مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا من سیستم ( فقط قطعات )بالا نمیخوام فقط یه سیستم در حد یکو سیصد بگید .

این سیستم بالا که نیست، در واقع رده پایین هست و مناسب کار اداری:

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 430w
CASE:GREEN MAGNUM

اینا حدود 1520 میشن.

با فرض اینکه 970 چند وقت دیگه قیمتش متعادل بشه با یه سیستم کامل وخوب حدوداً چقدر باید هزینه کنی ؟
مشخصات سیستم را هم اگه لطف میکنید ممنون میشم .

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X4

اینا حدود 3900 میشن با فرض اینکه کارت 970 هم حدود 1400 باشه.

فرشید جان اگه بخوایم هرسال کارت گرافیک عوض کنیم و گرافیک خوب که قیمتش متعادل شده و ارزش خریدش بالاس بگیریم،ضرر مالیش بالاس؟!
بعد اینکه این دوستانی که سیستم رد پایین میخوان بهتر نیس برن سمت لپتاپ باتوجه به مصرف کم و جابه جایی با همون رنج قیمتی..؟!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

فرشید جان اگه بخوایم هرسال کارت گرافیک عوض کنیم و گرافیک خوب که قیمتش متعادل شده و ارزش خریدش بالاس بگیریم،ضرر مالیش بالاس؟!
بعد اینکه این دوستانی که سیستم رد پایین میخوان بهتر نیس برن سمت لپتاپ باتوجه به مصرف کم و جابه جایی با همون رنج قیمتی..؟!

هر سال عوض کردن کارتگرافیک هیچ ضرورتی نداره، به شرط اینکه موقع خرید گرافیک یه مدل قدرتمند انتخاب کرده باشید. ضرر مالی هم بالا یا پایین بودنش نسبی هست و برای همه یکسان نیست
سیستم رده پایین PC حداقل دو برابر لپ تاپی که با همون بودجه بشه خرید قدرت گرافیکی داره، بنابراین باز هم ارجحیتی با لپ تاپ از این نظر نیست.

هر سال عوض کردن کارتگرافیک هیچ ضرورتی نداره، به شرط اینکه موقع خرید گرافیک یه مدل قدرتمند انتخاب کرده باشید. ضرر مالی هم بالا یا پایین بودنش نسبی هست و برای همه یکسان نیست
سیستم رده پایین PC حداقل دو برابر لپ تاپی که با همون بودجه بشه خرید قدرت گرافیکی داره، بنابراین باز هم ارجحیتی با لپ تاپ از این نظر نیست.

منظورم سیستم با گرافیک انبرد که پبشنهاد دادین به دوستمونه..

سلام فرشید جان

برای Intel Core i7 4890K میخوام یه کولر بگیرم ولی بین Termalright Gamer Storm , DeepCool Lucifer مردد هستم. از یه طرف هم می ترسم کولر گیر کنه به کارت گرافیک ...
کارت گرافیکم ASUS R9 280X DC2 3GB GDDR5 ، کیس Grren X5 Fusion , مین بورد GIGABYTE Z97 X-GAMING 3 است. پیشنهادتون چیه ؟

منظورم سیستم با گرافیک انبرد که پبشنهاد دادین به دوستمونه..

گرافیک آنبرد رو اتفاقا بعدا می تونن کارت گرافیک مجزا بخرن و نصب کنن، برای لپ تاپ همچین کاری نمیشه کرد. تازه آنبرد پردازنده های PC از آنبرد لپ تاپیها قویتره.

سلام فرشید جان

برای Intel Core i7 4890K میخوام یه کولر بگیرم ولی بین Termalright Gamer Storm , DeepCool Lucifer مردد هستم. از یه طرف هم می ترسم کولر گیر کنه به کارت گرافیک ...
کارت گرافیکم ASUS R9 280X DC2 3GB GDDR5 ، کیس Grren X5 Fusion , مین بورد GIGABYTE Z97 X-GAMING 3 است. پیشنهادتون چیه ؟

کولینگ اگه بزرگ هم باشه احتمال گیر کردنش به گرافیک کمه، بعلاوه اینکه میشه جهت نصبش رو به بالا تغییر داد که به گرافیک نخوره، تنها نگرانی شما باید ارتفاع کولینگ باشه که به در کیس گیر نکنه و مشکل ایجاد نکنه، اینا همش بستگی به کیس شما داره.
در مورد کیس شما هم ممکنه سینک بزرگ خنک کننده به فن 25 سانتی روی درب کیس گیر کنه، من با این کیس و بیشتر فن ها مشکل داشتم و نمی تونم مدلی رو تضمین بدم، مگر کولینگ مدل خوابیده یا واترکولینگ.

CPU فعلی سیستمم Core i3ـه ..
کارت گرافیکم EVGA GTX 480 هستش. میخواستم ببینم چه پردازنده ای مناسب این کارت گرافیکه؟
یه مورد Core i5 3450 هست برا خرید.. میخواستم ببینم مناسبه و قیمت تقریبی دست دوم این پردازنده چقدر هست؟
با تشکر.

موس پد میخواستم بگیرم. یه سوال داشتم. کسی تست کرده مثلاً یه موس پد 6 تومانی A4tech از لحاظ کارایی واقعاً با موس پد های گرون قیمت مثل razer که 50-60 تومن هست به بالا فرق میکنه؟ آخه میان رده های razer هم جنسش پارچه هست منم دستم عرق میکنه زود چرک میشه و حرکت موس روش سخت.

سلام دوستان
من قصد ارتقای سیستممو دارم هشتصد هزار تومان هم میتونم هزینه کنم دنبال اجرای بازی ها در حد حرفه ای رو ندارم در حد معمول اجرا بشه خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر کنم به جز هاردم همه قطعات داخلی کیسم باید عوض بشه

سلام دوستان
من قصد ارتقای سیستممو دارم هشتصد هزار تومان هم میتونم هزینه کنم دنبال اجرای بازی ها در حد حرفه ای رو ندارم در حد معمول اجرا بشه خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنید

با هشتصد فقط یه گرافیک متوسط میشه گرفت!

آخرین ویرایش:
CPU فعلی سیستمم Core i3ـه ..
کارت گرافیکم EVGA GTX 480 هستش. میخواستم ببینم چه پردازنده ای مناسب این کارت گرافیکه؟
یه مورد Core i5 3450 هست برا خرید.. میخواستم ببینم مناسبه و قیمت تقریبی دست دوم این پردازنده چقدر هست؟
با تشکر.

خب دوست عزیز، پردازنده ی شما که متوسط هست، کارت گرافیکتون هم متوسط هست. بنابراین هر دوتا همرده ی هم هستن
شما اگر می خوای راندمان سیستم رو توی بازیها افزایش بدی بجای خرید پردازنده ی قویتر ابتدا یه کارت گرافیکی قویتر خریداری کنید.

موس پد میخواستم بگیرم. یه سوال داشتم. کسی تست کرده مثلاً یه موس پد 6 تومانی A4tech از لحاظ کارایی واقعاً با موس پد های گرون قیمت مثل razer که 50-60 تومن هست به بالا فرق میکنه؟ آخه میان رده های razer هم جنسش پارچه هست منم دستم عرق میکنه زود چرک میشه و حرکت موس روش سخت.

از لحاظ کارایی کمتر میشه تاثیری برای مدل گرونقیمت قائل شد،
مدلهای RAZER فکر کنم قابل شستشو هستن و میشه براحتی تمیزشون کرد.

سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید

اول شما بگو قطعاتت چیه، بعد من می گم چیا رو باید عوض کنی.

دوستان من 3570k دارم اما اورکلاک نکردم فن استوک هم روشه
در حالت Idle صدای فن خیلی خیلی کمه اما وقتی یه ربع بازی میکنم صدای فن بالا میره اعصابم خور میشه
الان چیکار کنم صدای فنم کم بشه یا فن عوض کنم میخام فنی که معرفی میکنین در حالت idle و load واقعا کم باشه خیلی کم محسوس بشه
نظر خودمم deepcool gammax 200 هستش اما توی یوتیوب دیدم در حالت idle صدای فنش زیاده مثل استوک نیستش

دوستان من 3570k دارم اما اورکلاک نکردم فن استوک هم روشه
در حالت Idle صدای فن خیلی خیلی کمه اما وقتی یه ربع بازی میکنم صدای فن بالا میره اعصابم خور میشه
الان چیکار کنم صدای فنم کم بشه یا فن عوض کنم میخام فنی که معرفی میکنین در حالت idle و load واقعا کم باشه خیلی کم محسوس بشه
نظر خودمم deepcool gammax 200 هستش اما توی یوتیوب دیدم در حالت idle صدای فنش زیاده مثل استوک نیستش

تنها راه خرید فن حرفه ای هست

من Thermalright TRUE SPIRIT 120 رو توصیه می کنم که حدود 100 تومن هست، قویتر هم از همین برند مدل MACHO و Silver Arrow خوبن

به ابعاد کولر و احتمال جا نشدنش توی کیستون هم دقت کنید.

سلام
دوستان قصد خرید یک مانیتور دارم نظرم روی
ASUS VX239H AH-IPS LED Monitor هست بیشترین کاربرد هم برای گیم و وب گردی هست در ضمن می خواستم xbox360 را هم به ان وصل کنم وگرا فیک هم geforc 750 ti هست وبه خوبی روی این مانیتور جواب می دهد

دوستان سلام
چند تا سوال داشتم

من Mb ام تا 1333 oc ساپورت رم داره
رم 1333 هم گیر نیاوردم
میخوام این 4 گیگ 1333 که دارم رو بفروشم 2 تا 4 گیگ 1600 بخرم
که چند وقت دیگه وقتی mb رو هم عوض کردم بتونم استفاده کنمشون

فعلا روی 1333 باید استفاده کنمشون
میخواستم بدونم برای dual channel شدن روی همین 1333 مشکلی پیش نمیاد برای استفاده از این 1600 ها ؟

سوال بعدیم راجع به اینه برای فروش چه قیمتی بزارم روی این Kingmax 4gb DDR 1333 که دارم ؟
اردیبهشت خریدمش

مساله بعدی هم رم های DDR4 هست که دیروز خوندم Appacer ماژولهای 4 و 8 گیگش رو داده بیرون
با اومدن این رم ها سوکت cpu هم عوض میشه ؟

من میخوام تا یکی دو ماه دیگه یک Core I5 4440 و یک Asus BH5-PLus بر دارم
با اومدن تکنولوژی ddr4 این cpu ها هم میرن کنار ؟ منظورم کارایشون در کنار اون رمهاست
یا مشکلی ندارن ؟
mainboard که مطمنا باید یک مدل دیگه بر داشت
با توجه به قیمت های فضایی روزهای اول اومدن یک محصول جدید تو بازار ما چه شود دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or