مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه سوال بی‌ربط!
امکان استفاده از سیستم‌های صوتی سینمای خانگی به جای اسپیکر وجود داره؟

بله، وجود داره
اما ورودی دستگاههای سینمای خانگی معمولا باید قویتر از هدفونها و اسپیکرهای PC باشه، اما اسپیکرهای دیجیتال نیازی به ورودی Line in یا جک استریو ندارن و در کیفیتشون هم تفاوتی ایجاد نمی کنه.

دوستان سیستم(کیث فقط) اداری در حد 1 ت چی پیشنهاد میدید

CPU:INTEL G2030
RAM:4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:GREEN MAGNUM

سلام فرشید جان . ببخشید یه سوال داشتم
کیس GREEN FALCON برای قرار دادن ASUS B85-Pro Gamer ، کارت ASUS GTX 970 DCII OC STRIX 4GB GDDR5 یا مشابهش و پردازنده i5 4690 یا i7 4790 از لحاظ جایگیری توی کیس و راندمان با هم مچ هستند ؟
این قطعاتی که گفتم + بقیه ی قطعات داخلی روی هم چقدر میشن ؟ به نظر شما چه مدت دیگه 970 به قیمت واقعیش میرسه ؟
آیا i5 4690 کافی هست برای 970 یا 4790 بگیرم بهتره ؟
پیشاپیش سپاسگذارم :-*

نمی دونم اون قطعات توی فالکون جا میشن یا نه، خیلی وقتی از این مدل برای هیچ سیستمی استفاده نکردم. مشکل اصای ابعاد و طول کارت گرافیک شما هست که باید دید توی فالکون جا میشه یا نه.

قطعاتت رو دقیق لیست بده، همینجوری که ناقصه و نمیشه قیمت داد
970 هم هیچ وقت در بازار داخلی به قیمت واقعی خودش نزدیک نمیشه، در واقع هیچ کارت گرافیکی در بازار ایران نزدیک به قیمت واقعیش نیست!
پردازندهی I5 4690 هنوز کافی و قوی هست، پردازنده ی 4770/4790 با بودجه های بالاتر معمولا ضرورت پیدا می کنه.

سلام
یک موس گیمینگ پیشنهاد کنید قیمتش خیلی بالا نباشه و فقط کار راه انداز باشه .

مدل LOGITECH G100s با قیمت 80 تومن از ارزونترین مدلهای مناسب بازی هست.

نمی دونم اون قطعات توی فالکون جا میشن یا نه، خیلی وقتی از این مدل برای هیچ سیستمی استفاده نکردم. مشکل اصای ابعاد و طول کارت گرافیک شما هست که باید دید توی فالکون جا میشه یا نه.

قطعاتت رو دقیق لیست بده، همینجوری که ناقصه و نمیشه قیمت داد
970 هم هیچ وقت در بازار داخلی به قیمت واقعی خودش نزدیک نمیشه، در واقع هیچ کارت گرافیکی در بازار ایران نزدیک به قیمت واقعیش نیست!
پردازندهی I5 4690 هنوز کافی و قوی هست، پردازنده ی 4770/4790 با بودجه های بالاتر معمولا ضرورت پیدا می کنه.
سایت خاصی سراغ ندارید بشه فهمید این موضوع جایگیری 970 توی فالکون رو ؟ کیس دیگه ای که جمع و جور شیک باشه سراغ دارید یا همون X1 رو پیششهاد میدید ؟ خودم زیاد از ظاهر گرین X1 خوشم نمیاد .
منظورم از قیمت واقعی همون قیمت معقول یا کف قیمت بودش . i5 4690 تا چند سال دیگه دووم میاره به نظرتون ؟
برای دیگر قطعات انتخاب خاصی ندارم فقط در کل نمیخوام برای قابلیتهایی پول بدم که شاید اصلا استفاده نشه . بنابرین پیشنهادهای شمارو قبول میکنم
فقط در کل میخوام قیمت تقریبی سیستم با مادربورد ، گرافیک و پردازنده مد نظرم رو بدونم . احتمالا تا یکی دو ماه دیگه قصد خرید دارم تا کارتهای جدید بهتر راه بیوفتن تو ایران

سایت خاصی سراغ ندارید بشه فهمید این موضوع جایگیری 970 توی فالکون رو ؟ کیس دیگه ای که جمع و جور شیک باشه سراغ دارید یا همون X1 رو پیششهاد میدید ؟ خودم زیاد از ظاهر گرین X1 خوشم نمیاد .
منظورم از قیمت واقعی همون قیمت معقول یا کف قیمت بودش . i5 4690 تا چند سال دیگه دووم میاره به نظرتون ؟
برای دیگر قطعات انتخاب خاصی ندارم فقط در کل نمیخوام برای قابلیتهایی پول بدم که شاید اصلا استفاده نشه . بنابرین پیشنهادهای شمارو قبول میکنم
فقط در کل میخوام قیمت تقریبی سیستم با مادربورد ، گرافیک و پردازنده مد نظرم رو بدونم . احتمالا تا یکی دو ماه دیگه قصد خرید دارم تا کارتهای جدید بهتر راه بیوفتن تو ایران

راهش اینه که از سایت گرین ابعاد کیس رو در بیارید و از سایت سازنده ی گرافیک هم ابعاد کارت گرافیکتون رو، و اینا رو با هم مقایسه کنید و تخمین بزنید که جا خواهد شد یا خیر!

برای کیس هم X1 یه مدل ارزونقیمت و با قابلیتهای کافی هست که توصیه میشه، برای جایگزین باید مدلهای گرونتر مثل X3 یا X4 یا CoolerMaster CM690 رو در نظر بگیرید و یا کلا بسراغ مدلهای رده حرفه ای مثل X7 برید.

برای Core i5 هم تا بحال که توی 95 درصد بازیها می تونسته 99 درصد راندمان Core i7 رو بده، اما با عرضه ی نسل جیدی بازیها و تحت تاثیر قرار گرفتن بازیهای پورت شده برای PC ممکنه وضعیت کمی به نفع Core i7 ها تغییر کنه.

به نظرتون کاره درستی هست کارتمو با 970 عوض کنم؟؟ xfx R9280x
core i5 4690

خب اگر از نظر مالی روی این ارتقا ضرر زیادی نکنی، از نظر راندمان تفاوت محسوس و زیاد خواهد بود.
پردازنده هم کفایت می کنه.

آقا فرشید سلام ، بازهم اومدیم مزاحمت بشیم :x
من الان 570 دارم
میخوام ببینم شما آینده کارت 970 رو چطور میبینی
1.هم از لحاظ قیمت بازاری؟ کمتر میشه ؟ چون شنیدم تا آخر سال 200 میاد پایین :d
2.هم از نظر کم نیاوردن توی بازی های آینده به نظرت چند وقت دوام میاره؟ ( میشه پیش بینی کرد ؟ )
3.امکان داره دست دومش گیر بیاد ؟
4.الان قیمت ایسوس و msi چقدر تفاوت داره ؟ آخه هرچند ایسوس سرتره اما گارانتی msi ها خیلی بهتره .
5.هی میخوام ارتقا بدم تا سیستم فول بشه ، بودجه 1 تومن دارم و با فروش 570 به کارت 970 میرسه اما میگم بزارم سیستم GTA مشخص بشه بعدا برم توی کار ارتقا ، به نظرت چه کنم ؟ :d

آخرین ویرایش:
فرشید جان 4690 برای کنار 970 قرار گرفتن پرفرمنس متناسبی داره؟ تفاوت قیمت حدود 300 هزار تومنی 4790 با 4690 ارزش پرداخت داره؟ و اینکه برای 4790 هم B85 Gamer برد مناسبیه؟

آقا فرشید سلام ، بازهم اومدیم مزاحمت بشیم :x
من الان 570 دارم
میخوام ببینم شما آینده کارت 970 رو چطور میبینی
1.هم از لحاظ قیمت بازاری؟ کمتر میشه ؟ چون شنیدم تا آخر سال 200 میاد پایین :d
2.هم از نظر کم نیاوردن توی بازی های آینده به نظرت چند وقت دوام میاره؟ ( میشه پیش بینی کرد ؟ )
3.امکان داره دست دومش گیر بیاد ؟
4.الان قیمت ایسوس و msi چقدر تفاوت داره ؟ آخه هرچند ایسوس سرتره اما گارانتی msi ها خیلی بهتره .
5.هی میخوام ارتقا بدم تا سیستم فول بشه ، بودجه 1 تومن دارم و با فروش 570 به کارت 970 میرسه اما میگم بزارم سیستم GTA مشخص بشه بعدا برم توی کار ارتقا ، به نظرت چه کنم ؟ :d

970 یکی از بهترین های موجود هست و بخاطر نسبت راندمان به قیمت خیلی مناسبی که داره حتی نسبت به 970 هم ارزش خرید بیشتری داره، البته تا زمان عرضه ی سری بعدی کارتهای 980Ti و همچنین 960 زمان زیادی مونده و فعلا این کارت از بهترینها هست، کارتهای نسل جدید AMD رو هم زودتر از سال 2015 نخواهیم دید.

1- احتمالا قیمت کمتر بشه اما انتظار افت زیادی نداشته باشید. این کارت همینجوری هم ارزون هست!
2- به این زودیها مشکلی نخواهد داشت و تا دو سال بالاترین تنظیمات رو جوابگو خواهد بود
3- شما نو و گارانتی دارش رو پیدا کن، دست دوم پیشکش!
برای دست دوم بهترین کارت در همین رده GTX 780 هست که 1400 تا 1500 میشه خرید.
4- MSI که هنوز موچودی نسل جدید نداره، ایسوس هم حدود 200 تومنی از گیگا گرونتر هست.
5- سیستم GTA V هم مثلا اومد و مشخص شد و خیلی بالاتر بود، مثلا می خوای چی بخری ؟! نه عزیز، اون بازی هم نمی تونه سنگینتر از بازیهای در شرف ورود مثل AC Unity و COD AW باشه.

فرشید جان 4690 برای کنار 970 قرار گرفتن پرفرمنس متناسبی داره؟ تفاوت قیمت حدود 300 هزار تومنی 4790 با 4690 ارزش پرداخت داره؟ و اینکه برای 4790 هم B85 Gamer برد مناسبیه؟

بله، متناسب هستن و اولویت هم با قویتر کردن گرافیک هست،
اگر بودجه ی شما شامل خرید 970 یا 980 و پردازنده ی 4690 و تمام قطعات همسطح دیگه شد و آخرش 300 تومن هم اضافی داشتی اونموقع می تونی اون رو برای خرید پردازنده ی 4790 به جای 4690 هزینه کنی، چون فعلا در اکثر بازیها تفاوتشون محسوس نیست.

برای تمام پردازنده های نسل 4xxx بجز پردازنده های با پسوند K خرید B85 Gamer مناسب هست. مگر اینکه امکانات خاصی رو که بردهای بالاتر دارن مدنظر داشته باشید.

مانیتور تا سقف 500 تومن چی موردایی میشه گرفت؟

دوتا انتخاب هست
یا با حدود 400 تومن یه مدل 20 اینچی معمولی از سامسونگ تهیه کنید
یا از 600 تومن و بالاتر یه مدل 22 اینچی Full HD از برند معتبر بخرید.

آقا فرشید شما که یه فن cpu بالای 100 تومن پیشنهاد میدین میخاستم بدونم این فن هم مثل فن استوک دورش به 3000rpm میرسه و نویزش بالا میره
الان deepcool 400 که دور فنش 1600rpm هست و نویزش هم بین 17 تا 35 دیسیبل این فن هم سرعتش به صورت normal از 1500 تا 3000 میرسه اونوخت صدای فنش زیاد میشه
برا من فرقی نمیکنه میخام فقط صدای فن پایین باشه چون فن استوک میبینی داخل بازی بعد 10 دقیقه دور فن زیاد میشه و صداش زیاد

سلام. دوستم یک سیستم می خواد که گیم ها رو تا 2-3 سال روی تنظیمات Normal جواب بده. می خواستم ببینم تقریبا چقدر در میاد و چی پیشنهاد می کنید.

سلام نظرتون در مورد این Kingston SSDnow V300 60GB SATA3 SSD چیه ؟
فقط برای نصب ویندوز میخوام استفاده کنم

V300 مدل خوبیه اما CORSAIR FORCE GS بعلت داشتن Toggle NAND از اونم بهتره و توصیه میشه

60 گیگی هم الان حتی فقط برای خود ویندوز دیگه توصیه نمیشه، خیلی سریع کل حجمش پر میشه و در ضمن سرعت 60 گیگی از هر مدلی پاشه بطور محسوس پایینتر از 120 و 256 گیگی هست.

آقا فرشید شما که یه فن cpu بالای 100 تومن پیشنهاد میدین میخاستم بدونم این فن هم مثل فن استوک دورش به 3000rpm میرسه و نویزش بالا میره
الان deepcool 400 که دور فنش 1600rpm هست و نویزش هم بین 17 تا 35 دیسیبل این فن هم سرعتش به صورت normal از 1500 تا 3000 میرسه اونوخت صدای فنش زیاد میشه
برا من فرقی نمیکنه میخام فقط صدای فن پایین باشه چون فن استوک میبینی داخل بازی بعد 10 دقیقه دور فن زیاد میشه و صداش زیاد

دوست عزیز فن استوک کوچک هست و بطور متوسط دور بالایی داره، فن های حرفه ای مثل Deepcool 400 با سینک و فن 12 سانتی که با دمای یکسان هیچ وقت برای دفع حرارت نیازی به اون دور بالا نداره که نویزش زیاد بشه!
شما یه مدل توصیه شده رو بخر، نگران این قضایا نباش، مشکل نویز با فن حرفه ای خیلی کمتر هست

از Thermalright هم گفتم بخر.

سلام. دوستم یک سیستم می خواد که گیم ها رو تا 2-3 سال روی تنظیمات Normal جواب بده. می خواستم ببینم تقریبا چقدر در میاد و چی پیشنهاد می کنید.

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85 PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 3 تومن درمیاد و مناسب خواسته ی شماست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or