مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان قصد خرید یک مانیتور دارم نظرم روی
ASUS VX239H AH-IPS LED Monitor هست بیشترین کاربرد هم برای گیم و وب گردی هست در ضمن می خواستم xbox360 را هم به ان وصل کنم وگرا فیک هم geforc 750 ti هست وبه خوبی روی این مانیتور جواب می دهد

با اینکه مدل خیلی خوبی هست اما پنل های IPS به دلیل تاخیر بیشتر نسبت به پنل های TN برای بازی و فیلم ارجحیت ندارن، بهتره مدل VX238H رو بخرید
در ضمن کارت گرافیک شما اونقدرا هم برای این رزولوشن عالی نیست، شاید بشه در حد متوسط محسوبش کرد.

باسلام خدمت دوستان متخصص

چه فرقی بین 3770K و 4770K , 4790k وجود داره که قیمتشون با اینکه 3770 قدیمی تره ولی تقریبا نزدیکه؟؟؟

به نظرتون کدومشون ارزش خرید داره؟؟؟

دوستان سلام
چند تا سوال داشتم

من Mb ام تا 1333 oc ساپورت رم داره
رم 1333 هم گیر نیاوردم
میخوام این 4 گیگ 1333 که دارم رو بفروشم 2 تا 4 گیگ 1600 بخرم
که چند وقت دیگه وقتی mb رو هم عوض کردم بتونم استفاده کنمشون

فعلا روی 1333 باید استفاده کنمشون
میخواستم بدونم برای dual channel شدن روی همین 1333 مشکلی پیش نمیاد برای استفاده از این 1600 ها ؟

سوال بعدیم راجع به اینه برای فروش چه قیمتی بزارم روی این Kingmax 4gb DDR 1333 که دارم ؟
اردیبهشت خریدمش

مساله بعدی هم رم های DDR4 هست که دیروز خوندم Appacer ماژولهای 4 و 8 گیگش رو داده بیرون
با اومدن این رم ها سوکت cpu هم عوض میشه ؟

من میخوام تا یکی دو ماه دیگه یک Core I5 4440 و یک Asus BH5-PLus بر دارم
با اومدن تکنولوژی ddr4 این cpu ها هم میرن کنار ؟ منظورم کارایشون در کنار اون رمهاست
یا مشکلی ندارن ؟
mainboard که مطمنا باید یک مدل دیگه بر داشت
با توجه به قیمت های فضایی روزهای اول اومدن یک محصول جدید تو بازار ما چه شود دیگه

در مورد ماجولهای رم که مشکلی نیست، همون 1600 رو بگیرید، روی مادربرد شما 1333 کار می کنه.
قیمت ماجول فعلی رو هم 120 تومن پیشنهاد بدید.

رمهای DDR4 هم قطعا برای سوکتهای نسل بعدی با نام Skylake و البته مادربردهای X99 هستند

باسلام خدمت دوستان متخصص

چه فرقی بین 3770K و 4770K , 4790k وجود داره که قیمتشون با اینکه 3770 قدیمی تره ولی تقریبا نزدیکه؟؟؟

به نظرتون کدومشون ارزش خرید داره؟؟؟

تفاوت 3770 با 4770/4790 در سوکت هست. اولی سوکت 1155 هست و دومی 1150 هست. چون 3770 تولید نمیشه قیمتش بالاست هنوز.
فرق دیگشون توی راندمان هست که 4770 بین 5 تا 10 درصد از 3770 سریعتر هست و 4790K هم باز یه 5 تا 10 درصد دیگه سریعتر هست.

با سلام و خسته نباشید.
آقا فرشید این سیستم بنده هست:

80818472707358425738.png

می خواستم بدونم با 1.5 میلیون تومن چجوری می شه جوری ارتقاش داد، تا پا به پای نسل جدید مخصوصا GTA V و بازیای دیگه این نسل بیاد؟
اگه با 200 300 هزار تومن بیشتر یا حداکثر 500 هزار تومن دیگه، بهبود بنیادی دیگه ای می شه بهش داد لطف کنید بفرمایید وگرنه که همون 1.5 میلیون.
با تشکر

در مورد ماجولهای رم که مشکلی نیست، همون 1600 رو بگیرید، روی مادربرد شما 1333 کار می کنه.
قیمت ماجول فعلی رو هم 120 تومن پیشنهاد بدید.

رمهای DDR4 هم قطعا برای سوکتهای نسل بعدی با نام Skylake و البته مادربردهای X99 هستند
.
مرسی فرشید جان
سوالم همین هست این که این سووکتها کی قراره بیان و با اومدنشون اونقدر فراگیر میشن که دیگه این سری I5 و این مین بوردها از دور خارج بشن ؟
یا هنوز اینا جا دارن برای استفاده ؟

با سلام/ می خام یه هارد یک ترا اینترنال بخرم کدوم بهتره/مرسی

خب می تونی مدل SEAGATE 7200 64MB DM001 روبخری
یا مدل WD 7200 BLUE که هم قیمت هم هستن تقریبا.

با سلام و خسته نباشید.
آقا فرشید این سیستم بنده هست:

80818472707358425738.png

می خواستم بدونم با 1.5 میلیون تومن چجوری می شه جوری ارتقاش داد، تا پا به پای نسل جدید مخصوصا GTA V و بازیای دیگه این نسل بیاد؟
اگه با 200 300 هزار تومن بیشتر یا حداکثر 500 هزار تومن دیگه، بهبود بنیادی دیگه ای می شه بهش داد لطف کنید بفرمایید وگرنه که همون 1.5 میلیون.
با تشکر

راستش بجز هارد، رایتر و احتمالا کیس شما بقیه ی قطعات باید عوض بشن و باید یه سیستم جدید رو برای خرید در نظر داشته باشی که سه قلم قطعه ی گفته شده توش نباشن.

اگه چیزی می خوای که GTA V و بازیهای نسل بعد رو خوب جواب بده این میشه:
CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

که اینا 2500 میشن

اگر می خوای به بودجت بخوره فقط که اینا:

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 750 1GB GDDR5

حدود 1830 میشن.

مرسی فرشید جان
سوالم همین هست این که این سووکتها کی قراره بیان و با اومدنشون اونقدر فراگیر میشن که دیگه این سری I5 و این مین بوردها از دور خارج بشن ؟
یا هنوز اینا جا دارن برای استفاده ؟

X99 که همین الان هم اومده اما اصلا جایگزین سوکتهای فعلی نیست، بلکه برای سیستمهای فوق حرفه ای تولید محتوای گرافیکی و تدوین و پردازش تولید شده.
سوکت بعدی که جایگزین Z97 فعلی میشه هم از فصل دوم سال 2015 به بازار میاد و احتمالا هم DDR3 و هم DDR4 رو ساپورت می کنه.

نسل فعلی تا دو سال آینده براحتی روی بورس هست.

راستش بجز هارد، رایتر و احتمالا کیس شما بقیه ی قطعات باید عوض بشن و باید یه سیستم جدید رو برای خرید در نظر داشته باشی که سه قلم قطعه ی گفته شده توش نباشن.

اگه چیزی می خوای که GTA V و بازیهای نسل بعد رو خوب جواب بده این میشه:
CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
VGA:ASUS GTX 760 2GB GDDR5

که اینا 2500 میشن

اگر می خوای به بودجت بخوره فقط که اینا:

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 750 1GB GDDR5

حدود 1830 میشن.

ممنون اما می تونم بپرسم بعد از تعویض سیستم چه اتفاقی واسه قطعات فعلیم می افته؟ می شه یک جوری ازش استفاده کرد یا فروختشون؟
و پیش بینی شما از عملکرد این سیستم 1830 پیشنهادی، برای اجرای بازی های نسل بعد حداقل در بازی های یک سال آینده چی هست؟

سلام
فرشیدجان Mini PCهای Z-Box برند Zotac رو تو بازار داخلی دیدی؟ اگه هستند قیمت داری؟
ممنون.

خیر، من که ندیدم، اما دستگاههای HTPC قابلی هستند.

ممنون اما می تونم بپرسم بعد از تعویض سیستم چه اتفاقی واسه قطعات فعلیم می افته؟ می شه یک جوری ازش استفاده کرد یا فروختشون؟
و پیش بینی شما از عملکرد این سیستم 1830 پیشنهادی، برای اجرای بازی های نسل بعد حداقل در بازی های یک سال آینده چی هست؟

قطعات فعلی رو باید بفروشی.
سیستم 1830 تومن برای بازیهای جدید با تنظیمات پایین و فریم متوسط 30 مناسب هست. در واقع ممکنه در حد کیفیت کنسول نسل جدید یا پایینتر از اون باشه. اما کیفیت سیستم اولی که 2500 بود از کنسول بالاتر میشه.

خیر، من که ندیدم، اما دستگاههای HTPC قابلی هستند.

قطعات فعلی رو باید بفروشی.
سیستم 1830 تومن برای بازیهای جدید با تنظیمات پایین و فریم متوسط 30 مناسب هست. در واقع ممکنه در حد کیفیت کنسول نسل جدید یا پایینتر از اون باشه. اما کیفیت سیستم اولی که 2500 بود از کنسول بالاتر میشه.

فرشید جان در مورد اجرای بازیها فول اچدی رو کنسول و پی سی بدون جانبداری باتوجه به اینکه فن پی سی هستی :-دی یه توضیهی میدی؟
مگه کنسول با آخرین جزعیات و فول اچدی اجرا نمیکنه؟ الان من میخواستم یه سیستم قوی بدون‌کارت گرافیک ببندم چون پول یه کارت نسبتا رد بالا که شاید تا سه سال خوب اجرا کنه ،اندازه کل پول یه کنسول نسل جدیده که تا۷-۸سال هست...
به بهینه بودن کنسول و اینکه معماریش واسه گیم طراحی شده و نسبت به پیسی بهتر از قطعات کار میکشه اعتقاد داری؟
یه راهنمایی کن مارو روشن شیم ؛-)

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

درود!
خب من روزی حداقل 4-5 ساعت گیم می زنم و 1-2 ساعتی هم وب گردی و گاهی فیلم و سریال به خاطر همین بعد حدودا 2 ساعتی به خاطر خیره شدن به مانیتور سر درد و سرگیجه می گیرم و حتی از چشام هم آب میاد!!
به خاطر همین می خوام کمی فاصله بگیرم از مانیتور و چاره ی کار موس و کیبورد بی سیم هست! الان چه موس و کیبورد بی سیمی موجوده که هم قیمتش ارزون و مناسب باشه و هم کیفیتش خوب؟! نکته ی مهم اینه که موس و کیبورد های بی سیم در مقایسه با سیمی ها تاخیر در عملکرد ندارند که؟!
سوال دوم اینکه بهترین کنترلر برای پی سی چی هست؟! کنترلر ایکس باکس 360 یا غیره ؟! میشه سیمش رو طویل تر کرد؟!
سوال آخر هم اینکه می خوام برا کنسول ها مدتی بعد یه تی وی بگیرم که 1080 باشه میشه رو پی سی هم کیفیت خوب ازش گرفت یا اینکه از مانیتور خروجی ضعیفتری می ده؟!
با سپاس

آخرین ویرایش:
فرشید جان در مورد اجرای بازیها فول اچدی رو کنسول و پی سی بدون جانبداری باتوجه به اینکه فن پی سی هستی :-دی یه توضیهی میدی؟
مگه کنسول با آخرین جزعیات و فول اچدی اجرا نمیکنه؟ الان من میخواستم یه سیستم قوی بدون‌کارت گرافیک ببندم چون پول یه کارت نسبتا رد بالا که شاید تا سه سال خوب اجرا کنه ،اندازه کل پول یه کنسول نسل جدیده که تا۷-۸سال هست...
به بهینه بودن کنسول و اینکه معماریش واسه گیم طراحی شده و نسبت به پیسی بهتر از قطعات کار میکشه اعتقاد داری؟
یه راهنمایی کن مارو روشن شیم ؛-)

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

الان مشکل چیه که من باید این توضیحاتو بدم؟
معلومه که کنسول مخصوص بازی بهینه شده و با سخت افزار پایینتر ممکنه راندمان بهتری نسبت به PC معادل خودش بده، اما کنسول هرگز بازی رو با آخرین جزییاتی که ممکنه نمی تونه اجرا کنه، بلکه برای بازی کنسول اول از همه هدف رسیدن به رزلوشن 1080 هست و بعد فریم پایدار و مناسب 30 گرفتن، اگر سازندگان بازی مجبور بشن برای رسیدن به رزولوشن 1080 جزییات بازی رو کمتر می کنن و حتی در برخی موارد ( البته بیشتر در XB ONE) رزولوشن 900 یا 720 رو برای بازی ست می کنند

این محدودیتها در PC وجود نداره و همین الانش هم سریعترین کارت گرافیکی تک هسته ای دنیا حداقل سه برابر کارت گرافیکی PS4 قدرت داره ولی خب از یه طرف هیچ بازیی برای کارت گرافیک و پردازنده ی خاص PC بهینه نمیشه.

درود!
خب من روزی حداقل 4-5 ساعت گیم می زنم و 1-2 ساعتی هم وب گردی و گاهی فیلم و سریال به خاطر همین بعد حدودا 2 ساعتی به خاطر خیره شدن به مانیتور سر درد و سرگیجه می گیرم و حتی از چشام هم آب میاد!!
به خاطر همین می خوام کمی فاصله بگیرم از مانیتور و چاره ی کار موس و کیبورد بی سیم هست! الان چه موس و کیبورد بی سیمی موجوده که هم قیمتش ارزون و مناسب باشه و هم کیفیتش خوب؟! نکته ی مهم اینه که موس و کیبورد های بی سیم در مقایسه با سیمی ها تاخیر در عملکرد ندارند که؟!
سوال دوم اینکه بهترین کنترلر برای پی سی چی هست؟! کنترلر ایکس باکس 360 یا غیره ؟! میشه سیمش رو طویل تر کرد؟!
سوال آخر هم اینکه می خوام برا کنسول ها مدتی بعد یه تی وی بگیرم که 1080 باشه میشه رو پی سی هم کیفیت خوب ازش گرفت یا اینکه از مانیتور خروجی ضعیفتری می ده؟!
با سپاس

موس و کیبرد بی سیم اصولا برای گیمینگ حرفه ای توصیه نمیشه، مدلهای ارزون قیمت بی سیم( زیر 100 تومن) مثل مدلهای برند GENIUS هستند که البته تاخیری هم در اجرای فرامین دارند
برای سوال دوم هم بهترین گزینه گیم پد XB 360 مخصوص PC و ساخته ی مایکروسافت هست که هم سیمی داره و هم بی سیم، هر دو عالی هستند

برای PC کیفیت TV قابل قیاس با مانیتور نخواهد بود اما برای بازی با کنسول و دیدن فیلم TV گزینه ی بهتری هست.

بهترین و پرسرعت ترین S.S.D با ظرفیت 120 یا 128 گیگ چیه ؟:-/ ( با ذکر قیمت ) ​​

در دنیا SAMSUNG 850 PRO با قیمت 540 تومن

در بازار داخلی CORSAIR FORCE GS با قیمت 350 تومن و PLEXTOR M5 PRO EXTREME با قیمت 380 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or