مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

فرشیدجان شرمنده یه سوال بی‌ربط
این لپ‌تاپی که دوست‌مون معرفی کرد (Lenovo Y5070) اطلاع داری روی بردش محل اتصال mSata داره یا نه؟
تو توضیحات سایتش نوشته داره اما در مورد مدل Y510p (مدل قبلی همین سری) هم نوشته بوده داره اما لپ‌تاپ Y510p یکی از دوستان رو که باز کردیم جاش خالی بود.

این مشخصات رو دیگه نمیشه در مورد لپ تاپ ها مطمئن بود مگر اینکه از ابتدا یه mSATA SSD روی دستگاه نصب باشه، وگرنه Optional هست و چون برد لپ تاپی هست زحمت نصب اسلات رو هم به خودشون نمی دن.

فرشید جان من دمای cpuم تو در حالت نرمال دور و بر 40 ولود کامل بیشتر اوقات دور بر 80ئه ولی بعضی صدم های صانیه به بالای 90 و حتی 100 درجه هم میرسه !
مشکلی نداره این موضوع ؟
خمیرم امروز عوض کردم (البته از این چینی ها ) و دور فن هم تست کردم مشکلی نداره . ( فنه فاب خودشه )
با real temp هم تست میکنم.
خمیر خوب بزنم حل میشه به نظرتون ؟

دما که به نظر من برای فن استوک پردازنده طبیعی هست، اما برای راندمان بهتر حتما باید یه فن خوب از برند معتبر با قیمت حدود 100 تومن خریداری کنید.

دما که به نظر من برای فن استوک پردازنده طبیعی هست، اما برای راندمان بهتر حتما باید یه فن خوب از برند معتبر با قیمت حدود 100 تومن خریداری کنید.
مصرف برق اینجور فنا چه قدره ؟
پاور 730 thermaltake کم نمیاره ؟
i7 4770
gtx 780 ti
--------------
deepcool s40 گزینه خوبیه ؟

i7 4770
gtx 780 ti
--------------
خیر کم نمیاره
البته به مادربرد هم بستگی داره.
پیشنهاد میشه برای انتخاب پاور از ماشین حساب گرین که تو سایتش هست استفاده کنید: green.ir

i7 4770
gtx 780 ti
--------------

فن مصرف برق زیادی نداره و پاور شما هم کفایت می کنه.

برای فن هم Thermalright True SPIRIT 120 توصیه میشه.

اقا فرشید میشه درایور گرافیکای کوادرو رو ه.ک کردو رو گرافیکای گیمینگ نصب کردو مثل اونا کار کشید ازشون؟
این پردازنده ها و رم های جدید فقط رو مادربردای گرون جدید جواب میده؟رو ۴۰۰تومنیا جواب نمیده؟
فرق رمهای قبلی با جدید غیر از ولتاژ پایین و ماژول تک بالای ۸گیگ چه فرقی دارن؟مثلا رمddr3با رم ddr4با مقدار و باس برابر چه فرقی دارن؟

باتشکر

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان مخصوصا آقا فرشید
یک مودم مناسب با قیمت 60-70 برای آنتن دهی به یک خونه دو طبقه میخوام
کلا استفاده کنندش خیلی حرفه ای نیست اما حداقل دوتا پورت لن رو داشته باشه
برای استفاده 24/7 باشه و داغ نکنه
من داشتم این دیجی های ایرانی رو میگشتم یکیشون زده بود
TP-Link TD-W8901N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router رو 64تومن

ممنون میشم اگر گزینه دیگه ای هست بگید .

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید محترم یه سیستم میخام بخرم فقط کیس(برای بازی) طوری باشه که اولش نمیخام خیلی توپ باشه بتونم به مرور افزایش بدم ممنون از راهنمای شما دوستان

سلام خدمت اساتید محترم یه سیستم میخام بخرم فقط کیس(برای بازی) طوری باشه که اولش نمیخام خیلی توپ باشه بتونم به مرور افزایش بدم ممنون از راهنمای شما دوستان

شما بودجه رو مشخص کن تا دوستان کمک کنن اما حداقل سیستم برای اجرای بازی قطعات زیر رو نیاز داره
اما من صحبت آقا فرشید رو برات نقل قول میکنم شاید کمکت کنه :
CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85 GAMER-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 2100 میشه و بعدا می تونید قویترین کارت گرافیک رو هم بهش اضافه کنید.

آقا فرشید یه سیستم (فقط کیس)پیشنهاد بدید ، صرفاً برای برنامه نویسی و دیدن فیلم(منظور از دیدن فیلم گرافیکش در حدی باشه که پلییر بتونه فیلم ها رو به 60 فریم تبدیل کنه و کم نیاره)

بودجه ی در نظر گرفته شده دو تومن

هارد هم نمیخواد ، داره

مرسی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
فرق این دو مادربورد تو چیه
[h=1]MSI Gaming Series Z97 Gaming 3[/h]
GIGABYTE GA-H97-GAMING 3
بعد میخواستم بدونم با رم های اپیسر همخونی دارن و تو کیس ایک سه گرین جا میشن ؟
ممنون

اقا فرشید میشه درایور گرافیکای کوادرو رو ه.ک کردو رو گرافیکای گیمینگ نصب کردو مثل اونا کار کشید ازشون؟
این پردازنده ها و رم های جدید فقط رو مادربردای گرون جدید جواب میده؟رو ۴۰۰تومنیا جواب نمیده؟
فرق رمهای قبلی با جدید غیر از ولتاژ پایین و ماژول تک بالای ۸گیگ چه فرقی دارن؟مثلا رمddr3با رم ddr4با مقدار و باس برابر چه فرقی دارن؟

باتشکر

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

خیر، نمیشه، اگه اینجوری بود همه GEFORCE می خریدن و با نصب درایور QUADRO سر انویدیا رو کلاه می زاشتن و کلی جلو می افتادن!!
اون قدیما یه سری مدلای کارتای گیمینگ رو می شد با کرک و درایور دستکاری شده یه جور کارت QUADRO برای سیستم تعریف کرد اما دیگه نمیشه اینکارو کرد، هر چند که Base کارتها دقیقا یکی باشه.

پردازنده های جدید ممکنه روی مادربرد 200 تومنی همجواب بده، اما کاربر معمولا تمام قطعات رو متناسب با هم برمیداره و مثلا اگر یه پردازندهی 4790 می خره یه مادربرد 400 تومنی باهاش مچ می کنه و اگر Core i3 4160 می خره یه مادربرد 270 تومنیباهاش ست می کنه، مگر اینکه خودش اولویتهای خاصی مثل اورکلاک پردازنده یا پشتیبانی از رمهای پر سرعت مدنظرش باشه که باید سراغ Z87/97 بره.

رم DDR3 به مادربرد و پردازنده ی DDR3 می خوره و رم DDR4 به مادربرد و پردازنده ای که کنترلر حافظهه یDDR4 داشته باشه، کلا DDR4 در فرکانس یکسان با DDR3 هم پهنای باند بیشتری نسبت به DDR3 داره.

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان مخصوصا آقا فرشید
یک مودم مناسب با قیمت 60-70 برای آنتن دهی به یک خونه دو طبقه میخوام
کلا استفاده کنندش خیلی حرفه ای نیست اما حداقل دوتا پورت لن رو داشته باشه
برای استفاده 24/7 باشه و داغ نکنه
من داشتم این دیجی های ایرانی رو میگشتم یکیشون زده بود
TP-Link TD-W8901N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router رو 64تومن

ممنون میشم اگر گزینه دیگه ای هست بگید .

برای دو طبقه مودم قویتر با 2 آنتن توصیه میشه، مثل TPLINK 8968 یا DLINK 2750U

آقا فرشید یه سیستم (فقط کیس)پیشنهاد بدید ، صرفاً برای برنامه نویسی و دیدن فیلم(منظور از دیدن فیلم گرافیکش در حدی باشه که پلییر بتونه فیلم ها رو به 60 فریم تبدیل کنه و کم نیاره)

بودجه ی در نظر گرفته شده دو تومن

هارد هم نمیخواد ، داره

مرسی

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 640 1GB GDDR5
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1

به عنوان سوال اخر
این فن تو کیس x1 گرین جا میشه دیگه ؟

من که خاطرم نیست این مدل رو روی X1 بسته باشم، اما فکر نکنم مشکلی داشته باشه، اگر عرضش مثل X3 باشه.

سلام دوستان
فرق این دو مادربورد تو چیه
MSI Gaming Series Z97 Gaming 3

GIGABYTE GA-H97-GAMING 3
بعد میخواستم بدونم با رم های اپیسر همخونی دارن و تو کیس ایک سه گرین جا میشن ؟
ممنون

فرق اون دو مدل مادربرد اول از همه تراشه های اصلیشون هست که Z97 پردازنده های سری K و اورکلاک . ترکیب دو کارت گرافیکی رو پشتیبانی می کنه اما H97 این امکانات رو نداره.
رم APACER هم اگه فرکانس مناسب( 1600 به بالا) باشه با این مادربردها همخوانی خواهد داشت.

خیلی معذرت میخوام چون اساتید این تاپیک رو چک میکنند میپرسم میدونم جاش بده
میخواستم بدونم آیا میدونین این گرافیکی که لینکشو میدم برندش چیه ؟ چون خیلی ارزونه ! خیلی !
اگر چیزی دستگیرتون شد بفرمایین مرسی
GTX770 2048Mb DIrectx 11 video card gtx placa de video nvidia graphics video cards GTX Nvidia Geforce Graphics Cards for Games-in Graphics Cards from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

دوستان تفاوت دو عدد رم ۴ با یک رم هشت از یک نوع و مدل درچیه ؟ چرا یک عدد رم ۸ به جای دو عدد رم ۴ نندازیم ؟ با توجه به سیستم هایی که پیشنهاد میدید میگم

خیلی معذرت میخوام چون اساتید این تاپیک رو چک میکنند میپرسم میدونم جاش بده
میخواستم بدونم آیا میدونین این گرافیکی که لینکشو میدم برندش چیه ؟ چون خیلی ارزونه ! خیلی !
اگر چیزی دستگیرتون شد بفرمایین مرسی
GTX770 2048Mb DIrectx 11 video card gtx placa de video nvidia graphics video cards GTX Nvidia Geforce Graphics Cards for Games-in Graphics Cards from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

خب این لینکی که دادید برای یه کارت GTX 770 هست اما از برندش چیزی ننوشته و اینکه نو هست یا کارکرده هم من اطلاعی ندارم و ندیدم.

دوستان تفاوت دو عدد رم ۴ با یک رم هشت از یک نوع و مدل درچیه ؟ چرا یک عدد رم ۸ به جای دو عدد رم ۴ نندازیم ؟ با توجه به سیستم هایی که پیشنهاد میدید میگم

تفاوت در پهنای باند کنترلر پردازنده هست،
چون بیشتر پردازنده ها دو کاناله یا دو بانده هستن، وقتی که شما دو یا 4 ماجول رم روی سیستم نصب کنید می تونن همزمان با هر دو کانال حافظه کارکنند و در نتیجه پهنای باند دسترسی به رم دو برابر میشه که می تونه توی سرعت هم موثر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or