مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بچه ها میخوام کیبورد بگیرم. تا 450 میتونم هزینه کنم.
به نظرتون بین G19 معمولی و G510S کدوم رو بگیرم؟
اگر تو این رنج کیبورد بهتر هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید!
کارایی در بازی های اول شخص و دوام برام خیلی مهم هستن!
ممنون

کیبورد Razer Black Widow Ultimate پیشنهاد میشه اگه بتونید 100 تومن بیشتر خرج کنید Steel Series Apex فوق العادست

سلام!
یکی از دوستام میخوا برای سیستمش رم بخره!
الان رمش 4 گیگه!
اگه میشه یه رم 8 گیگ خوب معرفی کنید! برای گیم هم میخواد!
cpu : amd 1055
کارت گرافیکشم 6970 هست!
اگه میشه حداقل دو تا برند معرفی کنید، چون تهران نیستیم که اگه اولی گیرمون نیومد زیاد به مشکل نخوریم دیگه!

نظره آقا فرشید درمورد این مادربورد؟

بعد اینکه میگن تعداد اسلات برای نصب Ram مثلا چهارتاس منظورش اینه که چهارتا Ram با هر حافظه ای میشه روش گذاشت؟؟

یک عدد Ram و VGA و Hard Disk مناسب برای سوار کردن رو مادربورد بالا معرفی کنید..

مدل خوبیه، اما بستگی داره که برای چه هدفی قصد خریدش رو داشته باشید، چون هر کدوم از تراشه های Z97/H97/B85 قابلیتهای مختلفی دارن.

4 تا رم با هر حافظه خیر، 4 تا ماجول سازگار از برند مشخص و هم مدل با فرکانسهایی که پردازنده و مادربرد بتونن ازشون پشتیبانی کنند.

RAM:KINGESTON/CORSAIR 2*4GB 1600 DDR3
HDD:SEAGATE 1TB

سلام!
یکی از دوستام میخوا برای سیستمش رم بخره!
الان رمش 4 گیگه!
اگه میشه یه رم 8 گیگ خوب معرفی کنید! برای گیم هم میخواد!
cpu : amd 1055
کارت گرافیکشم 6970 هست!
اگه میشه حداقل دو تا برند معرفی کنید، چون تهران نیستیم که اگه اولی گیرمون نیومد زیاد به مشکل نخوریم دیگه!

نباید 8 گیگی بخره
باید یه ماجول 4 گیگی عین ماجول فعلی بخره و در کنارش استفاده کنه، اگر هم شبیه ماجول فعلی پیدا نکرد اونو بفروشه و دوتا ماجول هم مدل بخره.

همین مدل و برندهایی که بالا معرفی شد.

مدل خوبیه، اما بستگی داره که برای چه هدفی قصد خریدش رو داشته باشید، چون هر کدوم از تراشه های Z97/H97/B85 قابلیتهای مختلفی دارن.

4 تا رم با هر حافظه خیر، 4 تا ماجول سازگار از برند مشخص و هم مدل با فرکانسهایی که پردازنده و مادربرد بتونن ازشون پشتیبانی کنند.

RAM:KINGESTON/CORSAIR 2*4GB 1600 DDR3

نباید 8 گیگی بخره
باید یه ماجول 4 گیگی عین ماجول فعلی بخره و در کنارش استفاده کنه، اگر هم شبیه ماجول فعلی پیدا نکرد اونو بفروشه و دوتا ماجول هم مدل بخره.

همین مدل و برندهایی که بالا معرفی شد.

فرشید جان هدف همون بازی کردنه بهتر و سریعتره دیگه...بااین شرایط بازم مادربورد قابلیه؟؟ موقع توضیح اصطلاحات تخصصی به کار نبر که نمیفهمم...باتشکر:d

فرشید جان هدف همون بازی کردنه بهتر و سریعتره دیگه...بااین شرایط بازم مادربورد قابلیه؟؟ موقع توضیح اصطلاحات تخصصی به کار نبر که نمیفهمم...باتشکر:d

بله، مدل خوبیه
این مدلها و مدلهایی شبیه به این از نظر قابلیت در بازیها تفاوت زیادی ندارن، فقط امکانات جانبی اونها مثل تعداد اسلاتها و پورتهای SATA ,USB و همینطور کیفیت صدای خروجیشون فرق می کنه.
پردازنده ی اصلی رو هم 4690 در نظر بگیرید

درود
دوستان این سیستم رای اجرا بازی های فعلی چطوریاس؟

cpu : intel i7 4790 3..6 ghz

ram : 8 gig

graphic card : AMD Radeon R7 200 Series 2 gig

سیستم شما که خیلی جدیده، فقط کارت گرافیکت معلوم نیست دقیقا چه مدلیه. فقط از R7 اون مشخصه که نسبت به بقیه ی قظعات ضعیفتره و مناسب بازی با تنظیمات بالا نیست.

سلام دوستان. کسی جایی واسه فروش قسطی سراغ داره؟! مشکل چک و پیش پرداخت ندارم ولی توی تهران جایی سراغ ندارم. اگه کسی جای خوب سراغ داره اینجا یا با پ.خ بگه ممنون میشم.

سلام
یه HDD External با ظرفیت 2ترابایت می‌خوام.
فقط و فقط برای BackUp گرفتن ازاطلاعات هارد داخلی. قراره حداکثر ماهی یکبار به سیستم وصل بشه و بعد از پشتیبان‌گیری، بره داخل کشو.
حفظ اطلاعات خیلی مهم هست برام.
بین این دو گزینه موندم. اساتید محترم کدوم پیشنهاد میدید؟

خودم الان یه
Silicon Power A80 - 500GB دارم. که البته مربوط به 4سال پیش هست ولی ازش راضی هستم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. کسی جایی واسه فروش قسطی سراغ داره؟! مشکل چک و پیش پرداخت ندارم ولی توی تهران جایی سراغ ندارم. اگه کسی جای خوب سراغ داره اینجا یا با پ.خ بگه ممنون میشم.

پیام خصوصی ارسال شد.

سلام
یه HDD External با ظرفیت 2ترابایت می‌خوام.
فقط و فقط برای BackUp گرفتن ازاطلاعات هارد داخلی. قراره حداکثر ماهی یکبار به سیستم وصل بشه و بعد از پشتیبان‌گیری، بره داخل کشو.
حفظ اطلاعات خیلی مهم هست برام.
بین این دو گزینه موندم. اساتید محترم کدوم پیشنهاد میدید؟

خودم الان یه
Silicon Power A80 - 500GB دارم. که البته مربوط به 4سال پیش هست ولی ازش راضی هستم.

هر دو مدل خوبن و هر دوتا هم اصطلاحا آنتی شوک هستند، فرق زیادی بینشون نیست، اما مدل ADATA 710 فروش بیشتری داره و گارانتی معتبری هم داره.

داداش تلوزیون samsung un65hu9000 که 4k هستش کیفیت تصویرش چجوریه قیمتش چقدر میشه یه چهار تا از اون بلند گو درازا بخوام بگیرم قیمتش جدا چقدر میشه بعد مکانی که میتونم بخرم رو هم بگید مکان خرید هدستی که خودتون معرفی کرده بودید با قیمتشون رو هم بگید شرمنده اگه یه چیزایی رو نباید اینجا میپرسیدم
7b8c896da823a3f9a31c9ad9e3c27b05.jpg

سلام دوستان یک سیستم گیمینگ کم قیمت میخوام ، بی کیس - مانیتور - کیبورد - ماوس .
یه چیزی که بازیای جدید ( خصوصا این ماه ) بشه رو رزولوشن 720 و تنظیمات مدیوم با فریم خوب اجرا کرد .
پیام خصوصی ارسال شد
اگه ممکنه برای منم بفرستید .
پیشاپیش ممنون .

آخرین ویرایش:
سیستم شما که خیلی جدیده، فقط کارت گرافیکت معلوم نیست دقیقا چه مدلیه. فقط از R7 اون مشخصه که نسبت به بقیه ی قظعات ضعیفتره و مناسب بازی با تنظیمات بالا نیست.

ممنون از جوابت

r7 250 مدل دقیق گرافیک

یکی دیگه از همین مدل اضافه کنم چی؟

بقیه قسمت ها چطوره ؟ کلا قدرت سخت افزاری...
الان watch dogs رو البته بدون لگ جواب میده ( شنیده بودم wd لگ میزنه روی سیستم های ضعیف)

سلام
هر دو مدل خوبن و هر دوتا هم اصطلاحا آنتی شوک هستند، فرق زیادی بینشون نیست، اما مدل ADATA 710 فروش بیشتری داره و گارانتی معتبری هم داره.
ممنون فرشیدجان. یعنی پیشنهاد خودت HD710 هست دیگه!
یه سوال بی‌ربط: می‌دونی هارد داخلی این مدل‌ها چیه؟

داداش تلوزیون samsung un65hu9000 که 4k هستش کیفیت تصویرش چجوریه قیمتش چقدر میشه یه چهار تا از اون بلند گو درازا بخوام بگیرم قیمتش جدا چقدر میشه بعد مکانی که میتونم بخرم رو هم بگید مکان خرید هدستی که خودتون معرفی کرده بودید با قیمتشون رو هم بگید شرمنده اگه یه چیزایی رو نباید اینجا میپرسیدم

در مورد TV و سینمای خانگی نمی تونم کمکی بکنم
در مورد هدست بستگی داره اولویت استفادتون چی باشه، مدلهای مناسب بازی که وایرلس و با کیفیت باشن انگشت شمار هستن که یکیشون همین مدل جدید وایرلس Steel Series H هست.

سلام دوستان یک سیستم گیمینگ کم قیمت میخوام ، بی کیس - مانیتور - کیبورد - ماوس .
یه چیزی که بازیای جدید ( خصوصا این ماه ) بشه رو رزولوشن 720 و تنظیمات مدیوم با فریم خوب اجرا کرد .

اگه ممکنه برای منم بفرستید .
پیشاپیش ممنون .

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w

حدود 2940 میشه.
کمتر از این باید برید سراغ تنظیمات پایین در بازیهای نسل جدید در تعطیلات 2015 که همین دو ماهه عرضه خواهند شد.

ممنون از جوابت

r7 250 مدل دقیق گرافیک

یکی دیگه از همین مدل اضافه کنم چی؟

بقیه قسمت ها چطوره ؟ کلا قدرت سخت افزاری...
الان watch dogs رو البته بدون لگ جواب میده ( شنیده بودم wd لگ میزنه روی سیستم های ضعیف)

این که خیلی واسه بازی ضعیفه!
اضافه کردن یه کارت ضعیف مثل خودش هم فایده ای نداره، کلا باید کارت رو عوض کنید و با R9 280X یا 290 و یا حتی GTX 970 عوض کنید تا متناسب و همپای قطعات دیگه ی شما در بازیها عمل کنه.

سلام

ممنون فرشیدجان. یعنی پیشنهاد خودت HD710 هست دیگه!
یه سوال بی‌ربط: می‌دونی هارد داخلی این مدل‌ها چیه؟

مدل 1 ترابایتیش که داخلش SAMSUNG ST1000LM012 5400RPM هست، 2 ترابایتی رو نمی دونم. با توجه به اینکه سامسونگ مدتی هست در زمینه ی هارد فعال نیست ممکنه هارد برند دیگه ای داخل مدلهای جدید باشه.

سرعتش نسبت به مدلای قابل حمل دیگه خوبه و دوامش هم از نظر بدنه بالا هست.

فرشید جان براي اين سيستمي كه معرفي كردي ، در صورتي كه بعدا بخوام فول اچ دي با انظيمات مديوم يا اچ دي با تنظيمات بالا بازي كنم كودوم قطعه يا قطعات بايد عوض بشن ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or