مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما دوبار پست نزن، جواب میدن حتما!!

برخی دستگاههای TV هستن که با مدلهای جدید USB 3.0 کار نمی کنن و کاربرانشون فقط باید فلش دیسک ها یا هارد های USB 2.0 خریداری کنن، این مشکل در مورد PC وجود نداره و پورتهای قدیمی هم با فلش USB 3.0 کار می کنن
قیمت هم بستگی به ظرفیتش داره

استفاده از هارد رو برخی ترجیح میدن، چون با ظرفیتهای فعلی فیلهای 1080 و 3D دیگه فلش دیسک جوابگوی یه تعداد فیلم یا یه فصل از سریال خاص هم نیست.
با 50 تا 75 هزار تومان چی میشه خرید پس USB 3.0 نگیرم شما نمیدونی به تلوزیونم می خوره یانه

سلام دوستان من می خواستم یک فلش بگیرم که بتونم روش فیلم های سینمایی 3d بریزم و روی تلوزیون نگاه کنم چند تا سوال داشتم
1- چه مارکی با چه ظرفیتی پیشنهاد می شه
2- ایا میشه فلش های usb3 رو به پورت های usb2 زد
3- قیمتش چقدر می شه
4- استفاده از هارد بهتره یا فلش
5- هارد چه مدلی و با چه قیمتی پیشنهاد میشه
تلوزیونم سونیw800b هست
لپتاپ داری؟ با اون اجرا کن، چیزی نمی خواد.
پ.ن: زیاد هیجان زده نشو، W800D کلا 3D مزخرفی داره:دی

لپتاپ داری؟ با اون اجرا کن، چیزی نمی خواد.
پ.ن: زیاد هیجان زده نشو، W800D کلا 3D مزخرفی داره:دی
نه ندارم

- - -ویرایش - - -

با 50 تا 75 هزار تومان چی میشه خرید پس USB 3.0 نگیرم شما نمیدونی به تلوزیونم می خوره یانه
لطفا اینو جواب بدید اخه دارم می رم بخرم

فرشید جان سلام.
Long time no see
میخواستم تو پروفایل بپرسم منتها گفتم به عنوان رفرنس اینجا بمونه . شاید به درد یکی دیگه هم خورد.
داداش یه سیستم توپ بر پایه 2011 - 3 میخوام بهم معرفی کنی.
شما هر چی که صلاح میدونی بنویس.
کار هم گیم و طراحی سه بعدی.
سقف قیمت هم من نمیزارم تا شما دستت باز باشه.
ممنونم از لطفت داداش.

بهترین کار اینه که قبل از خرید، مدلهای مختلفی رو از دوستان بگیرید و روی TV تست کنید ببینید که با USB 3.0 مشکلی در پخش و اجرای فایل داره یا نه.
با این پول می تونید فلش 16 یا 32 گیگی بخرید.

فرشید جان سلام.
Long time no see
میخواستم تو پروفایل بپرسم منتها گفتم به عنوان رفرنس اینجا بمونه . شاید به درد یکی دیگه هم خورد.
داداش یه سیستم توپ بر پایه 2011 - 3 میخوام بهم معرفی کنی.
شما هر چی که صلاح میدونی بنویس.
کار هم گیم و طراحی سه بعدی.
سقف قیمت هم من نمیزارم تا شما دستت باز باشه.
ممنونم از لطفت داداش.

من که هیشه همینجا هستم، شما نیستی! :)

قطعات پلاتفرم X99 هنوز به بازار ما نرسیدن که بتونم معرفی کنم. اما بزودی در دسترس خواهند بود.

بهترین کار اینه که قبل از خرید، مدلهای مختلفی رو از دوستان بگیرید و روی TV تست کنید ببینید که با USB 3.0 مشکلی در پخش و اجرای فایل داره یا نه.
با این پول می تونید فلش 16 یا 32 گیگی بخرید.

من که هیشه همینجا هستم، شما نیستی! :)

قطعات پلاتفرم X99 هنوز به بازار ما نرسیدن که بتونم معرفی کنم. اما بزودی در دسترس خواهند بود.

ممنونم. من نبودم.

میدونم قطعات میان ولی اون خوب خوباش نمیان که .
منم مجبورم از اونور بیارم.
واسه همین میخوام نظر شما رو بدونم در مورد CPU و Mainboard و RAM .

بهترین چیزی که میشه بست.
خیلی ممنونم

اقا فرشید یه پرسش دیگه در مورد گرافیک
الان کارت r9 290x tri-x oc هست تو بازار که از 780 ارزون تره و خنک کنندگیش هم خیلی خوبه و حتی از 780 سریعتر هم هست ..
کلا به نظر شما میخواستم ببینم تو این موارد خرید کارت 780 ( با امکاناتی مثل physx و قیمت 200 300 بالاتر ) بهتره یا r9 290x ؟
با سپاس

ممنونم. من نبودم.

میدونم قطعات میان ولی اون خوب خوباش نمیان که .
منم مجبورم از اونور بیارم.
واسه همین میخوام نظر شما رو بدونم در مورد CPU و Mainboard و RAM .

بهترین چیزی که میشه بست.
خیلی ممنونم

اتفاقا قطعات اصلی خوب خوباش هم اینجا میان! اون قطعات فرعی یا لوازم جانبی هست که ممکنه اینجا وارد نشه.

CPU: INTEL Core i7 5960X هشت هسته ای هست و برای رندر عالیه- واسه بازی همون 5930K هم زیاده!
M/B: ASUS X99 RAMPAGE V
RAM: GSKILL/CORSAIR DDR4 2133 4GB *4= 16GB

اقا فرشید یه پرسش دیگه در مورد گرافیک
الان کارت r9 290x tri-x oc هست تو بازار که از 780 ارزون تره و خنک کنندگیش هم خیلی خوبه و حتی از 780 سریعتر هم هست ..
کلا به نظر شما میخواستم ببینم تو این موارد خرید کارت 780 ( با امکاناتی مثل physx و قیمت 200 300 بالاتر ) بهتره یا r9 290x ؟
با سپاس

R9 290 توصیه میشه اما نه از برند سافایر، از برند ASUS یا MSI
امکانات 780 بالاتر نیست، PhySx هم ملاک نیست چون کاربرد زیاد و تعیین کننده ای نداره، کلا کارتهای NVIDIA همیشه کمی گرونتر هستن.

امکانات 780 بالاتر نیست، PhySx هم ملاک نیست چون کاربرد زیاد و تعیین کننده ای نداره، کلا کارتهای NVIDIA همیشه کمی گرونتر هستن.

اقا فرشید من r9 290x tri-x oc منظورمه نه r9 290؟ این مارک از برند سافایر هم بدرد نمیخوره ؟

اتفاقا قطعات اصلی خوب خوباش هم اینجا میان! اون قطعات فرعی یا لوازم جانبی هست که ممکنه اینجا وارد نشه.

CPU: INTEL Core i7 5960X هشت هسته ای هست و برای رندر عالیه- واسه بازی همون 5930K هم زیاده!
M/B: ASUS X99 RAMPAGE V
RAM: GSKILL/CORSAIR DDR4 2133 4GB *4= 16GB

مرسی فرشید جان
راستش من تو خرید بورد بین این 2 تا موندم
Asus Rampage v Extreme
MSI X99s Xpower AC

برای رم هم میخوام 32 بگیرم.
راستش خیز برداشتم برای 64 ولی قیمتش منو ترسوند.
رم هم میخوام باس بالای 2600 وردارم.
دلیل خاصی داره که شما 2133 رو توصیه میکنی ؟

cpu هم پس همون 5960 رو اوکی میکنم.

راستی هنوز هم سر حرفت هستی برای تعویض نکردن 780ti با 980 ؟

فقط عصبانی نشو.:">

اقا فرشید من r9 290x tri-x oc منظورمه نه r9 290؟ این مارک از برند سافایر هم بدرد نمیخوره ؟

چیزی که گفتم برای تمام کارتهای بالاتر از R9 270 و برند سافایر صادق هست، هم 290 و هم 290X،
290X که سریعتر از 780 هست و سریعترین کارت AMD هم هست اما فقط طبق شرایطی که گفتم.

مرسی فرشید جان
راستش من تو خرید بورد بین این 2 تا موندم
Asus Rampage v Extreme
MSI X99s Xpower AC

برای رم هم میخوام 32 بگیرم.
راستش خیز برداشتم برای 64 ولی قیمتش منو ترسوند.
رم هم میخوام باس بالای 2600 وردارم.
دلیل خاصی داره که شما 2133 رو توصیه میکنی ؟

cpu هم پس همون 5960 رو اوکی میکنم.

راستی هنوز هم سر حرفت هستی برای تعویض نکردن 780ti با 980 ؟

فقط عصبانی نشو.:">

مادربرد رو همون مدلی که گفتم ترجیح می دم
رم هم 4 تا 8 گیگی با هر فرکانسی می خوای بگیر، دلیلش رو هم نمی گم چون شما به دلیل کار نداری اصن!

کارت 980 هم در کل یا از 780Ti سریعتر نیست یا فاصلشون خیلی کمه، بنابراین ارزش ارتقا بین این دو مدل وجود نخواهد داشت.

دوستان من یه کارت میخوام برای FIFA 15 که با رزولوشن 1440X900 برام جواب بده
حالا بعدا هم یجوری توی GTA V هم خیلی کم نیاره
بودجم متاسفانه محدوده برای همین هرچی ارزونتر باشه بهتر
فعلا نظر خودم روی AMD R7 250 هست :|

سلام فرشید جان متاسفانهتوی خانواده و دوستان هیچ کسی فلش usb3 نداره حالا چی کارکنم

ببین راه دیگه ای نداره، اگر می خوای انتخابت درست باشه و پولت حروم نشه اول باید تست کنی، وگرنه من نمی تونم الکی بگم برو فلان مدل رو بخر

اگر نمی خوای تست کنی که دنبال یه مدل فقط USB 2.0 باش که مطمئن باشی به دستگاهتون می خوره.

دوستان من یه کارت میخوام برای FIFA 15 که با رزولوشن 1440X900 برام جواب بده
حالا بعدا هم یجوری توی GTA V هم خیلی کم نیاره
بودجم متاسفانه محدوده برای همین هرچی ارزونتر باشه بهتر
فعلا نظر خودم روی AMD R7 250 هست :|

با توجه به ملزوماتی که برای نسخه ی PC اعلام شده من کمتر از کارت GTX 650Ti/GTX 750 Ti رو نمی تونم برای این بازی توصیه کنم
مدل مدنظر شما راندمانی پایینتر از ملاک ما داره و ممکنه با افت فریم و لگ بازی رو اجرا کنه. باید بین 600 تا 700 برای کارت هزینه کنید ، تازه با این فرض که پردازنده و رم شما هم بروز و مناسب باشن.

مودم adsl تا 150 تومان چی خوبه؟

مدل TP-LINK 8968 رو میشه توصیه کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or