مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام به دوستان گل ..
بچه ها یک سوال داشتم من یک رم corsair XMS3 4gb 1600 با تامینگ 9.9.9.24 و 1.65v ver 2.12 دارم . میخوام یک رم 4 گیگ یا 2 گیگ کنارش اضافه کنم رمی که میخوام بگیرم چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا با این مچ بشه ؟! آخه قبلا یک رم 2 گیگ 1333 گرفته بودم با این اصلا مچ نبود دائم هنگ میکرد کامپیوتر و bluescreen میداد تامینگش هم درست بود .
بعد یک سوال دیگه سی پی یو من phenom ii 970 هستش این سی پی یو رم رو تا 1333 میشناسه و ساپورت میکنه ولی من از تو تنظیمات بایوس میتونم 1600 بکنمش تو پرفورمنس تاثیری داره من دستی این کار رو انجام میدم ؟!
با تشکر

برای چینش دو کاناله , حتمی باید کیت ها دارای یک ظرفیت , فرکانس و تایمینگ و فریمور مشابه باشه و همچنین در اسلات های مشخص شده قرار بگیره , در غیر اینصورت سیستم تصویر نمیده.
بله دوست من میتونید دستی روی 1600 قرار بدید . هر چند در بازی کمترین تاثیر ممکن رو داره. در پلتفرم AMD به شکل دستی و یا فعال سازی پروفایل AMP امکان پذیر هست

برای چینش دو کاناله , حتمی باید کیت ها دارای یک ظرفیت , فرکانس و تایمینگ و فریمور مشابه باشه و همچنین در اسلات های مشخص شده قرار بگیره , در غیر اینصورت سیستم تصویر نمیده.
بله دوست من میتونید دستی روی 1600 قرار بدید . هر چند در بازی کمترین تاثیر ممکن رو داره. در پلتفرم AMD به شکل دستی و یا فعال سازی پروفایل AMP امکان پذیر هست
دستت طلا داداش .. یعنی اینکه 2 گیگ نمیتونم بزام بقلش ؟ حتما باید 4 گیگ باشه ؟!

اقا ببخشید اینجا میپرسم.توی تاپیک مربوطه سوال کردم کسی جواب نداد
میخوام یه دسته بگیرم در حد 100 الی 150 و قصدم اینه که بازیهای ورزشی که میاد مثل fifa 15 & pes 15 & nba 15 و همچنین بازیهای سوم شخص رو راحت و بدون درده سر بازی کنم.
پیشنهاد شما چیه؟؟ میخوام راحت نصب بشه و برای مچ کردن دسته با بازی مشکلی نداشته باشم.
البته دسته ps3 و ps4 دارم ولی هرکاری کردم روی کامپیوتر نصب نشدن و فقط دسته ps3 وصل شد که اونم خیلی مشکلات برای راه اندازیش داشتم و جوابگوی بازیهای ورزشی به صوورت کامل نبود.
ممنون

اقا ببخشید اینجا میپرسم.توی تاپیک مربوطه سوال کردم کسی جواب نداد
میخوام یه دسته بگیرم در حد 100 الی 150 و قصدم اینه که بازیهای ورزشی که میاد مثل fifa 15 & pes 15 & nba 15 و همچنین بازیهای سوم شخص رو راحت و بدون درده سر بازی کنم.
پیشنهاد شما چیه؟؟ میخوام راحت نصب بشه و برای مچ کردن دسته با بازی مشکلی نداشته باشم.
البته دسته ps3 و ps4 دارم ولی هرکاری کردم روی کامپیوتر نصب نشدن و فقط دسته ps3 وصل شد که اونم خیلی مشکلات برای راه اندازیش داشتم و جوابگوی بازیهای ورزشی به صوورت کامل نبود.
ممنون

بهترین سازگاری با ویندوز و بازیهای ورزشی رو XBOX 360 Controller for Windows داره که خود مایکروسافت تولید می کنه و البته Razer هم گیم پدی با همون کیفیت داره.
قیمت مدل بی سیم مایکروسافت حدود 170 تومن هست.

سیستم cpu g3220 , ram ۴ , بدون گرافیک و با مادربرد ASUS H91 m-c و هارد ۵۰۰ با پاور ۳۳۰ جوابگوست برای بازی ؟
سیستم ram 8 , graphic gtx 750 , asus b85-plus, cpu: core i 3 4130 , drive asus- 24x با چطور ؟ ۳۳۰ کافیست ؟
اگه نه پاور ۴۳۰ چطور ؟
هردو GREEN هستند

بهترین سازگاری با ویندوز و بازیهای ورزشی رو XBOX 360 Controller for Windows داره که خود مایکروسافت تولید می کنه و البته Razer هم گیم پدی با همون کیفیت داره.
قیمت مدل بی سیم مایکروسافت حدود 170 تومن هست.
اتفاقاً همین سوال دوستمون رو من هم دارم، این کنترلر xbox360 واسه ویندوز همه ی بازی ها رو به صورت درست و استاندارد ساپورت میکنه یا فقط بازیهای ورزشی مثل فوتبال و...؟
این مدل دقیق razer هم اگه لطف کنید ممنون میشم، اگه برندهای دیگه ای هم هست که درست حسابی ساپورت کنن معرفی کنید.
ممنون

آقا سیستم برای گیمینگ در حد 3-4 تومن پیشنهاد میدید که تا 3-4 سالی دووم بیاره
بیشتر برای بازی های استراتژی مثل شوگان یا روم 2 و RPG ها مثل دراگون ایج و ویچر :D
مرسی

سلام دوستان، میخوام یه مودم بگیرم تا 300 تومن. آنتن دهیش حداقل 150 متر باشه... اگه بیشتر باشه هم که بهتر... چند نفر برند Asus و Cisco رو بهم معرفی کردن... بهترین مودم تو این رینج قیمت چی هستش؟ یه سوال دیگه هم اینکه میخواستم بدونم فرق مودم های D-Link و TP-Link با مودم هایی مثل Asus و Cisco چی هستش؟ فقط آنتن دهی؟
ممنون میشم جواب بدید.

اتفاقاً همین سوال دوستمون رو من هم دارم، این کنترلر xbox360 واسه ویندوز همه ی بازی ها رو به صورت درست و استاندارد ساپورت میکنه یا فقط بازیهای ورزشی مثل فوتبال و...؟
این مدل دقیق razer هم اگه لطف کنید ممنون میشم، اگه برندهای دیگه ای هم هست که درست حسابی ساپورت کنن معرفی کنید.
ممنون
مایکروسافت تمام توسعه دهنده ها رو مجبور کرده تمام بازیهاشونو بر اساس دسته کنسول خودش بهینه کنند به این معنی که هر بازی که فکرش بکنید بدون هیچ تنظیم اضافه (غیر از دسته های بی سیم که نیاز به درایور مایکروسافت داره) رو به راحتی همانند تجربه کنسولی میشناسه.

سیستم cpu g3220 , ram ۴ , بدون گرافیک و با مادربرد ASUS H91 m-c و هارد ۵۰۰ با پاور ۳۳۰ جوابگوست برای بازی ؟
سیستم ram 8 , graphic gtx 750 , asus b85-plus, cpu: core i 3 4130 , drive asus- 24x با چطور ؟ ۳۳۰ کافیست ؟
اگه نه پاور ۴۳۰ چطور ؟
هردو GREEN هستند

سیستم اولی که اصلا برای بازی مناسب نیست
سیستم دومی هم برای بازی در حد پایین و نهایتش در بازیهای سبکتر در حد تنظیمات متوسط کفایت می کنه و پاور 430 یا 480 وات هم نیاز داره.

این مادربوردا که چنتا جای cpuداره کدوماس؟

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

اونها مادربردهای سیستمهای SERVER و Workstation ها هستن که بجز پردازنده، برخی از قطعاتشون مثل رم ، هارد دیسک و خنک کننده هم می تونه مختص سیستم سرور باشه و برای PC قابل استفاده نیست.

ممنون

برای بازی با سبکهای مختلف هم سازگاری بالایی دارن، بجز این در رده های بعدی همین مدل از برند RAZER و بعد هم لاجیتک قابل توصیه کردن هست.

آقا سیستم برای گیمینگ در حد 3-4 تومن پیشنهاد میدید که تا 3-4 سالی دووم بیاره
بیشتر برای بازی های استراتژی مثل شوگان یا روم 2 و RPG ها مثل دراگون ایج و ویچر :D
مرسی

این بازیهایی که نام بردید سنگینترین پردازشها رو بیشتر از بقیه ی عنوانها در سبکهای دیگه روی پردازنده ی اصلی میزارن

این سیستم توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-GAMER
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5/R9 280X 3GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 3890 میشه و بهترین انتخاب هست.

سلام دوستان، میخوام یه مودم بگیرم تا 300 تومن. آنتن دهیش حداقل 150 متر باشه... اگه بیشتر باشه هم که بهتر... چند نفر برند Asus و Cisco رو بهم معرفی کردن... بهترین مودم تو این رینج قیمت چی هستش؟ یه سوال دیگه هم اینکه میخواستم بدونم فرق مودم های D-Link و TP-Link با مودم هایی مثل Asus و Cisco چی هستش؟ فقط آنتن دهی؟
ممنون میشم جواب بدید.

بر اساس برند فقط تصمیم گیری نکنید، بر اساس مدل بیشتر مقایسه کنید

من TPLINK 8970 رو توصیه می کنم اگر براتون حداکثر پوشش و آنتن دهی مدنظر هست.
تفاوت مدلها بیشتر در امکانات جانبی ، تعداد آنتنها و پورتها ، تراشه ی اصلی بکار رفته در مودم و همینطور کیفیت نرم افزار نصب شده بر روی دستگاه هست.

این سیستم توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-GAMER
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5/R9 280X 3GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 3890 میشه و بهترین انتخاب هست.
فقط خواستم بگم حواستون به ورژن BIOSـه مادربورد باشه، اگه مادربورد ساخت قدیم باشه CPU روش کار نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or