حالا حدودی هم یه نظر دادی دای..
تقریبا یه سیستم کامله (چون اگر قرار باشه هارد بگیرم یکی از هارد 500 هارو میدم بره)
رایتر رو هم (سگ خورد) یکیش رو بفرستیم بره
:d
(من در جریانم که تا من بخوام تصمیمم و نهایی کنم بازار یه مقدار عوض میشه ، آدمم تا آدم ، مغازه تا مغازه هم فرق میکنه و..) ولی باز حالا شوما حدودی نظرت رو بگو ..
بهترین هدست یا هدفون :d وایرلس یا بلوتوث برای موزیک تا حداکثر 400 تومن چیزی پیدا میشه ؟ ( یه چیز که آدم لدت ببره وقتی باهاش موسیقی گوش میده ) اصلا با این قیمت ها چیزی پیدا میشه که واقعا درجه 1 باشه یا بیخیال بشم با این قیمت ! ؟![]()
خب بستگی به بودجه داره، من حداقل 2500 برای این اولویت ها توصیه می کنم، هر چند بازیهایی که نام بردید زیاد سنگین نیستن اما نسخه های جدیدترشون و بازیهای آینده هم باید جایی برای اجرا داشته باشن. بنابراین گرافیکتون رو هم باید ارتقا بدید.
سلام
کابل HDMI معرفی کنین در حدود 35 یا 40 تومان...با کمترین طول می خوام
البته خودم یه کابل 12 تومانی دارم.....می خوام ببینم با خرید کابل بهتر تفاوتی در کیفیت تصویر ایجاد می شه یا نه.....کابلی که الان دارم هیچ مشکلی نداره اما اگه با خرید کابل بهتر کیفیت هم بهتر میشه یه کابل بهتر معرفی کنید
ممنون
خوب چه قطعاتی توصیه میکنید؟ که من واسه موجودیت و خریدش تحقیق کنم.
CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600W
CASE:GREEN X1
حدود 2650 درمیاد.
موجودیتش که قطعی هست، وگرنه توصیه نمیشد. در مورد قیمت می تونید بررسی کنید.
بخوام vga رو بالاتر ببندم یکم نظرتون چیه؟ چه مدلایی خوبن؟
ولی با توجه به این مدل ها قیمتا چقدر بالا اومدن...
اقا فرشید برای کارت GTX 780 و R9 290 چه کولری خوبه برای خنک کردن و تا چه اندازه روی خنک شدن کارت تاثیر داره و قیمتشان چقدره؟
سلام دوستان می خوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم
نمی دونم کدوم مارک خوبه
واسه من زیاد سرعت مهم نیست می خوام جنسش خوب باشه و ماندگاری بالا داشته باشه
اگه فروشگاه انلاین معتبری هم سراغ دارید که هارد پیشنهادیتون رو داره لینک بدید ممنون
خودم توی دیجی کالا چند نمونه دیدم وسترن/ای دیتا/سیلیکون ولی نمی دونم کدومو بگیرم
معذرت میخوام سوال میکنم ولی دسته بی سیم X360 هم به ویندوز 8.1 وصل میشه فرشید جان؟
سلام ببخشبد این قطعات دقیقا چقدر مصرف برقشه تو انجمن همسایه نگرانم کردن
ا این مشخصات چه پاوری ؟؟
ASUS B85-Plus LGA1150
ram 8 gb ddr3 1600 8 دوتا 4 گیگ
cpu i5 4440
vga r9 270 2gb
dvd r
hdd 1 t
power 530 eu green
میگن گرافیک r9 270 به تنهایی 180 وات مصرف برقشه