مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان میخواستم ببینم درسته که کارت های تاپ سری 800 اندویا نیمه چهارم 2014 میان یا خیر؟ Enthusiast منظورمه
به یکی از دوستانم تو کانادا گفته بودم برام مانیتور um95 و دو تا RX290 بخره بفرسته
گفت صبر کنم سری 8 که اومد بگیرم

به نظرتون تا قبل از 2015 کارت های تاپ سری 8 میاد؟ مثلا یه چیزی شبیه 880ti؟ اگر بیاد هم قیمت 780ti الان میشه دیگه یا چون MAXWELL شده قراره قیمت ها بره بالاتر؟
معلوم نیست مکسول چقدر (حدودا چند درصد) قوی تر از نسل فعلی میشه؟ یعنی برای منی که میخوام بازی های 2015 روی UM95 اولترا بازی کنم منطقی تر هست که تا آخر 2014 صبر کنم دو تا 880ti SLI کنم؟
به خودتون بستگی داره.اگر تا اون موقع میتونید صبر کنید خوب بی شک سری ۸ انویدیا بهتر خواهد بود! در مورد مانیتور هم اگر واقعا گیمینگ براتون اهمیت داره مانیتورهای IPS اصلا پیشنهاد نمیشه چون رفرش ریت پایین و سرعت پاسخگویی بدتری نسبت به مانیتورهای TN دارند و پیشنهاد من به شما یک مانیتور 144hz ایسوس با زمان پاسخگویی 1ms هست که تجربه جدیدی از گیمینگ رو به شما میده! با توجه به اینکه شما قصد خرید یک سیستم بسیار خوب دارید اون مانیتور LG نه تنها کیفیت پنل Asus رو نداره بلکه با توجه به صفحه بسیار بزرگش 60hz هم به شما رفرش نخواهد داد که با توجه به گرافیکی قصد خریدش رو دارید اصلا ارزش اون هزینه رو نداره! پیشنهادم اینه که بگید براتون یک مانیتور ۲۷ اینچ Asus VG278HE با رفرش ریت 144hz بیارن.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

به خودتون بستگی داره.اگر تا اون موقع میتونید صبر کنید خوب بی شک سری ۸ انویدیا بهتر خواهد بود! در مورد مانیتور هم اگر واقعا گیمینگ براتون اهمیت داره مانیتورهای IPS اصلا پیشنهاد نمیشه چون رفرش ریت پایین و سرعت پاسخگویی بدتری نسبت به مانیتورهای TN دارند و پیشنهاد من به شما یک مانیتور 144hz ایسوس با زمان پاسخگویی 1ms هست که تجربه جدیدی از گیمینگ رو به شما میده! با توجه به اینکه شما قصد خرید یک سیستم بسیار خوب دارید اون مانیتور LG نه تنها کیفیت پنل Asus رو نداره بلکه با توجه به صفحه بسیار بزرگش 60hz هم به شما رفرش نخواهد داد که با توجه به گرافیکی قصد خریدش رو دارید اصلا ارزش اون هزینه رو نداره! پیشنهادم اینه که بگید براتون یک مانیتور ۲۷ اینچ Asus VG278HE با رفرش ریت 144hz بیارن.

واقعا چقدر تفاوت داره از نظر لذت بازی؟ چون من تا حالا از بچگیم با مانیتور حرفه ای بازی نکردم فرقشون رو واقعا نمیدونم
من نیمخوام به صورت حرفه ای بازی کنم میخوام از بازی کردن لذت ببرم و از طرفی هم چندین ساله که دارم فول اچ دی بازی میکنم (از اول راهنمایی و الان ترم 4 دانشگاهم!) دیگه از فول اچ دی خسته شدم و میخوام با کیفیت بالا تر بازی کنم در ضمن اون مانیتور رو انتخاب کردم چونکه فرمت 21:9 داره که خیلی برای دیدن فیلم و مولتی تسک هم به درد میخوره
الان هم مانیتورم asus PB298Q هستش دیگه نمیتونم واقعا به 16:9 برگردم خیلی برام طولش کمه!

ولی خوب باز هم اگر خوبی های مانیتور مد نظرتون رو نسبت به مانیتور انتخابی من بگید ممنون میشم
شاید تو انتخابم تجدید نظر کنم ^_^

راستی نگفتید تا همون موقع که گفتم قوی ترین کارت های سری 800 میان یا نه؟

آخرین ویرایش:
راستی نگفتید تا همون موقع که گفتم قوی ترین کارت های سری 800 میان یا نه؟
شایعه شده پاییز امسال میان! شایعه معتبری! هم هست. البته انگار همون 28 نانومتری هستن ولی 750TI که معماری سری 800 رو داره هم 28 نانومتری ه ولی مصرف برقش نصف شده و کلا خیلی بهتر شده.
http://forum.bazicenter.com/thread29116/page23/#post3295033
سری اول معماری سری 800 یا Maxwell رو توی 750TI دیدیم که همچین چیزی بود:
155dd80e-1d34-45af-8ba6-950984a52c8e.jpg

سری دومشون که خود سری 800 ه چیز خیلی هیولایی خواهد بود!

سلام سیستم من اینه

Cpu intel pentium R Dual Core E5700- 3.00 Ghz 2M Cash

Main: GA-G41MT-S2

Ram: 2*2=4Gb 133Mhz

power380 Green

Vga: amd HD 7750 DDR5 1Gb

میشه 2تا رم 4گیگ انداخت روش؟
یا فرقی نمیکنه دست وپا زدن الکیه D: ?

سلام سیستم من اینه

power380 Green

هزینه ی اضافیه...من این CPU رو داشتم خیلی Bottleneck میکرد و کم میاورد.کارت هم معمولیه...رم بالاتر تاثیری نمیذاره توی بازی ها حداقل.

سلام سیستم من اینه

power380 Green

گزینه 2. شما پول جمع کنید کلا سیستم رو عوض کنید.

سلام
میخواستم بدونم من اگه کارت گرافیک gtx 780 همرا با cpu i7 رو سیستمم ببندم تا چند سال دیگه میتونه بازیها رو در حالت high اجرا کنه ؟؟ یا به عبارتی چند سال دیگه مجبور میشم تنظیمات گرافیکی بازی ها رو به medium ببرم ؟؟

سلام سیستم من اینه

power380 Green

همونطور که دوستان گفتن کل سیستم رو باید عوض کنید.

سلام به اساتید ...

با هزینه 2.400 سیستم پیشنهادی شما چی میتونه باشه ؟
هزینه مونیتور LED جداست و البته بگید که چه سری از کدوم برند رو پیشنهاد می کنید.

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS R9 270X GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

مانیتور هم یه 22 اینچ سامسونگ یا ASUS توصیه میشه .

سلام
میخواستم بدونم من اگه کارت گرافیک gtx 780 همرا با cpu i7 رو سیستمم ببندم تا چند سال دیگه میتونه بازیها رو در حالت high اجرا کنه ؟؟ یا به عبارتی چند سال دیگه مجبور میشم تنظیمات گرافیکی بازی ها رو به medium ببرم ؟؟

تا 2 سال تضمینی و بعد از اون هم با تنظیمات پایینتر قابل بازی کردن خواند بود. این مباحث تخمینی هست و پیش بینی آینده هم سخته، اما عرفش همینه.

دوستان با یه بودجه کم 1.5 تا 2 تومن چه سیستمی میشه بست ؟
CPU: Intel Core i3 4150
M/B: Asus H81-Plus
RAM: 2x4GB Kingstone Hyperx 1600
VGA: GIGABYTE GTX 750 Ti WF OC
HDD: 1TB Seagate Barracuda 7200
PSU: Corsair VS 550
Case: Green X1
این در میاد ۲,۰۵۷ . کمتر از این هم پیشنهاد نمیشه

تا 2 سال تضمینی و بعد از اون هم با تنظیمات پایینتر قابل بازی کردن خواند بود. این مباحث تخمینی هست و پیش بینی آینده هم سخته، اما عرفش همینه.
ممنون از شما شرمنده که دوباره میپرسم
یعنی حتی کارت قوی ای مثه gtx 780 یا بالاتر مثه تایتان هم بعد 2 سال دیگه نمی تونند بازی ها رو با تنظیمات high اجزا کنند ؟؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم
شما گفتید بعد 2 سال با تنظیمات گرافیکی پایین تر بازی ها رو اجرا میکنه درست ؟
حالا میخواستم ببینم تا چه حد پایین تر ؟ مثلا medium یا low ؟
چون شما بالاخره تجربه دارید و دیدید که به چه شکل هست

ممنون از شما شرمنده که دوباره میپرسم
یعنی حتی کارت قوی ای مثه gtx 780 یا بالاتر مثه تایتان هم بعد 2 سال دیگه نمی تونند بازی ها رو با تنظیمات high اجزا کنند ؟؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم
شما گفتید بعد 2 سال با تنظیمات گرافیکی پایین تر بازی ها رو اجرا میکنه درست ؟
حالا میخواستم ببینم تا چه حد پایین تر ؟ مثلا medium یا low ؟
چون شما بالاخره تجربه دارید و دیدید که به چه شکل هست
سلام
به طور کلی کارت های خیلی قوی هم مثل 780 ti هم بعد 1 یا 2 سال کم میارن و دیگه نمیتونن تنظیمات الترا بالای 60 فریم بدن و یواش یواش روی high یا Medium پرفورمنس خوبی میدن ! به طور کلی کارتی ( به جز Titan Z که تا 1 قرن خوب کار میکنه + قیمت 14 15 ملیونیش :D) نیست که تا 2 3 سال بهترین پرفورمنسو بده و به طور کلی بعد 2 سال کارت بهتره تعویض بشه ( اگه الترا میخواید ) یا SLI یا CR کنید و بعد 2 سال کارت های قوی الان جزو کارتای متوسط تلقی میشه ! حتی همین الان این کارت توی بعضی از بازی ها مثل Crysis 3 توی بعضی از قسمت های بازی زیر 60 فریم هم افت میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or