riddickmybio
کاربر سایت
سلام دوستان ببخشید گرافیک r9 290 برای بازی مناسبه؟ یا اینکه کلا ای ام دی رو پیشنهاد نمیکنید؟ ممنون
سلام دوستان ببخشید گرافیک r9 290 برای بازی مناسبه؟ یا اینکه کلا ای ام دی رو پیشنهاد نمیکنید؟ ممنون
داداش میتونم رم رو 16 بگیرم ساپورت میکنه بعد بعدا بخوام سیستم رو ارتقا بدم میتونم بعد با اینا میتونم تنظیمات رو رو اخرش همون اولترا بزارم ممنون داداش دستت طلا
دوستان یه سیستم مناسب گیم تا 3 میلیون میتونید پیشنهاد بدید؟(تا 4 هم زوری میتونم جور کنم :d)
تو خونه مودم دارم ولی قدیمه یه جدیده خریدم وایرلس دار که اونم بعده1 ساله مشکل پیدا کرد و....ولی الا که مودم 8811 دارم به خوبی کار می کنم!فقط بتونم این نت pc رو به موبایل و... اشتراک کنم ک و یه دیوار اونطرفتر رو بگیره و قطعی نداشته باشه برام کافیه!!و زیاد نمی خوام خرج کنم!!
با سلام
دوستان بین این دوتا مادربورد کدوم را پیشنهاد میکنید؟(لطفا دلیل را هم ذکر کنید)
Asus Z97 Maximus VII Hero با EVGA Z97 FTW
سلام تا 250 تومن موس چی خوبه بخرم بیشتر برا fps میخوام. ریزر deathadder خوبه؟
دوستان یک سیستم گیم تا سقف 6 میلیون تومن برای بازی با رزولوشن 4k میتونید پیشنهاد بدید(بدون مانیتور)
[ سلام
من cpu cor i3 دارم مدلش و یادم نیست ماله دو سال پیش هست می خواستم بدونم این سی پی یوهای جدید cor i3 هازول از لحاظ عملکرد تفاوت قابل ملاحظه ای داره با ماله خودم؟برا ی بازی بیشتر استفاده میکنم از سیستمم
[ سلام
من cpu cor i3 دارم مدلش و یادم نیست ماله دو سال پیش هست می خواستم بدونم این سی پی یوهای جدید cor i3 هازول از لحاظ عملکرد تفاوت قابل ملاحظه ای داره با ماله خودم؟برا ی بازی بیشتر استفاده میکنم از سیستمم
سلام مشخصات سیستم من اینه میخواستم ببینم برای اینکه بتونم بازیها رو با اخرین تنظیمات بازی کنم کدوم قطعات رو میتونم ارتقا بدم و خرجش چقدر میشه؟ پیشاپیش ممنون.
Main: Asus P8H67
CPU: Intel Corei3-2100 3.10 GHz
VGA: AMD Radeon 6950 HD
Ram: 4 Gig
دوستان من از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکم رو از طریق ویندوز ببینم ؟ هرجا میرم زده r9 200 series. میخوام ببینم به جای r9 270x اشتباهی r9 270 نداده باشن
سلام
این سیستم رو چقدر قوی و ارزش خریدش رو چقدر میدونین؟
(هزینه محدود تا 4 )
MSI Z87-G43 GAMING یا ASUS B85-PRO Gamer
Intel Core i5-4690K
Geil Evo Veloce 8GB DDR3 2400MHz
GIGABYTE GV-N770OC-4GD GeForce GTX 770 4GB R2.0
Transcend SSD320 TS64GSSD320 - 64GB
Green Zips Silence Series GP750A-ZS
Green X1 GAMING
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001
سلام فرشید جان...
آقا برای منم r9 270x ولی r9 200 نشون میده داستانش چیه ؟
![]()
آقا فرشید نظرتون در مورد Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 4GB با قیمت 1490 چیه ؟
به نظرتون گارانتی داره ؟ این گارانتی نداشتن گرافیک خیلی مهمه ؟ کلا گارانتی ممکنه به کار بیاد ؟
خیلی منتظر مشخص شدن قیمت 970 از MSI هستم چون ماتریکس واقعا گارانتی خوبیه .