مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا فرشید شما که یه فن cpu بالای 100 تومن پیشنهاد میدین میخاستم بدونم این فن هم مثل فن استوک دورش به 3000rpm میرسه و نویزش بالا میره
الان deepcool 400 که دور فنش 1600rpm هست و نویزش هم بین 17 تا 35 دیسیبل این فن هم سرعتش به صورت normal از 1500 تا 3000 میرسه اونوخت صدای فنش زیاد میشه
برا من فرقی نمیکنه میخام فقط صدای فن پایین باشه چون فن استوک میبینی داخل بازی بعد 10 دقیقه دور فن زیاد میشه و صداش زیاد

سلام. دوستم یک سیستم می خواد که گیم ها رو تا 2-3 سال روی تنظیمات Normal جواب بده. می خواستم ببینم تقریبا چقدر در میاد و چی پیشنهاد می کنید.

سلام نظرتون در مورد این Kingston SSDnow V300 60GB SATA3 SSD چیه ؟
فقط برای نصب ویندوز میخوام استفاده کنم

V300 مدل خوبیه اما CORSAIR FORCE GS بعلت داشتن Toggle NAND از اونم بهتره و توصیه میشه

60 گیگی هم الان حتی فقط برای خود ویندوز دیگه توصیه نمیشه، خیلی سریع کل حجمش پر میشه و در ضمن سرعت 60 گیگی از هر مدلی پاشه بطور محسوس پایینتر از 120 و 256 گیگی هست.

آقا فرشید شما که یه فن cpu بالای 100 تومن پیشنهاد میدین میخاستم بدونم این فن هم مثل فن استوک دورش به 3000rpm میرسه و نویزش بالا میره
الان deepcool 400 که دور فنش 1600rpm هست و نویزش هم بین 17 تا 35 دیسیبل این فن هم سرعتش به صورت normal از 1500 تا 3000 میرسه اونوخت صدای فنش زیاد میشه
برا من فرقی نمیکنه میخام فقط صدای فن پایین باشه چون فن استوک میبینی داخل بازی بعد 10 دقیقه دور فن زیاد میشه و صداش زیاد

دوست عزیز فن استوک کوچک هست و بطور متوسط دور بالایی داره، فن های حرفه ای مثل Deepcool 400 با سینک و فن 12 سانتی که با دمای یکسان هیچ وقت برای دفع حرارت نیازی به اون دور بالا نداره که نویزش زیاد بشه!
شما یه مدل توصیه شده رو بخر، نگران این قضایا نباش، مشکل نویز با فن حرفه ای خیلی کمتر هست

از Thermalright هم گفتم بخر.

سلام. دوستم یک سیستم می خواد که گیم ها رو تا 2-3 سال روی تنظیمات Normal جواب بده. می خواستم ببینم تقریبا چقدر در میاد و چی پیشنهاد می کنید.

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85 PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 3 تومن درمیاد و مناسب خواسته ی شماست.

یه سوال دیگه هم دارم
وقتی این سی پی یو 6مگ کش هست و amd fx8350
16مگ کش هست چطوریه که شما core i5 4690 رو پیشنهاد میکنین؟

دوست عزیز، اگه همه چی به مقدار کش و فرکانس پردازنده بود که الان این دوتا شرکت توی فرکانس و کش بیشتر کوورس گذاشته بودن که جلوتر بیوفتن و بیشتر بفروشن!
واقعیت اینه که معماری پردازنده، سیکل اجرای دستورات و بهینه سازی ها در الگوریتمهای پردازشی خیلی مهمتر از مشخصات اسمی بالا هست و اینا هست که باعث تعیین راندمان نهایی بین پردازنده ها میشه.

اگه استدلال شما موجه بود نباید این نتایج بدست می اومد:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Ryse_Son_of_Rome-test-Ryse_proz.jpg

FX8350 رو با 4670 مقایسه کنید.
پردازنده ی 5 گیگاهرتزی 9590 که برا خودش یه راکتور هست و کولینگ آبی نیاز داره تازه تونسته به 4770K که 3.5 گیگاهرتزی هست برسه. تازه این عنوانی هست که راندمانش با پردازنده های AMD خوبه، وگرنه بدتر از این هم هست.

دوست عزیز، اگه همه چی به مقدار کش و فرکانس پردازنده بود که الان این دوتا شرکت توی فرکانس و کش بیشتر کوورس گذاشته بودن که جلوتر بیوفتن و بیشتر بفروشن!
واقعیت اینه که معماری پردازنده، سیکل اجرای دستورات و بهینه سازی ها در الگوریتمهای پردازشی خیلی مهمتر از مشخصات اسمی بالا هست و اینا هست که باعث تعیین راندمان نهایی بین پردازنده ها میشه.
اگه استدلال شما موجه بود نباید این نتایج بدست می اومد:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Ryse_Son_of_Rome-test-Ryse_proz.jpg

FX8350 رو با 4670 مقایسه کنید.
پردازنده ی 5 گیگاهرتزی 9590 که برا خودش یه راکتور هست و کولینگ آبی نیاز داره تازه تونسته به 4770K که 3.5 گیگاهرتزی هست برسه. تازه این عنوانی هست که راندمانش با پردازنده های AMD خوبه، وگرنه بدتر از این هم هست.

میشه یه قیمت دقیق بگین و همچنین یک مادربردخوب که باهم دیگه بالای 1میلیون نره

سلام
میخوام یه مونیتور با نهایت بودجه 700 بخرم
خودم نظرم روی aoc e2243fw2k هست با قیمت حدود 650
اولویت هم بیشتر فیلم هست و بعدش بازی
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

سلام
میخوام یه مونیتور با نهایت بودجه 700 بخرم
خودم نظرم روی aoc e2243fw2k هست با قیمت حدود 650
اولویت هم بیشتر فیلم هست و بعدش بازی
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

من ASUS VX238H یا 228H رو توصیه می کنم، حدود 700 و 750 قیمت دارن اما انتخاب بهتری از نظر کیفی مخصوصا برای باز ی هستن.

درود من قصد دارم یه core i5 3570k بگیرم کولر مناسب برای این سی پی یو چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط کیس من magnum 2 گرین هست و تو توضیحاتش نوشته فن سی پی یو تا ارتفاع ۱۷۰ میلی متر جا میگیره.
ممنون

درود من قصد دارم یه core i5 3570k بگیرم کولر مناسب برای این سی پی یو چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط کیس من magnum 2 گرین هست و تو توضیحاتش نوشته فن سی پی یو تا ارتفاع ۱۷۰ میلی متر جا میگیره.
ممنون

یه THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120 هم کفایت می کنه و قاعدتا باید جا بشه توی کیستون. ارتفاعش 14.5mm هست.

سلام فرشید جان خسته نباشی

یک سیستم میخوام ببندم با مشخصات زیر (با توجه به بودجه و تحقیقاتی که با دوستم کردم)

VGA : R9 290 or R9 290X
Main : ASUS Z97-C LGA1150 Z97
Cpu : intel Cori5 4450 haswell

قطعات خریداری شده :
Case : x6 Green Challenger
Power : Green GP750A 80Plus Bronze
ram : AData XPG 8GB 4GBx2 2133Mhz

پیشنهادت چیه ؟ به نظرت خوبه یا توی رنج قیمتی این محصولات چیز بهتری میتونم ببندم که هم هماهنگی داشته باشه هم قوی تر باشه؟

سوال دیگه هم بهترین برندی که R9 290 رو تاالان وارد بازار کرده کدوم هست اصلا فرق زیادی هست بینشون؟ (sapphire , Asus , XFX ... )

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or