هم تا دو سال آینده سرترین هست، برای PC بیشت از دو سال رو نمیشه برای تنظیمات آخر در بازیها و فریم مناسب تضمین کرد.

Last edited by a moderator:
1- بله، همون USB هست، فقط قبل از جدا کردن هارد اکسترنال باید اون رو از طریق گزینه ی مربوطه Remove کنید.

1.منظورتون همون safely remove هست دیگه ؟
2. اینو قبلا شنیدم . معمولا هم وقتی میخوام فلش رو جدا کنم همون safely remove رو میزنم . ولی میشه بگید اگه اینکارو نکنم چه اتفاقی برای هارد میفته ؟

1.منظورتون همون safely remove هست دیگه ؟
2. اینو قبلا شنیدم . معمولا هم وقتی میخوام فلش رو جدا کنم همون safely remove رو میزنم . ولی میشه بگید اگه اینکارو نکنم چه اتفاقی برای هارد میفته ؟

1- بله،
2- اگر این کار رو نکنید ممکنه کار انتقال و نوشتن فایلها در پس زمینه به اتمام نرسیده باشه و یا خود سیستم عامل هنوز کارش رو با درایو تموم نکرده باشه ( مثل اسکن و ویروس یابی)
در اینصورت ممکنه خطای I/O و خرابی فایلها یا بدتر از همه خرابی سیستم فایل هارددیسک یا از دست رفتن داده ها بوجود بیاد.

1- بله،
2- اگر این کار رو نکنید ممکنه کار انتقال و نوشتن فایلها در پس زمینه به اتمام نرسیده باشه و یا خود سیستم عامل هنوز کارش رو با درایو تموم نکرده باشه ( مثل اسکن و ویروس یابی)
در اینصورت ممکنه خطای I/O و خرابی فایلها یا بدتر از همه خرابی سیستم فایل هارددیسک یا از دست رفتن داده ها بوجود بیاد.

ممنون از پاسخ
یه دو تا سوال دیگه هم داشتم

1.این مدلی که گفتم تو دیجی کالا زده مقاوم در برابر گرد و غبار نیست . منظور چه جوری گرد و غباری هست ؟ یعنی اگر یه جایی ثابت بمونه تو خونه (مثلا 2-3 ماه) گرد و غبار نسبتا کمی که روش میشینه ؟ ممکنه ضربه ای بهش وارد کنه ؟
2.کیف هارد ها Western Digital رو از کجای تهران میتونم گیر بیارم ؟

سلام آقا فرشید گل
خوبی دادا ؟
فرشید جان تصمیم گرفتم که بقیه قطعات رو هم عوض کنم و سیستم رو کلاً به عنوان یه دستگاه همه کاره در نظر بگیرم و به یه تلویزیون 40 اینچ وصل کنم.(یادت باشه گرافیک رو GTX970 برداشتم)
برای اینکه بتونم بازیهارو تو ماکسیموم رزولوشن تلویزیون اجرا کنم پیشنهادت برای خرید قطعات دیگه چیه ؟ کیس که مدل X4 گرین خیلی چشمم رو گرفته و به نظرم کنار تلویزیون خودنمایی میکنه.
بودجه رو تا 1500 در نظر گرفتم شاید یکم بیشتر هم بشه ( MB.CPU.RAM.POWER )
مرسی که راهنمایی میکنی

سلام من این سیستم رو 4 سالی هست دارم , حالا میخواستم ببینم لازمه همه چیون عوض کنم یا میشه با رم و گرافیک Up To Date ش کرد .

32073538232975784843.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or