مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون عزیز
یکی گفت تو این ساید نگاه کن مصرفش بهت میگه ولی من چیزی سر در نیوردم !
Enermax Power Supply Calculator

محاسبه گر های آنلاین و معتبر زیادن، اما معمولا میزان مصرف و پاور مورد نیاز رو بالاتر از حداکثر میزان برآورد شده تخمین می زنن،
بمابراین شما با اتکا به اون توصیه ضرر نمی کنی و از حداقل پاور مورد نیاز هم عدول نمی کنی.

ممنون دوستان من محاسبه کردم شد مصرفش 505 وات و این 530 وات هست کافیه ؟ فشار به پاور نمیاره ؟ یا بزنه گرافیکو و بقیه سخت افزار رو بسوزونه ؟؟
اگه اینجوریه برم گرافیکو عوض کنم و بجاش 750 ti بگیرم به جای r9 270

همون اول گفتم کفایت می کنه و مشکلی نیست، شما تضمین کتبی می خوای براش بگیری؟!
کارت 270 رو هم نگه دار و استفاده کن، 750Ti خیلی ضعیفتر هست.

اقا فرشید من دیروز یه 780 ti classified گرفتم و بعد از یه ساعت بازی سیستم ریست میشه واسه power surge !
730 thermaltake
b85 plus
2 *4 corsair 1600
hdd 1tr
hdd 250 internal
hdd 250 external
مشکل از چیه ؟
سوال دومم الان که رفتم تو بایوس فرکانس رم رو هم زده 1333 ؟
با تشکر
---------
پ.ن
فرشیدجان با غیر فعال کردن anti surge مشکل حل شد . مشکل نداره این موضوع که خاموش باشه ؟

آخرین ویرایش:
با سلام به اساتید و کاربلدا :d
دوستان یک سیستم پیشنهادی با گرافیک AMD و هم چنین nVIDIA میخواستم که بازیهای معرفی شده پیش رو و آتی رو با 1080p 60fps بتونم اجرا کنم . مثل Assassin's creed Unity ، GTA V ، Ryse و ... . . . و در آینده هم در صورت نیاز بتونم ارتقا بدم . خودم 3 تومن در ذهنم در نظر گرفتم . میخوام با یه بودجه مناسب بهترین راندمانو بگیرم . آیا بودجه من کافیه برای این نیاز ؟ اگه با صدای 5.1 ساپورت همراه بشه چقدر بالاتر میره بودجه ؟
در ضمن یه مانیتور 1080 مقرون به صرفه هم بهم معرفی کنید . با تشکر

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

دیگه با 3 تومن بهتر از قطعات بالا نمیشه خرید، مگر اینکه کارت گرافیک رو دست دوم از مدلی بالاتر مثل GTX 770/R9 280X انتخاب کنید. تمام مادربردهای فعلی هم سیستم صدای 5.1 رو ساپورت می کنن اما کیفیت صداشون خیلی تفاوت می کنه.

اینم مانیتور:
MONITOR: ASUS VX238H
يه چنتا سوال برام پيش اومده
1. قيمت مانيتور معرفي شده چقدره ؟ آيا زاويه ديدش قابل تغييره ؟ چون بعضي وقتها براي فيلم ديدن از روي تخت به اين نياز دارم كه پنل رو يه كم بدم پايين . HDMI ميخوره بهش ؟ چون شايد نيازم بشه . اگر مدل معرفي شده همچين وي‍‍‍‍‍ژگيهايي نداره ، لطفا چيزديگه اي بهم معرفي گنيد
2. اگر در آينده اقدام به ارتقاي گرافيك كنم ، پردازنده ايجاد گلوگاه نميكنه ؟ ( مثلا براي كارتي مثل 780 يا R9 290 يا مدلاي جديدتر ) .
3. قويترين مدلهاي اوركلاك و كاستومايز شده ي gtx 700 كدام ها هستند ؟
4. اگر جاي هارد 1ترا ، 2ترا بندازم چقدر به بودجه اضافه ميشه ؟

1. قيمت مانيتور معرفي شده چقدره ؟ آيا زاويه ديدش قابل تغييره ؟ چون بعضي وقتها براي فيلم ديدن از روي تخت به اين نياز دارم كه پنل رو يه كم بدم پايين . HDMI ميخوره بهش ؟ چون شايد نيازم بشه . اگر مدل معرفي شده همچين وي‍‍‍‍‍ژگيهايي نداره ، لطفا چيزديگه اي بهم معرفي گنيد
2. اگر در آينده اقدام به ارتقاي گرافيك كنم ، پردازنده ايجاد گلوگاه نميكنه ؟ ( مثلا براي كارتي مثل 780 يا R9 290 يا مدلاي جديدتر ) .

vx238h : 740
vx228h : 680
اینا واسه گیم خوبن پس ips نیستن پس زاویه دید معمولیه! ولی اونیکه شما میگین زاویه دید نیست چرخش مانیتوره و اینا که فکر کنم تا حدی اوکیه..

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

اقا فرشید من دیروز یه 780 ti classified گرفتم و بعد از یه ساعت بازی سیستم ریست میشه واسه power surge !
730 thermaltake
b85 plus
2 *4 corsair 1600
hdd 1tr
hdd 250 internal
hdd 250 external
مشکل از چیه ؟
سوال دومم الان که رفتم تو بایوس فرکانس رم رو هم زده 1333 ؟
با تشکر
---------
پ.ن
فرشیدجان با غیر فعال کردن anti surge مشکل حل شد . مشکل نداره این موضوع که خاموش باشه ؟

الان وقت خرید 780Ti نبودا ، ولی بهرحال مبارکه

مشکل از اینکه که در جریان ورودی به مادربرد به دلیلی نوسان یا بار زیادتر از معمول ایجاد میشه که بای جلوگیری از آسیب سیستم رو ریست می کنه، اون گزینه بهتره فعال باشه همیشه

در مورد رم هم خب از اول خودتون تنظیمش نکردین، باید روی XMP باشه تا 1600 مگاهرتز کار کنه.

1- هم HDMI دارن و هم پنلها کیفیت خوبی دارن
2- خیر، باز هم جا داره و گلوگاه نیست
3- مدلهای ASUS,MSI و EVGA
4- حدود 100 تومن.

سلام آقا فرشید قیمت قطعات زیر رو میخواستم

CPU:Core i3 4330
RAM:2*4G corsair vengeance 1600 DDR3
قیمت تک تکشون رو هم بدید ممنون میشم

الان وقت خرید 780Ti نبودا ، ولی بهرحال مبارکه

مشکل از اینکه که در جریان ورودی به مادربرد به دلیلی نوسان یا بار زیادتر از معمول ایجاد میشه که بای جلوگیری از آسیب سیستم رو ریست می کنه، اون گزینه بهتره فعال باشه همیشه

در مورد رم هم خب از اول خودتون تنظیمش نکردین، باید روی XMP باشه تا 1600 مگاهرتز کار کنه
.

قیمت خیی مناسبی داشت . ممنون
خوب الان در مورد پاور من چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
کلا کارت گرافیک رو برای 1 سال باید بخری... اگه امروز خریدی سال دیگه همین موقع باید بری یکی دیگه بخری... مثلا برای امسال یه 760 یا 770 هم کفایت میکنه... سال دیگه که 780Ti ارزون شد اونو باید بخری... همینطوری پیش بری... وگرنه اگه الان یه دفه بری TITAN Black یا 980 بخری کارت گرافیکت نصفه بازدهیش میمونه... البته اگه نخوای رو Dual-Monitor بازی کنی...

سلام آقا فرشید قیمت قطعات زیر رو میخواستم

CPU:Core i3 4330
RAM:2*4G corsair vengeance 1600 DDR3
قیمت تک تکشون رو هم بدید ممنون میشم

حدود 1760 میشه.

.

قیمت خیی مناسبی داشت . ممنون
خوب الان در مورد پاور من چیکار کنم ؟

چند ینی؟!
خب اگه تعداد بود می گفتی منم می خریدم!

در مورد پاور من مطمئن نیستم مشکلش قطعی باشه اما اولین مظنون خودش هست، باید دقیق تست بشه
اگه خراب باشه باید یه GREEN 750-OC یا CORSAIR 650W بخری.

چند ینی؟!
خب اگه تعداد بود می گفتی منم می خریدم!

در مورد پاور من مطمئن نیستم مشکلش قطعی باشه اما اولین مظنون خودش هست، باید دقیق تست بشه
اگه خراب باشه باید یه GREEN 750-OC یا CORSAIR 650W بخری.

نه یدونه بود .
با پلیتش 2 تومن .
ممکنه مشکل از گرافیک باشه ؟ چون قبله اینکه گرافیکو بندازم خوب کار میکرد ؟
تستو خودم میتونم انجام بدم یا باید ببرم نمایندگیش ؟

نه یدونه بود .
با پلیتش 2 تومن .
ممکنه مشکل از گرافیک باشه ؟ چون قبله اینکه گرافیکو بندازم خوب کار میکرد ؟
تستو خودم میتونم انجام بدم یا باید ببرم نمایندگیش ؟

خب کارت جدید مصرف بیشتری داره و فشار بیشتری روی پاور میزاره، می تونه از پاور هم باشه، اگه با یه پاور قوی دیگه تست کنید مشخص میشه که از پاور هست یا خیر
اگر بازم مشکل پابرجا بود می تونه از خود کارت باشه

بایوس مادربرد رو هم اگر می تونید آپدیت کنید.

با فرض اینکه 970 چند وقت دیگه قیمتش متعادل بشه با یه سیستم کامل وخوب حدوداً چقدر باید هزینه کنی ؟
مشخصات سیستم را هم اگه لطف میکنید ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or