کارت گرافیک در آینده اضافه میشه .... رم کینگستون
چرا pc رو نباید به tv وصل کرد ؟؟؟
با سلام به اساتید و کاربلدا :d
دوستان یک سیستم پیشنهادی با گرافیک AMD و هم چنین nVIDIA میخواستم که بازیهای معرفی شده پیش رو و آتی رو با 1080p 60fps بتونم اجرا کنم . مثل Assassin's creed Unity ، GTA V ، Ryse و ... . . . و در آینده هم در صورت نیاز بتونم ارتقا بدم . خودم 3 تومن در ذهنم در نظر گرفتم . میخوام با یه بودجه مناسب بهترین راندمانو بگیرم . آیا بودجه من کافیه برای این نیاز ؟ اگه با صدای 5.1 ساپورت همراه بشه چقدر بالاتر میره بودجه ؟
در ضمن یه مانیتور 1080 مقرون به صرفه هم بهم معرفی کنید . با تشکر
سلام به دوستان گلم
یک سوال داشتم که اگر گرافیک r9 280x sapphire رو با سی پی یو 4150 i3 و مین msi b85m p32 lga1150 راه بندازم
ایا از کارایی گرافیک کاسته میشه؟ چقدر؟ حداکثر چند فریم توی بازی ها تاثیر داره؟
دوم اینکه اگه cpu رو i5 بگیرم.مین اوکی هست.اونوقت مین گلوگاه نمیشه؟؟
دوستان یعنی یک پردازنده شش یا هشت هسته ای AMD نسبت به یک corei5 اینتل ضعیف تر و گرون تر هست ؟ تا این حد بده واقع؟
اینم مانیتور:
MONITOR: ASUS VX238H
!
فرشید جان چرا vx228hرو پیشنهاد نمیدی؟!
از برند الجی و ای او سی تو ایران الان چیز خوبی هست؟!
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
فرشید جان چرا vx228hرو پیشنهاد نمیدی؟!
از برند الجی و ای او سی تو ایران الان چیز خوبی هست؟!
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان... من رو رزولوشن 1024*1248 اجرا میکنم ( یک قدم از HD پایین تره) ... الان میشه با این سیستم تا 3-4 سال دیگه رو High بازیارو اجرا کنم ؟ (30 فریم) ...
H97 PLUS
8GB Ram - 2*4 1600
GTX 750Ti OCII DirectCU
Core i5 4670
... نا امیدم نکنید![]()
اقا فرشید رو مادر بورد b 85-plus . میشه sli انجام داد ؟
سلام فرشید جان. میخوام یه سیستم واسه گیم بگیرم. فعلا این قطعات رو مد نظر گرفتم.
Core i5 4670K: 199 euro
Ram Corsaire Vengeace 2X4 1600 80 euro
MSI GTX 970 Gaming 4G 350 euro
میشه لطفا واسه این سیستم یه مادربورد بیشنهاد بدی و اینکه باور چند وات کافیه؟ نمی دونم این مهمه یا نه ولی اگه قطعه ای هست که به نظرت بهتر هست و تو ایران نیست من چون تو ایران زندگی نمی کنم میتونم قطعات دیگه رو هم تهیه کنم. اگه هم از قطعاتی که انتخاب کردم گلوگاه کیشه. بگو تا عوض کنم. ممنون.
ببخشيد اين عددا اينقد زياده آدم گيج ميشه!پردازندم 4440 هست ... الان مشكلي نداره ؟
سلام
اقا تا ۱۷۰۰ یک کامپوتر کامل میخوام .ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
آقا من یه کارت 280X گرفتم. ولی هنوز اونطور که می خوام نتیجه نداده.
سوال من اینجاست - > مادر بورد من یه Asus P5P43 قدیمی هست با 8 گیگ رم و یه CPU E6500 . به نظرتون مشکل کجاست ؟ و اگه بخوام چیزی رو تغییر بدم چی میتونه باشه ؟